Vi blev som dom andra.

Kära bloggen!
Jag skulle bara meddela att jag ligger i sängen och dricker te ur min 7dl stora matrjoschka-mugg och tentapluggar skiten ur mig. Japp. Nu är det endast fem pass kvar på min praktik innan jag ska tillbaka till skolan. Och imorgon kanskekanskekanske jag ska få vara med på en knäoperation, det ni!!

Och till Lizz som undrade lite om mina skor så kan jag säga att skorna som jag har i inlägget nedanför är från H&M, och alltså inte dom som kommer ifrån Have2have. Men, dom som jag köpte från Have2have heter så mycket som "Sixtyseven London", och finns förutom i svart även i leopard- och kamoflagemönster. Dom svarta verkar vara slut på Have2have, men jag har även sett dom hos Scorett, så kika där eller så kanske dom kan beställa in dom åt dig! Dom är ju så himla snygga + bekväma!

Nytt till hallen






Har fixat till min hall lite genom att sätta upp två små tavelhyllor där jag satt upp lite fina saker, en matta som jag införskaffade mig från Lagerhaus och så hjorthuvudet som jag fick av Anna! Haha, det är ju helt awesome!

Now my feet don't touch the ground.



Den här klänningen som jag suktat efter hela sommaren men som jag inte känt att slänga ut 350:- för hittade jag för halva priset på Monki nu igår då vi var nere på stan! Fattar ni lyckan eller?

I am the clown with the tear-away face, here in a flash and gone without a trace.


I fredags kväll var jag på Halloween-fest. Eftersom jag bara hade bestämt mig två dagar innan så hade jag väl inte dirket några kläder att ha på mig, men kom på att jag hade ett diadem med öron på, så jag blev katt. Började med en pre-förfest hemma tillsammans med mami och Anna (pre-förfesten's musik bestod utav kent<3 love to pre-party to kent liksom!), och efter att jag hällt i mig ett par cider och några muggar vin så slängde jag mig upp på cyklen och gav mig iväg till Ida-Lisa där alla andra hängde. Jag hann vara där i typ en och en halv timme innan det var dags att sticka till Kåren. Väl på Kåren så dansade jag och hade himla trevligt. Jag blev så himla glad när dom spelade Håkan och Svenska björnstammen och Spice Girls och dub-i-dub och en annan massamassa bra musik, så jag och mina vänner dansade typ hela tiden, och hade det sådär himla trevligt!









Även inbitna lögnare har sin charm.

Idag mår jag oförtjänt bra, fast det ska jag väl bara vara glas över I guess! Igår var awesome, och jag hade väldigt roligt och dansade och såntdära. Nu är jag, mami och Anna strax påväg ner till stan för att shoppa lite, och senare ska vi även träffa några av mina vänner.


I'm home!

Hallå everybody! Nu är jag hemkommen från kråen och har precis ätit upp Anna's subway macka som fanns i min fyl! Har även druckit resorb och hallonsoda pga vill EJ vara bakis imon!
Har dansat till Spice Girls, The Sounds, Sveneks Björnstammen och Håkis ikväll, lovely! Och justde, jag var katt kvällen tll äta, haha ^^
Nu skall jag sova, imon ska vi ner på stan och shoppa lite och träffa mina vänner!


Besök!

Om bara några minuter kommer mami och Anna, och jag har förberett lite kvällsfika till dom!



I'm falling in love with your favourite song.

Idag fick jag gå hem fyrtiofem minuter tidigare från praktiken, men bara om jag looovade att jag inte skulle göra någonting annat när jag kom hem än att skriva på min hemtenta. Jaaa, visst svarade jag men höll fingrarna i kors mohahaha. Men jag har faktiskt gjort en massa andra nyttiga saker som att till exempel handla mat, råkat somna i en kvart framför tv:n, sorterat in ett ton med kläder i garderoben (måste ha en seriös klädrensning!), tvätta, diska och nu håller jag på att städa. Och om jag får tid över innan mamma och Anna kommer, DÅ ska jag faktiskt ta tag i tentan. Man känner ju lite såhär att om ens mami och lillsyrra kommer på besök till mit bo för första gången på 1,5 år, DÅ borde det verkligen se tipptopp ut, så jag satsar liksom på det!

Imorgon ska jag gå på halloween-fest på Kåren. Från början var det inte alls tänkt att jag skulle gå eftersom mami och Anna är här, och jag var lite sur över att festen var samma helg som dom var här, men så snackade jag med mamma och Anna och dom typ: "men det är klart du ska gåååå! :D". Så, nu ska jag gå. Enda villkoret till att jag får gå för dom är att jag inte ska vara alltför bakis på lördagen, vilket jag självklart inte kommer att vara pga I love resorb! Great stuff!

När ni var små, säg vilka droger tog ni då?

Medan jag håller på att storstäda mitt bo såhär på kvällskvisten bjussar jag på lite bilder från i lördags då jag och Ida-Lisa var hemma hos Marie och hade det trevligt!





