Ansgar, the kangaroo



Vad har flugit i mig?

Jag vet inte vad som har flugit i mig, men jag skulle så gärna vilja sy någonting, typ en klänning! Jag som är så megakass på att sy (alltså jag är verkligen det!) vill verkligen sy! Jag har inte någon symaskin så nu kan jag ju inte det, vilket är lite tråkigt bara för att jag känner för det. Blä eller nått.

11:48

Jag funderar starkt på att åka in till stan och gå en snabbis på H&M för att köpa en mössa och ett par vantar som jag har kollat på på HM.se. Ååh vad jag vill ha, det skulle bli så snyggt tillsammans med min röda kappa! Vet dock inte om jag vill lämna Ansgar ensam igen, han har ju varit så mycket ensam i helgen. Dock sover han nu, så kanske kan smita iväg en liten stund (fast nu kommer jag på att jag inte har råd, gaah :@ äh, jag får helt enkelt vänta tills i helgen! Inte för att jag har mer pengar då, men iaf)...
Idag har jag ringt och bokat en veterinärtid till Ansgar, så vid kl. 11:00 på onsdag ska han vaccineras och chip-märkas! Försäkrade honom igår också, väntar bara på att den ska bli godkänd.

Annars då? Jodå, ska ta itu med all disk som jag inte orkade ta igår. Jag ska laga mat tills ikväll, klistra in recept i min kokbok, skicka iväg ett brev och typ kolla på TV.
Vilket oerhört intressant liv jag har, visst? ;D



Seriöst, hur snyggt hade det inte varit ihop med min röda kappa?<3333

Popaganda i bilder

Dag 1.










Dag 2.










Dag två på Popaganda

Vi sov lääänge idag, vaknade inte förens klockan var 12, nicekalajs. Vi åt frullis, sen gjorde jag mig iordning. Anna-Li åkte före mig, jag åkte inte förens vid 16. På tåget var det två som tog kort på mig i smyg, och ännu fler som pekade och kollade. Men det får dom väl göra, I guess... Anna Ternheim var jättefint. Jag åt god mat på Krubb-a-dub, sen gick vi till ica och köpte lördagsgodis för det är ju lördag idag. Florence Valentin stod som nästa akt på schemat och dom var bra, as usual. Vi hade tänkt att få platser längst fram till Krunis men ack det var väldigt svårt. Vi lyckades tillsist få platser vid staketet där det går ut, alltså bort från scenen. Men vi stod vid staketet, och det är det osm räknas! Mauro Scocco kom upp på scen och spelade Sarah tillsammans med Markus, det var coolt!
När det var slut åt vi mat på Krub-a-dub för halva priset innan vi drog vidare till Debaser Medis för att dansa litegranna! Eftersom vi hade förköpt biljetter slapp vi att stå den typ 50-100 meter långa kön, V.I.P-poäng till oss mohahha! Anna-Li och Mia köpte rosévin, men jag var snål och ville inte använda kortet så jag skrapade ihop alla mina pengar så det räckte till en god päroncider, plus att jag lämnade tre hela enkronor i dricks. Efter en timme var jag såå trött så trött så jag bara stod och gäspade, så jag bestämde mig för att åka hem. Lämnade nycklarna till Anna-Li, och tog tuben hem, som jag förövigt hade väldigt tur med. Hann med sista tåget i kvarts-trafiken, woho! Nu ska jag bara tvätta bort sminket sen ska jag sova. Så jävla skönt!

Hemma

Jag har fått mitt svartvinbärsvin utspillt över min kjol. Folk har trampat på mina fötter, men de tär lugnt, för jag har haft det väldans kul! Druckit ur ett superfint powerpuffglas, dansat litegranna och såntdär trevligt! Träffat Mattias kompisar, mycket trevligt!
Ansgar blev gad när vi kom hem. Imon får han sällis av Mattas hela dagen iaf, känns bra! Nu ska jag dricka resorb och sen sova! Godnatt!

