7 dagar



Om en vecka är jag på Hultsfred, SÅDESÅ!<3

090630 (Jag är förbannat trött på att hela tiden skriva datum)

Jag är precis hemkommen från Växjö. Meningen var att jag skulle köpa snyggaste stekpannan och ett diskställ men nää, dom hade inte det på Åhléns för det var slut! :@ Blev lite ledsen då, men så köpte jag ett jättefint svart diadem på Indiska, så då blev jag lite gladare. Uffe var med i stan också, så han föreslog att vi skulle äta på Akropolis. Sagt och gjort, jag blev väldigt mätt för jag åt sovlaki. Sen blev mamma godissugen så vi åkte till Hemmakväll och köpte lite godis där, och nu är det väl tänkt att vi ska kolla på film typ såatte!

090629

Hej!
Idag har tiden flugit fram på jobbet. Vattnade gravar fram till typ 12, och sen klippte vi lite buskaroch sen var det slut. Eller ja vi åkte till Lessebo ovh handlade lite mat men annars så var det ingenting. Jo, jag upptäckte också att handskarna jag har på jobbet heter Ninja! Hur coolt är inte det, seriöst?
Ikväll ska iaf jag och Mattias till hans mormor&morfar och plocka jordgubbar, myspys mhmm! :D

090628

Det är VARMT! Jag är svettigast och ska ta av mig min kjol och bara sitta i linne och strumpbyxor! Idag är vi trötta, det var kul igår och vi firar det idag med att äta pizza och jättekall Cola Zero mmm<3
Pop och jag peppade upp varandra inför Hultan igår, vi kom fram till att det bara är tio dagar (nio idag) tills vi åker. Vi typ dog, så vi planerade in ett gemensamt besök på Systemet på fredag, kommer bli bra!

090627

Idag har jag vunnit en aktion på tradera, en svartvit tunika! 41:- plus frakt kostade denna mig. Hoppas att den är fin på!
Nu snart ska vi fira David som fyllt år. fast han har inte kommit ön men han kommer snart hoppas jag, för jag är hungrig!
Emmelie har varit hos mig idag, vi gick på tattarmarknaden och satt på bryggan och snackelisnackade lite, Emmelie doppade fötterna också. Vi har bakat kladdkaka och tittat på Fucking Åmål på VHS, lovely<3

090626

Fredag och jag slutade svintidigt, klockan elva om någon är intresserad!  Åkte till Mattias och hämta min fina cykel och mina grejer innan jag skulle dra vidare hemmåt, och då passade han på att berätta att han precis hade fått en lägenhet på Kungshamra! :D Fatta glad jag blev för det är så himla mysigt där fastän det är en megamassa hus fast aah... Fint äre!
Hemma åt vi kycklingsallad och sen köpte jag två smultronplantor som Anna&jag planterade i vårt land. Finfint det kommer smaka med hemodlade smultron<3
Och justde, vi åkte till fiket sen och jag åt godaste blåbärsmuffinsen!

Och jag vill förreste jättegärna ha en tiara för jag tycker det är jättefint fastän alla kommer att säga att "20-åringar kan inte ha det för blablabla..." men hej jag vill ha det och kanske kommer köpa en sådeså! HAHA!

     



   

:D:D:D:D

FLORENCE VALENTIN TILL EMMABODA! KOMMER BLI FETINGPARTY<3333333

Update från köket

Nu sitter jag på en stol i köket. Mattias saltar sönder hela vårt pastavatten och tittar på. Idag har vi fått våra kläder ifrån H&M, men jag får inte kika på dom förens imon nör jag kommer hem! Mm förresten är det Olivkyckling som står på schemat idag mhmmm! Och på lördag ska Poplove och jag leka<3 Mysigt!

090625

Godmorgon!
Igår kokade jag ett ägg som jag skulle ha till mitt knäckebröd idag till frukost. Men när jag skalade det nu så var det helt löskokt, och som alla vet så passar inte löskokta ägg och knäckebröd så bra ihop :( Så jag fick ta fil istället.
Idag är jag ensam på jobbet och det är lite pirrigt men ska nog gå bra, ska typ köra Hästklipparen hela dagen!

Psst, glöm inte at kika in på midsommarbilderna i det förra inlägget!

