Enmannafest på G

Enmannafesten är i full gång! Eftersom ingen vill/kan festa med mig så fester jag med mig själv! Sånna fester brukar resultera i att man blir pretty bakis men det har jag inte planerat ikväll. Får dock se hur jag mår imorgon (jag kan skriva utan som helst problem så det är luuugnt!). Ny header iaf. Ska nog kanske byta ut bilden på den men den få vara där sålänge.. Och så har jag ju en ny kategori, "Mother, am I good looking?". Den är istället för "Dagens outfit" och sådära...
Nu ska jag, öh, göra nått annat. Kolla på TV och dricka upp mitt glas med kir mm. Sen somnar jag nog.


16:48??!

Okej på helt jätteriktigt allvar trodde jag att klockan var runt 18:20 men det var ju fel. Tydligen. Ska gå till konsum nu och handla lite tacosgrejer tills ikväll. Sen ska jag hem och pyssla med en ny header hade jag tänkt.

Seg lördagsmorgon

Har fortfaranfde inte bestämt mig vad jag ska göra idag. Kanske skitter jag i pyjamasen hela dagen och kollar på Barnkanalen, eller så gör jag nått annat. Hade velat göra mig så snygg och ta en massa bilder men jag orkar inte göra mig iordning, får se hur det är senare idag.
Håller just nu på att försöka göra lite mobilteman, men min fantasi är nere på noll, haha! Inte lyckat alltså.
Nej, det blir nog kanskekanske att jag är lite till vid datorn, sen fixar jag mig iordning. Om jag orkar...

Godnatt

Jag ska klättra upp till sängen och lägga mig nu. Är dels megatrött och dels känner jag mig lite hängig (fryser, mår illa, stel i kroppen). Antagligen för att jag inte fått sova mina typ tio timmar per natt igår och i förrgår natt, hmm. Imon får jag dock sova hur lääänge jag vill.
Kanske fixar mig riktigt snygg imon och går ut och tar några höstbilder, vill fixa ny header men först måste jag ha en bild som är perfect!

Godnatt, everyone!

17:20, fredagkväll

Okej, jag kollar ut genom fönstret och det är kolsvart utomhus. Tror klockan är typ 21:00 eller nått men hon är inte ens 18. Jobbigt :@ Jag som är så hungrig och vi ska inte börja laga mat förens vid 18:30! Får nog se till att det blir lite ändring där alltså...
Jobbet idag var sjukt slapp. Tre elever på sju vuxna. Jag passade på att göra en jättefin rosett, svart med några vita sträck på, men glömde den såklart på jobbet när jag gick hem. Ni får vänta enda tills på måndag innan ni får se den, helt enkelt. Jag slutade iaf vid 11:15, men åkte inte från jobbet förens 12:00, vi satt och åt lunch och jag hade ingen brådska hem, bara tvätttid vid 13. Så när jag väl va rhemma tvättade jag, torktumlaren funkade inte idag heller, så badrummet är belamrat med tvätt som hänger och torkar :@ Gick ut en runda med Ansgar också och ja det är väl allting jag har pysslat med hittils.
Hoppas på att vi kan se nån bra film ikväll, men jag lär somna pretty early ikväll, är jääääättetrött!
Imon är det ju Halloween, eller iaf då alla Halloweenpartyn är. Jag ska vara hemma, känns sådär men jag ska inte klaga. ni som ska festa får festa lite åt mig också, oki?


21:37, uppkrupen i soffan

Min frill och mina kattöron blev väldigt uppskattade på jobbet. Det resulterade tillochmed i att vi försökte göra några andra små kattöron till eleverna som dom kunde ha på sig på. Det lyckades sådär, men jag gjorde ett helt fungerande diadem av piprensare och ett par små öron till en tjej, väldigt lyckat måste jag säga och jag tror hon gillade det! För er som inte vet så jobbar jag på en särskola  med flerfunktionshindrade elever på måttlig eller låg begåvningsnivå, och yes, I love it! Nu vet ni det, typ! Jag slutade redan vid 13 idag, så jag åkte hem en stund innan jag åkte till Skrapan, för Mattias skulle köpa en mobil, plus att vi efter det skulle köpa skor till honom. Både mobilköpet och skoköpet blev lyckat (han köpte ett par jättesnygga låga converse som var liksom dubbla, öh svårt att förklara...). Vi åt inne i stan och sen åkte vi hem. Vid Universitetet hoppade det på ett par ryskor i typ 30-års åldern. Dom stod och snackade och så plötsligt sätter sig den ena jämte mig medan hennes kompis tog kort, båda två skrattar vääääldigt mycket. Jag fattade liksom inte riktigt om dom tog kort för att hennes kompis satt i en tunnelbana eller om (herregud vad detta låter egotrippat..!) dom ville ta kort på henne och mig (aka mitt hår?). Iaf tyckte jag det kändes lite konstigt om det skulle ha varit det sistnämnda men aja, får väl hamna i ett ryskt fotoalbum eller nått då.

Imorgon kväll stannar vi hemma. Mattias ska ju jobba hela helgen och jag orkar inte hitta på nått. Blir väl film och godis, as usual!

06:56


Jävla kassa huvudstad

Blir typ helt galen. På fredag kväll ska Mattias vara hemma för vi ska hitta på nått, men vi vet inte alls vad. Jag föreslog bowling typ, men kollade upp det och en bana på en fredagkväll innan kl. 19 kostade 360:-!? Helt sjukt, själv är man ju van vid att en bana kostar typ 100-150:- eller vad det nu är, but hey, this is 08-land! Så bowling ströks från listan. Och sen tog idéerna slut. Fastän vi bor i självaste huvudstaden så finns det INGENTING att göra. Panik! Det enda Mattias och jag gör på helgerna är antingen;
1. Sitter hemma, kollar på film och tar det lugnt.
2. Tittar på bio (jag lovar jag har sett typ minst 15 biosar här i Sthlm).

