Vad jag har gjort dom senaste 7 veckorna.

Idag jobbade jag mitt sista pass på jobbet, så jag tänkte passa på att visa er vad jag har pysslat med dessa sju veckor då jag har jobbat genom att helt enkelt visa hur en vanlig jobbdag ser ut:
 
Först så går jag upp runt tio i sex och äter frukost.
 
Vid klockan fem över halv sju så cyklar jag mot sjukhuset.
 
Här är sjukhuset där jag jobbar! Ser väl ungefär lika pepp ut som sjukhus brukar göra...
 
Byter om till jobbkläder, och det är såhär jag ser ut nio timmar om dagen då jag jobbar. Helt opersonliga kläder, dock är dom ganska sköna att glida omrking i så ska inte klaga.
 
Och här är min avdelning där jag jobbar!
 
Dessa är några utav alla sysslor som jag pysslar med under min arbetsdag, exempelvis bädda sängar, lägga om sår, ta blodsocker eller severa fika. Det sistnämnda tycker jag är skitjobbigt att göra eftersom jag alltid blir så himla hungrig av att göra det haha. Får liksom hålla mig i skinnet så jag inte äter upp patienternas fika!
 
Justde, oftast när vi är inne hos patienterna är vi såhär snygga: plastförkläden och handskar. Förstår ni hur varmt det blir om det redan är varmt i rummet och man ska hålla på att vänta/tvätta/fixa till patieten? Blir ju en fucking regnskog i det där förklädet!
 
När kvällspersonalen kommer blir det alltid dubbelt uppsättning av personal i två timmar, så om man har det lugnt kan man passa på att varva ner och typ kolla på tv. Och när klockan är halv fyra så tar jag mitt pick och pack och så går jag hem!

Friday I'm in love!

Vid kl. 21 igår smsade Ida-Lisa mig och frågade vad jag gjorde, och om jag inte ville komma över till henne och dricka upp vårt vin som vi hade kvar. Fastän jag skulle börja jobba vid kl. 07 dagen därefter (alltså idag) bestämde jag mig naturligtvis för att cykla dit; YOU ONLY LIVE ONCE! Ida-Lisa var pepp och smittade av sig, och sen gjorde hon en makeover på mig, mycket spännande haha! Vi satt i hennes soffa och pratade om mer eller mindre viktiga saker tills klockan blev tolv då vi cyklade ner till Bill&Bob och mötte upp Marie och Silverpojken där. Jag fnissade mest över att jag skulle börja jobba om sex timmar. Marie fixade vatten åt mig som jag drack (och la min typ 5e resorb för kvällen i ^^). När klockan var halv två bestämde jag mig för att cykla hem och hinna få några timmars sömn innan jag skulle upp igen. Några riktigt roliga timmar. Spontanfest är ta mig tusan bland det roligaste som finns, I love it! ♥
 
 
Jag kan däremot avslöja att idag på förmiddagen INTE var roligt någonstans. När jag klev upp kände jag mig helt okej, var liksom inte ens trött så jag tänkte liksom att det här var ju inte alls farligt. Men när jag väl hade kommit till jobbet så kände jag inte riktigt likadant längre. Var så trött, illamående och yr att jag var övertygad om att jag inte skulle klara av att jobba klart dagen utan att kräkas haha... Men sen sov jag tjugo minuter på fikarasten och tvingade i mig tre glas vatten och efter ett tag så kände jag mig mycket bättre (jag var iallafall inte spyfördig längre). Men jag tog mig igenom dagen utan större problem, typ, så gårdagskvällen var helt klart värd!

More than you will know just by watching me.

Idag hade vi egentligen planerat att vi skulle åka till en strand och chilla eftersom SMHI hade sagt att det skulle vara "26 GRADER OCH SOOOOOOOOL" ute. Det var det inte. 23 grader, kvavt som in i norden och gråa moln över hela himlen gjorde att vårt strandbesök ställdes in och byttes ut mot lunch och shoppingrunda på stan vilket också var trevligt (fastän min dricka råkade välta så att Ida-Lisa fick fullt med cola i sin salladsdressing)! Köpte iallafall en svartvitrandig oversize t-shirt (som inte är med på bild nu pga glider omkring i den just i detta nu) som jag tänkt att ha över bikinin om jag mot förmodan hamnar på en strand någongång nästa vecka, en klänning med hjärtan från H&M, tröjan jag spanat in forever på Lindex, rea-raggsockor från Monki (bra att ha i juli och sådär) och ett rött nagellack. Bra. Jag cyklade också förbi netonnet och hämta min kamera, eller rättare sagt jag hämtade ut en ny kamera eftersom den andra jag hade fick skrotas så fick en ny istället (men en precis likadan som den förra naturligtvis). Känns så himla bra att äntligen ha en kamera som tar bra bilder igen!
 

