Nyårsparty

Nu drar jag iväg och firar nyår! Kommer bli party förhoppningsvis! Såatte, ha det så bra allihopa, vad ni än ska göra!
Gott nytt år och så!

(Och i inlägget under detta finns min "årsredovisning")


365 dagar




(Klicka på bilderna för att se i större format)

Januari:
Raderade alla mina tidigare inlägg här och började skriva på denna bloggen igen (trots att jag typ haft bloggen sen 2007). Åkte skridskor, gick på en fest, reste tillbaka upp till Stockholm igen. Slut.



Februari:
Sökte en massamassamassa jobb, fick inget. Spelade Sims för att få tiden att gå. Bästa syster Anna kom upp till mig och shoppade, kollade på SATC, hade ansiktsmask och sånna grejer. Mysigt! Längtade väldig mycket efter festivaler och konserter, hjälpte Stefan med ett litet jobb, gick också på KENNY STARFIGHTER-utställning!


Mars:
Fick jobb på en förskola, Mattias fyllde 21 och JAG FYLLDE 20! Fick på systemet på min födelsedag och köpte xide! Kollade på "House" helahela tiden, drack mängder av té, åkte hem till Småland och firade Mattias mamma som fyllde 50 och min kusin som fyllde 9.


April:
Tittade på The Sounds, Peter, Bjorn& John och Lasse Lindh. Åkte in en solig lördag ensam till stan, lyssnade på BD hela dagen och sådära! Åt årets första glass, åkte hem till Småland, firade påsk och min födelsedag. Träffade Pop och alla andra vänner vid Växjösjön<3 Blev magsjuk och megaförkyld.


Maj:
Åkte tillsammans med Mattias familj till Turkiet i en vecka, verry verry nice! Planerade en massa inför SiESTA, var megapepp. Mattias och jag började packa ner alla våra saker eftersom vi skulle flytta hem över sommaren, det var jobbigt. Vi gjorde en dagsutflykt till Västerås för att kolla in olika studentbostäder och områden, vi åt munkar till frukost och gick faktiskt inte alls så mycket vilse. Slutade jobba på förskolan, flyttade hem, gick på SiESTA<3




Juni:
Började sommarjobba som kyrkvaktmästare i Ljuder. Martin tog studenten så jag, Mattias, Anna och Mamma var i Göteborg och firade med honom! Sedan gick jag på lite studentmottagningar hemma i Hovmantorp för folk hade helt enkelt tagit studenten! Upptäckte också att jag var allergisk mot jordgubbar :( Fick en ny kamera av Mattias och Pop&jag planterade potatisar. Firade midsommar tillsammans med kompisar hemma hos Maja, jag somnade i deras soffa på verandan, trevligt!


Juli:
Det var skitvarmt ute, jag tittade på "Harry Potter och Halvblodsprinsen" som var världens sämsta film! Åkte till Hultsfred i fem dagar och levde livet, kollade på The Sounds, dansade på bordet, drack cider och tillbringade mycket tid i Pop's förtält! Slutade att jobba på kyrkogården, åkte till mormor&morfar på Gotland med mami. En kväll gick på restaurang och det var jättemysigt<3 Åkte hem runt den typ 28:e för att gå på Emmabodafestivalen!


Augusti:
Åkte på Emmaboda! Festade, dansade, skrattade, festivalade helt enkelt! Åkte till Stokholm med alla mina flyttlådor för att inreda Mattias och min lilla studentlägenhet på 23kvm. Åkte hem igen, träffade Emma och hennes hund Leah, gick på Karl-Oskar-dagarna med Anna&Carro och kollade på Melody Club med Pop! Hade tvåmannafest med Pop vid stranden i Åryd, grillade engångsgrill och drack Kir. KÖPTE ANSGAR<33333 Åkte till Malmö och Malmöfestivalen tillsammans med Pop! Vi drack en massa cider vid ån innan vi gick och dansade loss till The Sounds, och vi TRÄFFADE även Maja sen efter konserten, vi typ dog<3 Flyttade upp till Stockholm igen, gick på Popaganda med Anna-Li, träffade Parken också!






September:
Var arbetslös och sökte typ tusen jobb. Lekte hemmafru under tiden, diskade, städade och såntdära. Gick på en jobbintervju för ett nannyjobb men det kändes inte bra och jag fick itne jobbet sen heller. Sökte vidare. Gick på fest med Mattias kompisar på hans skolan, kul och spännande, vi kom inte hem förens 05:50 på morgonen! Gick på intervju på Rullen, jag fick jobbet och började jobba där! Hamnade på blogg.se's framsida över en helg, kul! Brände mig också på handen lite när jag skulle baka muffins, och blev beroende av TV-serien "True Blood".


