-

Mitt Pophjärta har åkt hem för den här gången efter en otroligt rolig helg! Jag lovar att jag ska visa er alla bilder vi tagit imorgon. Just nu så saknar jag henne så himla mycket redan.
 
 

Så länge hjärtat mitt slår.

Att få stå i regnet tillsammans med sin allra bästa vän och skriksjunga med i varenda The Soundslåt, att köpa ett hello kitty- vänskapshalsband, att somna i bäddsoffan tillsammans lyssnandes på Ann Heberleins ljudbok "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva", för att sedan vakna upp för tidigt nästa morgon men då lyssna på älskade Majas sommarprat och sedan somna om; det är det bästa jag vet. Min fina Pop är här och jag njuter varenda sekund.

Imorgon <3

Längtar bara tills imon då min Poplove kommer hit! DET KOMMER BLI SÅ FANTASTISKT BRA! Och till råga på allt så är det Cityfestivalen samtidigt så vi kommer väl ha party ungefär hela helgen! Puss på oss!

Min oas.

I min lilla lägenhet är min balkong min oas. Den vad det första som jag gjorde iordning när jag fick nycklarna och det är den plats som jag spenderar mest vaken tid på i lägenheten. Så jag tänkte helt enkelt ta och visa er min favoritplats i mitt nya lilla bo:
 
Här är den hörnan där jag hänger mest. Kanske inte så konstigt eftersom stolarna står där. Stolarna var nog ett av mina bästa inköp, även fast de tillsammans kostade lika mycket som hela min soffa gjorde.
 
Ansgar och Hedwig har förstås en egen liten hörna. Idag hämtade jag in en bit av ett avsågat träd och fäste det i räcket. Tänkte att de kan ha det att klösa på, och sen har jag tänkt att fästa en platta på toppen så att de kan sitta där. Finurligt, inte sant?
Och sen har jag min lilla hylla som är full utav växter. Längst upp har jag en tomatväxt och två jordg ubbsplantor. På andra hyllan växer det smultron och sallad, och på nedersta hyllan är det vanliga blommor.
 
 
Det här är vad jag har pysslat med idag; nämligen att sätta upp dukar i taket så att det ska bli finare. Tycker att det blev så himla fantastiskt bra!!! Har ju självklart satt upp lite porrbelysning också, man kan aldrig ha förmycket porrbelysning. Hela fänsterbrädan är också full med blommor som nu ser, och så har jag tre amplar med diverse blommor i också.
 
Ni förstår varför detta är min lilla egna oas va?

Tonight.

Ikväll har jag tänkt att visa er min fantastiska balkong som jag har fixat till till tusen! Om det inte hade varit för att det är så kallt ute på natten/massa mygg så hade jag övervägt att flytta ut dit!

Förlåt att du blivit lite bortglömd.

Skäms på mig; smäll på fingrarna! Jag har totalt glömt bort min illla blogg, eller nja, inte glömt bort men jag har liksom bortprioriterat den. Har inte haft tid eller ork. Eller inspiration. Känns bara som om att jag skriver om samma saker hela tiden och lägger upp samma bilder om och om igen. Jag vet inte. Skulle tycka att det vore så roligt att kunna skriva fina och roliga och INTRESSANTA inlägg som folk faktiskt tyckte var roligt att läsa. Antar att det inte är så roligt att läsa om att jag hela tiden bara jobbar och sådär. Jag ska försöka bättra mig. Jag lovar.
Jag ska visa bilder från när min fina systeryster tog studenten i totalt ösregn, och när jag och mina vänner partajade loss på sommarfesten. Och nästa vecka kommer min fina Pop upp och vi ska på Västerås Cityfestival och kolla på The Sounds! Så fruktansvärt mycket kärlek på det!

WE ARE YOUNGDricker vattenmelon- och piggelindrinkar och klunkar körsbärsvin direkt ur flaskan. Ikväll är det party och jag går totalt all in. Utmärkt!

In my life.

Har blivit så dålig på att skriva här, men det är för att jag har fullt upp med annat. Gosar med R, hänger med mina fina vänner, jobbar och sådär ni vet.Dubbeldejtade med Marie och Silverpojken igår vilket var mycket trevligt. Vi lyckades kunna grilla utomhus då vädret sprack upp på kvällen, och vi har bestämt att vi ska åka till Parken Zoo allihopa! På lördag nalkas det Sommarfest på Kåren, och alla mina vänner ska vara med! Bästbästbäst! På söndagen har jag planerat att ha bakisdag deluxe och eftersom jag altid är snäll mot mig själv när jag är bakis har jag redan köpt hem juice, och sen ska jag nog handla hem lite godis också. Sen har jag så att jag klarar mig!

RSS 2.0