Tentafest

Festen igår var väldigt kul, som synes i mitt inlägg under ^^ Var inte alls bakis idag när jag vaknade vilket var förvånande, men bra!


Vi förfestade och åt pizza hos Marie


Jag har knästrumpor med fina rosetter


Gulligull


Gulligull


Gulligull


Pussade på Maries panda innan vi gick iväg för att träffa våra klassfriends


Och här är våra klasskompisar


Gulligull


Efter en fail "efterfest" så drog vi hem till Marie och hade egen efterfest där och åt upp resterna av pizzan samt pizzasalladen. Det var gott och behövligt.


Och jag provade min nyinköpte kjol. Sen cyklade jag hem och somnade.

efterfest vaaa

Tjabba!Hej vi är hos mariiiiiiiiee och äter bkaispizza, fast jag äter mest pizzasala hahaha öäfr jagvar tjockis och åt upp min innnan lol ^^ vi har varit och druckit nå hmlighetsdrink som ida-lisa och jag beställde, den var god. Catti drack honungsöl ellr nått, vi vet inte riktigt var det var :p
Sen ska jag cykla hm och sa mn imon ska jag till stockholm oc min katt ocjh min älsklingmattias. och förrstn har jag tappat rösten ikväll fast nu är den tillbaka hahha, och ida-lisa, marie och catti låter som brölan älgar ^^
puss och godnatt!!!!!


Partyland

Ppppartytime!


(Har tänkt på att Ansgars klösträd alltid typ är med på bild haha)

13:36

Tentan gick bättre än förväntat, så nu får vi verkligen hoppas på ett godkänt.
Ikväll blire party men först ska jag sooova lite, och sen ska jag diska (ej kul). Och så måste jag bestämma vad jag ska ha på mig, jobbigt. Puss!

Lunchpaus

Har nånslags lunchpaus nu. Jag sysselsätter mig med att sätta upp min nya Timo-plansch jag hittade i lördags. Den är så himla fin och passar bra över mitt matbord!

Och så har jag himla mycket problem med att komma på vad jag ska ha på mig imon kväll på vår tentafest. Nån som har något förslag? Måste köpa hårspray idag också!!! Får inte glömma...

I got to go to work, then hurry home



Pluggpluggplugg. Min hjärna kommer att bli en svamp snart tror jag. Känns som det iaf. Ska snart gå till Marie för att plugga vidare där, känner att jag måste fråga lite saker som jag inte riktigt har koll på. (Och varför är det inget bra på TV ikväll? House, kom tillbaka<3 )

Jag är bortskämd

När Mattias var här i helgen så gick vi lite på stan här i Västerås och jag ville gärna förbi Bikbok och prova den söta klänningen som jag sett tidigare i veckan, så det gjorde jag. Den var jättefin och supermysig, men tyvär ganska dyr, så jag höll tummarna och hoppades att den skulle finnas kvar i maj när jag fått pengar. Mattiad hade dock andra planer, han tycke jag förtjänade den eftersom jag hade klarat min tenta! Jag försökte faktiskt kompromissa och sa att om han nu så gärna ville köpa klänningen åt mig, så kunde jag ju iaf få betala halva, men icke sa nicke. Min lilla älskling<3 Han skämmer bort mig alldeles för mycket :*


Klubbland

Jag har pluggat hela dagen idag, förutom när jag var ute och gick en runda. Märkte att det var dags att sluta plugga när jag visst somnade och vaknade 40 minuter senare.
Har iaf precis ätit nudlar och druckit jordgubb-guava Loka. Har planerat resten av kvällen framför TVn och "Svenska Hollywood-fruar"<3 Och Top Model.


Maybe we

Har precis varit och lämnat av både Ansgar och Mattias på tåget. Känns väldigt tomt här hemma nu, men ska till Stockholm på fredag såatte. Hela kommande vecka ska ägnas åt att plugga, vill bara ha det överstökat.

Ska bädda ut bäddsoffan nu och sova hade jag tänkt (är för rädd för att sova på loftet ikväll). Godnatt!

Grillkväll

Igårkväll var jag, Mattias, Ida-Lisa, Marie och Kelly på ett berg och grillade. Mysigt. Kelly hade tagit med sig sina högtalare så vi kunde lyssna på min ipod<3 Fast sen blev det kallt och vi började frysa så vi gick till "Gränden" och drack varm choklad och kollade på "Wipeout", det var roligt. Jag hittade en Timo plansch också, den var jättefin och kommer bli supersnygg att ha på väggen i min lilla lägenhet!