Det lär vi antagligen göra på fredag också. Jag är egentligen riktigt sugen på att gå ut och festa riktigt jävla ordentligt men har ingen att göra det med, och vill absolut inte gå ut själv. Det suger att jag inte har några vänner här i Sthlm, och att alla typ är hemma eller i andra delar av världen (USA och Asien...). Äh what the fuck, det finns billigt godis på VI i Huvudsta, får stanna till där efter jobbet och köpa några kilon eller nått. Mm, jag satsar på att gå upp 10kg tills december, lovely </3

18:26

Imorgon ska vi ha lite Halloween-disco på jobbet. Jag ska nog tuppera mitt hår lite och ha mina kattöron på mig (jag hoppas verkligen att jag tog med dom, är faktiskt inte alls så säer på det nu :s.. Jo det hade jag haha var tvunge att springa och kolla!) och sen svart kjol och svart klänning. Jag ska för ovanlighetens skull jobba 8-13 imon, istället för 12-17. Alltså måste jag gå upp vid 06, oh HARD! Och ikväll är det ju "True Blood", så jag kan liksom typ inte gå och lägga mig tidigare heller, haha! Dagens i-landsproblem!
Och idag har förresten Pop åkt till Thailand och ska vara borta i tre hela månader :( Kul för henne, mindre kul för mig!
Sluttjatat nu, ska förbereda lite fetaostsallad till biffarna ikväll (intressant va?), medans jag lyssnar lite på Timo Räisänen<3

10:20

Idag har jag ätit extra mycket frullis, för vi ska grilla korv idag till lunch. Jag hatar korv, jag har inte ätit korv på 14 år såatte... Medan jag åt frullis satt jag vid datorn och läste en intervju med Kent som dom gjort för gaytidningen QX. Bästa frullis-underhållningen; intervjuer med kent<3 Made my day!

21:00

Jag har storstädat lägenheten ikväll. Igen. Gör väl det en gång i veckan, mest blir det så skitigt för jag fäller så mycket hår (japp, JAG, inte Ansgar...). Nu ser det iaf fint ut. Jag siter i soffan, slökollar på "Ugly Betty", har precis ätit upp två varma mackor och håller på att dricka mitt te. Riktigt mysigt faktiskt. Mattias är kvar i skolan ikväll igen. Han har så himla mycket i skolan så han kommer hem bara för att gå och lägga sig typ. På fredag har han dock lovat att han ska vara hemma på kvällen så vi kan hitta på nått, typ mysig hemmakväll eller nått.
Nu ska jag titta på House<333 och fixa naglarna.

Please, give me?

Oki, det finns en här som skulle bli väldigt glad om hon fick dessa strumpbyxorna, i typ julis kanske? Det var nästan sånna som nummer 1 som gick sönder i morse, fast mina hade fler svarta och vita ränder. Har kommit på att jag inte gillar strumpbyxor med vågräta ränder eftersom dom får mina ben att se jättefeta ut och det är ju inget kul. Om det ska vara ränder ska det vara lodrätt, sådeså!
Angående tvättningen; jag tror det gick bra. Kläderna var iaf blöta och tvättmedlet var borta= dom blev nog tvättade. Dock så funkade inte torktumlaren :@ ILLA! Så nu får jag hänga upp kläderna i badrummet typ. Efter att jag ar duschat, för det ska jag göra nu! Godatt!

 


 

Om du vill köpa strumpbyxorna till mig, checka in här;

1. http://www.mytights.com/gb/findit/halloween/pamela-mann-monochrome-tights.html
2. http://www.mytights.com/gb/findit/halloween/henry-holland-for-pretty-polly-graduated-tights.html
3. http://www.evasunderklader.se/strumpor-strumpbyxor/moenster/strumpbyxa-racing-raender/
4. http://www.evasunderklader.se/strumpor-strumpbyxor/moenster/chackmoenstrade-strumpbyxor/



Tvätt-dags...

Ikväll har iv tvätttid, och det är alltid Mattias som tvättar. Jag har typ varit med första gången, så jag vet inte alls hur det går till (vilka knappar man ska trycka på och sådära...). Och ikväll kommer inte Mattias hem förens sent för han stannar kvar och pluggar i skolan, så jag ska alltså tvätta själs :S Och ja vi måste verkligen tvätta! Hmm, får se hur detta ska gå. Det pinsamaste är ju att tvättstugan ligger i korridoren med fyra skitstora fönster in till den, så alla som går förbi ser ju mig, så pinsamt om jag gör fel och folk ser det! Haha usch!

10:28

Idag blev jag lite suris, eller jag blev det precis nu. Upptäckte att Ansgar tagit sönder ett par av mina favoritstrumpbyxor som INTE GÅR ATT KÖPA LÄNGRE :@ Det var dom svart-vit-randiga som jag köpte i somras. Så då blev jag helt enkelt lite arg, och lite ledsen för dom var så fina.
Jag ska ju iaf strax åka till jobbet. Idag ska vi pyssla för dom har sportlov här i Sthlm, alltså inga ordinarie lektioner. Mm, idag ska jag också hämta ut min kent-biljett. Jag hoppas iaf att den finns kvar, annars blir jag ännu mer ledsen. Fast det har jag verkligen ingen lust att vara, så biljetten finns kvar. Punkt slut!


Godnatt

Nu ska jag ta och sova. Ska bara välja kläder tills imon och drica några glas vatten. Är fruktansvårt törstig upptäckte jag nu! Har varit inne på banksidan idag, något jag fruktade för. Men det såg inte så jättedåligt ut, TACK OCH LOV FÖR DET! Det blir iaf till att leva fattigt i november, inte köpa någonting till mig själv, och spara till december och julisar!
Förresten har jag fixat lite småsaker i designen, typ i meny har jag bytt ut my-little-pony-hästarna mot små pandisar, och så har jag fixat en Blogloivin'-ikon som man kan klicka på! Såntdär småpyssel bara.
Sov gott!


