Modern thoughts about each other

Idag är det Valborg, men till skillnad från typ alla andra så ska jag inte festa utan ska vara hemma och mysa med Mattias. Hade nog varit skoj med fest, men är helt slut efter att ha jobbat dom senaste dagarna att tja, jag vill bara vara hemma. Så vi ska mysa ner oss i soffan och kolla på movie och såntdära, ska bli skönt. Ni som festar idag får iallafall ha det så himla roligt!

Speldagar

Detta att SMK, The Sounds OCH Håkan Hellström spelar på samma dag på SiESTA, jag hoppas fan ingenting krockar.

When simply being was easy, just having you there.

Har jobbat idag med. Gick bra. Ska jobba på måndag också istället för att ha introduktion, och ha den på tisdagen istället, och så likandant veckan efter det. Liksom, oh my. Jag har världens fullspäckade schema nu fram tills jag slutar skolan, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Får se. OCH SKA JAG KOLLA PÅ JOHNOSSI ELLER INTE?!?!? Har en känsla av att jag nog inte kommer att orka det, och att jag nog hade velat tillbringa den helgen hemma i Västerås och börja tentaplugga, åh, hatar beslutsångest. WELLWELL, vi får se, nu ska jag äta nått och sen ska jag ligga under täcket och kolla på tv och se om jag kanske orka gå till tunnelbanan och köpa sl-grejs men annars får jag göra det inatt när Mattias kommer (för jag vågar inte göra det själv typ, alltså köpa sl-grejset ur en läskig automat) och då kommer jag vara skittrött imon när jag ska jobba för jag har killerday imon och typ jobbar 8-17!!!!! Hejdå!

Festivalstol?

Hur fint hade det itne varit och haft med denna på Siesta?


Rusta, 99:-

Hade faktiskt en liknande stol med mig på Siesta -08, fast tror det var nångonslags hund istället för en panda. Hursomhelst blev den snodd typ andra dagen, och antagligen skulle pandastolen bli det också om jag orkade köpa och släpa med mig den till Siesta. Fast, det är ju sjukt nice med en stol. Får se hur jag gör!

Introduktionsdag

Idag har jag varit på introduktion. Det gick bra, var ungefär som att jobba på Rullen (stället jag jobbade på innan jag började skolan), fast kidsen var yngre. Dom hade personalbrist så jag fick hjälpa till ganska mycket även fast det var min introduktionsdag, men det tackade jag inte nej till. Hade nog blivit ganska tråkigt om jag bara stått bredvid och tittat på. Iallafall, eftersom dom hade personalbrist så får jag hoppa in och jobba imon också! Hade i och för sig sett fram emot en ledig dag med lite seminarieplugg men ja, lite extrapengar känns ju nice. Såatte, japp. Är ganska trött nu men har tänkt att börja läsa lite till seminariet och sen sova tidigt. Och på lördag har Mattias även lovat att vi ska ha vääärsta mysdagen. Längtar jag? Japp!

Hey, could anybody take me home I feel leftover and alone.


Befinner mig i Stockholm för tillfället, för imon+fredag+måndag ska jag ha introduktion/jobba på mitt sommarjobb. Är nervös och så men det går säkert bra hoppas jag. Iallafall, har inte så mycket mer att säga typ. Längtar till Siesta och tills jag får mitt sommarschema (jag ♥ scheman). Då ska jag räkna ut hur mycket jag kommer att tjäna och genom det vad jag genom det vad jag kan hitta på i sommar. Hoppas på en massa.
Funderar även på om jag ska gå på Johnossi's spelning den 13e maj i Stockholm. Har inte bestämt mig, eller liksom hade velat men det skulle betyda att jag är i Stockholm tre raka helger i rad och tja det är ju alltis mysigt men tror inte Mattias kommer att vara hemma så mycket och då är det ju mindre mysigt. Jag får se hur jag gör helt enkelt.

This is the time to lose control.