Kostymen den skaver

Ska åka ner och möta Mattias vid tåget nu ♥ Ikväll blir det grillning med vännerna. Puss!





Let it rain

Ida-Lisa och jag var på Hälla idag och shoppade mat, åt på ikea och köpte tyg typ. Väldigt mysigt, men som förra gången när vi skulle cykla hem började det att regna och blåsa, inte okej. Jag har iaf fått med mig mat hem, lite tyg som jag (läs lillasyster) ska sy kuddfodral av och ett rosa drapperi som jag har hängt upp i hallen. Fint.

Annars pluggar jag mest. Har tenta på torsdag, inte kul. Men imon kommer Mattias hit<3 Då ska vi grilla med mina vänner!


Ida-Lisas rosa cykel och min röda har en liten loveaffair ♥

 


Roliga böcker som jag läser, mums.


Hhhhhälla

Ska dra till Hälla och shoppa mat. Hejdå!



ps, checka in mina skrynkelknän :(

Veckans höjdpunkt

Omg, "True blood" in my heart<3 Det är veckan höjdpunkt, läntgar redan tills nästa onsdag. Puss!

I walk home the same old street


Sitter och kollar på "Broder Daniel Forever". Så fint.
Jag ska snart iväg till mina vänner och plugga om vårdteoretikerna lite och ikväll är det True Blood, så jag är glad.




Let your body decide

Åh, "Svenska Hollywoodfruar" alltså<3 Och Maria Montazami, helt wonderfull! Har kollat hela eftermiddagen, druckit mangote och ätit mariekex. Sånt är fint.
Jag har sett världens finaste klänning som någon gärna kan köpa åt mig kanske haha? Nejrå men den är väldigt mysig, har inte provat den eller så men ja, iaf;

Ser ni liksom? Fruktansvärt fin (Hittade bilden på en tjejs bilddagbok för övrigt).

Ska dricka isvatten nu med hjärtsnisbitar. Godnatt!


13:39

Woho, klarade praktiska tentan (well alla gjorde ju det, men iaf!)! Känns fett nice, nu är det bara att plugga till nästa veckas tenta.
Ska äta tacos ikväll för att fira såatte nu vet ni det.



Förövrigt så fyller världens bästa lillasyster 16 år idag (oh my, jag är så gammal...)! Congratulations<3


Mellanmjölk

Jag gillar att titta ut genom mitt fönster på kvällen, det är så himla mysigt. Och fint.



Sitter och försöker läsa lite in i det sista tills imon, det går inget bra. Fattar inte varför jag jämt ska stressa upp mig så megamycket? Har iaf ätit pannkakor idag, det var gott. Nu ska jag nog dricka isvatten, mmm.

Come sunshine

Gick upp vid åtta idag bara för att jag skulle hinna plugga, så nu har jag läst igenom ganska mycket inför den praktiskta tentan imon och så ska vi träffas vid 15 idag i skolan och leka lite i metodrummet typ. Om tjugofyra timmar är tentan över, ge mig imon please?
Och så vet jag inte alls hur jag ska göra på fredag; ska jag gå på Timos spelning här i Västerås eller inte? Jag är så kluven... Okej, gör en plus/negativ-lista:

Plus-->
- Timo ♥
- Alltid kul med konsert
- Timo ♥

Negativ-->
- Jag har inga pengar/jag kommer inte att ha några pengar alls nästa månad
- Jag har ingen att gå med, och jag tycker det är tråkigt/pinsamt att vara själv innan
- Jag kommer inte ha tillfälle att se honom nånannan gång i sommar...

Ska äta lunch nu och sen bärja gå mot skolan.


Update; Kan inte gå på fredag, kom på att jag måste köpa nya kursböcker också... Fattar inte hur man kan få en sånhär skitmånad då båda försäkring+TVavgift ska betalas, plus nya kursböcker, blä! Well, kom på att jag kanskekanske kan gå på Tivolirock och kolla på honom, JAG HOPPAS! Ska bara få mitt jobbschema, sen så!