Rosetten

So ni ser så syns det lite rosa tråd. Den ska jag ta bort sen när jag har köpt svart tråd sådeså! Hade tänkt att sätta denna rosetten på min klänning som jag bytte till mig i fredags<3 Lovely. (Psst vet att det verkligen ser förjävligt ut med rosa tråd, plus att den översta bilden inte är fokuserad på rosetten men orkar inte fixa om den, blablabla!)

Nu ska jag laga mat, och sen om jag orkar diska och lägga in mina kläder i garderoben. och sen lägga fram kläder till imon.


Alla festivaler har sina låtar

Alla festivaler jag har varit på har fått en låt som jag förknippar just den festivalen med. Det kan liksom vara en låt som blev spelad av en artist på just den festivalen, eller någon man har spelat mycket på sin bandare. Tre festivaler har extra starka musikminnen, kan inte lyssna på låten utan att direkt tänka tillbaka till just den festivalen;

Hultsfred -06: Gnarls Barkley's "Crazy"
SiESTA -08: Anna Järvinen's "Kan du gå" (Om du inte har spotify kan du inte lyssna!)
Hultsfred -09: Hoffmaestro's "Highway man"


Nu håller jag på att handsy en rosett. Jag har upptäckt att man har en massa muskler i handen som man itn har tänkt på innen (= jag anstränger mina händer pretty much bara för att jag itne äger en symaskin!). Hoppas rosetten blir fin fastän jag syr med knallrosa tråd till ett kolsvart tyg...


Min mosiga hjärna

Jag är helt slut i huvudet, min hjärna är typ helty söndermosad. Men provet gick helt okej, typ, kan ha höjt mig tre nivåer om inte den poängtabellen från 2004 ändras alltför mycket. Och att ha förbättrat sig känns ju liksom inte alls fel, utan snarare SKITBRA! Under lunchen lyckades jag faktiskt träffa Gustav fårn jobbet, liksom den chansen är inte stor (vi, eller ja han, sptang på mig när jag satt och åt lunch, fyra hur bort ifrån där han skrev sitt prov), så vi åt lunchen ihop och snackade lite sådära. Mycket roligare än att sitta själv!
Jag har förresten haft Markus Krunegård låt "Allt gör mindre ont sen" (länkar till någonslags halvt live-version...)på hjärnan exakt heeeela dagen! Men det känns lugnt för den är så bra, fast jag tycker nog attd en påminner pretty much om dansbandsmusik!

HP

HÖGSKOLEPROVET, HERE I COME!
Allt är nerpackat, hoppas jag! Legitimation och pennor/suddigum är det viktigast och det vet jag att jag har!
Wowowowo, önska mig lycka till nu va!

Pannkaksdags

Nu ska jag snart ställa mig och steka pannkakor som jag ska äta till lunch imon, alltså när jag skriver HP.
Den där klädbytargrejen var ju helt amazing! Hade med mig sex gamla, tråkiga plagg dit, och tog med mig sex nya (begagnade men nya för mig) plagg hem! Hittade bl.a en jättefin svart klänning i siden från bikbok, den som jag har hållit på att kika efter typ hela sommaren, och i min storlek, så lyckat<3 Hittade en långärmad svart klänning i bomul från H&M, jag har faktiskt kollat på den i höst. Och så kom en tjej som jobbade där fram till mig och sa; "Pandan, den här klänningen skulle du passa jättebra i, innan någonannan tar den!" Och så räckte hon mig en klänning med små svart-vit-gråa-rutor på, typ såntdär HÄR fast i mycketmycket mindre rutor. Blev jätteglad, och fastän den var typ jättemycket förliten (jag har inte ens provat den för det kommer inte gå!) så behöll jag den och funderade över om jag (läs Anna) kanske kunde sy om den till en kjol. Hittade också ett par otroligt fula korta pyjamasbyxor i svart siden, men bara för att använda tyget och göra rosetter av, för annars är det så dyrt att köpa tyg... Och tillsist så tog jag ett par skor till Anna, dock i strl.36 så du får bannemig lägga i sulor eller nått, haha! Blev så sur över att jag itne kunde ha dom så jag typ; "om inte jag ska ha dom så ska inte nånannan heller få dom, så då kan Anna ha dom!" Det är ett par helt vanliga platta skor, något spetsig tå och svartvitrutiga med litelite snörning. Från H&M är dom, och nej jag orkar itne fota och lägga upp idag!

Nu måste jag ta hand om min pannkaksstekning, sen ska jag sova! Imorgon ska jag upp halv sju (jag vet inte när jag gick upp så tidigt senast...), fixa iordning mig, packa ner alla grejer och skriva prov i åtta timmar. Efter det ska jag faktiskt förbi klädbytargrejen igen, för det är sista dagen imon. Har nog nån tröja som jag kan byta in, haha!

Fredagsfin

 


Bytesdagar

Jag har slutat på jobbet för idag. Jag ska ut med Ansgar på en prominillis och sen ska jag in till stan för några slags bytesdagar. Typ, kan väl skramla ihop några tröjor som jag inte längre använder i hopp om att hitta nått snyggare, typ. Ni so bor i Sthlm kan ju alltid försöka masa er dit, eller nått. Kostar 10:-.
Det blir till att sova tidigt ikväll, imon kl. 08:00 blir det Högskoleprov för hela slanten, enda fram till 16:15!


Btw, jag har klippt mig

Igår var jag uttråkad och drog fram min gröna ikea-sax och klippte håret. Blev lite på längden men framförallt luggen.

Before and after;


Mm det syns inte så mycket på längden, men klippte väl typ kanske 3-4 cemtimeter eller nått. Ikäll ska jag kolla på nyaste Harry Potter-filmen och klaga över hur otroligt dålig den är. och så ska vi äta popcorn och dricka äppeljuice. Yes, jag kommer bli fat-panda.

