Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


Fick lite oväntat energi när jag kom hem från skolan idag, har absolut ingen aning om vart den kom ifrån, men jag bestämde mig iallafall för att äntligen ta tag i disken från helgen och städa upp här hemma. Så nu är det fixat, känns ju faktiskt himla bra. Har inte sådär mycket julprylar, mest för att det skulle se skitkonstigt ut med en massa röda tomtar bland alla mina rosa/turkosa saker men också för att jag inte pallar hålla på att pynta. Dock har jag faktiskt införskaffat mig en rosa adventsljusstake och en liten ljusslinga från ikea, så nu är det lite julstämning även hemma hos mig!


Och förresten, angående den där festen imon när dresscoden är vit; jag kunde naturligtvis inte nöja mig med den vita klänningen som jag hade hemma. Mest för att jag inte alls kände mig bekväm i den och så, så idag efter skolan var jag på stan en snabbis och hittade denna lilla klänning på BikBok:


Den är inte kritvit, utan typ en blandning mellan benvit och vit men himla fin tycker jag. Nu ska jag bara lista ut vilka strumpbyxor och skor jag ska ha till, sen är jag och mina glittercider redo!

Du var ensam när du kom, och du är lika ensam nu.

Saker som jag hade planerat att göra idag när jag kom hem:
- Diska
- Duscha
- Städa
- Hitta två artiklar

Saker som jag faktiskt har gjort sedan jag kommit hem:
- Duschat (lyckades även somna i typ 20 minuter)

Har alltså inte lyckats göra någonting sedan jag kom hem, och känner inte för att göra det heller. Känner ju att jag kan ju göra det imorgon istället? Typ.
Har varit i skolan hela dagen idag och pluggat med Kelly, och det ska jag göra imon och på torsdag också. Och på torsdag kväll är det dags för "Studenttorsdag"; alltså party! Temat är White Night vilket innebär att man ska ha vitt på sig. Lyckades rota från en helvit klänning ur min garderob, så får ha den på mig för pallar inte att köpa en ny. Tycker inte om att ha helvita kläder på mig...

Och så har jag köpt en ny kalender<3 Jag älskar kalendrar. Har dock inte klurat ut vad den ska ha för framsida, så har gjort en provisorisk som får se ut såhär tills jag kommit på en bättre:


@ School

Hejhejhallå!
Här sitter jag på skolbiblioteket och försöker leta efter artiklar samtidigt som jag dör av trötthet eftersom jag bara sov fem timmar inatt...
Om tre timmar så ska jag och mina fina vänner åka till Erikslund och kika i en massa affärer, gå på Ikea och tillsist handla på Maxi. Mysmåndag deluxe liksom ♥



Här är förövrigt min nya glittertröja som jag köpte i fredags. Dör, I love it!

The weekend.

Nu har Mattias och David åkt hem, och det är bara Ansgi och jag hemma. Känns ju himla tomt såklart, men ikväll ska jag sysselsätta mig med att diska upp berget med disk som bildats under helgen samt kika efter artiklar till PM'et.
Det har varit en sån himla trevlig helg, trots megabakisdagen i lördags! Vi har festat och haft myskväll, skrattat och kollat på knepiga youtube-klipp, och idag hann vi med en runda på stan också. Så himla fint!










Bakis...

Hallå!
Igår festade jag, Mattias och David tillsammans med mina finfin vänner, vilket resulterade i att jag har varit riktigt megabakis idag, haha. Så, har mest legat i sängen hela dagen och försökt tryck i mig lite knäckebröd och så. Mattias och David har skrattat åt mig och jag har ungefär velat dö pga illamående och yrsel. Men sen bestämde dom sig för att släpa med mig ut på en runda till Coop, och efter det så mådde jag faktiskt bättre!
Vi skulle egentligen gått på stan idag, men eftersom jag mådde som jag gjorde så har vi skjutit upp det tills imorgon! Ikväll ska vi bara mysa och kolla movie och äta chips och såntdära, myspys!

Jag har förresten köpte en svartglittrig koft-tjocktröja med glitter, jag älskar den och vill typ inte ta av mig den<3

Girl laying down.