Jag har så himla fina vänner<3

22:42

Har kommit hem från praktiken nu och borde snart sova pga börjar vid 07 imon igen. Nu har jag bara totalt 9 pass kvar på praktiken innan jag ska tillbaka till skolan. Ska bli skönt, mest skönt att man inte behöver gå upp vid sex längre, utan kan gå upp vid åtta<3
Denna veckan har jag iallafall fullt upp; massa praktik, och sen ska jag hinna (stor)städa lägenheten och mer eller mindre skriva klart mina två hemtentor innan torsdag kväll för då kommer mami och Anna till mig och hälsar på, som jag längtar!

Och då kommer känslan, är jag den enda som aldrig förstår?


Jag ska snart ner till stan för att träffa Ida-Lisa och Marie. Vi ska äta middag tillsammans, och sen ska vi gå på bio och kolla på "En dag". Har hört att den är bra, så hoppas på det!




Det här är iallafall vad jag har på mig idag idag.
Jackan köpte jag i London och kommer ifrån Newlook, baskern från H&M, klännigen och väskan kommer ifrån Åhléns och skorna från Have2have!

I've seen this room and I've walked this floor.

Idag hade jag egentligen tänkt att visa er hur min fina vinterjacka jag köpte i London ser ut på riktigt, och hur väskan jag köpte i helgen matchar himla bra tillsammans med den. Men det regnar ute, och min kamera tycker inte om att bli blöt och jag tycker inte heller att det är så himla trevligt, så ni får helt enkelt vänta.

Igår hade jag halvtidsbedömning på praktiken, och den tog bara 30 minuter istället för dom två-tre timmar som dom sagt att den skulle ta? Well, jag är nöjd att det gick snabbt. Tycker det är så himla jobbigt att sitta och bli utstirrad och förklara en massa vårdvetenskapliga grejer och sånt där.

Och justde! Min vän Ida-Lisa visade mig att min blogg ser helt dum ut om man kollar på inläggen via Bloglovin', typ, min probilbild, info och lite andra bilder är ju inte alls med om man bara kollar på enskilda inlägg. Och eftersom jag typ inte använder mig av bloglovin' så hade jag ingen aning om detta. Och jag vet inte alls hur jag ska fixa till det så att en enskild inläggssida ser lika dan ut som hela bloggen gör? Om ni fattar..?

We love wine.

Igår var jag hemma hos Marie tillsammans med Ida-Lisa och Kelly och drack lite vin. Efter ett tag gick Kelly hem, men Ida-Lisa, Marie och jag fortsatte och dricka vin och sådär! Vi hade en minipubrunda haha, och hann besöka både "Pitchers" och "Bill&Bob".
Och dessa bilder har jag snott från Marie, eftersom jag inte hade någon kamera med mig!





SiESTA 2012

Måste bara säga lite snabbt att bästa Ida-Lisa och Marie fixade biljetter till oss tre till SiESTA 2012 idag när dom släpptes! Alltså, fattar ni peppen?! :D Endast 228 dagar kvaaaaar!

55-250mm

I tisdags fick jag ett sms av papi att han hade skicka ett paket till mig osm jag kunde hämta ut på posten, och detta var vad som fanns i paketet:



Ett 55-250mm objektiv till min systemis!!!! Blev ju såklart helt chockad och helt galet glad när jag såg vad som var i paketet, så nu längtar jag bara efter att praktiken ska ta slut så kan kan gå ut och börja använda det! Tacktacktack<3

I want to be a part of something / but happy people never fantasize.




I skogen med Ansgar

När jag var hemma hos mamma så passade jag, Anna och mami på att åka ut i skogen med Ansgibus. Och han blev så himla happi och glad och lugn och han bara strövade omkring där bland blåbärsriset och luktade och spanade och åt gräs och myste. Min finaste lilla pälsklingsboll.






(Nej, Ansgar fick såklart inte åka på instrumentpanelen! Han hoppade bara upp dit en stund när vi typ körde i 20km/h på en liten grusväg mitt i skogen och chillade och tyckte väl att han hade världens bästa plats ^^ Sen fick han flytta bak till baksätet igen!)

Som jag önskar jag var värd dig, att jag kunde ge dig nånting lika stort.


Är tillbaka i Västerås nu. Mitt liv de följande fyra veckorna ska iallafall bestå utav praktik= ska ha sex dagar praktik i veckan för att ta igen dom två veckorna jag inte var där. Såatte, japp, så är det.
Idag har jag iallafall fått sätta min första PVK, och jag lyckades. Kändes himla bra och så.

Någongång nu i veckan ska jag iallafall försöka hinna med att måla och sätta upp två små hyllor som jag köpt. Och sen måste jag rensa ur min garderob och börja skriva på min tenta och såna där andra saker som inte är så roliga för er att veta.

2000 light-years of darkness.

Är hemma hos mamma, har tagit en paus från allt. Lovar, bloggar så snart jag orkar.

RSS 2.0