Oktober:
Fortsatte att jobba på migg jobb, trivdes jättebra. Gick på mongolisk restaurang med Mattias och hans familj som var på besök i Sthlm. Träffade min moster Malle en söndag för att luncha med henne för hon var också i Sthlm! Jättekul! Fick reda på att Kent skulle släppa nytt album plus ut på vårturné och typ dog av glädje<3 Hade haft mitt körkort i två år så min prövotid försvann. Åkte hem till Hovmantorp och firade mammas födelsedag och hann träffa Pop en sista gång innan hon drog till Asien! Skrev högskoleprovet och det gick riktigt bra och så hade jag enmannafest en kväll och drack Kir och spelade GH!


November:
Forstatte att jobba på! Var jättetrött och sov typ asmycket. Tog sönder min ipod lite men Mattias lyckades laga den som tur var. Åkte hem till Hovmantorp och firade Uffes 50-års partaj, drack en massa röda glittercider och dansade tango med Anna.


December:
Jobb jobb jobb! Gick på nålar inför antagningsbeskedet från skolan, loggade typ in på studera.nu för att kolla var tionde minut. Anna kom upp en helg, vi shoppade en massamassa saker, och så kollade på Regina Spektor på Cirkus<3 Fick reda på att jag kommit in på sjuksköterskeutbildningen och i samma veva så passade jag på att skaffa studentlägenhet också! Firade jul hos papi och sedan hos mami!


Mami-jul





























Lady stardust

Idag vaknade jag på HELT FEL SIDA! Var megasur och jättearg och hade inte lust med någonting överhuvud taget. PLus att jag inte visste vart min systemkamera var och att jag hade glömt lite smink hos Mattias.
Mattias och jag hade iaf planerat at vi skulle till Kosta Outlet för att jag hade fått ett presentkort på Kosta Boda-affären där. Tänkte jag skulle hitta nått till lägenheten typ. Iaf, först gick vi runt och hittade typ ingenting. Mattias köpte lite kläder typ och sen gick vi tillbaka in i Kosta Boda-affären. Och tillslut hittade jag fakiskt nått fint, två stoooora tekoppar med vit utsida och turkos insida och matchande fat. Köpte även sex stycken mattallrikar i samma model och en stor typ salladsskål, också matchande. Fett nice, nu slipper jag köpa det på ikea, loooovely! När jag skjutsade hem Mattias så hittade jag även systemisen hemma hos honom, och hämtade mitt smink, så nu är jag glad igen. Eller iaf gladare!

Ska hämta mami på flygplatsen snart och sen ikväll ska vi fira julafton! Är jättenyfiken på vad jag kommer få eftersom hon inte fått nån önskelista av mig!

Senaste inköpet


Happy endings

Sitter i soffan nu och kollar på när Mattias och Martin spelar Super Mario. Men idag annars så gick vi upp tidigt och åkte till Maxi för att handla till vår julafton imon+lite till nyår. Gick på systemet och köpte rosa champagne/mousserande vin, glittercider och kir. Kommer bli party alltså.

Hade tänkt att måla om byrån jag köpt på second hand idag också men färgen är helt borta! Blir typ galen. Jag som kände mig så himla kreativ idag. När jag inte fick måla så letade jag efter pärlorna för att pärla lite, men hittade inte dom heller :@ Tillslut så hittade jag iaf lite fönsterfärg så jag kunde stilla mitt kreativs sug.


Home again

Sitter i Mattias säng nu, alltså är jag hemma i Småland igen. Har varit här ikväll och chillat, grillat marshisar och kelat en massa med min bäbis Ansgar<3 Har typ saknat ihjäl mig efter honom.
Imon ska vi dra till Maxi ganska tidigt för att handla inför vår julafton med mamma, och sen ska jag till systemet och fixa dricka tills på torsdag, PARTYPARTY! Ska fixa glittercider och rosa mousserande vin istället för champagne. Rosa är finast!

Läget just nu

Tjabba tjena hallå!

Håller på att tömma min systemis på bilder eftersom minneskortet visst var fullt, jobbigt. När jag väl orkar resa mig från madrassen ska jag packa iordning mina grejer och hålla tummarna för att allt går ner i min resväska. Kommer antagligen inte gå så jag får ha en massa kassar och släpa på också.




Och så fick jag min tesil+tepåseskål som jag köpt från min kusin, finfint!


