Dag 12: Min vardag




Min vardag består mest utav en massamassa plugg.

Det finns ett enkelt svar, du är varm när jag är kall

Tentar ihjäl mig eller nått typ. Som tur är är det inte lika jobbigt som den förra tentan, ska dock bli skönt på måndag eftermiddag när allt är avklarat. Då ska jag och mina för övrigt hem till Ida-Lisa och äta chokladtårta för att jag fyllde ju faktiskt år för inte så länge sen, och den tårtan är godast! Så nu vet ni det.

Dag 11: Tokigt



SiESTA -08. Behöver jag säga nått mer?

Nedräkning

Nu har det kommit upp nedräkning på SiESTA's hemsida. Endast 64 dagar kvar. Känner vi peppen? JA! Ida-Lisa har köpt sin biljett nu, så nu gäller det bara för mig att sätta upp affischer så jag får en gratisbiljett och sådära och sen kör vi!
Annars sitter och väntar på att "Pluras kök" ska börja, för Maja i The Sounds ska vara med där<3 Bäst. Och sen måste jag sova för ska plugga hela dagen imon, har praktiskt examination på torsdag och sådär, känns som en bra grej att ha klarat den, såatte!

Dag 10: Detta gör mig glad






Nytt till mig

När jag åkte hem efter intervjun idag hoppade jag av vid Mörby Centrum en snabbis och kikade lite i affärer. Unnade mig själv en fin, röd rosett med prickar på från Lindex, och en jättefin vattenflaska med Hello Kitty på från H&M. Har ju redan en jättefin vattenflaska med My little pony på, men den läcker lite. Och sen är det ju alltid roligt att kunna variera mellan två vattenflaskor tänkte jag!


Vi går ut och brinner upp i natten

Har varit på sommarjobbsintervju idag på en specialförskola för barn med bland annat funktionsnedsättning. Det gick bra och sådär, ska bara maila in två referenser till henne och sen får jag besked senast den 15e april om jag får jobbet eller inte! Hoppas ju för jag behöver verkligen ett jobb, men samtidigt är det nått med sommarjobb som alltid gör mig illa till mods. Vill liksom inte. Var likadant förra året, ville absolut inte jobba i hemtjänsten (eller någonannanstans) men när jag väl började jobba gick det bra. Får hoppas att det blir likadant i år..

Dag 9: Dagens...

... låt!

Får bli två låtar. Har väl ungefär lyssnat på dessa två låtar femhundramiljoner gånger idag:
- Laakso's "Worst Case Scenario":


- Håkan Hellström's "Shelly":

Gårdagen

Vi var på stan hela dagen igår också. Det är mysigt att gå på stan. Fast jag blev arg och sur sen efter ett tag som vanligt och förstörde lite och så. Fast jag blev glad sen, men iallafall. Köpte som sagt typ ingenting, bra för då sparar jag ju lite pengar eller nått. Fick också fina komplimanger för håret, blev glad då. Och sen på kvällen så var vi ju och åt. Det var gott och sådära, och vi hade jättemysigt på restaurangen. Mindre mysigt när vi skulle gå hem; hade mina klackskor på mig= jag fick galet ont i fötterna och fick ungeför tusen blåsor på fötterna kändes det som... En ganska kul grej som hände på vägen till tunnelbanan var att det körde förbi en raggarbil med typ killar i 20-25-års åldern och raggade på mig hahah, ville typ att jag skulle åka med: "Åh, kolla HÅRET!! Vilken smula alltså. HALLÅ SMULAN!!! Kom med!". Okej haha ville typ dö eller nått och försökte gömma mig bakom mamma vilket inte gick så bra då jag hade klackskor på mig så jag var väl typ 20 cm längre än vad hon var. Såatte haha.


Dagens outfit dårå. Nyinköpt klänning och nyinköpta strumpisar. OCH KINASKOR, åh alltså! (Är medveten om hur mina ben ser ut, jaa....)


Fikade lite på Wanyes.


Provade mina nya solisar jag fick i födelsedagspresent när jag kom hem, så himla fina. Och så provade jag mina gamla klackisar jag skulle ha inför kvällen (vill typ göra dom svarta men kommer liksom aldrig till skott...).


Hade på mig min nya klänning jag fårr av Mattias på kvällen. Och så hade jag min nyinköpte kofta över för det skulle bli för kallt annars.



Och sen gick vi på restaurng och hade trevligt!