Det är så himla mycket vår här nere hos mami. Tjugo grader varmt varje dag och typ löv på träden, liksom, stor skillnad mot Västerås, iallafall hur det var när jag åkte (bytte liksom från vinterjacka till vårjacka en dag innan jag åkte!). Idag ska jag åka till Kosta en sväng och sen ikväll blire grillfest hos Mattias. Och imon åker jag tillbaka igen. Typ, vill inte men måste. Och så ska jag jobba/ha introduktion på mitt sommarjobb denna veckan och så har jag bestämt mig för att sälja min Arvika-biljett såatte, japp!

Would you like to be the lead star of my love song?


Grillpartajet!

Såhär såg det ut när jag och Mattias åkte in till Simone och hennes pojkvän och hade grillfest tillsammans med våra vänner;





I wanna be Luke Skywalker tonight.

Nu drar jag iväg in till stan och har grillfest och sådära, trevligt!

En s.k. bildbomb;

Onsdags:
- Min finfina lillasyster Anna fyllde sjutton år och detta firade vi naturligtvis. Hon fick presenter och vi hade bakat lite kakor och såntdär till hennes kak-kalas som det bjöds på och det låg girlanger på bordet och hängde ballonger i taket, verkligen kalasigt!




Torsdags:
- Anna och jag åkte in till mami i stan och chillade runt där. Hittade typ ingenting förutom lite saker på Tiger (som har öppnat i Växjö!!!!!) och sen fyndade jag strumpbyxor på Lindex. Och justde! Anna och jag hade vår oligatoriska picknick, och denna gången var det frullispicknick på trädgården, alltså mys!



Fredag förmiddag:
- Hade påskfrullis med min bästaste Pop vid sjön. Jättemysigt och jättevarmt och vi åt ägg och scones och så målade vi på äggen också. Kommer sakna henne, vi ses inte förens i sommar igen ♥


Chillerillkväll

Sitter och chillar hemma hos Mattias tillsammans med honom och David. Vi har bastat (!!!!!!, jag satt inlindad i ett typ 2x2 meter stort badlakan haha), och nu håller Mattias och David på och blandar lite drinkar. Himla trevligt! :D Och imon ska jag och Pop äta frullis tillsammans, alltså MYS!

Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne.

Såhär ser jag alltså ut idag. Hjälper Anna att laga en massa kakor till hennes kak-kalas som hon ska ha. Det går sådär. Lyckades nyss bränna choklad i ett vattenbad? Fattar inte? Så nu har hon fått tagit över för det kom en massa rök och jag blev rädd såatte. Hatar rök. Nu ska jag återgå till att skära upp en kakdeg!

GRATTIS!

Idag fyller min finaste och bästaste lillasyster sjutton år! :D En massamassa grattis till henne ♥


Chillerill

Nu sticker jag till Mattias och där ska jag chilla hela dagen hade jag tänkt! :D Hoppas ni får en trevlig tisdag allihopa.


I en film ser jag regnet falla upp mot dig och jag ler för att du blir min räddning.


Idag har jag träffat finaste Pop och spenderat ett par timmar ihop med henne. Vi började med att picknicka lite vid Växjösjön, innan vi tog en liten runda på stan för att sedan avsluta med lite chill i Linnéparken. Alltså, ÅH vad jag har saknat henne ♥ Vi hade så mycket att prata om och vi bara mös där vi sjön alltså. Och så har vi bestämt att vi ska äta påskfrullis vid sjön här i Hovmantorp på fredag, mys på hög nivå alltså.






Och de stirrar som om ansvaret bara vilade på mig

Just nu sitter jag och mami i soffan, båda med hårfärg i håret. Idag har jag bara chillat, pluggade lite men somnade sedan som vanligt så det gick ju inte så bra. Har varit ute med min lilla sötplutt idag också, han tyckte det var jätteskönt och låg och solade i busken, så himla mys ♥ Och imon ska jag in till Växjö och tröffa finastbästaste Pop! Vi ska picknicka och mysa i parken och snackelisnacka en massa och sånt där fint. Och så ska vi byta födelsedagspresenter också. Liksom, åh vad mys!

