Skolpraktik!

Okej detta om att vi fått mail om att vi på MÅNDAG(!!!!!) får reda på vart vi ska göra praktik i höst! OMGOMGOMG! Jag mår illa och är nervös och vill bara få reda på det nunununu!

Kvällsbabbel

Sitter i sängen och väntar på att tvätten ska bli klar. Pallar bara köra två maskiner idag, får tvätta mer nästa vecka. Är trött och mår lite småilla, kan bero på att jag druckit förlite idag plus att det är mycket varmt i lägenheten. Känner mig ganska sunkig också. Är ganska tråkigt att bara gå runt i toffs och typ noll sminkning om dagarna (max mascara). Fast hade ju ifs inte kunnat fixa mig så mycket mer till jobbet, man blir så svettig så att om jag hade sminkat mig mer så hade det säkert runnit ut, och beroende på vilket barn jag har kan jag få ganska mycket slem i ansiktet (okej det lät sjukt äckligt haha, men en del barn stoppar händerna i munnen ganska mycket och sen ska dom klappa mig i ansiktet, ja ni fattar), idag fick jag till exempel rivet päron utnyst i hela ansiktet! Och håret måste jag typ ha uppsatt i toffs eftersom det är ivägen om jag hade det utsläppt för man böjer sig fram så ofta, och om jag har det lite snyggare uppsatt så kan jag räkna med att frillen är helt förstörs när jag slutar i och med att man blir dragen i håret (inte hårt dragen så att det gör ont! :p men ni vet hur lätt det är att dra sönder en frill).
Fast då är det ganska bra för när man väl fixar till sig känner man sig extra fin liksom. Ska måla om naglarna idag också, och fixa till luggen. Japp. Känner bara att jag sitter och skriver en massa strunt, måste fixa iordning sakerna jag ska ha gjort ikväll innan jag ska sova om nån timme (ja, är skittrött!). Godnatt i förväg dårå!

This is how I disappear

Imon är det The Ark<3 Åh, som jag längtar! Har varit och inhandlat både alkohol och strumpbyxor idag efter jobbet och snart ska jag tvätta. Hoppas bara jag hinner fixa iordning mig snabbt imon efter jobbet, kommer hem typ kvart i fyra, och ska gå härifrån igen vid tio-fem i fem någonting. Viktigast är ju iaf att jag fixar håret, sminka mig kan jag göra hos Marie. Haha, ja om ni nu ville veta det... Iallafall, jag ska ha på mig en superfin klänning som Anna sytt åt mig, helt utan att jag visste det! Den är så himla fin!<3


Finaly home!

Jag är astrött. Började jobba 8:30 idag och så slutade jag 19:30 eftersom jag var på introduktion på mitt nya jobb idag. Introduktionen var helt sjukt tråkig, alltså seriöst något bland det tråkigaste jag gjort på länge. Vi gick igenom typ saker som man ska veta, typ vad man ska göra om det börjar brinna eller så, och sen när det var klart efter nån timme så gav chefen oss (mig och en annan tjej) nio pärmar och typ: "Läs dom här". Vi typ: :O . Haha. Det var skittråkigt att läsa så skumläste bara lite och efter nån timme var vi klara (vilket var typ runt sex). Och ja, sen gjorde jag ingenting fram till halv åtta, utan alla bara sprang omkring och sa ingenting så vi kunde inte göra så mycket. Tillslut sa chefen att jag kunde gå hem, sprang typ ut ur huset då haha. Nu är jag iaf hemma och funderar på att sova snart, eller iaf göra mig sovklar. Måste busa lite med min pälsboll först fast han ligger just nu och chillar i fönstret.
Och imon måste jag förbi Mörby Centrum påvägen hem från jobbet för att införskaffa mig strumpbyxor och alkohol till på fredag! Peppen! PLus att jag måste tvätta, inte lika pepp.