Nattliga tankar

Borde ha sovit för MYCKET länge sedan, men nu gör jag inte det såatte. Klockan är 02:30, och egentligen är jag ganska trött men lyssnar på musik och vill inte sluta med det.
Funderar en massa, mest om mina 6000:- kommer att räcka att flytta med. Tror dom gör det, har ju redan en hel del möbler, påslakan och andra småpryttlar.
Och så funderar jag på hur våren/sommaren kommer bli nu när jag ska plugga. Vet inte alls vad jag ska förvänta mig. Har ju sett Mattias när han typ har pluggat och så, men vi ligger på helt olika nivåer när det gäller det så jag kan inte jämföra oss två riktigt. Och så funderar jag på hur det kommer gå med mina tentor som har visat sig (om deras tentaschema stämmer och gäller mig) krocka lite smått med Kent-konserten jag fick i julklapp och SiESTA. Antar att jag får ta det när det kommer, men det är klart att man funderar på det! (OCH BLABLABLA JAG VET ATT JAG MÅSTE SATSA PÅ SKOLAN MEN VADÅ JAG KAN VÄL FÅ HOPPAS ATT DOM INTE KROCKAR, FÖR BARA FÖR ATT MAN PLUGGAR SÅ KAN MAN INTE LEVA LIVET ELLER VADÅ?! OCH JAG VET ATT JAG INTE ALLS VET HUR JOBBIGT DET ÄR ATT PLUGGA MEN DET LÄR JAG VÄL MÄRKA SNART ANTAR JAG, MEN JAG VILL ORKA/KUNNA GÖRA ROLIGA SAKER OCKSÅ SÅ TYST NU VAAA!)
Och så snurrar det festivalplaner i mitt huvud. Om jag kan ska jag självklart åka till SiESTA, men ska också hinna med Rock the Lake, Popadelica, Hultsfred (25-års jubileum + kanske sista Hultis någonsin! :'O ) och Emmaboda. Vill till Arvika men det blir liksom lite tätt inpå Hultis om jag sommarjobbar, vilket jag verkligen hoppas att jag gör. Det blir till att försöka spara pengar i vår (om det går nu när jag bara har mitt csn-bidrag+lån), annars gott folk vet ni vad jag önskar mig i födelsedagspresent (fyller faktiskt år om 2 månader och 29 dagar SÅDESÅ!)!

Imorgon, eller jag rent sådär senare idag, ska jag packa iordning mina grejer. Har spridit ut hela min resväska på golvet så måste liksom packa för vi åker ju till Hovmantorp på måndag förmiddag. Ska också kolla om jag har påslakan och sånt här som är mitt som jag kan ta med mig, nicekalajs. Mm nä man det var väl allt jag hade att skriva för inatt såatte. Ska försöka ta och sova nu (lovar kommer inte lyckas nu bara för det), men godnatt till er andra!

Plastic doll

Var ju inne i stan idag på mellandagsrean, det var kul och faktiskt inte sådär megasuperdupermycket folk. Eller ja bara på Monki och Gina typ...
Hittade iaf lite grejer. En lång tjocktröja med två bollar i snören på från Monki, en svart kjol från BikBok (mohahahah jag fick den för halvaHALVApriset eftersom kassörskan slog in fel :D ), en nedrans smal klänning från Zara och två soffkuddar från Lagerhouse.
Är förövrigt pretty skabbig men det får ni stå ut med.








Dagens outfit


Tomorrow it's mellandagsrea

Imorgon ska Anna och jag in till stan oc gå på mellandagsrean en stund. Gina Tricot skulle visst ha 50% på allt i affären, men det lär väl vara pretty much folk där så vet inte om vi kommer in typ. Men vi får se. Ska i på Lagerhouse också och se om dom har nån rea, kanske hittar nått snyggt till lägenheten isf, hade varit bra!

Rymden i en låda

Hmm skulle skriva något ganska smart här nu var det tänkt men kommer inte ihåg det alls såatte. Lyssnar på Detektivbyrån i hörlurarna, det blir mycket bättre då. Kent-tröjan är skönast i världen typ, och mitt objektiv, ååååh<3 Så bäst. Fick förresten jättefina rosa muffinsformar och jättefina klädnypor i form av fåglar av min plastsyrra idag på morgonen, då blev jag glad.
Det är dåligt väder idag me, mulet och så snöar det så jag kan typ inte gå ut och ta kort för då blir min lilla kamera blöt och det vill jag ju verkligen inte!

Och btw, ni som surfar med Firefox kan se att jag har fixat en panda uppe i browsern, precis innan webbadressen. Ni som har explorer kan inte se det, synd för er vaa! Plus att jag har lagt in en rosett framför varje rubrik och den kan aaaaalla se, mysigt.

Tjugofjärde december

Nu är jag mättis fastän jag inte ätit så överdrivet mycket mat och godis. Har väl druckit mig mätt, som vanligt...
Iaf, fick en massamassa fina julisar typ en kent-tröja, två kentbiljetter till Kents spelning i Göteborg 21 mars, ett fast ljusstarkt objektiv till kameran, en megasöt kattsparbössa, äggkoppar. En massa fin helt enkelt! Plus att papi hittade en massa filter som han hade haft till sin gamla kamera som passade på min. HAPPIHAPPI ALLTSÅ!