10:09

Idag klockan 07:44 började dom hammra ute i korridoren, inte schysst. Lyckades somna om innan jag skulle vakna igen. Och nu orkar jag typ inte skriva mer för ni vet redan vad osm kommer att skrivas (jobbet, Ansgar blablabla...). Så OVER AND OUT.

I min väska...

Plånbok, bok, kalender, kam, medicinväska, spegel, eyeliner, paraply, nycklar och kamera.


Idag har det gått bra på jobbet, som vanligt. Åkte till Gallerian efter jobbet och kollade på mobilen som Mattias vill köpa. Sen åkte vi hem och åt ärtsoppa. Nu väntar jag mest på att "True Blood" ska börja, två timmar kvar. Mm vet jag har så himla händelserikt liv, ni är riktigt avundsjuka!

10:08

Hejhejhej!
Hade ställt klockan på 08 men kom inte upp förens 09, hard. Måste gå och lägga mig tidigare (alltså jag brukar somna vid 23 så så brutalt sen är det inte...), men ikväll går det inte för då är det TRUE BLOOD<3 Efter jobbet ska jag in till stan och hjälpa Mattias kika på en mobil, sen ska vi stanna till vid Universitetet på vägen hem och kolla i vilken sal jag ska skriva provet i på lördag.
Idag har jag två toffsar i håret. Ja dom är liksom inte sådär utåtstående utan ligger mest ner. Om ni ville veta. Och så har jag en brun klänning/tunika med stjärnor på och jeans. Vita converse till det också,that's my workingclothes!

Här är förresten en liten film på Ansgar i sitt nya klösträd som han är väldigt förtjust i!
(och angående dom nästan tomma matskålarna; jag fyller på innan jag gåt och lägger mig så att ni vet! ;P )


17:19, vardagstankar

Jag är trött som fan, fattar inte varför. Eller det är väl vädret eller nått sånt säkert.
Idag pysslade vi på jobbet, det tyckte jag om. Vi satte ståltråd och pärlor runt glasburkar och gjorde dom till fina ljuslyktor. Sen skulle jag naturligtvis styla till det och försöka göra en rosett i ståltråd. Jag failade ganska hårt och blev fetdissad av tjejerna jag jobbade med (alltså två elever). Det är tacken man får för att man försöker piffa upp nått haha!
Mattias smsade mig för ett tag sedan och frågade om jag verkligen var sugen på ärtsoppa, som vi hade bestämt att vi skulle äta. Jag fattade ju genast att han var sugen på nån annan, onyttig mat. Dock känns onyttig mat på en tisdag väldigt sådär, njaee. Men Mattias fick sin vilja igenom efter att han lovat att vi skulle gå ut och gå i nån timma, så det känns ju lite bättre iaf.
Förövrigt är jag brulat festugen. Ge mig kir och vitt vin, partymusic och gärna några sköna partymänniskor, I promise, jag bangar INTE (JO, INGEN FEST PÅ FREDAG FÖR PÅ LÖRDAG ÄR DET HÖGSKOLEPROVET, MEN ANNARS SÅ ;D )!

10:33

Idag gick jag inte upp förens 09:30 men är fortfarande jättetrött. Fixade en helt okej frill idag iaf, har dock inget hårspray hemma så får se hur länge den håller sig. Hårspray måste införskaffas snarast!
Det är riktigt höstväder ute idag, sådär jättegrått och minipiniregn i luften. Har paraply i väskan såfår ta upp det om det börjar regna mera.
Nu ska tänderna borstas och sen iväg till jobbet!




21:00, mycket trött

Kattträdet är hemhämtad, väldigt bra att Mattias följde med. Lådan som trädet kom i vägde 29kg och var helt fyrkantigt. Jag hade ALDRIG kunnat ta det själv, dels för att det vägde too much och dels för att jag inte ens kunde hålla lådan för att den var så stor. Vi lyckades iaf ta hem den fastän det var skitjobbigt! Nu är det uppsatt och ser riktigt bra ut!
Är förövrigt riktigt jävla trött idag. Hade ställt klockan för tidigt imorse (= 08:00) när jag inte behöver gå upp förens 09:30. Och nej jag kunde inte somna om för när Ansgar hörde min väckarklocka psrang han upp i sängen och försökte få med mig ner, och gav sig inte förens jag var uppe. Imorgon ska jag nog inte gå upp förens 09:30 så att ni vet! Har en massa disk som jag måste ta tag i innan jag lägger mig, kanske ska köra ett testhögskoleprov innan jag lägger mig, mm det blir nog så!


09:01

Jag har gått upp/vaknat typ jättemycket tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort. Redan vid 08:00 istället för vid 09:30. Fail. Idag har jag ringt DHL angående Ansgars kattträd som vi skulle få avlämnat, men det gick inte så nu måste jag hämta det. Och det gjorde så att jag blev världens jobbigaste girlfriend eftersom Mattias måste hänga med. Vet inte hur trädet är förpackat, kanske i en liten låda, kanske redan färdigmonterat... FÖRLÅT MATTIAS!
Åh ja förresten! Mattias har livit morbror (igen) inatt/idag på morgonen! Hans syrra har fått en liten dotter, Alva! Hon hade väldigt mycket hår och ganska stora öron men var väldigt söt (fick MMS-bild)! Så grattis!
Jag funderar på om jag ska skriva ett övningshögskoleprov innan jag åker till jobbet. Gör nog det om jag får tid över efter att jag fixat iordning mig och lekt med Ansgar!

Bjussar på en bild på Ansgar (tagen igår på vår prominillis). Min lilla älsklingkatt<3

 


18:38, slösöndag

Idag har jag gjort absolut ingenting, om man bortser från den 1,5 timmars långa promenaden med Ansgar. Jag har suttit inne och typ, jag vet inte. Lyssnat på music, kollat på bloggar och såntdär trevligt ni vet! Dock har jag själv inte orkat skriva i bloggen förens nu såäre. Snart ska jag börja med maten och sen kommer Mattias hem lagom till "Vem kan slå Filip och Fredrik börjar". Lovely<3

Woho kolla in den snygga brudklänningen som jag vill ha<3 ÅÅÅÅÅH!