Saker jag ser fram emot i sommar:

☆ The Ark på fredag
☆ Anna kommer upp nästa vecka
☆ Pop kommer upp sista helgen i juli
☆ Förhoppningsvis till Gotland första helgen i augusti
☆ Till London 24-27 augusti

Som en elektrisk chock genom skelettet

Känner för att göra en liten makeover på min blogg, fast vet inte alls hur jag skulle göra det, får fundera lite på det. Känns lite ensamt här i Stockholm. Mattias är inte här, han är hemma i Småland på semester, och har inte varit det sedan förra tisdagen och han kommer inte hem förens på söndag såatte, japp. Det är så himla fint väder ute nu men jag pallar inte gå ut ensam så sitter inne tillsammans med Ansgi. Hoppas att det är såhär fin väder nästa vecka när Mattias kommer tillbaka för då ska jag tvinga med honom ut och spela fotboll<3
Imon ska jag förresten jobba hela dagen, uuusch. Först jobba på förskolan, och sen precis efter att jag slutat där ska jag iväg till boendet som jag ska vara på i tre veckor i sommar och ha introduktion där. Fatta att jag kommer vara trött imon. Jag hoppas inte att introduktionen är längre än fyra timmar iallafall, kommer vara ganska mosig i huvudet ändå haha.
Åh, känner mig så rastlös fastän jag inte orkar göra något. Borde iallafall boka tågbiljetter till och från Västerås på fredag när jag ska se the ark (Jag är pepppepppepp!!! Ska dricka vin och mysa med Marie också så kommer ju bli hur great som helst!). Mm, ska nog ta och göra det.

Detta med Arvika..

Ja, Arvika ställde ju in, men jag kunde ju inte gå så det gjorde inte så mycket för min del (fast tycker ju synd om alla som skulle gå, vet ju hur det känns med en inställd festival..), men detta nu att Roskilde bjuder in alla med Arvikabiljett FUKCKING GRATIS(!!!!!) är ju helt galet! Är arg över detta för att:
1. Jag inte alls kan åka
2. Jag inte kunde undgå att läsa att man fick gå in gratis
3. JAG HADE KUNNAT FÅ SE THE STROKES IGEN *gråter blod*

Nu ska jag sova och glömma bort denna nyheten och så. Jag ska ju faktiskt få se The Ark på fredag och det är inte fy skam det heller, sådeså!

Midsommarafton

Midsommarafton spenderades på en ö i Blekinge skärgård tillsammans med Mattias, Pop, David samt Davids bror Alle. Först åkte vi båt då, natuturligtvis, och Emmelie och jag tyckte det var skitläskigt för det blåste ganska mycket (mitt hår blåste sönder haha så det såg helt fult ut resten av kvällen :( ) och Davids båt är ganska liten så vi skrek ganska mycket haha. Vi kom iallafall fram och då var redan våra tält uppsatta så vi satte och och började chilla direkt. Jag typ frös ihjäl så jag satte ganska omgående på mig min långärmade kofta för att sedan även dra på mig min regnjacka (fastän det inte regnade en enda droppe på hela dagen typ!). Iallafall, vi grillade och skrattade, och drack vin och pratade en massa och grillade marshmallows och hade det himla jättemysigt och om jag inte hade behövt åka hem i söndags för att jobba idag hade vi lätt stannat en dag till ♥












Pop!

Min finaste Pop har precis bokar tågbiljetter så hon ska komma och hälsa på mig sista helgen i juli. Åh, jag längtar så himla mycket, det kommer bli så bäst ♥




I'm back

Hallå!
Nu är jag tillbaka i Stockholm efter att ha tillbringat helgen i Småland och firat midsommar, såatte. Har inte laddat över bilderna än, men ska göra det så så fort jag redigerat dom så slänger jag upp dom här på bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Är sjukt trött men ska nog ändå försöka städa lägenheten nu innan jag lägger mig och chillar. Och detta att Arvika-festivalen ställer in. Alltså, ja. Jag är så glad att jag inte kunde åka, för jag hade blivit så knäckt om detta med inställda festivaler hade hänt mig en gång till. Nu hann jag inte sälja min biljett, så hoppas att dom kan återköpa biljetterna, men räknar verkligen inte med det.