Syster och jag (nu ser man min klänning lite bättre än på den första bilden).


Julbord dårå.


Julgran och en massa julisar såatte!


Finfinaste kenttröjan<3


SPARBÖSSAN<3


En massa filter till mitt nya objektiv!


?


Lillebror Martin

GOD JUL

Vi ska snart äta julmat. Jag gillar inte julmat så jag äter typ ingenting, bara några köttbullar och potatissallad.
Har på mig min megasnygga klänning som jag köpte för jättejättelänge sen, typ oktober, och har väntat med att använda den tills idag. Älskar den<3 Plus att jag har läppstift idag som ni ser, kul!

GOD JUL PÅ ER DÅ!


Lite bilder då vaaa

Idga då fixade jag, Anna och papi granen. Sen åkte vi in till Nordstan för att papi skulle fixa dom sista julisarna, och när vi var därinne så fikade vi lite, det var mys. Sen åkte vi hem och jag klippte en massa i min klippbok och sådära, sen klädde vi granen. Den blev fin. Det var jag som valde att ha stjärnorna i, så fint<3 Nu är det egentligen julafton fast det räknas inte tycker jag. Ska nog sova nu. Godnatt.








Dan före dopparedan

Knäppt att det redan är 23e december, har noll julkänsla men det får gå ändå. Vaknade idag och var lite mer förkyld än igår, tack och lov har jag nässpray med mig så jag överlever då.
Ska följa med papi och fixa gran och sen skulle han köpa dom sista julisarna också. Själv hade jag tänkt att gå ut och fota men det är fett tråkigt väder ute (grått, men dock snö! ;D) så jag skippar nog det. Ska nog sitta inne och klistra i min klippbok tror jag, har en massa bilder sen i somras som inte är inklippta!
Blir väl en bild på outfiten sen typ, nu när jag har all världens tid!

It's done.

Nu är jag färdigpackad, tror jag. Har packat ner mina allra finaste kläder, det blev en del. Och så har jag packat ner mina allra finaste rosetter och mina allra finaste strumpbyxor.
Tittar på en jätteledsam film på fyran. Handlar om en kille/soldat som kommit tillbaka från Vietnam och så börjar poliserna typ bråka med honom. Usch, jättesynd, vill bara krama honom alltså.
Imorgon kommer jag antagligen vara megatrött men det gör ingenting för jag har typ jullov sen! NICEKALAJS!
Puss & godnatt alla!

OHYEEEES

Segern är min! Efter att ha knackat på typ tio miljoner gånger hos min granne så fick jag FINALY napp! Han öppnade och jag fick låna nyckeln till förrådet, TACKTACKTACK! Mattias har ifs postat nyckeln men det är ju inte hundra att den kommer fram såatte. Men nu står min finfina rosa väska i hallen och ska packas ikväll.
Har förövrigt städat sen jag kom hem, typ sådära städat ur soptunnan under vasken och varit duktig. Är inte alls klar men har ju hela kvällen på mig (plus att vi numera har micro så jag behöver inte krabba med att sätta på ugnen och såntdära för att värma mat= det går MYCKET snabbare att värma matlådan!)!

Dagens outfit för imorgon



Imorgon ska jag ha på mig denna söta kjolen som jag har bytt till mig av min syrra. Hon har lånat en kjol av mig och jag lånade en av henne, så himla fin<3
Och detta blir väl typ mitt fjärde inlägg för idag, där ser man!

Hade visst nått att skriva om...

Mattias ska skicka nyckeln till mig imon så får jag förhoppningsvis den på tisdag, annars får jag trycka ner sakerna i den lillalillaväskan som jag har. Tur att jag inte har så jättemycket julklappar som ska med iaf!
Har ätit mat nu, och invigt Mattias nya micro som han fått i julklapp, den funkade finfint!
Har också räknat ut at jag ska köpa böcker till skolan för typ 2000:-, kul. Hoppas dom är bra då iaf.
Kanske ska dricka lite jordgubbste eller nått innan jag ska sova, är jättetrött så kan nog sova tidigt ikväll, bra!

FAAN

ÅH! MATTIAS HAR ÅKT HEM MED FÖRRÅDSNYCKELN SÅ JAG KAN INTE KOMMA IN I FÖRRÅDET OCH HÄMTA MIN RESVÄSKA :@ VAD SKA JAG NU PACKA I LIKSOM, HAR BARA MINIPINIVÄSKOR HÄR INNE (OCH VÅR GRANNE SOM OCKSÅ HAR NYCKEL ÄR INTE HEMMA)! JÄVLA SKIT!

