Dan före dopparedan.

Dan före dopparendagen och jag och min bror återupplever gamla barndomsminnen i form utav datorspelat "The Lion King". Dessvärre verkade det som om jag var skickligare förr för det gick inte så värts bra att spela nu, haha. Alla julklappar är iallafall inslagna, vi har druckit julmust och ätit årets första julskinka (fast jag åt vegetarisk "skinka").
 
Igår träffade jag Mattias och David. Först var vi och badade på äventyrsbadet i Växjö, och sedan körde vi hem till Mattias i Lessebo och hängde i hans källare som på den gamla goda tiden tillsammans med våra andra kompisar. Jistaness vad minnen det finns från den där källaren (kan tala om att de absolut vildaste festerna har ägt rum där, haha). Fint var det iallafall att få träffa allihopa igen, det blir ju liksom inte så ofta nu för tiden.
 
 

Tre små grejer.

- Om fem timmar sitter jag på tåget hem till mamma. Längtar så!

- Idag när jag gick till jobbet hade min granne fortfarande efterfest. Kändes ganska knäppt.

- Idag har jag unnat mig en foundation och ett schampo för den totala kostnaden utav 593:-. Ska det vara fint så skare vara fint!

 


Det här med stil.

Jag är så förvirrad angående det här med stilar. Jag känner på något sätt att jag skulle vilja ändra min stil lite, men vågar inte. Jag hatar som bekant förändringar, och tydligen så gäller detta även att förändra min stil. Jag är livrädd för vad som kommer hända om jag går från att vara panda till att kanske har lite mer femtiotalsinspirerade kläder. Vem kommer jag att vara då? Hur kommer folk att se mig? Ja, jag vet att jag kommer att vara samma person; tycka samma saker, känna likadant och så, men alltså resten då?! Hela kulturen? Min hjärna är så twisted! Tänk om jag klär mig i femtiotalskläder, men fortfarande lyssnar på Broder Daniel, Kent, Timo Räisänen eller andra popband som jag älskar! Hur fel blir inte det? Jag är så besatt utav att sätta stilar i fack att det känns som ett otroligt brott att gå över gränserna och blanda dessa? KONTROLL borde vara mitt mellannamn. Tänk om jag en dag klär mig som panda, och nästa dag som en helt annan stil? Kan man göra så? Ni kommer såklart att säga att man absolut kan göra det, men för mig känns det som om jag tappar hela min image. När folk som inte känner mig så väl pratar om mig så benämner dom mig som "hon med det stora håret". Det är liksom jag! Vem blir jag om jag inte fortsätter att ha denna stil? Och vem blir jag om jag mixar olika stilar hej vilt? Jag älskar pandastilen, men skulle vilja blanda in andra kläder. Kanske några med färg? Kanske några med jättemycket färg?!
 
Tänk att ena dagen se hur såhär:
 
 
för att nästa dag övergå till denna stil:

TOTALT FÖRVIRRANDE! Ge mig lite tips och råd på hur jag ska gå tillväga angående detta.
(Detta inlägg innehåller tolv frågetecken. HJÄLP MIG ATT FÅ SVAR PÅ DESSA!)
Puss!
 

Orkar inte vara iskall, vill bara känna.

En vecka kvar till julafton. Fyra dagar kvar tills jag åker hem till mamma och firar jul. Det ska bli SÅ skönt. Igår mådde jag inte alls bra, vaknade med ångest som vägrade att ge med sig trots att jag tagit mina mediciner. Idag hade jag som tur var telefontid med min läkare (som förövrigt är världens snällaste) och jag fick dubblad dos Lyrica och i januari ska jag bli insatt på lamictal (stämningsstabiliserare). Kommer nog bli himla bra, och det ska bli skönt att slippa perioderna med ständiga humörsvägningar.
 
Jag har också bestämde mig för att tapetsera om i mitt sovrum. Mest för att jag råkat skvätta lite hårgärg på ena väggen (vet ej hur jag lyckats med detta?) men också för att det skulle pigga upp lite. Nu har jag någonslags svagt grå-vit randig tapet men tänker att köra på att måla väggarna vita och köra på en klassisk fondväg. Vet att vissa hatar detta men jag tycker att det är precis lagom! Ska bara hitta en fin tapet också; toppen!

Håkan Hellström

Väntar på att Håkan ska kliva på scenen. Jag är här med Cissi om hennes vän. Jag har alldeles för långt hår för att ha panda, men ändå. Heja.

(Nu kom han visst.)

Andas, tänker, känner samma sak.

Om nio timmar åker jag hem igen. Önskar bara att Umeå och Västerås låg närmare varandra.

Ett foto i timmen

Såhär såg Ida-Lisas och min dag ut igår:
 
Kl. 10
Vi startade morgonen men att titta på musikhjälpen nertryckta i Ida-Lisas soffa. Jag hoppas att ni också tittar på det! Go #mh13!Kl. 11
Vi åt frukost. Jag åt som ni ser en smörgås med ost på, lingonfil och drack grönt chaite. Ida-Lisa har världens finaste soffbord.
 
 
Kl. 12
Tog bussen ner till stan för att försöka inhandla lite julklappar. Jag hade håret uppsatt i två bollar och naturligvis överröst dessa med glitter!
 
Kl. 14.
ÅT SUSHI <3
 
Kl. 15+16
Fortsatte att shoppa. Jag köpte ett kattnattlinne på H&M.
 
Kl. 17
Ett besök på systembloaget hanns med innan det var dags att ta bussen tillbaka hem.
 
 
Kl. 18
Vi lånade Krilles bil och for till ett köpcenter. Där besökte vi Arken Zoo och kollade på djur. Ida-Lisa var mest förtjust över kaninen medan jag ville ha med mig en världssöt råtta hem. Fast både råttan och kaninen fick stanna kvar tyvär. Vi halkade sedan vidare till Maxi där vi inhandlade ost, kex, vindruvor! Jag handlade också vegetarisk julskinka och vegetarisk korv från Astrid och aporna som jag ska ha på julafton! Är så NÖJD!
 
Kl. 19
Hemma. Åkte hiss pga jättetunga kassar.
 
Kl. 20
Uppdukat! Blev en romantisk middag i form utav lyxiga ostar, vindruvor, vitlöksbröd, skinka + vegetarisk korv. Detta sköljdes ner med vitt vin. AWESOME slut på en jättebra dag!
 

648,2 km upp i landet.

Kl. 16:20 landade jag på Umeås flygplats och kl. 16:25 kramade jag om världens finaste Ida-Lisa. Kvällen har mestadels spenderats i soffan med att catcha up, garva ihjäl oss åt gamla favoritmärkta tweets och kollat på inbigningen utav Musikhjälpen. Ska sova nu, imorgon ska vi ner på stan och glida runt!
 
 

80/90's party

Förra fredagen så var jag på 80/90-tals party hemma hos min jobbarkompis vars pojkvän fyllt år. Senare under kvällen så drog vi vidare till Kåren som även hade samma tema. Såhär såg de fantastiska timmarna ut då jag sprang omkring med en rosa, uppblåsbar ryggsäck på ryggen:
 
 

RSS 2.0