Yesterdays outfit, i ljus där men ser ut som om man inte har gjort annat än att ligga i solariumet!

Tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: (Eftersom klockan är över 00 så är lördag igår) Såg världens finaste bröllopsklänning
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov fastän jag egentligen skulle gått upp
Vad gjorde du för 15 min sedan: Borstade tänderna med glittrig tandkräm
Det sista du sa högt: "Sa du nått Babe?"
Det senaste någon sa till dig: "Nää......"
Vad har du druckit idag: Ingenting

Vad var det senaste du åt: En jordgubssgodis
Vad var det senaste du köpte: Tacobröd och ost
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Svart natthimmel
Godaste glassmaken: Melon

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Maybe baby
Sover du tungt: Det kan nog hända
Drömmer du mardrömmar: Nån/några gånger i veckan

Trivs du med ditt jobb: Mycket trivsamt ja!
Favoritklädsel: kjol/klänning, strumpbyxor och kinaskor.
Favoritlåt just nu: Blue Lips- Regina Spektor
Vad ser du om du tittar till höger: (Haha kollar ner på festivalarmabden för att kontrollera vilken hand som är höger..) En dator och Mattias alla papper/pennor/saker

Vad gör dig glad just nu: Alfons Partypanda

Vad ska du göra härnäst: Byta om och sova

Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: tröttis
Favoritgodis: colabilar

Kläder just nu: Svarta strumpisar, vit kjol, svart långärmad tröja med vit skjorta under
Sommarplaner: festival<3
Hur många kuddar sover du med: en och en halv
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: båda typ.
Vad är viktigast för dig: Typ Mattias, family, friends, det där vanliga som alla säger. Festival och music är också välsigt viktigt.

Är du kittlig: JA
Snarkar du: Bara ibland
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten:
Tycker ingen är sådär jätteäcklig men om dom är i öronen så är typ alla äckliga...
Längtar du mest efter just nu: Att Pop, jag och Alfons Partypanda drar till Siesta i Maj<3

Hektisk dag

Det var en hektiskt dag idag. Gick hemifrån 11:00 och kom hem igen typ 18:15 tror jag. Jag, Lina och hennes syrra har sprungit mellan olika affärer, åkt tunnelbanor och kikat på kartor. Vi har letat efter klänningar och Lina har typ provat skitmånga fina som ni inte får se hur dom ser ut för det är en heeeeemlis! Jag däremot såg en jättefin klänning som jag kan tänka mig att ha på mitt bröllop, kostade bara 11500:-, bild kommer imon för jag orkar verkligen inte lägga in, beskära och såntdära.
Ikväll har Mattias och jag ätit och kollat på "Hål i väggen", och pluggat lite Högskoleprov. Det jävla provet kan ju bara sticka och dö, iaf diagram- och logikdelarna. SUG!
Imorgon ska jag ta en riktigt långt sovis, om inte Ansgar väcker mig alltför tidigt, annars har jag nog inget mer planerat än att träna på HP...

Btw, det blev svarta kinaskor för att det regnade ute och var en massa vattenpölar. Ingen bra kombination...

11:00



Idag har jag världens största rosett på mig<3 Nu åker jag och kollar på bröllopsklänningar. dagens fråga återstår dock fortfarande; vita kinaskor eller vita converse?

Fredagsmys

Idag har jag som sagt handlar godis i Mörby centrum. Dagens händelse eller nått? Träffade Mattias vid T-jarlen och vi handlade mat. Vi åt kött med hackelbackspotatis till kvällsmat. Herregud, detta kan ju bli en slags blogg för vad jag äter och handlar för någon mat varenda dag. Mm vet at ni tycker det är jätteintressant, därför ska jag lägga in en bild på mitt godis som jag köpte idag (mest gör jag det ara för att visa vilken fin burk man fick ta godiset i<3).



Ikväll, alldeles nyss, ringde Lina (Mattias brorsas flickvän/blivande wife) mig och undrade om jag ville följa med hon och hennes syrra och kolla på brudklänningar åt Lina. JA liksom! Hur kul som helst, och så slipper jag vara ensam hemma sålänge också! Tackar!

Superhjältejul

Idag efter badet åkte jag till Mörby centrum för att handla lite inför ikväll, bl.a gott lösgodis<3 När jag var i affären så upptäckte jag att dom redan börjat sälja julkalendrar! :O Helt galet tidigt, det är ju bara 16:e oktober... Iaf hette årets julkalender "Superhjältejul", och det lär ju riktigt kul faktiskt, jag som älskar superhjältar! Det är bl.a Supersnällasilversara och StålHenrik som är med och dom är ju ganska underbara! Hoppas att årets julkalender blir bättre än de julkalendrar som varit föregående år! Och nu när jag inte börjar på jobba förens klockan 12 hinner jag ju faktiskt kika på julkalendern på morgonen! Lycka!



Torsdagskväll

Jobbade till 17 idag. Åkte hem och gick ut med Ansgar på en promenad som varade i typ 50 minuter. Mattias kom hem, vi lagade mat; tortellini med ost- och skinksås och drak vatten med gurkbitar i. Det var gott. Hade egentligen tänkt att duscha ikväll men sen orkade jag inte så jag gör det imon efter badet.
Helgen blir nog lugn. Mattias jobbar dag, och det ska visst bli skitdåligt väder så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det återstår att se liksom. och eftersom jag har köpt kent-biljetter för all my money så får jag leva fattigt resten av månaden+ hela november, men ÅH SÅ VÄRT<3


Idag i busshållplatsfönstret innan jag drog till jobbet. Min vinterkappa, åh<3

10:47, tandbosttuggning

Jobb 12-17 idag. Jag har på mig min fina svartvita klänning från Monki. Det är fint höstväder ute; sol, blå himmel och en massa färgglada löv. Lyssnar på Krunegårds två nya album. En del låtar är bättre än andra, men antagligen så lär man sig lyssna på dom mindre bra också.
Jag håller på att öva på att inte bita på min tandborste. Jag sliter ut typ en tandborste i veckan pga mitt bitande, so I have to stop. Inte det lättaste!