Midsommarpics

Alla bilder utom en är miniatyrer så det blir att ni får klicka som små animals för att kika på större format!
*                *                   *

   
1. Mamma och jag
2. Malle på sjukhuset
3. Midsommarfika med monsterstora muffins och plastblommor

     
1. Mattias dricker nått rött
2. Roosiepoosie
3. Man kan posa med en cider
4. Såhär många cider kan man dricka till maten...

   
1. Fick god jordgubbstårta med svenska jordisar
2. Maja och Adde
3. Rosanna och  Majas kompis Elins pojkvän

   
1. Ute och leka litegranna
2. Fylla vatten, tömma vatten
3. Elin tömmer vatten (psst, vårt lag vann!!!!!)

   
1. Gruppbild
2. Vi spelade Alias (MATTIAS OCH JAG VANN!!!!!!1)
3. Rosanna står på ett ben, tydligen...


Sen blev jag trött och däckade. Slut på en trevlig midsommar!
(Och lägg märke till hur OERHÖRT sexig jag ser ut!)


 
1. Dagen efter kom mamma in med frullis på sängen, schysstos<3
2. Man kan få en massa eksem och sår för att man har ätit jordgubbar typ...

090624

Jag är solbränd, som ett as. Jag har världens jävla bonnabränna, så himmla sexigt!
Idag har jag kört en gul grösklippare hela dagen, den har ingen ratt, bara en massa spakar. Kallar den för Hästklipparen för det är precis som att styra en häst när man drar i spakarna hehe.
Spelschemat för Hulstfred -09 är släppt och det är bara lite små krockar, typ The Sounds & Lenka spelar samtidigt och SMK & Frida Hyvönen. Men det ska vi fixa.
Imon är jag ensam på jobbet, 06:30-16:30. Har ni vägarna förbi Ljuder kom gärna in och säg hej vettja!
Nu ska jag ladda in alla midsommarbilder i ett annat inlägg så ni kan kika på dom också!

090623

Godmorgon!

Haft sovmorgon idag. Ni anar inte hur bra det kändes, mmm<3 Ska bara käka frullis sen ska jag dra ut till Ljuder och jobba idag också, fats lsuta vid 15:30 som vanligt för mamma, jag och Anna ska in till stan ikväll och kika på bio! :D (Och mamma nu vid 06:30 fanns det 90 lediga platser på 18:30 bion så det är nog lugnt! :) )
Nu ska jag sticka till jobbet och lyssna på P3 <3

Tropical heat

Tja!

Idag hardet varit förbannat jävla varmt. Jag har krupit runt och klippt bort gräs förhand runt gravar och nu har jag en liten blåsa i handen. Myspys. Har också förävrigt druckit 4L vatten idag, min mage är full!
Nu kiTja!

Idag hardet varit förbannat jävla varmt. Jag har krupit runt och klippt bort gräs kikar jag på E!, världens bästa kanal. Ska sova tidigt ikväll, och får lite längre sovis imon för jag har bilen, wohohohoho!

090622

Godmorgon!

Fattar ni, det är redan den 22:a juni. GALET! Och jag är svinigt trött. Kunde inte för mitt liv sova igår; det var för varmt, det var smulor i sängen, det kliade överallt, you name it! Lyckades väl somna runt typ 00:30 eller nått. Har också vaknat till och från hela natten för att försäkra mig om att jag inte försover mig. Så jävla jobbigt!
Idag jobbar jag till 16:43. D.R.Y.G.T. Förresten så gör jag det hela veckan. I gengäld slutar jag 12 på fredag. Nicekalajs<3

Nu ska jag borsta tänderna med en grön tandborste!

090621

Tjena!

Sitter i Mattias säng, kikar på "Paris Hiltons My New BFF". Seriöst, jag ÄLSKAR sånna här program. Varför har jag inte sett varenda avsnitt?! Får kolla på YT sen!
Har jobbelijobbat lite idag också, ringde i klockorna och sådära, så nu behöver jag bara jobba en söndag till så har jag alla onsdag-fredag betalda när jag är på HUltsfred. Love it<3

Och så har jag sett en rosa peruk på Tradera som jag vill köpa, jag vill jag vill men vi får se!

090620

Tja!