Mellanlandar

Nu är jag hemma en sväng, ska snart iväg igen. Ansgar verkar ha tagit det bra att bli lämnad i typ sex timmar ensam, men oj vad glad han var att se mig. Fick en massa kel när jag kom innanför dörren!
Förresten, JAG HAR FÅTT PARKENS AUTOGRAF!!!!!<3333 Lovely! Tyvär hann han inte ta nått kort för han skulle upp på scen, men vad tusan, en autograf är verkligen bättre än ingenting<3
Ikväll vid 20:00 blir det Lykke Li, sen vid 22 MGMT. Efter det ska jag till Mattias och kanske festa lite med hans kompisar. Får se hur länge jag stannar! Är ganska trött, men imon kan vi ta världens sovis, för första bandet vi ska se, Anna Ternheim, börjar inte förens 16:30! Skönt! Sen ska Anna-Li och jag naturligtvis stå längst fram när Krunegård spelar, kärlek!
Nu ska jag leka med Ansgar innan jag drar iväg!

10:14

Godmorgon!
Nu har vi vaknat, dags för frullis och sen göra sig iordning för dagens händelser! Mycket trevligt :D Åh jag är så pepp!Vädret är inte alls lika pepp... Det skulle vara soligt men nää, det är totalt igenmulet på heeela himmlen. Kanske ändrasdet sen, vi får se! Jag ska förresten fixa så att vi han ha fönstret litelite öppet medans vi är borta, med hjälp av sånna ihop-sättare! Japp, ni kanske får se en bild sen, annars får ni använda er fantasi! ;D

Svettpepp!

Nu är Anna-Li här! Jag är svettig för det är förbannat varmt här i lägenheten, kan ju inte öppna fänstret helt pga att vi inte fixat nät för fönstret än... Iaf, jag är pepppepppepp inför imon. Ska välja kläder nu ikväll så jag slipper bli helt twistad imon HAHAH!
Har dock mycket dåligt samvete eftersom Ansgar lämnar själv från typ 13-13:30 och frammåt :/ Mattias kommer inte hem på hela dagen, och itne jag heller. Dock funderar jag på att åka hem en snabbis mitt på dagen när inget bra band spelar och se till honom, bara för att lätta på mitt samvete! Så ligger alltså läget till, nu blir det klädväljning!

Lilla sovtrollet<3


Sånt här man man ägna sig åt en onsdagskväll


Man kan klistra in bilder i sin rosa klippbok.


Ansgar filofiserar från fjärde våningen.

18:43

Herregud, är klockan SÅ mycket??! Jaha där ser man! Jag har iaf använt timmarna väl, tycker jag nog. Var en vända på stan idag Köpte kattmat, tejp och ihop-buntare till sladdarna. Stannade till på Hemköp och köpte rengöringsmedel till toan, sen åkte jag hem och jaa, städade toan. Har packat upp min resväska nu, diskat, lekt med Ansgar (som sover nu igen), så nu ska jag ta itu med dom typ tusen sakerna som ligger på det som ska föreställa vårt matbord!
Imon kväll/natt kommer iaf Anna-Li hit. Hon ska bo här under Popaganda eftersom hon inte hade någonannanstans att bo, and of course fick hon bo här! Vet ju själv hur svårt det är med boende när man ska på konserter/festivaler utan camping!
Ikvbäll börjar ju den där vampyrserien på SVT, hade tänkt att kolla på den. Är egentligen inte så förtjust i vampyrserier/filmer men vad tusan, kan väl ge den en chans!

Blue russian?

Det var typ mellan 3-4 pers som undrade om Ansgar var en Blue Russian idag på tåget. jag typ; Eeh, nää, han är en vamlig bondkatt. Men sen kom jag på att pappan är okänd, så jag var tvungen att leta upp en bild på en Blue Russian och hjälp vad likt det är! Samma avlånga ansikte, samma spetsiga ögon... Mm, kanske är det lite Blue Russian i honom?


Bild tagen härifrån!

Nu blir det Linas kvällsbok på femman!