Samma nätter väntar alla

Ida-Lisa och jag var ju på Maxi-Hälla och Ikea idag. Köpte billiga rabatt-grejer på maxi, typ tacokrydda för en krona, och mariekex för tre kronor. Sånt blir man glad av! Och så åt vi billig mat på ikea, plus att jag köpte tolv galgar så att jag äntligen kunde hänga upp mina klänninar (tyvär räckte dom inte, så måste köpa typ fyra till). Det var iaf jättekul, så vi kommer cykla dit fler gånger.
Nu har jag städat typ hela lägenheten, och nångång i veckan kommer det nån för att "rengöra ventilationskanalerna" samt att "rensa inkanaler och spiskåpa". Haha, jag har inte ens nån spiskåpa så detta ska bli intressant!

Maxi-Hälla

Nu ska Ida-Lisa och jag cykla till Maxi-Hälla. Det ska bli spännande. Hoppas vi hittar, jag kan verkligen inte läsa kartor...

Smoking

Hej, min granne röker:


Ansgar på prominillis

Var ute på en liten promenad med Ansgar innan. Han har äntligen velat gå ut mer nu när snön äntligen är borta och det har blivit lite varmare, så det är nice! Fick några okej bilder på honom, men det var svårt att hålla i kopplet samtidigt som jag försökte ställa in fokus och skärpan, men som sagt, några bilder blev det.






Partypictures

Partybilder sen i torsdag:














Bakispizza

Ska snart dra ner på stan och äta bakispizza. Kommer bli så gott!

Vad är det du egentligen vill säga?



Nu drar jag till Marie! Ciao!




I love my boyfriend

Jag har världens sötaste pojkvän ♥  Kolla vad som kom till mig på posten idag:

=


I'm electric

I'm alive! Tadaaaa...

Försöker plugga men det går inget bra alls, tappar bort mig i texten hela tiden, illa. Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag, förhoppningsvis, kan förnya mina recept.
Och ikväll ska jag på ppppparty med bästa västeråsgirlsen! Kommer bli så himla bäst!

Press hold

Just nu händer det inte så mycket saker i mitt liv. Jag har ingen schemalagd skola förens 3e maj, utan ska tillbringa dagarna/veckorna fram tills dess med att tenaplugga + klara av två tentor. Det blir (antagligen) ingen Timo i Västerås, och det blir inget The Sounds den 29e heller. Emmelie kunde inte komma upp till mig på Valborg och det suger. Funderar att kika på antingen Kristian Anttila eller Johnossi den 13e maj i Stockholm, men absolut inte kul att gå helt lonely. Jag kommer inte kunna gå på mer än Hultsfred i år (där jag har ett stort dilemma; hur ska jag göra med kent?! Ska jag köa hela dagen för att stå längts fram eller strunta i det och typ deppa ihop när dom väl börjar spela för att jag inte står lägts fram?), men jag får inte klaga för jag har ett fått ett jobb men jag kan säga att det svider ganska ordentligt att inte kunna gå på mer än en festival. Och så vet jag inte ens om jag kan gå på nån enstaka konsert för jag har inte fått nått schema än om vilka exakta dagar jag ska jobba. Jag går mest runt i mjukisbyxor och i Mattias stora tjocktröjor, osminkad och ofixad. Min katt typ hatar mig och vill bara sova hela tiden, hmm... Såatte, himla klagigt det blev idag men så äre ibland. Skriver mer när jag fixat mig ett någorlunda roligt liv. Hejdå!

14:21

Idag sitter jag och chillar på Mattias jobb, det är nice. Bion igår var superbra! Tror jag måste se den igen, seriöst! Såatte Västerås-friends, är ni på nästa vecka eller? Den är studentbio och kostar ju bara 60 pix då. Kom igen, JAG VET ATT NI VILL! Öh, ja det var väl allt jag hade att säga, skulle jag tro...

.........

Tillåt mig att hata mig själv ganka mycket. ÅH JAG BLIR SÅ ARG :@ Det var meningen att jag skulle se The Sounds i Sthlm den 29e april, men nu är alla biljetter slutsålda och jag HATAR mig själv för att jag inte köpte biljetter när det fanns. Nu finns det bara tattiga sittplatser kvar och jag HATAR sittplatser! Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra... HELVETE!

@ Mattias's place

Är hos Mattias nu. Vi ska snart gå och köpa frullis/lunch, och sen ikväll ska vi gå på bio, "Shutter Island". Ska bli mysigt! Hejdå!