Igår var det midsommar och idag på morgonen var jag pretty sådär bakis! Tog två resorb och gick och la mig igen. Vaknade två timmar senare och mådde nästan helt bra. Mamma kom in med lite frukost på sängen åt mig och Mattias. Jag gjorde våfflor till riktigt bakisfrullis sen. Gotti! Vi kikade på Kopps<3 och jag somnade.
Vid 16:20 åkte vi in till stan. Jag bjöd Mattias på mat och bio, alltså pizza och The Proposal! Mycket mysig och trevlig kväll, förutom när jag fick mina humösvägningar men that's me såatte...
Ikväll sover jag hos Mattias, och förresten sover jag här hela veckan nu! Om ni skulle vara intresserade av bilder från Midsommar så kommer dom inte än, perhaps imon eller nått sånt för nu orkar jag inte!


Oki jag är så snällis så jag bjuder på en bild på me and littlesister<3

090619, Midsommarafton och 4 år

Tjena!
Nu är det lite folk här som ska äta och sådära. Jag är väldigt flickig och har lockat håret, hehe! Har min nya klänning på mig och mina rosa kinaskor<3 Mamma har köpt smultronläsk till mig som jag ska blanda vitt vin med, mumsi kanske? :D

Idag har Mattias och jag varit ihop i 4 år<3

Det slutade ganska bra trots allt...

Ja det slutade bra tillslut. Imon ska vi till Maja och fira där med hennes kusiner och kompisar. Kommer bli väldigt trevligt! :)
Ska äta lunch hemma och sen ska mamma och jag in och hälsa på Malle på sjukhuset och ta med lite Midsommarfika till henne. Och sen innan allt detta så ska jag raka benen för jag ska ju ha GENOMSKINLIGA strumpisar på mig hehe!

Plus att imon har Mattias och jag varit tillsammans i fyra år<3

090618

Tja.

Jag är redan hemma fastän kl. bara är 13:50. Jag är svintrött och inte på världens bästa humör. Fast jag är inte sur eller så utan bara, hmm, utan nått humör alls! :p
Idag körde jag den läskiga traktorn. Det är inte alls kul för den hoppar och kränger och sådära, isch.
Ska väl till Mattias ikväll en timme typ för att "planera" inför imon, ja det blev ju bara jag, Mattias och Rosanna tillsist... Och sen åker jag tillbaka och chillar hemma är det tänkt.

JAG HATAR MIDSOMMAR

Midsommar kan bara sticka och dö. Jag hatar den jävla högtiden!

090617

Tjena!

Jag är FETINGTRÖTT i mina armar! Idag fick jag soppatorsk på gräsklipparen 50 meter ifrån garaget, och all bensin var slut. Så jag och Monica fick putta den jävla tunga åkergräsklipparen. Vi visste inte hur man fick den i friläge så den var astung. Snacka om att jag kommer ha ont imon!
Ikväll ska jag till Mattias och äta ostfondue och bli lite tjockis, myspys hehe. Imon ska vi träffas hemma hos Mattias och snakca igenom Midsommar eftersom vi inte har nån aning om vad vi ska göra eller så såatte det blir möte imon kväll.

Förresten har jag druckit godaste saften idag: Ica's I love Eco Jordgubbssaft. KÖP DEN MÄNNISKOR! Så jävla god!

Feel-good-cupcakes!

Ikväll bakade jag halloncupcakes. Vi har ännu inte ätit dom för jag/vi är fortfarande mätta efter kvällsmaten. Det är typ feel-good-cupcakes. Vi har fått reda på att Malle (min moster) ska operera in en slags pacemaker efter att hon legat inne sen i fredags för att det var "nått krångel med hjärtat". Men det kommer säkert gå bra och sådära. Iaf så bakade jag cupcakes så vi skulle bli gladare!

Förresten så blir det nog Öland på midsommar, eller Simone skulle kika om det fanns nån nån bra camping. Fast nä, nu kikade vi själva och det kostade minst 400:- PER PERSON om man skulle campa där. Så nixpix inget Öland för oss. Hmm det blir väl som alla andra midsommaraftnar att vi inte gör någonting typ ^^ Jag vill ifs till Emmabodafestivalens Midsommarfestival. Skulle vara fetingkul! Aja vi får se hur det blir, vilket vi nog får se på själva midsommarafton typ kl 13 eller nått säkert HAHAH!

