Flyg du lilla fjäril.

Har haft en supermysig eftermiddag på stan tillsammans med Marie. Vi har klarat av parkhäng, tagit skydd under mitt paraply för att undvika regnet, kikat i affärer och avslutade kvällen på Cornettobar med varsin morotskaka. En perfekt torsdag med andra ord. Jag har också lyckats hitta en klänning som jag ska ha på mig på Annas student om två veckor, så nu behöver jag bara köpa ett svart sidenband som jag ska knyta i midjan på den så är det klart! Jobbar hela helgen och är inte ledig förens på tisdag igen, men har ju varit ledig i tre dagar så det ska jag nog fixa. Behövde förresten aldrig ringa till vårdcentralen för när jag vaknade i onsdags var yrseln borta. Var nog en stressreaktion då, så ska försöka ta det lugnt framöver iallafall!

Viskar till dig: "Stanna"; jag tror att jag blir galen om du går.

 
Har gått och blivit sjuk. Eller ja, jag vet inte riktigt vad jag är för sjuk men har varit yr sedan i söndags och är illamående till och från. Fruktansvärt jobbigt måste jag säga. Fick gå hem tidigare fårn jobbet igår och har varit sjuk idag. Imorgon ska jag ringa till vårdcentralen har jag bestämt mig för; vill att denna yrsel ska ta slut omedelbart!
 
Gosar mest med R annars. Jag förstår inte riktigt hur man kan tycka om en person så mycket som man inte känt i mer än 17 dagar, men det gör jag. Och det gör mig så himla himla glad. Min tandborste har fått flytta in på hans badrumshylla, så nu slipper jag släpa den med mig hela tiden när jag ska sova hos honom. Det är faktiskt fruktansvärt fint.

May. 25, 2013

Dricker öl och gosar med R.


Redo för party!

Har gjort mig redo för att gå på party tillsammans med R! Har på mig ett armband som jag fått låna av honom så att folk ska veta att jag är hans följeslagare (han har ett sånt skärp). Dricker hemmagjort asgott rödvin som smakar precis som körsbärsvin och bara myser!
 
 
 
 

@ R

Hänger i R's soffa nu. Vi ska kolla på skräckfilm, fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag gömma mig under en filt 75% av filmen, haha. Imon ska vi på födelsedagsfest hos en utav hans kompisare. Är tydligen värsta megafesten så jag ska dricka vin till frullis så jag vågar gå dit. Stabilt!

Den här updaten som jag lovat er...

Nu tar jag mig i kragen och visar för er vad som hände för tre och två helger sedan. Håll i er!
 
För tre helger sedan:
Min finaste systeryster kom upp till mig för att hjälpa mig att flytta. Kan ju bara säga att utan henne så vet jag inte riktigt hur det hade gått. Det var hon som satte ihop i stort sett alla mina möbler, hon som hjälpte mig att fixa kanalerna på min tv och hon som hade stenkoll på vart alla saker vi skulle öpa på ikea fanns! Hjälpte mig att välja blommor till min balkong, åt pizza tillsammans med mig på golvet och snodde allt täcke när vi delade 90-säng. Lite såhär såg det iallafall ut:
 
 
Förra helgen:
Det var dags för 25-års party hemma hos Marie och Silverpojken. Det var Silverpojken som fyllde år och det skulle naturligtvis firas! Två bra saker hände framförallt denna kväll: 1. Jag och mina fyra vänner var äntligen tillsammans igen! 2. Jag träffade R. Annars blev jag sådär kalasperfektfull och drack både kattvin, öl och whiskey. Skrattade och pratade och trånade.
 
(Killen med skägget på näst sista bilden är fina R.)

Och mitt indiehjärta slår & slår & slår.

Får sms till min mobil på jobbet där det står "Kom ut så får du en kram", och jag fånler hela vägen genom korridoren och ut genom dörren och får min kram innan jag återvänder in till jobbet igen. Fnissar för mig själv när jag står och dokumenterar, tittar stup i kvarten på min mobil om ett nytt sms trillat in. Nästa dag sitter vi i en skogsdunge, grillar och dricker rosévin och har minutlånga kramar. Jag provar solglasögon som inte är mina och vi skrattar åt hur festivalig jag ser ut. Sitter på en balkong som inte är min men där det odlas både potatis och tomater och där det bor en svart katt som heter Sotis. Dricker hemmagjort rödvin och lyssnar på musik som inte är lik min egen musiksmak men faktiskt är bra ändå. Dröjer mig kvar sålänge det går hos dig men tillslut måste jag gå hem och till jobbet, men jag ränkar minuter tills vi ses nästa gång.
 

Jag vill bara höra dina hjärtslag.

Vet att jag sa att jag skulle blogga om vad som hänt de senaste helgerna men har inte haft tid. När jag inte har jobbar den här veckan har jag nästan tillbringat all tid med R; haft namnsdagspicknick, ätit sconesfrullis på balkongen och druckit mängder med te. Det är väldigt fint och jag tror att det är det jag kommer ägna mig åt idag också, min enda lediga dag den här veckan.


Nattlig promenad.

Mötte upp Marie efter att hon slutat jobba kl. 22, och så gav vi oss ut på en nattlig promenad. Det gäller liksom att ta vara på varenda timme man kan när man jobbar på olika tider/dagar, och eftersom båda jobbade kväll imon så tog vi tillfället i akt att umgås lite på kvällstid. Vi promenerade ner mot stan och diskuterade mest barn och relationer och sånt där annat intressant. Vi gick förbi ett rosa träd som vi var tvungen att stanna och titta på (och fota). Grämde oss lite över att ingenting var öppet, men så gick vi förbi mcdonalds som faktiskt var öppet så vi gled in där och köpte med oss varsin milkshake som vi gick och smuttade på. Det gäller som sagt att ta vara på varenda timme man har, speciellt när man kan umgås med en utav sina bästa vänner!
 
Marie under ett rosa träd.

And it hurts with every heartbeat / det skulle varit du.

 
Är upptagen med livet men imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder på vad jag hittat på den senaste veckan. Eller ja denna och förra helgen. Såhär såg jag iallafall ut i fredags när jag var på Silverpojkens 25-års party!
 

May. 10

Sitter på balkongen och dricker en kall öl för att varva ner efter en helvetesdag på jobbet. Jag har varit administrativt stöd idag, och jag har varit helstressad. Till och med gråtit några tårar. Rätt bra jobbat ändå, tog tre månader innan det hände, och det var inte ens när jag gick som sköterska! Well, ska dricka upp min öl och sen göra mig redo för Silverpojkens 25-års fest. Kommer bli party deluxe har jag en känsla av!

Balkonghäng

Ida-Lisa var här idag och invigde balkongen med årets första balkonghäng! Var ungefär det mysigaste på länge. Vi har planerat att sitta där i sommar och dricka vin, och jag ska ha speciella filtar som är fria från katthår så att hon (och Marie) ska kunna ha filtar utan att dö allergidöden. Vi drack iallafall te, pratade om livet och åt singoallakex. Perfekt kväll!
 

Allt jag är, allt jag kan få, kommer ta ett helt liv att förstå.

 
Idag hade Anna och jag mysdag innan hon åkte hem, och såhär såg jag ut då:
 
 
Imorgon visar jag er hur resten av helgen har varit. Nu ska jag packa upp det sista!

Upptagen.

Nej men alltså just nu har jag fullt upp med att bygga ihop ikeamöbler och plantera blommor och så. Återkommer ev. ikväll med lite bilder! We'll see!

RSS 2.0