Happy people never fantasize.

Igår:
 
 
Var först på stan och åt tillsammans med Ida-Lisa, Kelly och Catti, och sedan åkte Catti för att jobba så vi andra gick hem till Ida-Lisa och drack lite vin och sen cyklade vi ner till Bill&Bob, drack en cider och sen cyklade vi hem igen. Fick konstigaste förfrågningen: "Smugglar du narkotika i ditt hår?". Wtf liksom?

25/7

Idag på morgonen vaknade jag runt sextiden av denns syn:
 
Ansgi hade gått bananas på en av mina blommor eftersom det gömde sig en gigantisk nattfjäril i krukan. Halva blomman var således avsliten, det låg jord på hela fönsterbrädan och elementet + att det fanns en massa jordiga tassavtryck på tv-bänken haha. Så det var bara att sopa ihop det värsta innan jag gick och la mig och sov ett par timmar till. När jag gick upp på riktigt så hann jag iallafall med att gå ut en runda med Ansgi eftersom det var så himla fint väder. Det ringde på min mobil när vi var ute, och jag svarade inte eftersom numret såg ut att tillhöra en telefonförsäljare, men när jag kollade upp numret sen så visade det sig tillhöra netonnet. Dom ringde ju med 100% säkerhet om min kamera som jag lämnat in på lagnins och senast skulle fått tillbaka i fredags men fortfarande inte fått tillbaka. Ångrade mig som fan för att jag inte svarade, men ska cykla förbi där imon efter jobbet och se vart den har tagit vägen egentligen. Går ju på semester snart så vill ju ha min lilla kompaktis klar!

I helgen.

Fredag:
Efter att jag panikat hela torsdagen och ställt in mig på att inte kunnat gå på spelningen eftersom jag inte kunde ta mig hem på nått sätt (och var inte så sugen på att vara ensam en hel natt i Eskilstuna), så lånade Silverpojken ut sin bil till mig och Catti! Snacka om att jag blev glad! Så på fredageftermiddagen kl. 17 bar det av mot Eskilstuna. Gick hur bra som helst (trots att jag bara vågade köra i max 90km/h pga lät som om bilen skulle gå sönder annars haha), och vi körde bara fel en gång så det var ju liksom ingenting. Väl framme så gick vi in och satte oss och väntade i 2,5 timmar på att spelningen skulle börja. Naturligtvis kunde inte regnet hålla sig borta så vi fick gömma oss under våra jackor ett tag men det var som tur var inte så länge. Sen kliver kent på scen och det var en helt okej spelning. Jocke glömde bort texten ett par gånger (och jag fnissade åt det haha) men publiken var så jävla lam och bara stod där. I vanliga fall om man står lite längre fram så står man absolut inte kvar på samma plats i slutet av konserten som man gjorde i början utan man kan lätt ha flyttats fem meter åt olika håll. När konserten var slut stod jag kanske max en meter ifrån där jag stod när konserten började, så det var väldigt lugnt. Kanske var bra ifs, iaf för Cattis del eftersom det var hennes första kent-konsert och sådär! Vi skyndade oss till bilen efter konserten för att slippa så mycket kö, och på nått sätt lyckades vi bara stå i kö i tjugo minuter innan vi kom ut på vägen (även om mitt ben seriöst höll på att skaka ihjäl sig pga låg ju ffs och krypkörde i 20 MINUTER och ni förstår ju hur jobbigt det är att spänna samma del av benet i 20 minuter haha..). På vägen hem ringde Ida-Lisa och Marie och undrade när vi egentligen skulle komma till Västerås eftersom vi skulle möta upp dom på Bill&Bob. Kl. 00:30 anlände vi till Västerås, och såfort som vi parkerat bilen öppnade vi vinflaskan jag hade haft med mig och klunkade den på tio minuter. Det är någonting jag absolut inte kan rekommendera, så fruktansvärt äckligt men what to do liksom? Vinet slank ner iallafall och vi begav oss till Bill&Bob där vi träffade Marie och Ida-Lisa (som var fruktansvärt fnissfulla) och Silverpojken. Vi drack av deras "syltburk" och på ett naffs var Catti och jag minst lika fulla som Marie och Ida-Lisa haha. När klockan var 02 gick vi till McDonalds och där träffade vi två människor som vi började diskutera random saker med. Det enda jag kommer ihåg är att jag påstod att Jesus var same och hade en egen renstam haha. Sen cyklade jag tydligen hem, även fast jag inte har något direkt minne av att jag gjorde det haha.
(Bortse från att jag ser ut som en hamster på denna bild. Mina vänner är fina!)
 