Extreme ways

Haha, idag på jobbet så var det en som hittade en tand på golvet och typ "Kolla... Här ligger en tand." Och jag typ: "EN TAND?!?!?!?" Så hon var påväg fram och visa den för mig vilket resulterar i att jag springer in i ett hörn med uppspärrade ögon och börjat smått hyperventilera och typ halvskriker "ÄR DET EN TAND DU HAR I HANDEN?! EN TAND?!!!! JAG TYCKER DET ÄR SKITÄCKLIGT MED TÄNDER!!!". Så där står alla i personalen och typ kollar på mig och typ; "Vad gör du?". Hahaha, fick ju förklara sen att jag har en fobi för just tänder (alltså inte när dom sitter i munnen men när dom har lostnad), så då fattade dom varför jag reagerade som jag gjorde, liksom haha ^^
Och idag när jag kommit hem så kom jag på mig själv med att sjunga en visa för Ansgar som vi sjunger på samlingen på jobbet på mornarna: "Var är Ansgar, var är Ansgar?.... Tittut! Här är Ansgar, här är Ansgar!". Liksom, that's normal..

Nu måste jag tyvär traska iväg till affären eftersom jag upptäckte att diskmedlet var slut. Åh, så störigt...

Och när ljuset släcks så ska du vara min.

Hallå!
Känner att jag bara kommer skriva om mitt jobb dom kommande två månaderna (typ), kommer ju inte göra så mycket mer på vardagarna. Iallafall, idag har jag jobbat 8-17. Det var jobbigt dels för att det var många timmar och att mitt barn inte alls var på humör såatte, japp. Men det löste sig i slutändan och nu har jag varit hemma ett par timmar men borde sova jättesnart för jag ska öppna imon och måste gå hemifrån vid 06:30 så känner att det hade varit skönt att få sova lite inatt. Fast imon slutar jag redan vid 14!!! Fatta lyckan! Då ska jag hem och packa ner midsommarkläder, diska upp disken och sen ska jag bara chilla hela kvällen och typ kolla på Ally McBeal, åh älskar det! Mami och jag brukade kolla på det ibland när det gick på tv när jag var liten, haha så roligt att se igen. Japp. Så, godnatt alla!

(Och justde! Har preis bokat biljetter åt min finfinaste och bästaste lillasyster så hon ska komma och hälsa på mig om endast 16 dagar! BÄST!)

Syster och jag ♥

First day

Första jobbdagen av trettionio avklarad, allt gick bra. Fick ha dom två barnen som jag haft när jag jobbade några dagar i april/maj, så jag var glad! Imon ska jag jobba 8-17, alltså stänga. Är skitnervös, fast jag tror personen som går hem näst sist är schysst så kan nog fråga henne. Hoppas jag.
Och idag efter jobbet när jag kom till Danderyds sjukhus och skulle byta från bussen för att åka hem så tänkte jag att jag skulle åka buss istället för tunnelbana eftersom bussen stannar mycket närmare huset, och det regnade så det kändes ju som en bra grej. Dock kom inte helvetesbussen (och det är inte första gången den inte kommer..), så jag blir skitsur och går ner till tunnelbanan istället men då visar det sig att den inte gå för det är nått fel vid Zinkensdamm så jag fick gå upp till bussen, vänta igen och när den tillsist kom så var det ju hur mycket folk som helt på den eftersom tunnelbanan inte gick. Men jag kom hem tillsist, dock inte på värdens bästa humör men Mattias var söt och hade köpt med sig vattenmelon hem till mig så nu är jag lite mer happi! Ska nog sova tidigt ikväll så jag orkar hela dagen på jobbet imorgon.

Saker jag ska köpa...