Sthlm

Jag är i lägenheten nu. Jag har så förbannat ont i mina axlar efter att ha släpat på alla väskorna genom typ hela centralen. Mattias kom iaf och mötte mig i bergshamra så jag fick hjälp sista bite hem! :D
Ansgar är inte alls lika rädd som jag trodde han skulle vara. han har gått omrking och nosa på allt, och nu har han slagit sig ner för att sova i soffan. Tågresan gick också bra. Första biten mellan Hovmantorp-Alvesta mjauade han hiskeligt mycket, men efter att vi stått ute i Alvesta 15min och väntat på Sthlm-tåget så var han tyst. Somnade i busen vilket var mycket skönt :) Imon ska jag köpa kattmat och sådära

Sthlm på G

OMG JAG HAR PRECIS BOKAT MIN BILJETT TILL THE SOUNDS I MALMÖ I DECEMBER<3333 Hahaha visste inte ens om att det var biljettsläpp idag och så går jag in där bara för att liksom, OCH SÅ HAR DOM SLÄPPTS<33333

Iaf, haha, nu är jag helt upprymd! Öh, jo justde, jag åker tillbaka till Sthlm idag 11:44. Jag hoppas innerligt att det går bra med Ansgar. Ska gå ut med honom sen så att han blir trött och sover. Och jag måste ta åksjuketablett, annars ligger väl jag och spyr någonstans hehe. Det verkar inte som att mamma har svininfluensan utan bara en helt vanlig hederlig förkylning (oki det är JAG som typ har hittat på att hon har svininfluensan.. Eller hittat på och hittat på, hehe, jag sa att det inte skulle förvåna mig att hon fick det, bara för att hon typ aldrig är sjuk! :p )
Nej men nu ska jag gå och leka med Ansgar och snacka med mamma innan jag åker, och hoppas att snart Adobe har laddat klart så jag kan ladda ner min biljett!!!

On my brain

Jag har fått på hjärnan att jag vill köpa en rosa filofax, tycker det ser så fint ut. Men dom är så dyra, typ 350:- för billigaste. Men ååh så fina, fast min kent-kalender är också fin fast jag vet inte... Grr :@
(Och fy tusan vad många inlägg jag har lagt upp idag. Är det fjärde? Eller iaf tredje!? Hmm..)

My family<3 (iaf alla tjejer)

Den här lilla filmsnutten filmade jag för någon dag sedan. En ovanlig syn? Nää, inte hemma hos oss, haha!



Maten blev iaf väldigt god, och vi hade väldigt trevligt när vi höll på att, hmm hur ska man förklara, se vad våra gener gjort med oss. Typ, om man har rakt hår, fräknar, om man kan snurra på tungen, synfel och lite såntdära! Ansgar låg och sov, dock tyckte han nog att vi var lite högljuda, men mamma la en filt på honom så han somnade om haha!


Anna ska öva att vicka på öronen


Mamma dricker "förkylningsvin" (Jag är typ övertygad om att hon kommer få Svininfluensan HAHA)


Ansgar med sovfilt

Mysmiddag

Kycklingröran står och puttrar på spisen och potatisarna steks i ugnen. Någon slags hej-då-middag är det, fast det låter ju så himla ledsamt. Jag flyttar bara upp till Sthlm igen, men innan dess bjuder jag på mat ;D

13:25

Skrev typ inget igår, förutom bilderna på Ansgar. Men iaf, Emmelie kom hit vid ett, och vi gick typ ut och gick med en gång, gick förbi ica och köpte en leksak till Ansgar. Sedan gick vi väldigt mycket, satt vid vattnet och sådära. När vi kom tillbaka bestämde vi oss för att kika på våra potatisar som vi satte någongång i sommras, och eftersom det är sista gången vi träffas nu på typ ett halvår så bestämde vi oss för att dra upp dom och se om det var några potatisar på dom. Och yes, it was! :D En del var så små så små, men en del var större! Galet coolt att man kan odla egen potatis! Vi grillade kött och mami fixade iordning potatisarna. Mm, goda var dom, mumsi! Efter maten gick vi ner till ica igen och köpte lösgodis för "det var ju så billigt med bara 4,90hg!!!". Sedan gick vi och satte oss på kyrkogården och åt. Mysigtmysigt! Emmelie mamma hämtade henne typ halv nio, och efter det så kollade mamma och jag på film. Ansgar var med ochhan tyckte att det var väldigt mysigt. Haha, han somnade till men vaknade med världens ryck när det var en som sjöng opera på filmen, hehe!
Mm, och idag ska jag packa ner typ allt förutom datorn, åker till Sthlm imon vid 11:44. Jupp såäre!