Sitter i sängen och försöker skriva på mitt och Kelly's PM. Det går inte alls bra och jag är väldigt stressad över det, och sen så blir jag ännu mer stressad när jag tänker att om jag är såhär stressad inför PM'et så lär det ju inte vara något emot vad jag kommer vara när vi väl ska skriva C-uppsatsen. Kul liv. Iallafall. Jag håller på att tvätta och stör mig på att det tar två timmar att köra en 60-tvätt, vilket resulterar i att jag bara har en timme till på mig att tvätta en svart tvätt och en vit vilket inte går ihop sig eftersom tiden då är slut, menmen. Har ju som tur var inte svårt att få tvättid så får väl tvätta imon igen eller nått sånt.
Imorgon mitt på dagen så ska jag ner på stan tillsammans med Ida-Lisa, Catti och eventuellt Marie. Vi har ju liksom fått pengar och ska kika i lite affärer och så, och jag ska se om jag hittar glitterstrumpbyxorna på H&M som jag sett på hemsidan! Imonkväll kommer David och Mattias till mig och ska hänga här hela helgen! Vi ska äta tacos och sen ska vi dra iväg till Marie och festa, woopiwoopi! Känns som om en fest kommer lägligt för denna stressen alltså. Tror det kommer bli en himla trevlig helg!

Skodrömmar


När jag har tillräckligt mycket pengar, typ i vår, så ska jag köpa mig ett par sådana här finfina skor!

The Sounds<3

Woopiwoopi, har precis köpt en biljett till The Sound's spelning på Debaser i Stockholm den 29/2<3

Livstecken

Så fint med livstecken från kent och att dom håller på att fixa inför album nummer 10<3

"Hej Vänner!
Vi är extremt glada att få meddela att vi har påbörjat sessions för album 10. Vi huserar just nu i en studio i södra Frankrike där vi sätter nya grymma låtar för ännu ett magiskt album.

Det blir sjukt bra!
Puzz & Kram kent.
"



Dör lite, ååååh!

'Cause we all been painted by numbers!

Åh, detta att The Sounds ska spela på Debaser Medis den 29 februari, döööör<3


Malmöfestivalen -09. Är full och sjuklig glad på bilden, därav minen. MEN HALLÅ DET ÄR JU MAJA LIKSOM<3

Så stanna klockan, ta en timeout, spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar.




Hejhej idag har jag varit på en tråkig föreläsning i Eskilstuna och haft en lärare som jag får panik av och sådära eftersom hon är skitjobbig. Och så råkade jag skrika ut ett väldigt fult ord i hela föreläsningssalen, fast tack och lov hade vi rast just då så det var inte många som hörde (hoppas jag). Nu sitter jag i min jättemegarena lägenhet eftersom jag städade den igår, och ska snart läsa lite inför seminariet imorgon.
Jag var förresten och köpte den där adventsljusstaken på Rusta, den rosa ni vet, men alltså den har ju så himla tiny att ha i mitt monsterstora fönster, så jag ställde den i hallen istället! Blev himla fint. Visar bild på den när jag har fixat en förlängsningssladd så jag kan tända den!

Ingenting kan röra oss i natt.

Igårkväll var jag hemma hos Marie tillsammans med Ida-Lisa och Catti! Vi kollade på "Så mycket bättre", spelade kort, åt popcorn och drach granatäpppelsaft och skrattade ihjäl oss åt en massa saker. När klockan var ungeför runt tolv så fick vi den briljanta idéen om att "traksa", som jag sa, till Max och äta hamburgare. Sagt och gjort. Det var typ vi och alla fulla människor, men det var himla mysigt iallafall! Åh vad jag tycker om mina vänner ♥


In i dina tankar, i ditt huvud står jag fri.

Har ju skrivit tenta idag. Det gick bra, kändes det som iallafall, så jag hoppas på ett G! Har iallafall legat och läsa lite i min bok "Jacobs värld" som är skriven utav en av mina favoritförfattare; Jodi Picoult. Passar liksom på att läsa nu när jag ändå inte har nått annat att läsa till skolan.
Nu ska jag strax cykla ner till Catti och äta tacos och sen gå på bio, så himla mysigt!


Jag går ensam in i ljuset.

Dör lite nu på morgonen över att kent har lagt upp lite kryptiska bilder på sin hemsida! Åh, hoppashoppas så att det är en ny skiva påväg!<3


Tänd eld på dina tankar med dina svarta tysta tårar

Imon har jag kvantitativ metodteori-tenta, och ja, vi får väl se hur det kommer att gå. Ska iallafall bli skönt att få den överstökad! Iallafall, imonkväll efter tentan så ska jag och mina vänner först vara hemma hos Catti och äta tacos (<3!!!) och sen ska vi gå och kolla på "Breaking dawn" pt. 1 klockan halv tolv på natten, haha! Kommer bli himla trevligt tror jag. Har hört både att den ska vara jättebra och jättedålig så vet inte riktigt vad jag ska tro. Ska iallafall bli roligt att gå på bio och sådär!