20:54

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och STORSTÄDAT hela lägenheten! Jag skurade tillochmed liksom runt själva toaletten, alltså på den fast nedanför, öh. Haha ja ni fattar... Nu kollar Mattias på fotboll, jag halvkollar. Om en timme är det True Blood. Mattias säger att om Portugal inte har gjort mål då så får jag inte kolla början av True Blood. Surt...
Imorgon släpper Siesta ett bandsläpp plus ett antal billiga biljetter. Jag har inte råd att köpa (om nån vill köpa i julis till mig så kostar dom 550:- + serviceavgift. Finns väl kanske 100 biljetter, lär gå åt på 5 minuter eller sånt so be fast!), men jag hoppas på bra bandsläpp. Kanske kent eller the sounds<3 Hade ju varit perfect. Eller Parken kanske... Känner också för att ha på mig klänning imon på jobbet, måste bara kolla vädret så att det inte ska bli minus 10 grader eller nått sånt, för det hade ju faktiskt snöat litegranna inatt. Galet!

10:54

Jag är vrålhungrig. Har inte ätit frullis utan äter lunch på jobbet, det är ju gratis ffs! ;D Jag har rotat fram min röda vinterkappa ur garderoben och har alltså på mig den idag. Den är så fin, fastän det är fjärde året jag har den...
Ikväll är det True Blood, underbart!

Freezing panda

Det var svinigt kallt ute idag, sådär kallt så att kylan åker enda in i benen liksom. Två tröjor+jacka+megahalsduk räckte inte långt för mig. Imon blir det vinterkappa, mössa, vantar och tjocka strumpor! Jag är också sådär jättemegatrött och vill sova mest hela tiden, därför ska jag sova 12 timmar inatt.
Någongång denna veckan ska jag ta tag i att städa lägenheten men jag kommer liksom aldrig igång. Imorgon kanske, inte idag.


Jag i helgen, Anna som fotat mig i smyg.

10:44, i telefonkö

Sitter i telefonkö nu till ticnet, måste kolla en sak med biljetten som jag bara bokat. 20 minuters väntetid, det suger. Hoppas jag kommer fram innan jag ska till bussen, så jobigt att prata utomhus liksom.
Ansgar och jag har redan varit ute på en lite morgonpromenad, det var inte lika kallt ute som igår. Skönt för igår höll jag på att frysa ihjäl!
Ikväll ska vi äta crêpes, ska bli gott. Måste bara köpa nån fyllning såatte!


(Vilken tur att dom spelar så himla bra musik i telefonköer ^^)

Vi kisade mot kameran






22:50

Idag har jag köpt fyra kent-biljetter och bokat en. Jag har jobbat fyra timmar, ätit en kebabpizza. och pussat en massa på My beloved boyfriend<3
Just nu tittar jag på "Roast på Berns", tycker inte alls det är kul. Fattar nog helt enkelt inte den sortens humor, men Fredrik Wikingson är med och han är ju bra. Typ.
Jag ska sova länge imon, inte gå upp förens kl. 9. Lyx att börja 12:00, dumt att det bara är halvtid.

Lycka

Fick biljetter till en GBG-spelning, en STHLM-spelning och har bokat en biljett till den andra spelningen i Sthlm<3 ÅH MIN DAG ÄR RÄDDAD! SÅ UNDERBART!<3

10:40

Har gjort mig redo för att sticka iväg till Pop och träffa henne lite idag, ska bli kul. Jag har saknat henne.
Men innan dess hade jag tänkt att lägga in lite bilder från igår på dagen, såatte. Varsågoda!



Biljettångest

Jag har biljettångest. GAAAH :@ Jag kommer aldrig lyckas att få tag i två jävla biljetter. ÅH!

Luften svider när vi andas in

Jag somnade visst i soffan igår. Vaknade i morse typ 06:30 och hade ingen aning om jag var. Efter någon sekund så fattade jag att jag låg i soffan hos mamma. Hej helt borta. Anna och jag gick upp vid typ 08:20, åkte ner till fiket och köpte färska frallor och åkte hem igen. Efter typ en halvtimme åt vi frukost innan vi började städa en massa.
Sen gjorde jag mig fin; fixade håret, sminkade mig och klädde på mig finfina kläder.
Sen kom mamma hem och vi firade henne. Var på fik, hon fick presenter av mig, Anna och Martin (fyra pocketböcker och 500:- för hjälp till en ny kamera) och jag hoppas hon blev glad. Jag åt förresten en god blåbärsmuffins och drack jordgubbste, det var gott. När vi åkte hem därifrån såg Anna och jag att det döda trädet var fullt med fåglar, så vi var tvugna att gå dit och ta lite kort, såklart. Döda träd med fåglar i är så fint.
Och vet ni, bilder får ni se senare, kanke imon.

Hovmantorp 20:37

Flyget hem i förmiddags/eftermiddags gick bra. Jag sov alla 55 minutrarna och vaknade med att The Ark sjöng i mina öron. Uffe hämtade mig och vi handlade på City Gross inför mammas födelsedagskalas imon.
Jag kom hem, ockuperade köksgolvet med mina saker, snackade med Anna innan vi bestämde oss för att gå ut och gå en runda för att sen sticka ner till Ica och hyra film. Tog med mig kameran<3 Fotade litegranna fast det var så kallt om händerna.
När vi kom hem skulle vi laga mat. Det gick åt helvete rent ut sagt. Första gången jag misslyckats med att göra mat, good job! Istället för kyckling med oliv&paprikasås och pasta blev det kycklingbitar med pasta och chipsdip. Man tager vad man haver liksom. Anna och jag har även dött av skratt ett antal gånger här i köket när vi skulle fixa en saffranskaka till mami, hej övertrötta.
Och jag har saknat allt skvaller man hör här hemma, så himla mycket små samhällen<3












Här är lilla Ansgar<3, som Elin ville se!