Vårpromenad ♥



Färgglada myskläder deluxe ♥



Är det myslördag så är det ^^

Home is where your heart is

Befinner mig just nu nere i Småland hos min mami och min lillasyster och jag typ bara myser. Så himla mys att vara hemma igen! Kom hit vid tio i morse för att vara exakt (alltså började vår resa hemifrån Mattias lägenhet vid 04:45, ej sådär jättepepp haha). När vi kommit hem åt vi den obligatoriska lördagsfrullisen som består av frallor från bageriet, OMG vad jag har saknar det alltså. Och ja, efter frullisen åkte vi in till Växjö och så chillade vi runt där. Köpte inte så mycket, utan ska spara mig för på torsdag ska mami, jag och Anna ha en liten shoppingdag hade vi tänkt! Så detta köpte jag idag:


En kjol från H&M med två små fickor på framtill.


Och sen ett fodral att ha mitt SL-kort i i sommar och till sist ett solglasögonfodral! Åh, tycker SL-fodralet är så himla gulligt.

@ school

Sitter si kolan just nu, det är tråkigt. Tråkig föreläsning och fint väder ute. Inte sådär himla lockande. Jag sitter och kollar på daily squee istället, så himla snuttigt alltså! Vi funderar på om vi ska gå hem efter lunch, vi får se hur vi gör.



It's hard and complicated but I never learned your code.


Känner mig ganska effektiv idag, eller sådär iallafall. Lyssnar på finaste Timo, hoppar runt här hemma och städar lite där och packar lite här och så. Och så ska jag sy, för hand. Jag kan bara sy för hand. Köpte iallafall alla dom trådarna på bilden + nålar för endats tio kronor på Willys, liksom, jatack!

Så, nu ska jag sy min kofta som har blivit lite trasig. Och ett par strumpbyxor också. Händigt värre må jag säga!

(och så är jag väl ungefär som alla andra lite småsur över att spotify typ "nu ska ingen få lyssna på musik längre bara om betalaaaaaaaaaaaaar mohahahahah." Okej kanske inte riktigt så men nästan. Och VARFÖR ska man bara få lyssna på en låt max fem gånger på den dag, alltså det är ju bara aslöjligt, puckon!)

Alltid en orkan i hälarna, aldrig kunnat stanna nånstans.


Är fortfarande förkyld idag, men tack vare lite ibuprofen så håller jag mig över ytan så att säga. Seminariet gick bra men var riktigt tråkigt, tack och lov fick vi sluta 45 minuter tidigare. Sånt uppskattas! Har lyckats slänga in en tvätt nu fastän jag inte hade en tvättid. Känner mig lite smått kriminell som tvättar på nån annans tvättid, FAST, det hade gått 40 minuter från att den andra personens tvättid börjat (och denna inte hade börjat tvätta) tills jag slängde in min tvätt, och efter 30 minuter är tvättiden förbrukad så då får vem som helst tvätta så det är ju inte direkt att jag begått nått brått eller nått haha ^^ Iallafall, är GRYMT sugen på att gå på Håkan Hellströms + The Arks spelning i Kalmar i sommar. Bara det att det kostar ju lite pengar och så tar det ganska lång tid att åka ner till Kalmar från Stockholm bara över en dag. Ellar njae, jag lär nog sova hemma men måste åka upp direkt på söndagen igen för jag antar att jag jobbar på måndagen. Får tänka lite på det men är riktigt sugen! Nu tror jag att jag ska bärja packa lite inför påsken så jag slipper panikpacka imonkväll haha.

Förkyld...

Ligger här hemma och hostar ut mina lungor ungefär. Gör ganska ont. Ska iallafall sova nu och sen släpa mig till det dumma seminariet imon (flum flum flum alltså). Saknar min lilla Ansgibus som är kvar i Stockholm då jag kände att det var ganska onödigt att dra hem med honom hit idag när jag ändå ska tillbaka till Stockholm på fredag, så han får chilla där med Mattias sålänge. Och här är en bild på honom i helgen när vi var ute och spatserade lite! ♥


Do, do, do, what you wanna do. Don't think twice, do, what you have to do.