Blablabla

Usch, det är pinsamt hur dålig min blogg är, så nu kommer jag inte skriva förens jag har nått vettigt att skriva så nu vet ni det va!

091220

Nu är jag i Stockholm igen, det var väl typ det jag ville säga. har åkte bil sedan sju imorse, sovit några timmatr i bilen och sådära. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på  resten av dagen, har ju varken katt eller pojkvän hemma här nu, känns knäppt.
Kanske spela lite Sims, och sen måste jag städa. Funderar på att åka in till Åhlens och köpa en kalender, men vet inte om jag orkar det idag eller om jag gör det imon. Får se!

091218

Är mycket trött idag. Sov typ bara 6,5 timmar inatt innan jag gick upp och åkte till Lessebo för att gå på Mattias morfars begravning. Begravningen var fin och känslosam såklart. Mattias, Stefan och Lina spelade också en jättefin låt precis i början, mycket mycket fint!
Ikväll har jag varit hos Mattias. Vi somnade i hans säng och sov i typ 1,5 timmar innan vi blev väckta för kvällsmat. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här i soffan och kikar på TV. Har huvudvärk och mår lite illa, säkert för att jag inte sovit ordetnligt (jag är så känslig för rubbad sömn). Ska ta en alvedon, tvätta bort sminket och krypa ner under en filt eller nått.

Imorgon ska Mattias och jag fira jul/fyra och en halvårsdag. Det blir nog fint<3

SNÖ!

Allts det är helt sjukt! Det ligger typ HUR MYCKT SNÖ PÅ NARKE SOM HELST!!! Det var vrålsnöat heeeela dagen, sjukt! Kanske ligger en 4 dm på sina ställen. Undra ens om Ansgar når upp ovanför snön. Får se det sen när jag går ut med honom innan vi dra ner till Småland. NU måste jag kolla att jag har alla saker med mig. Hittade inte en del saker igårkväll så hoppas på att hitta om nu alltså!

Godnatt

Fasen också, fastnade vid datorn, nu är klockan 22:56 och jag har inte packat än. Jaja, har inte så mycket, ska bara slänga ner typ lite kläder och sen är jag klar. Mm, och Ansgars saker och Annas saker som hon glömde när hon var här, men sen är de tingenting mer.

Godnatt!

091216

Tjabba tjena hallå!

Idag har jag känt mig megaskabbig för mitt hår var typ smutsigt och jag hade inte fixat det, plus att min lugg var megalång så den delade sådär fult på sig :@ Efter jobbet köpte jag julis till Mattias, sen mötte jag honom och vi handlade mat och åkte hem och åt upp den. Nu måste jag packa inför hemresan imon, har itne gjort det ännu men ska ju inte ha med mig såmycket för jag kommer ju tillbaka på söndag sådeså!
Nu ska jag gosa ner mig i soffan bredvid älsklingen<3

Det är vinter på riktigt nu

Det har snöat skitmycket här idag! Ligger iaf 1,5 dm på marken, galet! Jag är glad att jag tog mina vinterskor imorse! Dessvärre glömde jag vantar och det var inte så bra när vi skulle göra snölyktor idag på eftermiddagen. Iaf, när jag kom hem från jobbet så gick jag ut en snabbis med Ansgar för jag tänkte att han skulle få gå i snö, vilket han aldrig gjort innan. Han brydde sig inte ett dugg om det, utan han sprang på som vanligt. Fast han började ju frysa efter ett tag, så då bestämde jag mig för att ta in honom, och han protersterade inte. Sen snackade jag med mami och Anna, fick reda på att jag har lägenheten fr.o.m. 2010-01-01, så det känns jättebra, och efter det så åkte jag till Mattias som var hos Stefan och Lina. Vi stannade bara där en stund och åt, samt att Mattias skulle öva tillsammans med Stefan och Lina för en sång de ska spela/sjunga på Mattias's morfars begravning på fredag.
Sen åkte vi hem, och nu sitter vi i soffa och dricker te samt äter ganska hårda lussekatter. Ska nog sova nu faktiskt.


091215

Nu är det snö här i Stockholm! Vet inte exakt hur mycket det är, men det är nog iaf några centimeter. Jag har tagit fram mina vinterskor som jag köpte på second hand förra året, och som typ alla tycker är fula förytom jag. Fick åka hem igår efter jobbet och byta skor innan jag skulle gå en snabbis med babe på stan eftersom mina kinaskor klistrades fast i snön typ och lossnade. Kände inte riktigt för att gå barfota liksom!
Ska gå till bussen om en halvtimme såatte jag ska klä på mig och sådär nu!