 
Lördag:
Vaknade upp BAKIS pga hade inte haft resorb att ta kvällen innan. Släpade mig iväg till ica och köpte två liter apelsinjuice och jag klunkade typ en liter av den direkt haha. Var fortfarande trött trots att jag sovit ganska länge, så jag bestämde mig för att ta en liten powernap innan jag skulle cykla till Catti. Ställde klockan, men den hörde jag tydligen inte utan vaknar en timme innan jag skulle vara hos Catti. Fick panik och studsade upp ur sängen och snabbade mig, och blev "bara" 20 minuter försen. Vi köpte pizza och åt den hemma hos Catti, och sen följde det obligatoriska sjuksköterskesnacket i vanlig ordning. Sen lyssnade vi på en massa musik, lekte pekleken, Catti&Kelly tog typ vampyrbilder (haha??) och sen var det helt plötsligt dags att gå ut så vi snörade på oss skorna och begav oss till BMB. Vi dansade, såklart, och sen lyckades jag spilla ut hela Ida-Lisas drink när jag skulle slå till henne på armen för att hon inte dansade med mig till vår låt. Ville typ dö pga klumpighet/skyldig till utspilld drink. Vi fortsatte iallafall att dansa, och sen blev jag ganska nykter och jättetrött. Hade ju faktiskt hällt i mig nästan 1,5 liter vatten under tiden vi varit på BMB eftersom jag skulle jobba på söndagen och inte ville vara bakis då. Så jag bestämde mig för att cykla hem lite tidigare eftersom jag satt i soffan och höll på att somna, så då gjorde jag det!
 

Why do you love me so much?

Ikväll har jag suttit och hängt i timmar på hemnet och tittat på alla små söta stugor ute i skogen som jag vill köpa och bo i! Känner liksom bara att det hade varit så bra för mig, att få flytta ut på landet. Få ha en liten trädgård, kunna andas och ha lugnet intill mig. Så fint, bra och behövligt. Nu längtar jag bara tills jag börjar jobba på riktigt så jag kan börja spara pengar så jag kan ta och köpa mig en liten stuga.
 
Imorgon är jag iallafall ledig, så då har jag tänkt att städa lite i lägenheten. Det behövs. Och sen måste jag laga lite matlådor för mina är slut. Ska tydligen regna hela dagen så det passar mig bra med inomhussysslor. Ska även passa på att lägga upp bilderna från i helgen då, när jag ändå har tid liksom!

DET GÅR ÖVER DET GÅR ÖVER DET GÅR ALDRIG ÖVER

1. Catti och jag har varit och sett kent i Eskilstunao ch OMG JOCKIS TA MED DIG DIN HÖFTDANS HEM TILL MIG OCH MARRY ME!!!!!!
2. Vi var BESTÄMDA och kom ut från parkeringen på 20 minuter fastän mitt ben hade panik och skakade sönder hahahaha
3. Catti pch jag klunkade en vinare på tio minuer alltså= gick DIREKT up till hjärnan
4. Vi hängde med Marie+silverpojken och Ida_lisa på Bill&Bob och drack syltburkar. det är fan devil för hjärnan alltså hahahah
5. Hänge på mvdonalds och jag hävdade att Jesus var en same som hade en renstam
6. JAG HAR INGEN RESORB HEMMA FÖRTSÅR NI DENNA BAKISHETEN JAG KOMMER GENOMMLIDA INOMON INNAN JAG SKA FESTA IMON IGEN?!!!!!!!!!!!!
7. Har världens keligaste katt här hemma<3
8- kanske kan få dropp på söndag innan jobbet om jag är tillräckligt bakis hahahahah
 

Och det var då som nu till sist och för alltid.