090616

Jag är TRÖTT! Fast jag typ har sovit sju och en halv timme inatt... Om inte Mattias komme rikväll ska jag däcka vid nio, hehe. Det är meganice väder ute, så kommer kanske bli solibränd idag om jag inte ska trimma hela dagen, isf kommer jag att svettas ihjäl, myspys!
Jag har glömt min ipod i Monicas (jobbarkompis) regnjacka. Inte oki!!! Hoppas att den ligger där i nu, annars dör jag! Men det gör den nog så det är ingen fara!

Aja nu måste jag dra, för jag ska cykla utan music och det tar säkert mycket längra tid!

Jag kan INTE tanka.

Jag är urusel på att tanka, jag skämtar inte! Varenda gång jag ska göra de så händer det något; jag får inte upp tanklocket, kortet funkar inte, ELLER så spiller jag ut bensin över hela mig själv. Det sistnämnda hände idag.
Jag hade bett mamma att följa med upp och tanka eftersom det alltid blir fel, och nu ville jag lära mig på riktigt. Jag får upp tanklocket och kortet funkar och mamma visar att man kan trycka in en "spak" på handtaget så jag slipper stå och trycka som jag alltid gör. Jag tankar upp till 300:- och så säger mamma att jag ska ta ut slangen. Så det gör jag, men glömmer att trycka tillbaka "spaken" så det flyger ut typ en halv liter bensin över min arm och över bilen! Snacka att jag höll på att garva ihjäl mig! Samtidigt kommer det ett pensionärspar som också ska tanka, och dom bara glor som fan, HAHAH! Nu stinker mitt SiESTA -08 band bensin så det är inte så fräscht, hoppas att det snart försvinner, hehe!
Efter denna tankningsinsidenten så stack Anna och jag in till stan och kollade in rean på H&M. Jag fyndade världens finaste klänning som bara kostade 98:- (hade kostat 249:- innan) och kryss i taket! Jag har genomskinliga strumpbyxor på mig. Jag lovar, det har inte hänt på, öh, minst tre år! Men iaf, ska ha den på midsommar! Shoppade lite annat smått och gått, typ en kalender och en ny fotobok och två diadem! Finfint!


Oki, jag är MEGASKABB, men checka in klänningen va? :D (Och mina strumpisar!)


Snyggelisnygg<3

090615

Godmorgon!

Idag var det sagt att det skulle bli 19 grader och sol. Lie. Det ska bli 15 grader med moln och sol... Dock pretty bra jobbväder såatte jag ska inte klaga!
I eftermiddag ska jag och Annapanna dra till stan, rea på H&M, och jag tänkte kolla efter en midsommarklänning eller nått typ, spännande. Plus att vi ska till Maxi och köpa 10kg vattenmelon<3 Och Anna ska köpa en kameraväska på MediaMarkt. Fullspeckat schema med andra ord!

090614

Tjena!

Jag är GLAD! Har precis fått reda på att The Sounds ska spela på Malmöfestivalen den 20 augusti!<3 Kollade upp när terminsstarten var för MDH och det var inte förens den 31 augusti. Hoppas nu att det gäller oss som går första året också!

Iaf, igår var vi (Rosanna och jag) hos Mattias, kikade på film och spelade Wii. Jag somnade när vi kollade på Gothika, hehe. Vi åt upp typ 2kg vattenmelon på kvällen och 2kg till frukost. Jag älskar vattenmelon<3
Hade också hand om min förata gudstjänst idag. Det gick väldigt bra och jag behövde typ inte göra nått för en annan där ute hade redan gjort en massa. Mamma var med som stöd, hehe, schysstos<3

Snart ska jag buda på en batteriladdare till min kamera och nu ska mamma och jag kolla på Gothika!


(Tråkigaste inlägget jag döööööör)

090613

Hej!

Idag är det regnig och grått, och idag för ett år sedan hade jag skolavslutning. Om typ en kvart ska vi dra in till stan och fira kusinKalle för han fyller 13. Men först ska vi förbi H&M eftersom jag måste köpa nya strumpbyxor för mina är fett trasiga :/

Igår var Emmelie och Mattias här! Emmelie hann inte vara här mer än i fem minuter innan hon och jag började plantera potatisar. SÅ typiskt oss, hahah<3 Vi grillade kött, la blommor i Minneslunden till Emmelies farmor, åt choklad med jordgubbar i och kikade på "I taket lyser stjärnorna". Både Emmelie och jag grät.
Vi körde in och hämtade Mamma och Kicki vid typ 2 för dom hade varit ute och partajat såatte, vi var fyllechaffisar. Mattias råkade köra upp på en trottoar utanför Katedral, gulligt.