Koppelrunda

Ansgar och jag var ute på hans första lilla koppelrunda, som varade i typ 7 minuter. Han tycker fortfarande selen är lite läskig, men gick omrkign och nosade, så det var ju bra!





Ansgars första skrivning

"texazsss78q".
Ansgars första besök på ett tangentbord!

20:53 och Popcorn

Mumsit värre med popcorn ikväll! Var egentligen sugen på chips men orkade inte gå ner till affären så popcorn fick det bli. Ska snart kolla på "Den gröna milen". Idag har jag förövrigt packat ner alla mina saker som ska med upp till Sthlm på tisdag. Heeela min rosa rullväska är totalt fullproppad, så jag fick ta en lite mindre bag, men också den blev fullproppad :s Nu har jag alltså trängt ner alla mina saker i rullväskan, bagen och en svart hängväska, PLUS Ansgar!!! Så jag har två alternativ:
1. Åka med alla saker till Sthlm och låsa in dom två små väskorna på Centralen.
2. Åka med alla saker till Sthlm och hoppas att Mattias kan komma in och möta mig och hjälpa mig hem med sakerna!
Japp, så ligger det till. Nu börjar the movie.

12:29

Tusan, inann när inte internet funkade så tänkte jga på vad skulle skriva och kom på nått bra, men nu är det bra borta såatte. det blir väl mest ett "Hej". Det är lördag fastän jag tycker att det känns som söndag, mm. Ska väl packa ihop mina sista grejer idag, eller ja typ allt annat förutom kläder tills på tisdag. Och inte Ansgars saker hellet förstår. Fattar inte hur tusan jag ska få plats med alls :s Måste nog packa om i den rosa väskan eller nått, hmm jaa.

Underbar<3


Koppelträning

Ja idag har jag varit bakis och de tär ju alltid sååå mysigt, hehe. Det har ju dock varit mycket värre så ska inte klaga! Hade förövrigt somnat med både sminket kvar och ouppsatt hår. Ni kan ju själva tänka er hur jag såg ut i morse, mm!
Jag har iaf ägnat lite tid åt att koppelträna Ansgar. Han verkar inte helt bekväm i selen, men vi har ju bara haft på den två gånger, så det ska nog gå att öva så att dom blir best friends! Så nu ligger han och sover i den rosa soffan, och jag sitter och kikar på My name is Earl, vi är ensamma hemma ikväll, Ansgar och jag!

Malmö i bilder och oki lite lång text också!

Emmelie och jag drog till Malmö som sagt, för att chilla och kolla på The Sounds<3 Tåget var 20-30 minuter försenat i Alvesta menn det gjorde ingenting, vi satt på en bänk, läste Metro och jag gjorde en liten glädjeshoppingdans! HAHA!
Vi lyssnade på sagor, dansk musik och klassisk musik på tåget inann vi kom fram. Bra tidsfördriv dom har på x2000 ^^
När vi väl anlände till Malmö så var klockan typ 12:15, tror jag, och vi skulle shoppa innan vi skulle äta och börja partaja lite. Emmelie fyndade verkligen på Monki, och köpte världens sötaste klänning på H&M. Själv köpte jag bara öronproppar, minihårsptay och genomskinliga bh-band! Ja nu måste jag ju berätta detta hahahah! Jag hade ju varit såå smart på morgonen att ta en bh utan bhband eftersom dom skulle synas för klänningens axelband och bhbanden matchar liksom inte. Men ack så fel. Bh:n liksom gled ner heela tiden så jag fick typ panik och trodde den skulle åka ner på magen eller nått, så till slut köpte jag då bhband! Sen började vi bli mycket hungriga så vi skulle gå till "vårt" falafelställe. Men vi hittade inte det, och vi blev mer hungriga och irriterade och ja ni vet... Tillsist hittade vi ett annat falafelställe som hade lika goda falaflar så vi gick dit och köpte istället. Sen ville vi typ sittta på gräset/vid vatten och äta och dricka kir/cider så vi vandrade och satte oss vid nån å typ. Där skulle jag ju då sätta på bhbanden och hahahaha! Det gick inte för det var jäääättetrögt så det slutade ju iaf at jag fick krångla av mig bhn under klänningen, ta av mig den, sätta på banden och sen sätta på mig den igen, HAHAHA! Alltså, ni skulle ju se hur det såg ut, kul var det iaf! Sen satt vi där och drack tills vi gick tillbaka till torget och där i ett skyltfönster satt världens sötaste panda! Emmelie typ tvingade in mig och frågade vad den kostade, kommer ej ihåg hur mycket men inte så farligt dyrt, så vi köpte han, för han var alldeles ensam! Vi döpte honom till Alfons Panda, han är nu vårat partydjur! Alfons, jag och Emmelie drog och ställde oss för att vänta på att The Sounds skulle börja, och Emmelie som inte gillade Sounds innan konserten, men OJ vad hon ändrade sig under tiden. OHYES! Jag var helt glad och lycklig och typ sådära, och när de spelade extralåten (som typ aaalltid är Living in America) drog vi till utgången för att vänta på autograf av Maja! Och sen kom hon och jag var full/glad/nervös/mm och typ dog när hon kom. Och jag och Emmelie fick hennes autograf på baksidan av två kvitton jag hittat i plånboken, och vi fick vara med på bild med henne OCH JAG GJORDE HIGH FIVE MED HENNE<3333 Bara för att jag frågade om hon kom ihåg när dom spelade i Växjö -03 under KarlOskar--dagarna, och hon typ: Hmm, jaaa... Och jag typ: JAG VAR DÄR! Och då gjorde hon high five med mig, jag typ; :O:O:O:O:D:D:D:D:D. Sen var Emmelie och jag tvugna att springa till tåget, och jag var så glad och upprymd att jag hade kunnart springa en mil eller typ springa fram och tillbaka genom hela tåget. SÅ JÄVLA LYCKAD DAG<33333