Är ledig idag så sitter passar på att färga håret. Måste även klippa luggen eftersom jag upptäckte igår att den är sjukt lång. Och imon ska jag se kent i Eskiltsuna. Är dock väldigt orolig haha, för jag har aldrig varit så sen till en konsert med kent som jag kommer vara imon. Jobbar ju till 15:30 (har dock tänkt att försöka flexa ut en timme tidigare, så hoppas det är lugnt så jag kan göra det!!!), sen ska jag ta tåget 16:35/17:35 beroende på när jag kan gå från jobbet, så kommer ju typ vara vid konsertområdet runt kl. 18-19 tiden hahahahahaha dör ju vad sent. Jaja finns inte mycket att göra åt saken så får väl vara glad att jag ens lyckades byta så jag faktiskt kunde se dom, hur sen jag än blir. I'll try try try try try.
 
Upd. 14:30
Kanske inte ska gå imon. Får se. Om jag inte går ska jag ska jag festa stenhårt så jag glömmer att jag egentligen skulle varit någonannanstans. Bra plan B!

Kent i Göteborg, 14/7.

Igår var det dags att åka till Göteborg och kolla på kent. Jag hade tänkt att jag skulle gå upp i tid så jag skulle hinna gå ut med Ansgar innan jag skulle åka, men istället så vaknar jag 40 minuter innan jag skulle gå hemifrån så fick ju stressa järnet och hann varken gå ut med Ansgi eller äta frukost. När jag stressat ner till stationen hämtar jag ut tågbiljetterna och märker till min fasa att jag bokat biljetterna i åldern 16-19 år. Får cp-panik och vill helst av allt bara börja gråta men sansar mig på en minut och hittar sedan billiga sista-minuten-biljetter som jag köper fem minuter innan tåget går. Väl på tåget kan jag andas ut, och eftersom jag inte hunnit äta frukost äter jag upp min sallad som jag tänkt att ha i kön. Är framme i Göteborg runt 12-tiden. Åker spårvagn (för andra gången i mitt liv) hem till Martins lägenhet och lämnar mina sovgrejer där. Sen åker vi in till stan igen och han följer mig till kön där jag slår mig ner. Läser ett tag och känner sedan att jag är hungrig, så jag tar mod till mig och frågar tjejerna bredvid mig om dom vet om det finns nått mcdonalds i närheten, så dom förklarar vägen för mig. Klockan var då 16, och insläppet skulle inte vara förens 17:30, så jag hade gått om tid. Går och köper mat, och väl tillbaka ser jag hur kön har ställt sig upp och folk liksom springer runt lite hursomhelst, får panik och fattar absolut ingenting, men hoppar in i kön bara. Sen springer jag på en kille som jag träffade på SiESTA, så jag snackar lite med honom han hans tjejkompis som också skulle på kent. Eftersom hon också skulle gå ensam så fick jag stå med henne, snällt! Sen blev det insläpp och vi går/halvspringer in och hamnar på ungefär sjunde raden. Då är det tre timmar kvar tills konserten ska börja, och vi hoppas att folket sitter ner tills det är iallafall bara en timme kvar. Det gör dom inte. En timme senare reser sig alla upp, och vi får stå och trängas i två timmar innan kent äntligen går upp på scen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara själva konserten men det var magic alltså! Dom öppnar med "Ögon", och sedan "Klåparen". Publiken var sjukt pepp, och ett tag in under konserten spelar dom "Färger på natten". Dog ungefär då eftersom det är en utav mina favoritlåtar från JÄIRFM. Men det bästa under hela konserten kommer efter denna låter, och det är när dom spelade "Berg&Dalvana". Alltså <3333333333 Kan inte ens säga mer om den saken än så. Jag har iallafall lyckats hamnat på 3e raden eftersom alla hoppade så mycket, men det var ju inte så att jag var ledsen över den saken precis haha. Dom spelade 747, gick sedan ut och spelade "999" och "Utan dina andetag", och gick sedan ut igen. Haha, några framför mig fick panik och ba "HALLÅ KOMMER DOM INTE SPELA MIDVH??!?!?!?!", haha men dom kom såklart in en en tredje gång av avslutade med den, som alltid. Inte för att det hade gjort mig något om dom struntat i den, hade ju liksom varit en rolig skruv på det hela ^^ Efter konserten träffade jag en del kentvänner, och jag fick hjälp utav några av dom att hitta till rätt språvagnshållplats pga var helt lost haha! Sen åkte jag hem till Martins lägenhet, sov där, och sen klev jag upp och åkte hem till Västerås igen.
 
Den här konserten var iallafall en utav dom bästa på länge, både låtmässigt och närvaromässigt. Kent var så mycket mer peppade nu än när jag sist såg dom i Stockholm i Maj vilket var så roligt att se. Och att dom spelade både "Färger på natten" och "Berg&Dalvana" var ungefär det finaste ever!
 