I helgen har jag tänkt att traska iväg till Rusta och införskaffa mig en adventsljusstake! Jag har inga julgrejer alls här hemma, mestadels för att ingenting passar in med mina färger. Känns lite malplacerat om jag skulle börja placera ut en massa tomtar och andra röda grejer bland alla mina rosa och turkosa.. MEN! Kolla vad det är för adventsljusstake jag ska köpa:

Liksom en rosa!!! :D Kommer ju passa så himla bra in hos mig, och då blir det ju faktiskt lite juligt! Hoppas att den finns kvar och så, annars får jag klara mig utan.

I hate to study.

Försöker plugga till denna skittråkiga tenta som vi har på fredag men det går faktiskt rent åt helvete om jag ska vara ärlig. Och orkar typ inte bry mig heller. Jag pluggar så mycket det går och så, och sen finns det inte mer jag kan göra. Får väl ta en omtenta om det är så, inte hela världen. Nu ligger jag och törstar ihjäl här i sängen, så måste faktiskt gå och hämta vatten. Hejdå.

Ansgar är på gång igen...

Varenda gång jag har tenta och ska tentaplugga blir Ansgi på något konstigt sätt väldigt kelig och ska hoppa upp och gosa och allra helst ligga på datorn som jag ska plugga ifrån. Har ju liksom inte hjärta att ta bort honom där ifrån heller, och även om jag gjort det så hade han garanterat hoppat tillbaka upp igen. Mitt lilla skogstroll<3





Julaftonsklänning

När jag var på stan i lördags så kikade jag in på H&M lite snabbt, och så hittade jag denna himla fina klänningen! Tänkte att jag ska ha den som en julaftonsklänning, eftersom jag alltid brukar ha en ny klänning på julafton och så. Och detta att den var himla billig och bara kostade 99:- var ju helt fantastiskt!


I hate my computer..

Hej, min dator har damp och tror att batteriet är urladdat efter 30 minuter om man inte har laddaren i= stängs av stup i kvarten om jag vill sitta med datorn någonstans där jag inte kan ladda. Liksom, PANIKEN! Måste alltså typ lämna in den men klarar ju mig faktiskt for real inte utan dator, speciellt inte i denna kursen. Och har ju liksom ingen annan dator heller så känns ju sådär opepp att lämna in den men måste typ, åååååååååh :((((

Jag kan och försöker glömma, men hur kan man glömma sig själv?


Hejdå, nu drar jag till Marie och hänger där tillsammans med Ida-Lisa och Sofia!



Give up all your thoughts, give up all you're dreams.

Idag har jag tvättat för första gången i min tvättstuga sedan vi bytte system. Nu för tiden måste vi liksom använda en sådan där blipp för att kunna boka tid och komma in genom dörren men jag har liksom inte vågat prova att boka pga trodde att jag skulle göra fel och såntdära. Så jag har liksom dragit mig för att att boka tvättid, men här om dagen så liksom kände jag att jag måste tvätta, så jag tog mod till mig och gick ut till den där maskinen och bokade en tid, vilket inte alls var svårt och sådär, och Ida-Lisa berättade för mg hur jag skulle göra för att öppna dörren och så. Så, idag har jag tvättat och det har ju gått bra!
Ikväll ska jag sova vid typ åtta eller nått för är så fruktansvärt trött och imon ska jag bara vara hemma hela dagen och läsa artiklar inför tentan nästa vecka, och kanske städa om jag orkar. Och så måste jag köpa papper till min skrivare för dom är slut och så, men det får jag göra en annan dag för imorgon orkar jag inte gå till affären och krabba med det!

Plugg



Sitter in the school och pluggar lite med Kelly inför seminariet som vi ska ha nästa vecka. Har typ köpt med mig tusen clementiner också eftersom det är sjukligt gott, plus att det verkar som att jag kan äta dom nu utan att få eksem så jag liksom passar på! :D

Och så blev jag sjuk och blev den skugga du ser nu.

Jag ska snart iväg till Kelly där jag och mina vänner ska äta tillsammans och hänga och såntdära! Ansgar har gosat så himla mycket med mig idag, han är så gosig nu för tiden ♥ (fastän jag har tappat bort festivalarmbandet som han brukade snutta på). Lyssnar på julmusik men vet inte riktigt om jag känner för att ha jul i år? Well, är väl bara så himla negativ nu pga att jag är så förbannat trött hela tiden och måste ligga i sängen i fyrtiofem minuter på morrnarna innan jag ens klarar av att öppna ögonen, fast jag liksom sovit 7-8 timmar på natten, och att kursen vi läser nu är cp och jag fattar ingenting och vi ska läsa en massa om statistik och tabeller och konfidensintervall och jag fattar absolut INGENTING! Kul med tenta om nio dagar då.