   

   

Jag är allergisk mot jordgubbar.

Tjenare!

Jag fick sluta tidigare idag eftersom det var way to blött för att göra någonting idag, hehe. Nicekalajs! Jag skötte ljudet alldeles själv i kyrkan under skolavslutningen. Fett nervös var jag men det gick bra och sådära.
Mamma kom och hämtade mig och min fina röda cykel i Lessebo. Vi åt falukorv och stuvade makaroner till lunch, eftersom övriga som skulle äta hade tackat nje till pizza??! WHY?! Åt jordgubbar till efterrätt och upptäckte att jag har blivit mycket mer allergisk mot det än jag har varit innan. SÅ JÄVLA ILLA :@ But I'll survive såatte...
Ikväll kommer iaf Emmelie och Mattias hit och vi ska grilla om det är uppehåll, vilket det verkar vara nu men ah det är ju några timmar kvar hehe. Plus att jag ska vara fyllechaffis år mamma och Kicki hehe.

OCH IDAG KOMMER MIN THE SOUNDSSKIVA<3333


TYCK SYND OM MIG DÅÅÅÅÅÅÅÅ FÖR ATT JAG ÄR ÄNNU MER ALLERGISK MOT JORDISAR + ATT DETTA VAR SÄMSTA BILDEN!!!1

090612

Godmorgon.

Det regnar jättemycket ute. Jag kommer bli genomblöt idag hehe. Mysigt.

090611 "Sträck fram handen och kissa på den"

Hejhejtjena!

Har inte hunnit skriva idag och igår såatte, det blir ett inlägg nu istället! Jag gjorde två snälla saker igår; Hjälpte en tant att dra bort en maskros ur "hennes" grav, plus att släppa förbi en kvinna före mig i rondellen. Hon blev glad och vinkade och då blev jag också väldigt glad! Igår var jag ju på bio med Anna också och kollade på "The reader". Den var bra och fin, men handlade inte alls om det man trodde den skulle handla om. Innan bion var det en skitskum man som började snacka med mig, uuh! Inte oki alltså...

Idag på morgonen var jag mycket trött. Gick inte upp förens vid sex och fick cykla som en idiot för att hinna till 06:20, men jag han, hehe. Och så har jag fått en ny dörrnyckel eftersom min andra inte funkade typ, så det är bra. Iaf, idag hände en cool sak; JAG HAR BURIT EN KISTA MED EN DÖD MÄNNISKA I! Det gick bra men jag var livrädd för att locket skulle åka av, men det gjorde det inte.
Nu ikväll har jag varit på tre studentmottagningar och jag är inte helt nykter, hehe. Men det var trevligt och vi har ätit en massa god mat och jag är SÅ trött. Nu sitter jag hemma hos Mattias och ska snart sova. Han är inte här för han och alla andra drar snart in till Växjö och ska partaja hela natten förutom jag som ska sova och upp vid 05:30 imon och plantera blommor och köra åkergräsklippare. Men jag klagar inte. Jag trivs på mitt jobb och det kommer andra dagar då jag kan partaja järnet på riktigt!

Godnatt!

   
1. Man kan dricka god gratis persikocider på andras studentmottagning.
2. Simone, alias Bumbibjörnen/Simpan/Simpos
3. Mattias tappa cidern i marken och får dricka från sidan, hehe.

   
1. Tilia och Rosanna under paraply påväg till Linnéa.
2. Näääärbild
3. Oki, blev typ smygreklam för Kosta Boda, hehe.

Och förresten, angående rubriken; Mattias stod och lockade på Sophies katt men den ville inte komma. Då sa jag vill Mattias att han skulle sätta sig ner på huk, sträcka fram handen och kissa på den. Och så menade jag ju att han skulle "kss kss kss" på katten liksom, HAHAHAHA, och inte kissa på handen. Oki jag är trött och inte 100%nykter så kanske bara jag som tycker det var kul! Men godnatt igen!

090609

Godmorgon!