   


   
   



   






MALMÖ!

Om typ en kvart åker jag in till Växjö, sedan vidare till Alvesta och Malmö!<3 Jag är fetingpepp men också ganska stressad för jag hittar inte alla saker/jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig!!! Men kamera, mobil, plånbok, bokningsnummer, medicin, och Kir är nerpackade. Hoppas att det räcker. Vi ska ju bara vara borta över dagen!
Tuss kanske är en hane förresten, så därför kallar jag numera hon/han för Ansgar. Han/Hon har sovit hela natten i antigen min eller mammas säng, så mysigt! Plus att jag har fått klappa honom/henne lite<3 Har lite dåligt samvete över att jag lämnar det lilla livet ensam hemma, men mamma sak gå upp och checka läget ibland!
Nu hinner jag inte sitta här mer!

PARTY!!!

Peppen är här!

Gud vad jag är pepp inför imon! The Sounds, Emmelie, Kir och Malmöfalafel, kan det bli mycket bättre? Ja, bra väder och det ska vara 24 grader imon i Malmö<3 Hej lyckad dag det kommer bli! :D
Vet dock inte riktigt vilka kläder jag ska ha på mig :/ Funderar på klänningen från Monik, eller min nya från BikBok. Nej detta måste funderas ut NU! Men först; färga håret och fixa naglarna!

11:13

Natten har gått bra! Jag vaknade någongång att hon gick på lådan men annars har hon legat tyst och sovit, antingen i fåtöljen eller under sängen! När mamma kom in någongång efter fem så låg och och sov vid mina fötter<3 :D
Iaf, imon åker jag till Malmö och kollar på THE SOUNDS med Emmelie! Dte kommer bli bäst, party och hela köret! Så ikväll måste jag färga håret, måla naglarna och välja vilka kläder jag ska ha på mig! Och kanske baka några muffins, får se vad jag har tid med! ;D

Sötaste Tuss<3



Ohyes, min snygga barn/djurröst, love it hmm<3

Update angående Tuss

Nu är vi hemkomna med min och Mattias lilla kattunge, som antagligen kommer att heta Tuss! Bilresan gick bra, fast hon precis när vi satt in henne i bilen (och Anna inte hunnit komma in och hålla henne) hoppade upp på fönsterrutan och försökte komma ut. Sen lugnade hon sig och somnade i Annas knä.
Nu har vi avgräsat lägenheten så att hon bara kan vara i köket och TV-rummet, och när jag släppte ner henne på golvet tog hon genast sin tillflykt under byrån som vi har i köket, och där ligger hon än och sover. Får se om hon vågar komma ut ikväll och hålla oss sällis!