 
 

Tolfte juli.

Har jobbat kväll ikväll, var ganska lugnt i början men stressigt i slutet så ska alldeles strax ta och sova eftersom jag jobbar dag imon. Kom dock på att jag inte visade er bilderna jag tog sen vi hade grillkväll hemma hos Ida-Lisa förra onsdagen, så tänkte att jag skulle ta och göra det!
 

Before it all ends.

Hej hej hallå!
Händer inte mycket i mitt liv nu, så därför har jag inte så mycket att skriva. Jobbar hela denna veckan, och på lördag morgon åker jag till Göteborg och kollar på kent. Försöker peppa men är mest rädd, men det ska nog gå bra iallafall hoppas jag!
 
I söndags var det monsunregn big time här i Västerås. Jag skulle naturligtvis cykla till jobbet när det vräkte ner som mest, och tack vare regnet så är min ipod död. Och en död ipod=en död jag ungefär. Nu har jag iallafall varit och köpt en ny mp3 eftersom jag vägrar att ha musiken i mobilen. Och kände att jag måste ju köpa en såfort som möjligt eftersom jag sällan går utanför lägenheten utan musik i öronen, och jag MÅSTE ha den på lördag när jag åker till Göteborg. Nu ligger den på laddning iallafall så har inte hunnit prova den än, men den är nog bra. Liten och smal är den iallafall, fint.
 
 
 
Idag om precis tre veckor är jag förresten på Gotland. Jajajajajajaja!

Nionde juli.

Har varit ledig idag= haft chilldag. Började med frullis nere på stan tillsammans med Ida-Lisa och Marie, och sen drog vi vidare för att ta en förmiddagsfika. Marie gick hem efter det så jag och Ida-Lisa gick en snabbis på stan och inhandlade nödvändiga grejer (för min del var det ett nytt puder). När vi sedan skulle skiljas åt så kom Ida-Lisa på den briljanta idén om att vi kunde ligga på hennes gräsmatta och läsa lite eftersom det var så fint väder. Sagt och gjort, jag cyklade hem och hämtade min bok och cyklade sedan hem till henne. Där låg vi sen och hade det hur skönt som helst i solen, även fast det blev skitvarm ibland! Vi hittade lite piggelin i hennes frys som vi svalkade oss med, hur gott som helst må jag säga. När det mulnade på gick vi till ica och handlade mat, och sedan cyklade jag hem till mig och här sitter jag nu. Ska ägna kvällen åt att städa/diska/tvätta, kolla på senaste avsnittet av true blood samt spendera tid med Ansgi! Bra och nädvändiga saker alltså.

Power meet 2

Igår hängde vi på power meet igen. Först var vi hemma hos Marie och drack lite vin innan, och där visade Ida-Lisa sina bh-kunskaper genom att ta av både min och Maries bh medan vi fortfarande hade kläderna på haha ^^ Sedan begav vi oss till Löga för att kika på lite bilar. Har inte fattat själva grejen med det, men det är ju alltid mysigt och tillbringa tid med sina vänner! Vi hittade en lite plats i gräset och där slog vi oss ner och chillade ett tag. Efter någon timme så kände vi att vi började bli hungriga så då gick vi tillbaka in mot stan, stannade på subway och köpte med oss mackor upp till Marie, och så satt vi hemma hos henne och åt och drack lite mer vin/cider innan vi begav oss ut igen. Vi traskade mest runt resten av kvällen, och sen började det småregna så då bestämde sig Marie och Silverpojken för att gå hem, och jag och Ida-Lisa kollade läget i stan för att se om vi kunde hitta någonstans att fortsätt hänga men utan resultat, så då cyklade till Max istället och åt innan vi drog hem. Så var det med den kvällen!
 