Jag är seg idag, vill helst av allt bara krypa tillbaka ner tillbaka i sängen igen. Det är kalt ovanför täcket, inte oki! Måste nog ha fleecen när jag cyklar idag, ja alltså över min tjocktröja som jag har nu. Iaf, imon blire sovmorgon<3
Ikväll ska vi till Älmhult och på Mattias familjs kompis student. TRevligt. Antaglien får jag träffa Boss's barn också (alltså Boss var min förra hund<3), kommer bli trevligt!

Nu ska jag leta efte mitt busskort och lite sådära!
psst, kolla nu på det förbaskade inlägget nedanför där alla bilder är typ...

090606, Nationaldagen

Oki, detta skrev jag i lördagskväll såatte, ah bara så ni vet och inte tror att jag är helt lost och tror att jag tror att det är nationaldagen idag, hehe.

Hej!

Precis kommit hem från Göteborg och Borås. Håller på att ladda in alla 535 bilder som jag har tagit, haha kommer ta tid! Lyssnar på The Sounds nya album på Spotify<3 Gillar "Midnight sun"!

Igår: Iaf, igår Fredag så tog ju Martin studenten! Kändes lite jobbigt iochmed att jag själv har svårt att tänka tillbaka på min egen student för jag saknar den så himla mycket HAHAH, men det gick bra iaf! Han var glad och ej nykter och allting var kalas. Jag hände en skitstor godisnapp runt hans hals för han älskar godisnappar, och han blev glad! Dom åkte lastbil och Martin badade i Poseidonfontänen och fick ett rivsår på ryggen, hehe. Vi åt mycket god mat hemma hos pappa och Åsa, och hade det väldans trevligt! Grannflickan som är typ 5 trodde att Mattias var pappa åt mig, Anna och Martin, bara för att Mattias har skägg, haha gulligt! Martin åkte iväg på party i Gbg på kvällen och vi åkte "hem" till Borås och sov hos mammas moster.

Idag: Vi hälsade på min 96-åriga gammelmormor eftersom hon bor granne med mammas moster. Mojan (gammelmormor) mådde bra och hon såg fräsh ut så det var kul, plus att hon fick träffa Mattias för första gången! :) Sen åkte vi iväg till Foda för att hämta Martin som var pretty bakis, haha! Gav honom Resorb och jag åt lite jordgubbar. Sen drog vi vidare hemmåt, Martin sov, Mattias spelade Tetris och Anna lyssnade på Ipod. Jag gjorde mest ingenting. Vi stannade och åt mat på Burgerking i Värnamo, jag fick en sockerkick och asgarvade åt allt och inget, sen blev jag trött och seg, haha<3 Vi släppte av Martin och Mattias vid tåget eftersom dom skulle till Oskarshamn till Anna-Li's 20års/homecoming/vanlig fest-fest. Jag kunde inte följa med för jag ska vara med på gudstjänsten imon och lära mig såatte! Nästa söndag ska jag fixa det ensam :O

Nu kommer det en väldans massa bilder. Mest från igår men några från Morsdag också, såatte, look at them!!!

Morsdag:
   
     

1. Mamma blev glad för sin present; pengar till nagelbehandling
2. Åt förgglad negerboll, gotti!
3. Hej familjen<3
4. My beloved boyfriend och jag.
5. Egopic på hög nivå
6. Jag och Anna padlar kanot hemma hos Uffe
7. Mamma på Uffes HD

*                *                      *
Studenten:
     
1. Hej, Martin är mycket glad
2. Bamsekram
3. Men sötaste skylten!
4. Pappa, Martin och Mamma


   
1. Han fick en röd stor napp av mig!
2. Syskonbild<3
3. Plastsyskon och syskon och Mattias! (Jag, Emilia, Martin, Anna och Mattias)

   
1. Martin skulle åka släp
2. Kostymskor för hela slanten
3. My love<3


   
1. Bevis på att jag har klackisar på mig! Och så äre mamma och Anna på bilden också.
2. Pappa och jag
3. <3


     
1. Hemma i Floda hällde pappa upp skitgod champagne, eller vare nu va...
2. Mamma och Åsa
3. Martin kommer hem. Han är blöt för han har badat i Poseidon
4. Suddig bild men pappa skålar iaf


   
1. LuntarN, lite bättre. Hahah så kockrent!
2. God mat och god potatissallad
3. Wohooo 2,25 cider in my<3


   
1. Öh vetinte gruppbild av något slag
2. Zorroborro<3
3. Vi åt jättemycket jordgubbar vilket resulterade i att jag fick eksem i armveckan. Myspys.


