Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån.

 
 
Packar. Tittar på Ansgar som ligger på ryggsäcken jag lagt på sängen. Viker tvätt. Gör iordning mina mediciner, väljer vilka diadem jag ska ta med mig, packar ner lite glitter och en fejkpiercing. Jag måste välja en ny bok, jag klarar inte av att fortsätta läsa ut slutet på boken jag läser nu, har läst sedan i julas. Det går liksom inte bara, så enformigt tråkig. Väntar på att mamma ska ringa. Tvättar bort sminket. Måste diska dom där tre tallrikarna som står nedanför sängen. Glöm inte att packa ner paketavin så jag kan cykla direkt efter jobbet imorgon och hämta ut paketet. Väntar på att lyrican ska börja verka så att ångesten i bröstet ska släppa. Kom igen kom igen kom igen. Tittar på smhi och inser att jag i helgen kommer att vistas i ett mulet Göteborg istället för ett soligt Västerås. Fast hellre ett grått Göteborg tillsammans med familjen än ett soligt Västerås ensam.
 
Imorgon drar jag till Göteborg och ska hänga där i helgen hemma hos Martin tillsammans med mami och Uffe. Uffe har bjudit med oss på första deltävlingen i Melodifestivalen som går av stapeln i Göteborg. Kan bli intressant!

På jobbet i strumplästen

Är på jobbet just nu. Har lunchrast ooch sitter uppkrupen i min fåtölj. Ja, jag kallar den för min för jag paxar den alltid, och den passar mig precis. Har varit ute och hoppat i snön, mina skor är således blöta och jag har bara strumplästen på mig. Tur att jag har awesome strumpor på mig! 

I eftermiddag ska jag till Maria och Hampus och chilla. Jag öär sugen på semlor (????) så fundfunderar på att åka förbi icaEttan och inhandla två stycken. Dom har världsgoda vaniljsemlor= epic!


RSS 2.0