Har tydligen gått och blivit förkyld nu också, liksom känner inte peppen. Är rikrigt trött och hängig, hoppas det går över snart! Imon i skolan ska vi ha ett seminarie och efter det ska vi åka till det nyöppnade ikea't. Jag hoppas verkligen jag orkar följa med, men det återstår att se. Och så ska jag orka städa också så ni ska få se hur jag bor här hemma, haha, när jag nu ska orka göra det ^^ Justde, hämtade ut min biljet idag till The Ark's spelning på stadsfestivalen i Västerås i sommar. Kostade bara 60:- så jag känner mig sjukt nöjd!

Och hahaha, detta är ju så sjukt kul, har sett det ganska många gånger men skrattar fortfarande:


Två frågor...

1. Borde man kanske börja med vårjacka?
2. Någon som är intresserad att köpa min Arvika-biljett om jag inte kan åka pga jobb?

Dag 23: En sommarbild


Har snott bilden ifrån Anna, för jag hade ingen bättre själv. Men liksom åh, sommar, Hejnum, Gotland ♥  Jag hoppas VERKLIGEN att jag kan åka till Gotland i sommar. Saknar liksom det.

Jag vill bara höra dina hjärtslag

Godmorgon/god förmiddag!
Befinner mig fortfarande i Stockholm, åker inte hem förens imon tidigt på morgonen. Men iallafall. Har mycket jag ska hinna med idag men jag känner att jag inte kan börja med det förens jag fått tag på sommarjobbet som jag ska tacka nej till. Har ringt typ tre gånger men dom svarar inte så jag typ, omg panik. Sen, efter det, ska jag plugga, städa/diska, gå till apoteket och hämta ut resterande mediciner (alltså blir nervös. Brukar inte känna av så mycket pollen som jag gör nu den här månaden, utan när björken blommar i slutet på april/början på maj. Är skiträdd för att den också ska vara helt crazy så jag typ inte orkar gå ut eller nått haha *klagklag*), och sen om jag hinner åke in till stan och kolla efter ett par skor åt Anna. Ja, det är väl det. Och ikväll ska Mattias och jag äta tacos ♥ Älskar't!

Bjussar på en bild på mig från festen i fredags också;


squidward-glaset alltså ♥

Dag 22: Mitt beroende

Lösgodis. Alltså, jag kan längta hela veckan efter att det ska bli helg så att jag finaly kan äta mitt älskade lösgodis! Alltså det är så gott!


Allt värt att veta har du lärt mig, men du säger att jag inte står i skuld.


Tjabba. Är i Stockholm och nu ska jag åka till Mattias och chilla med honom på hans jobb. Och så ska jag plugga lite, icke att förglömma. Och idag är det bara 52 dagar kvar till SiESTA och jag typ omg dör av längtaaaaaan! Vill ha spelschemat också så att man liksom kan lugna sig lite och kika på det och se så att inga bra grejer krockar. Finfint. Nu ska jag packa ner mina grejer som jag ska ha med till Mattias jobb och sådära, såatte, hejdå sålänge.

Dag 21: När jag var liten


Då såg jag ut såhär och bodde tillsammans med min mami och med min papi. Ska även tilläggas att min lillebror faktiskt också är med på bilden på sätt och vis, fast han ligger i mammas mage! Tror att jag kan vara runt året här på denna bilden, är inte riktigt säker!

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen




Tjabba. Ska dra på party nu, om jag inte blåser bort på vägen. Min frill kommer ju vara helt destroyed när jag väl är framme, och jag lovar att jag inte ens hinner komma från till Catti förens mina strumpisar är trasiga också :( Ska nog packa ner ett par i reserv... Iallafall. Såhär ser jag ut denna kväll. Kör på prickigt. Har även prickiga naglar såatte.
Och justde, angående dom hära "bild-dagarna" så har jag inte orkat att ta kort på hur jag bor (som jag skulle kagt upp igår), och idag var det en skitkonstig som jag inte fattar så om nån bryr sig fortsäter jag imon igen. Ha en awesome fredag! ♥

Sommarjobb; check!