Förresten, har ni också snö eller är det bara Sthlm som fått? ;D



Mina snöskor<3

Myskväll på Lucia

Ikväll har Mattias och jag haft värsta myskvällen, det var faktiskt längesen. När han kom hem från jobbet så gick vi och beställde en familjepizza och gick hem. Där tände vi jättemånga ljus på köksbordet, och släkte allt annat förstås, och så lyssnade vi på mysmusik. Sen bet jag ig jättehårt i tungan så att jag började gråta, för det blev värsta jacket och blödde faktiskt mycket (nu har det läkt) så det var ju inte så kul. Sen iaf gick vi och bäddade ner oss i bäddsoffan med jättemycket täcke och kuddar, drack pepsi och kollade på film, jättemys!

Och jag har firat lucia lite idag på egen hand; kollade på Luciatåget på SVT-play på datorn, drack jordgubbste och åt två lussekatter. Och så sjöng jag såklart med på "Gläns över sjö och strand", det lät inte så jättebra...
Iaf, nu ska jag koka två ägg till frullis imon. Ett till mig och ett till Mattias. Imorgon börjar jag inte förens 09:30 så får lite sovmorgon, och så slutar jag tidigt också, redan 15:30! Men nu ska jag sova så jag inte är helt död imon!

Bilder från förra helgen

Helgens klädinköp:
Well, behöver väl inte skriva så mycket om detta, för ni kan ju helt enkelt bara se på bilderna nedan vad jag köpte. Dock glömde jag att fota två haldband jag köpte (dom finns på bild på den allra sista bilden i detta inlägget).




Regina Spektorkvällen: (klicka på dom små bilderna för att se dom i större format):
Måndag och Anna&jag skulle kolla på Regina Spektor på kvällen. Innan skulle vi äta sushi och kinamat på en mongolisk restaurang men typ 30 minuter innan vi åkte fick vi reda på att den hade stängt för ombygnad, så vi åkte till Kungshallen och åt sushi där istället! Gott! Sen då helt enkelt vidare till Cirkus och Regina Spektor. Detta var Annas första riktiga konsert så de var ju lite extra kul för henne. Regina gjorde en riktigt bra konsert, spelade några låtar från nya skiven men spelade också väligt många äldre låtar, mycket uppskattat!












091212

Idag tog jag värsta långa sovmorgonen! Vaknade först vid 06 av att Ansgar tyckte att jag skulle gå upp, men det tyckte inte jag så jag somnade om. Vaknade vid 11 men somnade om och vaknade inte igen förens vid 12:05 då jag bestämde mig för att gå upp. Kände att jag verkligen behövde få sova ut, har ju typ bara sovit i snitt 6 timmar per natt, jag är van vid att snitta 10 timmar per natt!
Iaf, Ansgar och jag var ute i typ 25 minuter innan han bestämde sig för att han ville gå in. Efter det klädde jag på mig och drog in till stan för att fixa lite julisar. Det gick inget vidare, hittade en till Mattias men inget annat. Köpte ett diadem med en stor svart paljettglittrig rosett till mig själv på HM's barnavdelning, billigt och bra! Tror jag ska ha den på nyår tillsammans med min finfina klänning som jag köpte på Topshop Outlet för typ några månader sen, kommer bli så snyggt!
Ikväll ska jag och Mattias till Stefan&Lina och käka tacos, gott!

091211

Har varit jättedålig på att skriva i bloggen denna veckan, tråkigt.
Ikväll har jag PF (pojkvänsfritt) för Mattias jobbar. Jag har druckit Ramlösa Mango och ätit ferraribilar med colasmak. Och nu tittar jag på "Mord i sinnet", love it<3 Tony liksom!
Jag tror att jag kommer somna alldeles jättesnart för jag är megatrött, så jag sover tills jag vaknar imorgon (eller tills Ansgar väcker mig) och sen ska jag åka in till stan en snabbis och leta julisar. Sen har jag lovat Ansgar att vi ska gå ut en jättelång runda eftersom han inte har fått komma ut så mycket i veckan.

Förresten så letade jag runt lite på internet och hittade en bild på hur min kommande lägenhet i Västerås ser ut, och jag tyckte att den var SKITSMAL! Fick typ klaustrofobi bara av att titta på bilden :( Dock var bilden tagen i en konstig vinkel, så jag hoppas att min lägenhet inte är så smal.

GODNATT ALLA!

091209

Jag är så dålig på att uppdatera bloggen men det är liksom för att jag har noll tid. Jag jobbar, åker hem, äter, sover, går upp, jobbar... Låter ju inte så kul kanske men I promise, det är roligare än det låter!
Iaf, ska lägga upp bilder från i helgen denna kommande helgen när jag har tid, såatte..
Och idag har vi varit på bio och sett "Luftslottet som sprängdes". Den var bra men jag var supernervös och blundade ganska mycket!
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp redan lite innan sju, och sen kommer jag inte hem förens sent imonkväll för jag ska typ på "julbord" med jobbet på en libanesisk restaurang, ska bli spännande!