Dag 8: En favoritbild


Jag har en favoritbild på mig och Pop, men då har jag bikini på mig så den åker inte upp på bloggen. Men denna bilden från Kent's spelning i Norrköping -08 tycker jag ocskå himla myckt om. Så fin på nått sätt.



Låt oss bli dom som försvann

Nu har mami och Anna åkt hem. Tråktråktråk. Vi hann iallafall ta en snabbis på stan innan dom hoppade på tåget. Införskaffade mig en basker, mango body butter, ett paraply och en bok (fick den av mami)!




Nu har jag och Mattias precis räknat lite läkemedelsberäkning. Det går inte bra. Jag gråter mest för att jag inte fattar någonting. Är verkligen urusel på matte. Så nu har vi tagit paus så jag får vila min hjärna, Martin och Mattias har gått ut för att grilla. Premiär för i år! Hoppas det blir gott och att dom inte fryser ihjäl där ute. Det är svinkallt nämligen.

Plasten gör dig vacker, är du glad? En livslögn att dö för.




Såhär ser jag ut inför idag, när vi ska strosa runt i stan innan min lilla family åker hem.

Man vet man blivit gammal när ens ungdom börjat glittra som Allens Manhattan


Just nu sitter jag hemma i Mattias lägenhet. Vi har spenderat dagen på Söder, men jag har inte köpt någonting alls typ. Bara en liten kofta, ett läppstift och strumpor. Snart ska vi gå iväg ut och äta lite föddelsedagsmiddag på restaurang. Lyxigt värre! Har på mig en jättefin klänning som jag fick av Mattias idag i födelsedagspresent (ni får se sen!) så känner mig extra fin. Och läppstift har jag också på mig. Finfint.

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp


En bild från i somras när vi var och campade på en ö. Älskar ju hur matchat det är med först vågrätta linjer på klänningen, lodrätta på flytvästen och sen pricka solglasögon.

Idag blir jag ett år äldre.



Fyller tydligen år idag. Blir äldre och gammal, men jag ska shoppa bort åldersångesten eller nått haha. Har ju mina min lilla family här såatte ska nog inte bli några problem ♥

Inköpt


1. Kjol i manchester (Zara)
2+3. Nya lösögonfransar (Shock)
3. Urfin klänning (H&M)
4. Tröja (H&M)
5. Vita strumpbyxor (Gina Tricot)
6. Sammetsrosett (Gina Tricot)
7. Prickig tröja (Gina Tricot)
8. Två par strumpbyxor; ett par svarta, och ett par vita med prickar (H&M)
9. Guldplånbok som jag ska ha som festivalplånbok (H&M)
10. Fat att lägga tesilar/tepåsar (Indiska)
11. Random söt fågel som man kan sätta fast ett kort i (Indiska)
12. Stor tekopp med en matrjosjka på (Indiska)

Shoppingdag #1

Idag har vi varit på stan hela dagen. Jag har shoppat en massa fint, och det bästa är att jag typ bara har använt upp hälften av mina shoppingpengar så kan shoppa lika mycket imon också. Lovely! Bjussar iallafall på lite bilder på mig och min lilla family. Nu ska jag sova och imon fyller jag år.





Dag 6: Tema ”grön”



Tänkte ju att man är ju utomhus på festival hela tiden, så det är väl i allra högsta grad grönt; man är ju utomhus i naturen hela tiden! Kanske inte så skonsamt för naturen men allt skräp, men som tur är finns det ju faktiskt folk som är annställda att städa upp allting så tycker det känns ganska lugnt!

Estocolmo

Befinner mig nu i Stockholm. Har mött upp mami, Anna och Martin på centralen så nu är vi hemma hos Mattias. Han är dock inte här för han festar så han lär ju komma hem inatt. Imon ska vi allafall shoppashoppashoppa. Jag hoppas verkligen att jag hittar en massa snygga saker.
Godnatt!

Dag 5: En gammal bild

Den äldsta bilden jag hade på min dator. Det är Mattias, jag och min vän Maja när vi var på Hultsfred för längesen.