Mm och sen öppnade Martin alla presenter och drog senare iväg in till Gbg och festade all night long, precis så som det ska vara!

Fågelungarna gör mig ledsen

En sak som jag blir skitledsen över är alla fågelungar som trillat ur boet och dött. Idag hittade jag en i gräset när jag höll på att trimma. Jag begravde den. Och så ligger det en helt mosad nedanför trappen hos mamma också, plus att jag har sett en massa andra döda fågelbebisar. Usch, börjar typ gråta! Blä att dom ska dö! :'( I'm an animalfriend, yes I am....

Idag har det iaf regnat en hel del. Jag satt inne och målade en stol när det regnade som värst, så schysst! Plus att jag och Anna ska gå på bio på onsdag, The reader. Längesen vi sågs nu så det kommer bli nicekalajs!<3 Alltså inte lillasysterAnna utan VänAnna, haha!

Hoppas att Kicki har med sig The Sounds nya album hem idag, vill haaaa det nuuuuuu<3

090608

Gomorron!

Sovit hos Mattias inatt, ska göra det hela veckan eftersom bussen bara går ifrån Lessebo. Äter havrefras så jag kommer få sånnadära skavsår i gommen nu, haha får alltid det :p
Oki, vet att jag är dålig som fortfarande inte lagt upp morsdagsbilder+studentbilder men det var så många och det gick så segt att ladda upp igår och så var jag tvungen att sova för att inte vara en död fisk idag såatte. Men ikväll kommer dom förhoppningsvis upp (och jag ja ska sluta tjata om det där jävla inlägget sen, haha).
Nu är klockan 05:57 och jag borde kolla så att jag har alla mina grejer med mig så jag inte missar bussen första dagen. är nervös, har aldrig åkt buss till Ljuder och jag hoppas att jag hoppar av rätt!

Typ full rulle

Tjenare!

Idag är det full rulle hemma hos oss. Eller det blev det typ nu haha! Mamma är bakis så jag fixar maten idag, pannkakor mmm<3 Stekte 20 stycken och bara en gick sönder. Jag har äntligen lärt mig hur man steker pannkakor, grattis Cheapo! Och så har jag gjort bort mig inför Annas pojkvän när hon snackade med honom i telefon. Typ, jag gick in i hennes rum, och hon har ett par spetsgardiner som hänger som ett drapperi för hennes dörr så jag typ: "Åh vad jag känner att jag vill dra sönder dom här! Får jag?" Anna säger naturligtvis nej, men jag vill iaf, så jag gör det typ nästan, haha. Vi börjar skratta och sen ser jag att hon står med mobilen i handen, och jag typ: "Snackar du i telefon?! :O" Och det gjorde hon ju då, med sin pojkvän, hahaha! Och där har jag stått och typ "jag vill dra sönder din gardiiiiin!!!" HAHAH! Hjälp vad jag kännde att det blev många "typ" i den texten men typ är typ (hahaha) det ordet som jag använder mest, såäre!
Nu ska jag snart gå och rösta i skolmatsalen. Har ingen aning om vad jag ska rösta på, såatte jag får se hur det blir med det där, spännande!
Ikväll lovar jag nästan garanterat att lite bilder från Morsdag och Martins student kommer upp, för jag lyckades fixa mappen!

090607

Godmorgon!

Min "Vänner&Familjebildermapp 2009" funkar fortfarande inte att öppna. I don't understand!!! :( Tar med den till Mattias ikväll och hoppas att han har nån smart lösning annar blir jag väldigt ledsen. Ska köra ett virussök på datorn, mmm.

Och om en halvtimme ska Anna och jag köra till Ljuder för jag ska lära mig hur man fixar kyrkan och sådära inför gudstjänsten. Spännande. Och det bästa av allt; jag jobbar typ tre timmar en söndag, får betalt för dom PLUS att jag får ta ut en hel ledig betald dag! Liksom, det KAN inte bli bättre än såhär<3 Love it! Alltså får jag betalt när jag är på festival sen, hehe!

WOHO JAG LÖSTE PROBLEMET MED MAPPEN ALLDELES SJÄLV<33333 HAHAHAHAHA! Jag flyttade den från Bild-mappen till Skrivbordet och nu går den att öppna. Knäppt men JAAAA<3

090606

Godkväll!