Kattungedags

Mm idag om en timme åker jag iväg för att hämta hem min alldeles egna kattunge<3 Jag är jättenervös för tänk om hon inte trivs här? Eller ja i Stockholm är det jag är rädd att hon inte trivs i! Jag måste hälla upp kattmat innan jag åker, och kattsand. Hej spännade dag!

Det kommer kanske komma en och annan bild på henne idag, om hon inte är alltför kameraskygg! :)

Ullared

Woho, snart åker vi till Ullared! :D Jag är dödstrött för mami och jag har bara sovit typ 4 timmar inatt för det har varit världens liv inatt, usch säger jag bara. Var tvugna att flytta på bilen och gömma den mitt i natten.. Men men!
Hoppas att det typ är bra på Ullared, inte för mycket folk och att dom har mycket kläder inne! :D
Vi hörs ikväll eller nått!

Älskling



Jag saknar dig som ett jävla as<3

Hos kusinerna

Idag har jag typ tillbringat hela dagen hos mina kusiner ute i Moheda. Mamma, jag och Uffe åkte dit och fikade jättegoda cupcakes, och jag hittade ett jättecoolt recept som jag ska pröva nångång! Kelade med Molly, Ester och deras megatama kanin Timotej (som förövrigt går helt lös på tomten). Diskuterade Harry Potter-filmen med Olof och lite sådär!
Ikväll blir det fett med slapp för mami och Uffe var på party igår, alltså bakispizza! Kusin-Ebba följde även med hem eftersom hon ska hänga med oss till Ullared imon. Yes, I'm fett pepp, mwiih<3

   

Sushikväll

Ikväll har Anna och jag haft FF. Hon hade köpt med sig sushi hem från stan som vi festade loss på ikväll framför "Bed time stories"! Jag fick vegetarisk sushi med avokado och det var mycket gott!
Och förresten, jag har nog köpt en kattunge som jag ska hämta på tisdag. Hon är grå med lite vitt på halsen och typ världens finaste katt. Jag längtar!






Vinternoll2

Det var alltså så att jag åkte till Emmelie för en grillkväll vid sjön. Det blåste som ett jävla as, men vi var envisa och tände grillen, då upptäckte vi att all kol låg i ett hörn, HAHA! Vi lyckades iaf grilla vårt kött, korka upp våra flaskor och påbörja vår tvåmannafest innan Suffe kom och slog oss sällskap med nyheten att "det bara är 14 grader ute"! Vi satt kvar där till typ 22:30, drog hem till Emmelie, hennes mamma gjorde riktiga popcorn på spis åt oss. Vi satte oss ner, kollade på Berny Blues dokumentär, gick ut och gick. Såg en massa brevlådor på rad samt en gigantisk skalbagge! Sen gick vi tillbaka hem, lyssnade på BD, jag bläddrade i BD-boken och Emmelie började dra fram alla sina gosdjur under sängen. HAHAHA alltså en del såg helt groteskt fula ut, speciellt schimpansen i blöja HAHAHA! Sen när klockan blev 03 somnade vi tillsist!




















What's happening?



Ikväll kan det antingen
1. Bli grillkväll hemms hos Emmelie
2. Bli party i stan.
Själv hoppas jag på PARTY för jag är partysugen!

Längtan

Sitter och kollar på Sjukhuset och känner verkligen hur hela kroppen skriker att: "Jag borde vara där, jag hör hemma där. Jag vill hjälpa sjuka människor och barn..!" Men nej, jag kommer typ aldrig att kunna bli sjuksköterska eftersom jag är så dålig och har sämsta betygen ever! Jag blir så arg på mig själv för att jag inte kunde plugga mer under gymnasiet :@ Jag kan bara sätta mitt enda hopp på att jag skriver ett sjuhelvetes bra Högskoleprov, it's my only hope såattsäga!
Punkt slut.

Mardröm

Inatt drömde jag om mina tänder, som vanligt när jag drömmer mardrömmar.
Jag drömde att jag bet ihop så hårt så att framtanden gick sönder totalt, så jag var tvungen att åka till tandläkaren och ge upp min plats längst fram vid scen där jag stått hela dagen så jag missade Kent. Inte okej! :@
Förövrigt hatar jag min dator som är så fruktavsvärt seg, vet inte vad som har hänt!