17:47

Ikväll ska jag åla till Mattias<3 Åker med Sofia när hon ändå tog bilen till Sthlm, så smidigt.
Idag i skolan har vi fått lära oss att bädda sängen med och utan patient, lite om personlig hygien och sådära. Intressant! Såhär snygga var vi iaf (så bäst med mobilkamera också);

Marie (och jag) förbereder oss för att bädda




Da GiiiiirlZ!

Dagens outfit alltså

Nu ska jag sticka ner till stan och träffa my friends! Såhär ser jag ut i eftermiddag, typ.

I'm tired

Har haft världens knäppaste drömmar inatt. Drömde bl.a att det blev krig, och jag och min akompisar från högstadiet var tvugna att bunkra upp med en massa mat, så vi gick till en icaaffär. Dessvärre hade jag glöm min plånbok så jag kunde bara köpa två stycken pepsi max. Sen kom det in militärer och sköt typ alla förutom mig, för jag gömde mig under kundvagnarna. Öh, hmm så höll det på, och jag hoppade typ från ett tåg, klättrade över ett två meter högt staket och lite såntdära trevligt bara för att komma undan militärerna. Var helt megatrött när jag vaknade, fastän jag hade sovit i 9,5 timmar.

Annars så sitter jag och kollar på resor. Nu när jag har fått sommarjobb så kan jag och Mattias faktiskt åka på en liten semester i höst. Himla bra! Såatte, är det någon som har nått tips på mysiga, varma ställen (som typ inte kostar skjortan) där man kan slappa en vecka i höst, let me know vaaa!

Sommarjobb

Flyt. Två timmar innan jag ska åka tillbaka till Västerås så ringer de från ett äldreboende här i Hovmantorp och vill träffa mig. Jag kilar dit och en halvtimme senare har jag fixat ett sommarjobb på typ 65% som vårdbiträde! Känns nice alltså!
Vill bara få reda på schemat och se om jag kan åka till Emmaboda, Tivolirock och lite sådära, men får inte schemat förens typ runt 20 juni såatte. Menmen!

It's more than a feeling

Jag är så himla bakis idag alltså. Bläää! Party hos Mattias igår alltså, Pop och jag blandade kanske liiite för starka drinkar, såatte ja, därav är jag väldigt bakis idag. Trevligt.

Nu ska jag göra en toastmacka och sen ska vi hyra film.










Är jag en astronaut? Är jag så ensam?



Sitter och pluggar. Det är tråkigt och fruktasvärt mycket att läsa. Jag har iaf kommit igenom hälften och ska väl bli klar idag, hoppas jag. Annars får jag läsa på tåget hem på tisdag.

Ikväll ska vi ha lite miniparty hemma hos Mattias. I'm pepp! Och så ska vi grilla! Himla vårigt alltså. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, ska se om jag har kvar nått kul i min låda här hemma. Ha en fortsatt kul söndag då, alla mina små läsare! ♥

Oh life was like a film









Det är faktist vår här nere i Småland!

Cheapo vs. B-triceratops?


Och alla drömmer om fåglar även du även jag



Speciell kväll igår. Det var jag, Emmelie, Tessi och 35-plusarna som var ute. Väldigt intressant dock att sitta och kolla på 40-åriga kvinnor/tanter/whatever springa och sno fjädrar från påskrisen, och 35plusare i alldeles för små turkosa paljettlinnen med matchande ögonskuggor. Hett alltså!










Come on, come on, come, get up and dance with me, yeah






Så här ser jag ut ikväll!
Hejdå!

Kom kampsång, kom mod och passoin



Picknicken gick sådär, eller ja i början gick det bra tills det typ började regna så vi var tvugna att cykla hem. Men vi fortsatte ha picknick på vardagsrumsgolvet såatte!

Nu ska jag fixa iordning mig inför kvällens äventyr. Somnade så hela min frill ser galen ut, så den måste fixas. Har också lyckats spilla något på min vita klänning, naturligtvis, som jag ska försöka panik-tvätta-bort. Men sen är jag ready to go!

Picknick

Nu ska jag dra ut på obligatorisk vårpicknick med Anna. Som tur är så äre faktiskt sol här, så det känns lite pepp! Jag har en vit klänning på mig och nya strumpbyxor, jag hoppas att dom är hela och rena när jag kommer hem igen...

RSS 2.0