Har tydligen fixat sommarjobb idag, alltså haha dör. Först pratade jag med mamma i morse om ditten och datten, och jag beklagade mig över att jag inte fått nått sommarjobb än och att det är jättekonstigt att stället som jag jobbade på förra sommaren inte har hört av sig. Då säger hon att om jag inte får varken jobbet i Hovmantorp eller det jag sökt i Stockholm ska jag få jobba som kyrkogårdsvaktmästare i Ljuder (bland som bästa jobben jag haft faktiskt!), så jag blev ju megahappi och typ tyckte det kändes jätteskönt att jag faktiskt skulle få nått sommarjobb i sommar. Sen läggar jag mig och pluggar några timmar och sen ringer telefonen och jag trodde det var mamma som ringde tillbaka. Mne då är det Sjöglimten (jobbet i Hovmantorp) som ringer och typ; "Hej! Vad sägs om åtta veckors jobb här i sommar?! :D". Jag typ; "Eeeh, ja det låter bra MEN jag ska på intervju nu i eftermiddag på ett jobb här i Västerås, kan jag återkomma på måndag?". LÖGNLÖGNLÖGN!!! Jag ljög därför att jobbet jag sökt i Stockholm gärna ville att jag skulle ringa till dom om jag blev erbjuden ett annat jobb, so I had to lie. Förlåt Sjöglimten. Iallafall... Jag ringer mamma i panik och typ; "VAD SKA JAG GÖRAAAAAA?!". Hon säger att jag ska ringa till Stockholmsjobbet och säga som det är. Så, jag ringer. Och typ tre minuter senare har jag tydligen fått jobb där! Dock ett antal veckor längre än vad jag ville jobba (jag ville jobba max fem, nu ska jag jobba sju veckor= hela sommaren), men man får ta vad som erbjuds såatte. NU har jag bokat in introduktionsträffar och dagar jag ska jobba där. OBS ÄR NERVÖS! Är livrädd för att dom tror att jag typ ska kunna allt medicinskt bara för att jag sa att jag har lika mycket utbildning som en undersköterska till sommaren typ, HJÄLP! Men det ska nog gå bra. Jag får vara med Mattias hela sommaren och jag kommer tjäna pengar och mami har lovat att dom ska komma upp och hälsa på mih i Stockholm och jag kanske kan ta ledig en-två dagar så jag kan åka över till Gotland. Ja, detta kan nog bli bra, tror jag allt!

Okej..? ^^

Roligast hittills idag:


Fame is just our own illusion of what life was meant to be.


Var ju på ikea idag och alltså haha, vi handlade ingenting. Kön var i princip genom halva ikea såatte, vi kände att vi inte pallade stå i kön. Men vi åt iallafall köttbullar för i restaurangen var det ingen kö! Sen handlade vi lite på maxi, och efter det bestämde vi oss för att gå en runda på stan, vilket i slutändan blev en väldigt lång runda. Både Catti och Kelly shoppade en massa men jag hittade ingenting, förutom två gula krukor på Lagerhaus. Blev finfint att ha domi fönstret istället för dom andra rosa krukorna jag haft.

Och sen iallafall skulle jag till apoteket och hämta ut ögondroppar man då hade min läkare inte förnyat mitt recept, så kunde inte hämta ut. Får ringa och förnya imon istället. Och imonkväll äre PARTY. Har provat ungefär hela min garderob efter nått att ha på mig (eftersom jag inte hittade nått på stan), och tillslut så hittade jag en kjol och en tröja som jag bestämde att jag ska ha på mig, ni får se bilder imon helt enkelt. Nu ska jag storstäda mitt lilla bo!

There´s a lot of things to do before you die.

Hej mina goda vänner.
Här sitter jag på soffsängen, fortfarande i pyjamas. Borde verkligen sätta på mig kläder snart då jag om en halvtimma ska åka till Ikea med mina vänner, som jag sa igår! Hoppas på att hitta nått fint, men vet ju inte riktigt vad som finns kvar såatte. Det återstår att se helt enkelt. När jag kommit hem ska jag städa, plugga, tvätta och sen måste jag ta en tur till apoteket och hämta ut medicin. Dessa vårtider säger jag bara... Och sen måste jag ju försöka komma på vad jag ska ha på mig imorgon, men det löser sig alltid!

