Weekend i Hovmantorp.

Var ju hemma hos mami en sväng förra helgen. En liten weekend till Hovmantorp helt enkelt. Träffade två komisar från min gymnasieklass, kollade på Joel, och så hängde jag en hel dag med min superpingla Popi. Vi satt ute i solen, drack folköl och åt jordgubbsbakelser; så värd måndag alltså!
 

48 timmar och 45 minuter

Om exakt 48 timmar och 45 minuter (iallafall just i detta nu) sitter jag på planet som lyfter mot London, tillsammans med Towe, Hanna och hennes pojkvän Alex. Pengarna är växlade och jag har skrivit en packlista för vad som ska tas med, vilket är så lite som möjligt eftersom vi ska shoppa en hel del (så ser iallafall planen ut). På söndagseftermiddagen ska vi åka till Warner Bros studio- the making of Harry Potter! Alltså behöver jag ens säga hur pepp jag är på detta?! Kommer bli så amazing, höll ju på att dö när jag var på utställningen i Norrköping, och tänk då detta som är så himla stort!!!
Jag hoppas att jag kommer att ha råd att köpa ett par nya platåskor, och att jag hittar en massa klänningar med kragar och så! Sen på måndagen, innan vi åker hem, ska vi ha picknick i Hyde park om det är fint väder, och då ska jag klappa ekorrarna också! Har tjajat om detta flera gånger känns det som men det är ju så himla mysigt!
 
Nu vill jag bara att dessa 48 timmar ska gå snabbt så att vi är påväg!
 

Joel Alme @ Debaser Medis

I fredags tog jag bussen till Stockholm för att träffa Emelie och gå på Joel Alme som skulle spela på Debaser. Efter lite missförstånd med tunnelbanorna var vi snart hemma hos Emelie i hennes och Pontus lägenhet i Bromma. Vi hann knäcka varsin öl på balkongen innan solen försvann, och fick även sällis utav två rådjur som traskade omkring nere på gatan. Då Emelie hade jobbat, och jag hade min lediga dag, bestömde vi oss för att beställa pizza (den sorten vi valde hette "Grön". Cirka konstigaste pizzanamnet ever). Satt och chillade och lyssnade på awesome popmusik innan vi drog oss in till stan. Utanför Debaser möttes vi, till vår förskräckelse, en megalång kö. Fanns inte mycket att göra mer än att ställa sig i den och vänta. Emelie var kissnödig, så jag var tvungen att få henne på andra tankar, så vi stod och diskuterade vad vi skulle ha med oss för kläder till Bråvalla, haha. Den metoden fungerade faktiskt riktigt bra.
När klockan var halv elva, alltså en halvtimme innan Joel skulle börja spela, fick vi höra det hemskaste: det var fullt. FULLT! Fick panik, men vi bestämde oss för att vara envisa och stå kvar i kön. Med bara åtta personer innan oss i kön stod vi där och väntade. Det var en-ut-en-in, och chansen att det skulle gå ut tio personer en kvart innan han skulle börja spela var minimal. Klockan blev elva, Joel spelade och vi stod kvar utanför på trappan. Men så plötsligt så rullade kön på, och vi kom in. HERREGUD VAD GLADA VI BLEV! Betalade snabbt som attan och sprang in och ställde oss i publiken. Med varsin kall öl i handen och Joel i sikte kunde kvällen inte bli mycket bättre!
 
Spelningen var helt fantastisk, och Joel var lika bra som alltid. Efteråt så lyckades jag hugga tag i honom och fråga om han kände igen mig sedan han spelade i Västerås sommaren 2013, och han typ "Ja, men det var ju du som skickade kortet på facebook" och jag typ "JAAAAAA"! (Jag skickade nämligen bilden på mig, han och Pop-Emmelie) Berättade även att jag skulle på spelningen i Växjö helgen efter. Resten av kvällen dansade jag och Emelie, och hon lyckades bounda med DJ:en och fick honom att spela massa awesome låtar. Sammanfattningsvis var det en helt fantastisk kväll! Kunde ju i och för sig inte bli annat med både Joel och Emelie förstås.
 
 

När jag var i Florens.

Har ju redan berättat att Florens var helt amazing! Att vi gick en massa tusen steg per dag, att vi drack vin och frozen margaritas. Att vi skrattade och pratade och myste en hel massa. Att vi var på utflykter, firade Annas och min födelsedag med en picknick, åt american brunch och bara hade det helt suveränt.
 
 
Och där var min lilla resa i några bilder.

Hemkommen

Hej! Jag är hemma från Italien nu, dit jag åkte förra måndagen. Det var helt amazing där, jag åt en massa paninis, drack frozen margaritas, vin och öl, gick typ tiotusen steg varje dag och värmde mig i solen eftersom det var sol och runt tjugo grader varmt typ hela tiden. Ska visa er en massa bilder så fort jag lagt in dom på datorn, bjussar på dessa instagrambilder sålänge:
 

RSS 2.0