091208

Vilken dag! Kom hem från jobbet, fick reda på att jag äntligen kommit in på sjuksköterskeutbildningen i Västerås. 20 minuter efter det hade jag fixat en lägenhet. HELT OTROLIGT<3
Jag har önskat att jag vill flytta in den fjärde januari, hoppas att jag kan göra det istället för den första februari.
Oh my, fattar det typ inte, detta är ju helt amazig!!!



JAJAJAJJAJA HAPPI!

JAG HAR KOMMIT IN PÅ SJUKSKÖTERSKEUTBILDNINGEN I VÄSTERÅS! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

091207

Godmorgon!

Idag är det vääääldigt grått ute, inte alls kul. En annan sak som är mycket mer roligare är att Anna och jag ska på REGINA SPEKTOR ikväll<3 Och innan dess ska vi äta på en mongolisk restaurang som även har sushi! Kommer nog bli väldigt bra.
Skrev inte på hela dagen igår för att jag var typ inte hemma. Anna och jag åkte först till Kista Galleria, sedan till Söder och sen åkte vi hem, åt fil och in till stan igen för Anna ville ta kort på julbelysningen. När vi tillsist var mös vi ner oss i soffan, åt mat och kollade på TV. Sen somnade vi. Vi tog lite bilder också fast dom kommer en annan gång, inte nu.

Mitt antagningsbesked till utbildningarna har fortfarande inte kommit (sorry för att jag tjatar om det hela tiden men det är typ för att det är det enda jag tänker på...), blir jättestressad. Och anledningen till att jag blir jättestressad är för att; om jag kommer in någon annanstans än i Stockholm måste jag snabbt som attan fixa en studentbostad i den staden (Eskilstuna eller Västerås) innan alla bra tar slut. Det är därför jag är extra stressad över detta.

Nu har iaf Anna vaknat. Vi kanske ska spela lite wii innan jag sticker till jobbet!
Ha en trevlig måndag iaf!

Lördagens shopping i bilder









(Japp, jag hittade sladden tillsist! LOVELY.)

Jag är SÅ förkyld!

Nu är jag fetingförkyld. Fast inte såhära hej-jag-är-så-förkyld-så-jag-inte-kan-stå-upp utan mer liksom megatäppt-i-näsan-förkyld, typ. Och så har jag inget nässpray hemma= jag kommer typ inte kunna sova ordentligt inatt heller. Men ska krypa i sängs nu och lyssna på ipoden och försöka sova så gott det går.
Vi ska upp vid typ åtta imorgon så det blir typ bara 7 timmars sömn men sedan är det dags för galen shopping igen, hoppas jag! Äh, godnatt nu!

Hemma efter en hel dags shopping

Tjena!

Nu har vi hunnit äta och vila ryggarna efter all shopping idag! Vi var inne vid 12:10 och åkte hem vid 17:35. Vi var alltså på stan pretty länge, men det var ju kul, naturligtvis! Jag har köpt två kjolar, ett par benvärmare och två halsband till mig själv, plus några julisar! Anna har också handlat lite, hon lär lägga upp bilder på sin blogg (har fortfarande inte hittat kamerasladden alltså :/ ) när hon kommer hem.
Iaf, imorgon ska vi till Kista galleria och traska omkring där också! Har hört att det är stort så vi får se hur det blir! Jag har fortfarande en massa pengar kvar att shoppa saker till för, känns väldigt bra!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan, kolla på "Robinson" och chilla!

091205

Godmorgon!

Klockan är snart tio, fast jag har varit klarvaken sedan sju. Har typ inte sovit ordentligt inatt, vaknat och drömt konstiga drömmar. Är dock relativt pigg men liie mer förkyld= alvedon och halstabletter idag! Men det fixar jag!
Vi har precis ätit värsta megafrullisen så vi ska slippa köpa mat på stan (snålisar), för det ska vi göra imon nämligen! Alltså äta på stan...
Iaf, jag har tappat bort min kamerasladd :O så jag vet inte om jag kommer kunna lägga in bilder. Men jag ska leta mer när jag kommer hem typ såatte.

Nu ska vi gå ut med Ansgar en snabbis, fixa iordning oss sen ska vi SHOPPA JÄRNET! :D

Femhundrafemtioelfte gången...