07:22

Stress! Har nog fått med allting nu. Varit ute på promenad med Ansgar, slängt i mig frullis. Måste typ dra NU! Skönt med ett avslappnande bad om en timme typ!

Vilse i pannkakan

Fy fan vad stressad jag är! Är verkligen helt lost. Har lyckats slarva bort Ansgars klotång (som jag la i soffan och tre minuter senare är den SPÅRLÖST borta!), fått ett smärre utbrott på en hammare som trillade ur en spann och sånt där kul ni vet. Har packat klart nu, ska bara fixa badkläderna tills imon. Japp, jag får ha med mig blöta badkläder när jag flyger hem, kul... Åh, har säkert glömt en massa saker (ska bara vara borta en helg MEN IAF!), typ systemkameran, datorladdaren eller nått sånt.
Äh, jag är alldeles för virrig för att skriva blogg ikväll. Måste typ sova nu snart, imon ska jag gå upp tiiidigt, redan vid typ 06. Ska ta en promenad med Ansgar innan jag drar till badet 07:25. Herregud, jag kommer vara död imon!

08:12

Veckans längtsta arbetsdag idag, 7 timmar. Jag har på mig min fina prickiga klänning idag, känner mig fin! Har också lyckats kleta ner hela baksidan av min sked med fil, så varje gång jag jag håller den blir hela handen full med fil, typ.
Hela min kväll ikväll kommer bli stressig. Måste städa (det tar faktiskt längre tid än man tror att städa denna 23kvm stora lägenhet än man tror), packa tills i helgen och fixa mat (kanske Mattias fixar om han är hemma! ;D ). Och det viktigaste, häll på att glömma; LADDA IPODEN MED NY MUSIK<3 Måste lägga in Regina Spectors nya album, har haft det på datorn några veckor man aldrig kommit igång att ladda över det, men ikväll så!
(Ps, jag är expert på att sätta min socketboostade müsli i halsen, hahah)


Världens bästa...

...pojkvän har jag<3 Han kom hem tidigare ikväll, som en räddande ängel. Fixade mat, blandade äppeljuice medans jag låg i soffan och hade ont. Sedan kom han till mig i soffan, bjöd på förrätt som var halloumiost, MUMS! Efter det så blev det bakad potatis med en massa olika röror. Jag blev väldigt mätt.
Väntar på att "True Blood" ska börja, under tiden kikar jag på "Stockholm-Arlanda" och lyssnar på när Mattias sjunger. Han pluggar och lyssnar på musik i hörlurar.

Under ett rosa täcke

Idag gick jag hem vid 12 från jobbet. Hade så fruktanvärt ont i magen, you know why... Ett under att jag ens kom fram till bussen och inte trillade ihop på vägen. Kom hem, har sovit tills nu. Magen är lite bättre. Kan inte sova mer för då lär jag inte kunna sova ikväll på riktigt.
Mattias kommer hem tidigare idag för att plugga hemma istället för i skolan. Jag hade tänkt att städa ikväll men vetitusan om jag orkar det (HEJ KLAGOINLÄGGET<3). Får se vad Mattias handlar hem för mat, kanske köttbullar? Haha nä jag vet inte.
På fredag åker jag hem, ska fira mami och träffa Pop innan hon drar iväg. Finns en massa andra som jag vill träffa men inte hinner, GAAAH :@ Sånt är tråkigt. I jul får jag ta igen alla missade möten!

07:34

Min lilla yrväderskatt springer omkring som en galning här hemma. "Jag vill LEEEEEKA", säger han! Snart ska vi leka, jag ska bara äta upp min frullis snart. Jag har sovit i 10 timmar och 10 minuter. Jag hade kunnat sova några timmar till. Galet.
Idag på jobbet blir det rullstolsdans a.k.a jag kommer dansa fel. Igår fick jag vara på den "livliga" avdelningen, trivs inte lika bra där som på de två andra, beror säkert på att jag inte alls kan deras rutiner. Hoppas jag får vara på Navet!

Sleepy

Jag är förbannat trött så jag ska sova nu. Fastän klockan bara är 20:26. Det struntar jag i. FAKTISKT!
(Jag är f.ö väääldigt sugen på att gå ut och fota hösten, men kommer aldrig iväg ut efter jobbet för jag har en liten sötkatt som jag vill pussa på för han har varit ensam så länge.. Och nör jag väl tar med mig kameran ut så blir bilderna aldrig så bra som dom är innuti mitt huvud.)


08:04

Har ätit fil med sockerboostad müsli till frullis, jag vaknade med trollhår och att en väldigt kelsjuk katt la sig på min mage. Igår tog jag bort mitt röda avflagnade nagellack och målade på nytt fint svart, och idag har jag på mig min My little Pony tröja. Den är så fin.
Nu fick ni alltså reda på det!

Prövotiden är borta

Idag har jag haft mitt körkort i 2 år. Jag har ingen prövotid längre. Känns SÅ jävla bra.

08:05

Jag är fortfarande helt upprymd av nyheten, åh<3
Ska gå ut med Ansgar nu, dock ligger han ihoprullad som en kanelbulle på golvet. Söt.
Sen blir det jobbelijobb, mm.

AAAAAAAAAAH<3333333

KENT SLÄPPER NYTT ALBUM 6:E NOVEMBER, SINGEL FINNS ATT LADDA NER, TURNÉDATUM OCH HELA SKITEN, JAG DÖÖÖÖÖÖR<3333

Från kent.nu;

"Idag släpps nya singeln TÖNTARNA digitalt, den 12 oktober släpps singeln fysiskt, innehållande tre spår varav två remixer av Punks Jump Up och Familjen. Den 6 november kommer albumet RÖD.