Klädproblem

Håller på att packa inför imon. Måste packa fördigt allt ikväll eftersom jag absolut inte har tid att göra det imorgon. Iallafall. Ska på intervju för ett sommarjobb i Stockholm på måndag och måste packa ner lite "intervju-kläder". Alltså, jag har alltid haft en speciell outfit till det innan; Ett par jeans, ett lössittande svart linne och en grön/tuskor/blå/vet-inte-alls-vad-det-är-för-färg-på-den-kofta med vita prickar på. Provade jeansen nu. Alltså, USCH! Det var så fruktansvärt längesen jag hade byxor på mig nu (förutom pyjamasbyxor och byxorna på praktiken) så jag kan inte ha det längre. Fattar inte hur man kan gå runt i byxor. Haha sorry... Så nu får jag tänka ut en annan bra outfit så jag ser representabel ut på måndag. Mm, skulle ju och för sig bara kunna byta ut jeansen mot en vanlig svart kjol och sen köra på samma upptill. Hade ju kanske kunnat funka? Ja, jag får köra på de thelt enkelt...

Vad som än har gjort mig elak, feg, vad som än har hänt, är allt mitt fel.


Sitter här hemma och fryser. Inte alls roligt. Bara för att Ansgi vill att fönstret ska vara öppet och jag vill att det ska vara stängt. Vi kör typ 5 minuter öppet, tio minuter stängt. Håller på så ungefär tills han går och lägger sig och sover så det kan vara stängt i några timmar. Får klä på mig varmt nu när Ida-Lisa och jag ska ut och sätta upp affischer. Och så måste jag packa idag, åker till Stockholm imon. Längtar. Längtar också till SiESTA's bandsläpp. Det skulle vara ett grymt bandsläpp enligt dom. Jag hoppas verkligen det. Skulle vilja att The Strokes kom (hade blivit HAPPY då), och Timo. Och Kent då såklart. Kristian Anttila hade också gärna fått komma bara för att jag jämt brukar lyssna på hans musik när det är vår och så. Eller Krunegård eller Laakso, åh. Och lite så jaa. Önsketänkande. Vi får se vad det är för "grymt" bandsläpp dom kommer med.


Update.
Jaha, okej. Wolfmother och Meshuggah var det i bandsläppet. Hmm.. Okej Wolfmother. Men ah. Alla verkar vara ashappi. Är nog jag som är gammal och tråkig eller nått...

Update 2.
Okej, Wolfmother kan nog bli ganska bra. Ska sluta vara så tjurig.

Dag 4: Min hobby

Herregud, jag har ingen hobby? Men kan lägga ut en bild på det som var min hobby tills jag slutade spela. Tycker det är skitkul fortfarande men ja, spelar som sagt inte längre.


Tänk vad man kan göra med en liten kniv.

Har lärt mig hur man tar blodprov, sätter sond och ger injektioner idag i skolan. Eller ja, lärt mig och lärt mig. 30 minuters praktisk övning på varje moment, och vi ska kunna det. Känns ju sådär om jag skavara ärlig haha. Men det ska nog gå vägen. Gjorde iallafall bort mig lite när vi skulle ta blodprov; råkade välta ut allt "blod" så hela bordet blev rött typ haha. Ville dö haha...


Och imon ska Ida-Lisa och jag ut och sätta upp en massa SiESTA-affischer så jag får en gratis biljett. Inte helt fel. Nu är det bara två dagar kvar tills mami, Anna och Martin kommer upp till Stockholm. Längtar. Plus att jag ska shoppa sönder på fredag<3

Dag 3: En familjemedlem


Valde en familjemdedlem som ett "syskonpar". Alltså mina fina lillebror och min fina lillasyster ♥

Min lilla katt

Min lilla Ansgibus... Han har så mycket spring i benen men vägrar att gå ut; så fort vi kommer utanför dörren vänder han om igen och vill gå in. Tråkigt för hans del, men vill han inte vara ute så kan jag inte tvinga honom! Iallafall. Jag försöker hitta på nya lekar som vi kan göra här inne, går sådär. Fast idag hittade jag ett gammalt snöre som tillhör en klänning som tydligen var toppen att leka med, så det är det vi underhåller oss med ikväll. Ja, om nån ville veta då helt enkelt. Han är ju faktiskt min lilla superkitten ♥


Dag 2: Favoritpryl





Min ipod och min kamera. Och ja min dator också såklart!

Today

Idag har jag gjort absolut ingenting. Helt wonderful ♥ Snart måste jag dock kliva upp ur soffsängen, diska och dammsuga lite. Sånt jag inte hunnit med i tentatider liksom. Dessvärre har dessa tentatider skaffat mig lite magkatarr också, det är ju inte alltför roligt. Hoppas det går bort tills på torsdag kväll då mamma, Martin och förhoppningsvis Anna (om hon tar sig hem från Spanien) kommer upp till Stockholm och ska fira mig! Åh, längtar! Och sen på fredag ska vi shoppa sönder. Har sparat pengar och kikat runt på lite olika klädsidor och sett riktigt snygga grejer som jag vill införskaffa mig. PEPPEN liksom!