Kan inte sova, är orolig för att jag missar när antagninsbeskedet kommer. Loggar in typ var tionde minut, men det händer INGENTING! Jättestörigt! Jag vill ju ha reda på det nunununuNU!
Tänk om det kommer i helgen då jag inte är hemma (är på stan) :O Måste ge Mattias lösen till dom tre sidorna så han kan gå in och fixa allting, om det nu skulle vara så att det kommer. Blä och usch alltså, kan det inte bara komma eller?

091204

Tjabba!

Nu har jag jobbat färdigt för dagen, varit ute en liten runda med Ansgar och nu ska jag sova en liten stund. Är jättetrött och tjurig, och en liten tupplur gör nog förkylningen bättre!
Vid 21:30-tiden ikväll ska jag in och hämta Anna vid centralen, sen åker vi hem, typ äterkvällsfil och lär väl somna sen, för jag vill upp tiiiidigt imorgon och börja shoppa julklappar och kläder!

Lussekatts-baket

Det gick inte såbra det där. Jag är typ bara bra på att baka chockladmuffins... Hade i vit choklad men det smakade typ ingenting, tråkigt! Dock var dom helt ätbara så det var ju bra det, så man liksom inte slänger bort saffran för 75 spänn!
Håller dessutom på att bli ganska jätteförkyld. Inte OKEJ (dock ganska bra ifs, för då kan man inte bli smittad av svininfluensan och det är ju great!)! Åt en hel vitlöksklyfta innan, ska göra det innan jag går och lägger mig tror jag. Kan inte bli sjuk nu tills i helgen då Anna kommer ju, och om jag lyckas bli det iaf ska jag gå på alvedon hela tiden hehe.

(psst har varit inne på studera.nu typ 25 gånger idag bara för att se om jag har fått antagninsbeskedet men har inte fått det än. Måste sitta uppe till efter klockan tolv inatt eftersom jag har fått för mig att man får reda på svaret imorgon hehe. Hoppashoppas)

Försenade bilder

Tänkte lägga upp typ tre eller fyra bilder sen dopet i helgen, blir nog mest på mig och Mattias för jag vet inte hur det är med kidsen på bild på bloggen såatte. Men aja, ni kan ju kolla iaf!











(Älskar ju skillnaden mellan andra och tredje bilden)

091203

Grattis Ansgar! Idag fyller du 6 månader, ett helt halvår! Min lilla älsklinskisse, så stor<3


Nu har jag ganska bråttom. Har fortfarande pyjamas på mig, har inte fixat håret eller sminkat mig. Ska till bussen om 25 minuter. Men jag hinner nog! Ikväll ska vi ju baka, kommer nog bilder på det!

Full gång med storstädning

Gör ett litet avbrott i min storstädning. Har hittills putsat fönstrena, städat av hela spisen, plockat fram all smutstvätt, lagt fläktfiltret i vatten, torkat av fönsterbrädorna, ätit mat. Känner mig duktig. Nu ska jag dammsuga golvet, soffan och svabba golven! Sen är det skinande rent här, perfekt!
Imorgon ska vi ju som sagt baka, ska bara köpa ett paket saffran till eftersom man visst behövde två... Men det fixar jag! Och sen på fredag kommer Anna, gud vad jag längtar! Kommer bli så kul!

091202

Idag är det minusgrader ute och mycket frost. Och sol. Mys<3 Ska alldeles strax gå ut med Ansgar, får se vad han säger om minusgrader!
Ikväll ska jag storstäda inför i helgen. Imorgon ska Mattias och jag baka, så då vill jag redan ha det färdigstädat. Lussekatter och pepparkakor, mumsi!

Cold water

Skulle duscha ikväll hade jag tänkt. Vi som alltid har sånt varmt vatten här, men tydligen inte idag. Fastän jag satte på det på det varmaste så blev det bara ljummet! Jag som frös så mycket ville verkligen duscha, men vill inte duscha i kallt vatten. Nu, typ en halvtimma efter att jag försökt duscha så är vattnet jättevarmt. Fattar det inte, men ska väl duscha nu då eller nått. Intressant va?
Har varit i Mörby Centrum idag och handlat lite mat och letat efter ett datumljus men alla var slut. Synd. Och så holler jag på att kolla studera.nu stup i kvaretn för att se om jag kommit in. Jag är SÅ NERVÖS!

091201!

Idag får jag äta en chokladbit från min chokladkalender som jag fick av mami och Anna, för idag är det FÖRSTA DECEMBER! Spännande. Ikväll när Mattias kommer hem ska vi kolla på årets julkalender. Superhjältejul<3 Jag hoppas att den är lika spännande som den låter.
Ansgar och jag har iaf legat och kjelat en halvtimme innan jag gick upp, supermysigt. Han har blivit så himla kelig på sistonde<3 Min lilla busunge!

RSS 2.0