Power meet

Hahaha, vet inte riktigt vad jag ska säga om igår. En intressant och väldigt rolig kväll var det iallafall! Jag och Ida-Lisa hängde hemma hos Marie och åt lite och drack sedan vin, och plötsligt ringer Maries mamma och säger att vi kan få åka med i deras raggarbil om vi snabbt kunde komma till stationen. Så vi raffsade ihop lite vin och cider i en påse och småsprang ner till stationen. Jag var ganska nervös pga har aldrig åkt i en raggarbil eller pratat med raggare och det är en helt ny miljö för mig osv., men det gick bra! Så vi åkte ut till Hälla där det var en massa andra raggare och så stod vi där och drack vin/öl/cider och pratade med lite människor och en sa att mitt hår såg ut som en alien typ haha! När vi hängt klart där åkte vi tillbaka in mot stan och sen blev vi avsläppta vid Lögarängen (tror jag ^^), så då traskade vi runt där en sväng. Sen blev vi helt plötsligt ganska fulla och blev väldigt kärvänliga mot varandra haha, vilket i sig är väldigt intressant då vi i vanliga fall inte alls är det så vi var lite chockade över det! Efter ett tag ringde iallafall Silverpojken så då gick vi för att möta upp honom, och sen blev alla hungriga typ och då bestämde vi oss för att gå och äta och sen gick alla hem till sig!
 
Och eftersom jag glömde min kamera hemma så har jag bara diverse mobilbilder (och en bild som jag lånat från Maries mammas facebook ^^) från min, Marie, och Ida-Lisas mobiler, så vi får helt enkelt nöja oss med det!
 

Det finns ett enkelt svar: du är varm när jag är kall.

Jobbade min första och enda natt inatt, och det gick skitbra! Var inte trött en enda gång, och tiden gick så himla fort. Det klart jobbigaste med att jobba natt var min mörkerrädsla, vet inte hur många gånger jag skrämde mig själv haha. Nu har jag iallafall sovit ett par timmar, så ska äta frukost, gå ut och gå med Ansgar och klockan 18 ska jag vara nere på stan för att träffa Ida-Lisa och Marie och festa lite. Kommer bli awesome!

22:52

Har haft min första riktigt stressiga kväll på jobbet idag. Har mest sprungit fram och tillbaka mellan patienter som ringt, städat ur rum och bäddat sängar så är ganska trött nu. Dock har jag inte planerat att sova än på ett par timmar för imon jobbar jag min första natt (och enda) så jag ska lite snabbt vända på dygnet så att jag inte somnar imon på jobbet. Innan jag börjar jobba så ska jag dock iväg och ha grillkväll med mina vänner! Vi lyckades få ihop en kväll där alla är lediga (förutom jag som jobbar natt dårå), så vi passar på och slår till med grillkväll. Kommer bli så himla mysigt!
 
Nu: nattstädning, och sen Sims!

Äppelöga

Har köpt sex kilo vattenmelon idag. Hade kunnat leva på vattenmelon enbart, vet inte om det finns något godare? Jobbade dag idag, och när jag slutatde så träffade jag Catti som väntade på Kelly för dom skulle gå ner till stan och fika med Marie så jag hängde på och så drog vi ner till stan och åt sallad och hade det trevligt!
 
Har varit ute med Ansgi idag också och samtidigt blivit biten av en miljon myggor eftersom alla tydligen bor i min lilla skogsdunge vid mitt hus. Inte så okej faktiskt. Och så har jag pratat och planerat lite med Anna om att jag kanske ska köpa en till katt i höst. Spännande och en del att planera och så, så vi får se hur det blir!

Hela livet var ett disco

Tvåmannafest @ Ida-Lisa igår! Blev ju en speciell fest, precis som det alltid blir när jag och Ida-Lisa festar. Festen innehöll bland annat att jag provade hennes jeans= första gången jag har på mig jeans på typ tre år, att vi mätte och jämförde diverse kroppsdelar med varandra, gled runt och dansade i hennes lägenhet iförda solglasögon och hade det obligatoriska serious talket. Sedan ringde jag även till mamma och Anna och typ "HALLÅ JAG HAR PROVAT IDA-LISAS JEANS!!!", och jag passade även på att prata lite med Ida-Lisas mamma i telefon ^^ Under kvällens gång tog även vår sprite slut, och eftersom Ida-Lisa är en äkta husmor så fixade hon det genom att snabbt och enkelt koka ihop lite sockerlag och hälla i våra drinkar! Hur bäst liksom? :D
 
Iallafall. Jag hade handlat med mig en stor vattenmelon, och utav den gjorde Ida-Lisa asgoda drinkar som vi slurpade i oss ganska fort och blev därför också ganska fnissiga. När klockan var elva bestämde vi oss för att cykla ner till stan och lyssna lite på Eric Amarillo, men vi var bara där i typ tio minuter innan vi bestämde oss för att söka upp Catti och hennes vän. När vi väl träffat dom så drack vi lite öl och dansade innan vi bestämde oss för att gå och äta lite, och sen cyklade vi hem! Finfin kväll!
 

RSS 2.0