Tentafesten

I fredags var det tentafest. Hade egentligen tänkt att lägga upp bilderna igår, men då låg jag istället helt utslagen av bakishet haha, så jag lägger ut dom idag istället!






Dag 1: Självporträtt

Hat sett på några bloggar nu att det finns en sån här "30-dagars lista", fast med foton istället för text. Så, tänkte att jag kunde give it a try så att säga!



Vet inte riktigt om detta är nån bra självporträttsbild, men tycker om den på nått sätt så det får bli denna helt enkelt.

Nu vankas det PARTY

Har skrivit tentan nu. Gick som jag trodde såatte finns inte så mycket mer att säga om den. Men nu äre PARTY!!! Hinner nog inte visa outfiten ikväll för har en känsla av att jag är sen så ni får se den imon, tillsammans med en massa andra fina bilder. Ha en fin fredagskäll mina vänner!

I'm back

Hallåhallåhallå! Nu har jag äntligen pluggat färdigt inför den här monstertentan, och om ungefär fyra timmar ska jag börja skriva den. Jag är jättenervös. Det är bättre med förmiddagstentor för då behöver man inte gå runt i några timmar hemma och vara skitnervös. Kommer skriva U på den antagligen, men pallar inte bry mig. Ikväll äre PARTY! Gissa vem som är pepp liksom? ;D
Och så har det kommit snö. Gråter blod typ. Idag när jag vaknade första gången vid halv sex, ja då var det minsan ingen snö. Nu när jag vaknade vid tio, hela jävla världen är vit. Inte okej alltså, inte okej någonstans....

Tjarrå

Mitt huvud sprängs snart och ändå är det fem dagar kvar till tentan.
Hejdå bloggen, vi ses på fredag igen!

Ansgar, the thief

Riktigt dålig kvalité, men igår iallafall så snodde Ansgar mitt sugrör och sprang i med det i sin "grotta". Tror han tyckte att han hade fångat ett bra byte.


Myrorna

Igår hängde jag lite med mina fina vänner, och vi var bland annat inne på Myrorna. Tycker förresten att Myrorna här i Västerås är himla bra, bättre än på andra ställen jag varit. Men iallafall... Jag ska ju egentligen spara mina pengar tills om två veckor när mami, Anna och Martin kommer upp till Sthlm och vi ska SHOPPA, men hittade lite saker jag kände att jag var tvungen att köpa:



1. En liten Hello Kitty-matta som jag tänkte att ha i badrummet eftersom jag råkad spilla svart hårfärg på den jag har nu.
2. Spisplatteskydd så att Ansgi inte ska hoppa upp och bränna tassarna på plattorna när dom är varma.
3. En matskål till Ansgar, eftersom jag råkade tappa hans andra så den gick sönder.

Allt detta gick på 40:-, känner att jag alltid kyckas fynda saker på myrorna!

Fixa snelugg igen?

Min vän Ida-Lisa undrade varför jag aldrig hade snelugg längre, och det var ju ett tag sen jag hade det. Kanske borde gå tillbaka till det? Vad tycker ni liksom?



I see the sunrise

Glädjen över att snön faktiskt håller på att försvinna!


It's a nightmare

Såhär ligget det till nu: Jag panikar mest hela tiden nu för tiden, pga den där dumma mardrömstentan om exakt åtta dagar och 19 timmar. Typ, jag dör. Det är faktiskt inte okej. (btw kan säga att jag probably tar en så kallas "bloggpaus" hela nästa vecka så nu vet ni det, eller iaf fram tills på fredag efter kl. 17!)
Däremot längtar jag sönder tills festen vi ska ha efteråt, OCH att efter jag skrivit tentan så är det bara sex dagar tills mami, Anna och Martin kommer upp till Stockholm, åh finfint!

Och till Pop
: Självklart kan vi göra sushi när vi ses ♥
Och till Annapanna: Självklart ska vi äntligen göra vår efterlängtade sushi!

Sushi

Gjorde ju sushi igår. För att vara första gången vi gjorde det själva så gick det bra måste jag säga! Vi gjorde bara sånna rullar för vi orkade inte hålla på att leta efter lax eller så men kanske tills nästa gång.