Och du får bli mitt spöke om du vill, snälla, vänd inte ryggen till igen.


Har precis kommit hem efter att ha tagit en kvällsfika med mina vänner. Vi har det så himla mysigt nu förtiden, mina vänner och jag! Vi myser och fikar, och festar och träffas en massamassa och vi har så mycket planerat och det är sådär himla jättebra och trevligt!
Och ja, har väl inte mycket mer att säga typ. Jag och Kelly har hittat två saker som vi hemskt gärna hade velat skriva vår C-uppsats än, men kommer inte avslöja vad det är förens vi har fått bekräftat att vi kan göra det!

För jag har sprungit så länge i jakten på något.

Idag har vi börjat vår nya kurs som är cptråkig. När vi hade haft dne i en kvart trodde jag seriöst att vi suttit där i iallafall 45 minuter men så var ju inte fallet. Vi ska skriva vårt PM inför C-uppsatsen som vi ska skriva i vår, och "DET KOMMER ATT BLI SÅ MYCKET ATT LÄSA PÅ HEMMAPLAN!!!!!!!! *slå med pekfingret på tavlan*" enligt vår kursansvariga. Japp.
Nu är jag iallafall hemma och har lekt lite med min bäbis och gjort tacopajsmatlådor och nu ska jag spela sims för att pigga upp mig inför imon då Kelly och jag ska sitta hela dagen och fundera ut vad vi vill skriva vår C-uppsats om.

Och så tänkte jag bjussa på random mobilbilder såhär på måndagseftermiddagen!


Här är min nya jacka som jag köpte på Myrorna här om dagen för ensast 135:-, fett värt.


När vi var i London i augusti såg jag denna fina muggen, men köpte den aldrig vilket jag ångrade. Men nu när Kelly var och hälsade på sin boyfriend så bad jag henne att köpa den till mig, och kolla hur fin den är!<3


Såhär ser det ut när jag äter lunch! Matlådan är också från London, och så finns det små bestick i ett fack på locket, åh!


Och i skrivandets stund ser jag ut såhär! Fick denna leopardmössan utav Anna eftersom hon ändå inte skulle använda den. I love it och går typ runt med den hela tiden hemma!

I hela mitt liv har jag längtat långt, längre bort härifrån.





Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser.

Imorgon går jag min nästa sista dag på praktiken. Det ska både bli skönt men ändå inte att komma tillbaka till skolan. Positivt är att man får sova längre på morrnarna, ha nagellack på sig och kunna fixa sig så mycket man vill. Negativt är att man inte får göra alla roliga sjuksköterskegrejer och såntdära, men antar att jag har hela livet på mig att göra sånt sen.
Iallafal, idag på praktiken var väl ungefär den knepigaste dagen under mina tio veckor. Istället för att min handledare tog hand om mig, var det jag som tog han om min handledare. Jag fick visa henne vart man satte in papper och hur man dokumenterade, och visa henne hur man drog upp ett visst läkemedel och hur man drog ut en sårkateter, haha. Kändes ju helt jättekonstigt haha. Men jag antar att jag gjorde bra ifrån mig för hon verkade nöjd?

Imorgon får jag en halvtimmes längre sovmorgon eftersom jag inte ska vara på praktiken förens vid 08:00 istället för vid 07:00, för måste förbi skolan och lämna in mina två hemtentor. Ska bli så jävla skönt att lämna dom ifrån mig!

Tenta-te

Har hällt upp te i min matrjoschka-tenta mugg, satt på mig myskläder och är nu redo för att ta ett ryck så att jag blir klar med mina tentor ikväll. En liten extra morot är att jag har varit på biblioteket idag och lånat en ny bok utav en av mina favoritförfattare, så egentligen vill jag bara börja läsa den, men får vänta tills tentan är klar!




Tänk vad man kan göra med en liten kniv.

Okej, idag fick jag vara med på en knäoperation och det var väl ungefär det coolaste jag sett på länge!


Kunde se liksom helt förloppet, hur dom öppnade och hur dom sydde igen. Och där emellan så fick jag ju se hela knäskålen och hur dom satte in en protes och sådär och det var ju helt galet coolt och spännande!

RSS 2.0