Arbetet med RÖD påbörjades redan förra året då Berg & Sköld åkte till New York och i april i år begav sig Kent till Hansastudion/Meistersaal i Berlin. Efter det har arbetet fortsatt i Psykbunkern/Park Studio, Hyltinge Kyrka samt diverse vardagsrum. RÖD innehåller totalt 11 låtar.

Låtlista:

1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord

Producerad av Kent & Joshua.

Till våren beger sig Kent ut på en turné i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Totalt 14 spelningar är bokade med start i Stockholm den 25 februari och avslutning i Örebro den 30 mars. Biljetterna släpps måndagen den 12 oktober.

Turnéplan våren 2010:

25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen
24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum Arena"

 

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG<333333333333


Söndagskväll

Jag väntar på att "Mannen under trappan ska börja". Då ska jag äta chips och dricka rabarbersaft! Lägenheten är stökig men jag orkar inte städa, får typ göra det imon eller nått. Ansgar ligger raklång i soffan och sover, Mattias spelar datorspel. Imon börjar jag jobba kl. 10, lite sovis alltså.

Mosterträff

Vid 11 idag fick jag ett sms från min moster Malle som var i Stockholm och undrade om vi kunde träffas litegranna. Självklart ville jag det, så jag steg upp ur sängen och fixade iordning mig. Jag tog på mig min nya prickiga klänning, vita strumpbyxor och ett svart rosett-diadem. Mötte upp Malle och hennes vän Anna på Söder. Vi gick i lite affärer (jag hittade världens finaste koppar&tallrikar som ska skrivas upp på min julklappsönskelista!), sedan blev jag bjuden på lunch på "Muggen". Jag åt en jättegod sallad med krutonger, kyckling, bacon och ceasardressing. Jättegott! Har aldrig ätit där innan, men det var riktigt mysigt, går lätt dit igen. Vi satt där ett tag, snackade och hade jättetrevligt, men sen var dom tvugna att börja röra sig för dom ska åka hem till Småland och ville inte komma iväg försent.
Gick förbi Konsum och handlade lite sallad, fil och müsli. Dock ingen kanelbulle eftersom det bara fanns med pistagefyllning.







Förresten, här är mina nya klänningar som jag köpte går;


Konstaterande

BD-dkomuentären. Bäst. <3

´17:55

Det är höst idag, skämtar inte. Det regnar och blåser. Men det är mysigt så jag ska inte klaga!
Idag har vi varit på IKEA en snabbis. Jag fick sminka mig i bilen påväg dit, det var svårt. Speciellt eyelinern, dock lyckades jag hyffsat bra för att ha gjort det i en skakig bil! Vi köpte iaf en byrå, matskålar till Ansgar, knivvässare, diskbostar. Lite småsaker helt enkelt.
Vi åt lunch hemma hos Stefan&Lina, sedan gick jag ner till Topshop's- Outlet på Greve Turegatan, och hittade två jättesöta klänningar till halva priset<3 Sånt gillar vi!
När jag kom hem hade Mattias börjat sätta ihop byrån, jag skulle hjälpa till men har ju inget tålamod när det gäller sånt så jag ville helst slå sönder byrån, haha, så jag lämnar byrån åt Mattias. Han ska förvörigt iväg på party ikväll, jag ska vara hemma, äta god mat och kolla på BD-dokumentären<3 Lovely!






Bilder från igår när vi var ute och åt;



16:48

Jag har haft en stressig eftermiddag. Åkt till Plantagen och handlat en blomma, åkt hem, hämtat pantflaskor och åkt och pantat på Konsum. Åkt hem igen, städat hela lägenheten, vunnit en auktion på tyska e-bay, bakat muffins, städat ännu mer och fixat iordning mig på 30 minuter. Nu har Mattias föräldrar, faster och farmot varit här. Nu ska vi till Stefan&Lina, innan vi drar till en mongolisk restaurang. Ska bli trevligt!


07:01

Äter frukost i soffan, lyx! Ska snart iväg till jobbet och baaaada!
Inatt har Ansgar legat bredvid mig hela natten och myst<3 Har verkligen världens gosigaste katt, förutom att han höll på att trilla ner i toastolen idag på morgonen när Mattias skulle gå på toa!
Och idag åker mamma till Turkiet, så jävla fuskigt! :p Jag vill också ut och resa, helst till typ Thailand eller New York!

23:10

Nu är det verkligen hög tid för mig att sova. Jag har köpt en ny svart bomulslkjol och ett svart linne. Imorgon jobbar jag 8-11:30, vi ska bada hela tiden. Efter det ska jag åka till Plantagen, köpa en blomma att ha i fönstret (haha NÄHÄ?! Vart skulle jag annars ha den?). Jag ska åka hem, hämta pantflaskor och gå till Konsum. Panta, köpa baksaker, åka hem och baka. Sedan ska jag städa, och efter det fixa iordning mig. Vid fyratiden kommer Mattias föräldrar, faster och farmor hit och hälsar på lite innan vi alla sticker till Stefan&Lina, för att sedan gå ut och äta.
Där har ni hela min dag imon om ni ville veta, annars har ni läst allting i onödan!
Nu ska jag sova!

10:23

Herregud, det är första oktober idag! Och jag måste säga att dte märks på vädret! Har precis varit ute med Ansgar, och det var riktigt kyligt ute. På termometern står det att det är 6 grader, kan mycket väl stämma faktiskt.
Idag börjar jag inte förens vid 12, så jag hade sovis idag. Så jäkla skönt!
Ikväll ska jag kolla igenom vad vi ska ha på IKEA för vi kanske kan åka dit på lördag, intressant jag vet.
Nu ska jag slänga i mig lite frullis innan jag ska dra!

RSS 2.0