Jag har skrivit ett inlägg som ligger i utkastkorgen för idag, men bilderna som jag skulle lägga in sitter fast i en mapp som inte går att öppna. Börjar få pretty much panik eftersom det är alla mina "vänner&familjebilder" under 2009. Oki, har dom flesta sparade på en annan hårddisk men alltså inte alla.... Känns inte oki, och det är BARA den mappen som inte går att öppan :/ Blä, usch och fy! Får be Mattias att kika på det imon och jag hoppashoppashoppas att den funkar att öppna! Annars får jag be till gud imon när jag ändå är i kyrkan och leker med mixerbordet typ, haha<3

Godnatt!

Röd

Jag har JÄTTERÖDA kinder :O Don't know why, är antingen solbränd eller så är det bara för att det har blåst idag. Haha ser iaf helt knäppt ut.
Kört åkergräsklippare har jag gjort idag, det var kul och jag krockade inte med nån gravsten. Häll dock på att köra över en padda men tvärbromsade, fick kliva av och flytta på den! Sen såg jag en död groda som var helt stel, och visste ni att grodor också har revben?! Det visste jag inte imorse, men nu vet jag, haha!

Ikväll ska jag börja förbereda håret för pandafrillen imon, om jag orkar. Mm, Martin tar studenten imon så jag, Mattias, mamma och Anna åker till Gbg och chillar där imon typ...

Iaf, här kommer tre pictures som jag lovade imorse, för jag är snällis och lägger upp vad jag lovat jajamensan!

   
1. Här är jag på mitt jobb. Det är fint men tiden går långsamt fast inte på ett tråkigt sätt. Jag kan lyssna på music och behöver inte stressa, folk blir inte sura på mig och jag måste inte vara överdrivet trevlig, så I lovet it<3
2. Eh ah bara så att ni typ vet vad jag pysslar med på dagarna, städar bland gravrabatterna typ.
3. WOHO DEN HAR JAG KÖRT IDAG!!!!!1

090604

Godmorgon!

Idag försov jag mig inte, hehe, nu är jag uppe och äter frullis och lyssnar på The Sounds nya album. Än sålänge låter det bra, hoppas dom andra låtarna inte blir en besvikelse eller nått :p
Det går bra på jobbet, igår rensade vi mest gångar. Oki, fett tråkigt faktiskt, men jävligt chill! Like it! Har också köpt ett halternecklinne som jag ska ha istället förmigg boxarlinne så jag slipper få världens fulaste bonnabränna, HAHAH! Iaf, i eftermiddag ska jag lägga upp typ tre bilder från mitt jobb, såatte, hehe. Nu ska jag väl mest äta upp min fil och fortsätta lyssna<3

Hejdå sålänge!

090602

Godkväll!

Ett väldans snabbt litet inlägg innan jag kryper i säng;
1. Jobbet är nice, inget stress och jag kan lyssna på musik hela tiden, love it<3
2. Jag har begravt en fågel och så har jag hittat en grode i en gravrabatt
3. Jag har typ inte varit hemma sen jag kom hem från SiESTA; igårkväll var jag hos Mattias mormor och morfar och ikväll bowlade jag med Mattias, Simone, Rosanna och Niclas, ohyeah.
4. Jag är ganska bra på att trimma.
5. Imon ska jag antagligen lära mig köra åkergräsklippare, höhö!

Godnatt!

090601

Godmorgon!

Om tio minuter ska jag gå ut till min cykel och cykla till min nya jobbarkompis och åka till jobbet. I'm nervous, hehe! Tror det kommer gå bra, men man är ju alltid nervös när man ska börja på ett nytt jobb!
Jag är inte sådär galet trött, fastän jag nog ska gå och lägga mig runt nio ikväll, intressant eller hur? Blev ju ett så långt inlägg igår och det tog tid att lägga upp alla bilder så jag somnade inte förend 22:15, hmm...
För övrigt ska det bli 26 grader idag, jag dör vad varmt! Jag har med mig short och vattenflaslak, yesyes!
Nu måste jag kolla IGEN så att jag har med mig alla saker, man vill ju inte stressa med det sista minuten och komma försent första dagen, ser ju inte såå bra ut! :p

RSS 2.0