Bakdag

Precis som rubriken lyder så har jag bakat från typ 12 idag fram tills 18! Det har blivit rosa bullar, rosa megabullar till vår Ullareds-resa och rosa marshmallows, fast dom får jag inte reda på om dom blir bra förens imon för just nu ligger dom och stelnar...






21:11

Nu är vi hemma och jag sitter och dricker jordgubbdte i soffan. "Sommaren med Göran" var bra, fast jag var så jävla kissnödig i slutet så jag kunde inte riktigt koncentrera mig på filmen. Senare ikväll ska jag ta med Anna ut och fota, har typ lovat henne hela sommaren att jag ska följa med henne ner till sjön och fota eftersom jag inte tycker hon ska gå ner dit själv när det är mörkt!  Vilken "take care"- storasyster jag är! ;D


Iaf, snart är det dags att köpa kattunge så om någon har kattungar leveransklara tills nästa vecka, SÄG TILL! Den kommer att bli en innekatt, vi kommer gå ut och gå med den i koppel, köpa klösträd och bygga olika "etapper" i lägenheten som den kan aktivera sig på! Jag ska ha en hankatt, och är ute efter en helgrå, alternativt med typ vitt ansikte/vit mage. Kan även tänka mig en crémefärgad hankatt, eller en långhårig vit katt! I närheten i Hovmantorp ska det vara! Tack på förhand!


13:32

Hjälp, jag kommer att sova bort mina sista dagar här hemma! Idag gick jag upp för en timme sen, alltså 12:30, hehe. Jag hoppade iaf in i duschen och tänkte att jag skulle prova min nya rakhyvel och rakskum och jorå det funkade bra... Men sen upptäckte jag en massamassa små blodiga sår på mina smalben! AJ! Haha så typiskt mig, det svider fortfarande!

Stockholm & Karls-Oskar dagarna

Alltså verkligen sorry för att jag kommer att lägga upp lite gamla bilder, typ som är från förra veckan och nu i helgen, men känns som om jag vill lägga upp dom och nu gör jag det på en gång!
(För övrigt har jag fortfarande pyjamas på mig och sitter och kollar på Prinsessan Madeleines & hennes pojkväns förlovning!)

Stockholm & flytten;
   
1. Hej vi hade många flyttkartonger med oss (obs, ej alla på bild)
2. Provisoriskt lunchbord
3. IKEA

   
1. Loftsäng & Kristallkrona
2. Bäddsoffa under loftsäng
3. Mattias & vårat fusionbord<3

Karl-Oskar dagarna;
Fredag;
   
1. Martin, Mamma och jag
2. Syskonbild
3. Kir, HEJ PARTY!

   
1. Hälla upp dricka kan man göra
2. Carro och jag
3. Hehehe slut!

   
1. Usch, hemsk bild, men jag posar med en DÖD zebra :'(
2. Anna<3
3. Partypic; Anna, Carro och jag

   
1. Hahaha, vi gick in på toan, tog en bild och gick ut igen<3
2-3: Live from the dacefloor

Lördag;
   
1-2: MELODY CLUB<3
3. Emmelie och Kristofer


Jag och Kristofer :D


Emmelie, Anna och jag<3

16:31

Jag är precis hemkommen från stan för jag har varit och träffat Emma! Mycket kul var det att träffa henne igen, plus att jag fick träffa hennes nya fina 8-månaders amstaff/dobermann-valp Leah. Hjälp vad fin hon var, var sugen på att smussla med mig henne på busse hem igen!
Iaf ikväll kommer Pop hit, vi ska ha världens slappkväll med pizza och film, kommer bli bäst!


Emmaboda

Dag 1.
   
1. Fixa min halvfunkande bandare och tejpade fast batterierna
2. Mattias popade till sig med en hatt sådeså!
3. Jag åt veggieburgare och den var SÅ GOD<3
Övrigt: Fick en kommentar om min frill av en BD-kille. Vi snackade om BD-filmen och han sa att den var bra och att Henrik hade munnen full med popcorn och sådära, det lät fint tyckte jag. Jag träffade även Alice-med-blått-hår, hon hjälpte oss att flytta lite saker till våran tältplats, jättesnällt! :D

Dag 2.
     