And I have a feeling it wasn´t that easy

Vi har gjort egen sushi idag. Det är väl ungeför det enda vi gjort idag. Såatte, skulle bara säga det. Bilder på vår ursnygga sushi kommer imon, orkar inte nu.

Dagen

Firat Mattias födelsedags idag!


Först fick han presenter i sängen. Jag gav honom Alfapet, en vattenkaraff och ett par strumpor.



Sen bjöd jag på värsta megafrullisen (nej, vi åt absolut inte upp allt. Vet inte rikigt vad jag tänkte på när jag tillagade denna frukost man ja...)! Och sen chillade Mattias medan jag dukade undan och sådära. Efter någon timme åkte vi in till stan och gick runt där en liten stund. Och sen gick vi på Asian Market och det var ju himla spännande och dom har ju typ megasnygga nudelpaket. Iallafall, vi köpte ingenting förutom en slev.


Och när vi väl kom hem så skulle jag göra en tårta till Mattias men ja, jag kom på att han inte äger en sockerkaksform så kunde inte göra en tårta. Så istället för det bli tårtmuffins med smält choklad och passionsfrukt ovanpå. Var okej.


Och resten av kvällen tillbringade vi med att spela Alfapet. Kan ju tillägga att Mattias vann med 30 poäng, men att jag lyckades på en ordet "keton". Tyckte jag var himla roligt!

Födelsedag!



Grattis på födelsedagen älskling ♥

En timme är en minut här, står tiden still. Jag är bara ljud, jag gör allt på ren vilja.


Omg har åldersångest. Typ, kollade på bilddagboken och hittade en bild ifrån när Mattias fyllde nitton (och jag var alltså snart arton då). Shit, det var ju FYRA år sedan. Fattar ni hur gammal jag är?!

Man lär sig leva med sig själv och inget annat, det är det som gäller.


Hejhejhallå!

Befinner mig just ni i Stockholm, sittandes i Mattias soffa. Ska vara här tills på tisdag, känns nice! Det är strålande sol, så jag ska försöka ta med Ansgar ut på en liten promenad. Han avskyr ju snön men jag tänkte att eftersom det är så fint väder så kanske han ger med sig, vi får se. Ikväll ska iallafall Mattias och jag kolla på bio, "The Rite". Får se om den är bra eller inte för som jag förstått det har den fått både bra och dålig kritik, så det återstår att se.

Funderingar

Funderar på hur jag ska göra med Arvika. Är osäker på om jag ska åka eller om jag ska sälja min biljett. Lär säkert sommarjobba, och jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag bokade i och med att jag faktiskt inte är så in to synth/dans. Så, ja. Men vi får se. Det är ju ett ganska bra tag kvar så jag har ett par månader på mig att fundera!

Frukostupptäckt

Hittade världens typ största flinga när jag åt frullis. Haha, helt crazy. Nu ska jag cykla till skolan. Hejdå!


Himla bra faildag

Haha, idag alltså! Skitroligt, igår satt Ida-Lisa och jag och planerade hur vi på bästa sätt kunde utnyttja fettisdagen idag, och vi tänkte att liksom ja, vi tjockar till oss ordentligt. Så vi bestämde att vi skulle köpa semlor, och sen köpa mat på Gideonbergsgrillen och ta med hem till Ida-Lisa och kolla på movie. Vi var helt pepp på det efter att föreläsningen var slut, och det var typ det vi längtade efter när vi satt och renskrev våra anteckningar. Samtidigt smsar jag med Mattias om vad vi hade planerat för eftermiddagen, och plötsligt kläcker han ur sig "Ni vet väl att fettisdagen är om en vecka?"... Alltså hahahaha, NEJ! Vi trodde ju helt seriöst att den var idag och hade planerat värsta mysdagen och allt. Fatta fail liksom. Men iallafall. Vi bestämde oss ändå för att fullfölja våra planer, och det blev minst lila bra, även om det inte var den riktiga fettisdagen idag.




Och det var när jag ner till jorden föll, jag klippte av mig vingarna och samlade mod.


Hej mars! Känns faktiskt väldigt bra att dte äntligen är mars (februari är den månaden jag ogillar mest på hela året). Nu ska jag iväg till skolan och efter skolan ska vi hem till Ida-Lisa och fika!


RSS 2.0