2 steg från paradise

Har precis kommit in från årets första riktiga uterunda med Ansgibus! Gick superbra. Vi hann med att titta på två hundar som gick förbi, ett barn som stod på avstånd och kikade på oss, och sen var det ett annat litet barn som ville klappa honom, så jag tog upp honom i mitt knä så hon kunde klappa, och medan hon klappade så sa hon "klappa fint"! Så himla gulligt. Nu ikväll ska jag bara renskriva mina anteckningar, och sen soooooova. Är så fruktansvärt trött nu för tiden alltså. I don't get it alltså. Men imon ska jag och mina vänner åka till Ikea Hälla för dom ska stänga så dom har 30% rea på allt som är kvar, så vi ska dit och se om vi hittar nått fint. Hoppas! Och på fredag ska jag på party (Cattis riktiga inflyttningsfest!) men har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig.... Tips? Annars får jag cykla ner till stan och försöka hitta nått där.

Dag 18: Känslor


Ibland blir Ansgar lite arg, och då ser han väl mest ut såhär. Mitt lilla busfrö!

I dream my days away oh, I just let them pass.

Idag har vi börjat läsa en ny kurs i skolan. Fast det är en vårdvetenskaplig kurs och det brukar bli så himla mycket flum i dom kurserna, såatte vi får se hur den blir. Idag var jag ju iallafall i skolan och det var väl ungefär världens meningslösaste dag, vi fick dock sluta redan vid tolv istället vid fyra, så himla skönt! Och imon ska vi ha heldagsföreläsning i Eskilstuna. USCH, vill inte.
Nu ska jag laga en vegetarisk lasagne och sen fortsätta med min tvätt.

Dag 17: Ett ögonblick


Bästa dagarna i sommras alltså.

Dag16: Självporträtt i svartvitt


Nej jag orkade inte leta upp en annan bild så det får bild denna...

Ge mig en vinterdrog, ge mig sommarsnö

Har varit hos babe idag över dagen. Pluggat läkemedelsberäkning, gråtit och blivit sur och arg på Mattias för jag inte fattade någonting ett tag. Nu är jag hemma och fattar desto mer. Tack och lov att Mattias lyckas få in lite i min hjärna alltså ♥ Iallafall, nu ska jag sova innan jag går upp och skriver tenta. Tack och adjö för idag!

Last night

Blev typ spontanfest igår hos Catti, eller ja vi bestämde kvällen innan men det är typ spontanfest för oss. Vi hade premiär-smyginflyttningsfest hemma hos Catti för hon har precis flyttat. Och vi orkade inte vänta tills nästa helg med att festa (då den riktiga inflyttningsfesten ska vara), så vi hade helt enkelt smygpreimär! Himla trevligt, och vi drack ur Svampbobglas!!! När vi förfestat klart drog vi till Pluto och hängde där lite. Catti och Kelly dansade och Ida-Lisa och jag satt mest och chillade/pratade i en soffa. I slutet, innan vi skulle gå hem, upptäckte vi att det var en massa folk som sprang runt med sånna lysande pinnar och vi ville ju också ha dom. Så vi började gå runt och leta och tillsist hade vi samlat ihop ett par stycken och omg typ, så himla fint. Har väl ungeför en miljon kort på kameran därjag står med mina lysande pinnar haha ♥







Dag 15: Kärlek




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

It's so easy when you know how it's done



Dag 14: En vinterbild


Min finafina Ansgar!

Tomorrow

Åh, verkar som det blir miniparty imon, liksom jajajajaja ♥

Uppsnärjd i det blå

Typ, har inget liv eller nått så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har cyklat 1,2 mil idag iaf, såatte, känns ju bra. Sitter i soffsängen och kikar på läkemedelsberäkningar, har tenta på måndag. Fast funderar om jag ska ta en paus och klippa håret lite? Vet inte, får se hur jag gör. Bjussar på en liten movie på Ansgi sen förra veckan när vi var i Stockholm, mitt lilla busfrö ♥

(Måste bara tillägga att jag ju tog bort påsen sen, det kan ju faktiskt bli väldigt farligt för små katter att leka med påsar!).


Dag 13: Tema ”ljus”


RSS 2.0