1. Vi såg Parken, jag dör vad bra<333
2. Man kan dricka olika öl...
3. <3 Fick förövrigt en liten gren att ha i hret av Mattias!
4. "Du har lika stort hår som Amy Winehouse"

Förfest hos Anna-Li och Mia's camp.

   
1. Sen blev det en massa party
2. Vi kollade på Detektivbyrån och jag dansade en massa
3. Sen kolla vi på 2 many dj's och dansade sönder. Jag tappade också min sko men hittade den!

Dag 3.
   
1. Mattias ville också leka katt, sötkatt<3
2. Välkommen till insidan av vårt tält!
3. Finfina kattöron!
   
1. Florence Valentin
2. Markus Krunegård<3 (JAG HATAR KILLAR SOM ÄR FULLA OCH ÄR LÄNGRE ÄN MIG SOM FÖRSÖKER TRYCKA NER MIG BARA FÖR ATT FÖRSÖKA SNO MIN PLATS LÄNGST FRAM. JAG BLIR FÖRBANNAD OCH SPECIELLT OM DOM FÖRSÖKER SNO MINA KATTÖRON :@ )
3. På kvällen dansade vi till BSB och det var fint typ ^^

Dag 4.
   
1. Jag och min älskade Pandi<3
2. Mia, Anna-Li, Mattias och jag
3. Nordpolen; dålig, sämre, sämst... :(
   
1. Stor och liten bandare
2. Finaste vinglaset på Emmaboda
3. Mattias och Anna-Li

   
1. Mia skaffade helt plötsligt mustach
2-3. Strike the pose

Dag 5.

Vi tog vårt pick och pack och åkte hem helt enkelt. Emmaboda var okej men en massamassa omogna typer som hängde av toalettdörrar och hoppade ner folks tält, annars helt okej!

Jag lever

Inatt drömde jag att jag hade fått 69 kommentarer på ett av mina inlägg, hej happi jag blev då, HAHA!
Igår var iaf jag inne i Växjö och kollade på Melody Club, Emmelie och jag stod typ längst fram, och hej vad bra det var<3
Efteråt så fick vi våra MD-väskor signerade plus att vi blev fotade tillsammans med Christoffer :D Jag sa också hejdå till Anna som sticker USA imon och ska antagligen plugga där i 4 år! Anna om du läser detta, ja kommer sakna dig men du kommer få SÅ FETT KUL där borta<3

Jag hr inte skrivit på evigheter så jag har en del bilder att lägga in, bl.a. från Emmaboda, håller på att ladda in dom på datorn nu så lägger upp dom efter detta! Och sen blir det lite bilder från Karl-Oskardagarna också, ohyes!

Uppdatering

Nu sitter jag i Mattias och min lägenhet här på Kungshamra! Den är på 22,8 kvm och är väldigt liten men riktigt mysig! Vi har fått upp loftsängen, bäddsoffan och skrivbordet. Matbordet tar vi itu med imon eller nått!
Ikväll ska Mattias iväg så jag får en ensam-hemma-kväll här, så jag ska typ spela Sims och kolla på SATC! Alldeles strax ska vi åka in till stan och köpa lite mer grejer. Bilder kommer inte upp förens på typ fredag då jag åker ner till mamma igen, för jag har ingen kamerasladd med mig, tadaaa!


Och Popis jag saknar dig också! Men jag kommer hem till helgen och stannar till den 25:e så vi hinner ses en massa (iaf mellan dina jobb ^^) och den 20:e blir det The Sounds i Malmö<3

Nu är det IKEA för hela slanten så

554c5be075c73e47e8592b83cac5699f.png

Nu är det IKEA för hela slanten så att säga! HEJ SHOPPA<3


Packar

Jag är hemkommen från Emmaboda, men nu packar jag förfullt inför Stockholmsflytten. Imon åker jag till Sthlm med alla mina flyttlådor, stannar där tills på fredag innan jag åker hem igen, och lämnar Mattias i vår 22kvm stora lägenhet ;P Flyttar på riktigt upp till Sthlm den 25e, so you know!
Tjarå!

RSS 2.0