.. när jag fått tillräckligt mycket lön:


I gotta go to work.

Har jobbångest. Typ, yes nu är mitt sommarlov slut, sju veckors jobb väntar. Yey... Fast jag kommer ju ha två veckors lov efter att jag jobbar klart, så lite lov får jag ju (Och då ska jag bland annat till London!!!). Och så vet jag att jag alltid är sånhär precis innan jag ska börja jobba och att det blir bra efter någon vecka såatte, japp. Läskigt dock att jag redan första veckan ska stänga och öppna (har varit med och stängt en gång och öppnat noll gånger såatte, får se hur det går..). Nu ska jag välja kläder inför imon, leka med Ansgi och sen sova, så, godnatt!

Vad vore jag utan dina andetag?


Hemma

Nu har Mattias och jag kommit hem från vårat lilla besök i stan. Först gick vi på restaurang, och sen gick vi världens längsta promenad för att slutligen komma fram till Slussen. Vi gick över Västerbron, det var första gången jag gick där och jag tyckte det var skitläskigt! Typ, jag brukar drömma ibland att jag är på en bro och sen så antingen börjar det blåsa jättemycket så man trillar i, eller så blir det som en såndär väg som kan åka upp i luften så att båtarna kan åka under så man trillar ner typ. Haha. Men det gick bra att gå över, håll Mattias jättehårt i handen. Kändes liksom bäst så.

Imon ska vi först mysa en massa på morgonen, och sen ska vi åka in till stan för Mattias ska köpa skor och jeans. Och sen ska vi hem och fortsätta på storstädningen vi påbörjade idag, och kvällen ska vi spendera hemma hos Mattias bror Stefan och hans fru. Och på måndag börjar jag jobba. Känns inte sådär jätteroligt. Vill vara ledig mer men behöver verkligen pengar såatte haha.


Jag behöver din kyla nu, behöver din svala hud.

Sitter på Mattias golv nu och bloggar, får inte plats i soffan för där ligger Mattias och kollar på nån Starcraft-turnering.. ^^ Vi ska snart gå ut på värsta långrunda, alltså seriöst man går i två timmar! Fast det är bra väder idag så det kan nog bli trevligt. Och ikväll ska vi gå på restaurang. Är nervös, haha. Tycker det är lite läskigt att gå på restaurang och speciellt eftersom det är jag som valt den (!!!), men det blir nog bra.

Parken Zoo!

Hallå!
Jag har äntligen fått internet igen såatte, nu kan jag blogga igen! Tänkte börja med att visa lite bilder från i tisdags då jag, Ida-Lisa och Kelly var på Parken Zoo i Eskilstuna! Alltså, dör vad alla djur var så himla fina och jag klappade getter och grisar (en bäbisget snuttade på Kellys finger!!!) och spanade på lamor som låg låg och sova och pumor och leoparder och miniflodhästar och allt var så himla fint och mysigt!
(Och bilden på mig och åsnan har jag lånat från Ida-Lisa's tumblr! :D)











Är jag svartvit inuti?

Okej detta att jag fortfarande har internet fastän det skulla tagit slut igår! Känns nice.
Idag har jag och Ida-Lisa varit på Erikslund och besökt det nya ikeat och ätit köttbullar och jag införhandlade nödvändigheter såsom två glas, tre saxar, en diskborste och ett par diskhandskar. Och sen när vi gått klart på ikea skulle vi hitta till Djurmagazinet men antingen gick vi fel eller så har dom planerat sjukt dåligt för vi fick gå på en jordplätt för att komma till vägen och sen gå hur långt somhelst. Köpte iallafall en vippa till Ansgi som han älskar (han har redan haft en likadan innan men den är totalt söndertrasad så tänkte jag skulle köpa en ny), och så kollade vi på möss och råttor och jag ville typ adoptera allihopa<3 Och sen gick vi och klämde lite på olika objektiv på Media Markt innan vi åkte hem, japp.
Nu har vi köpt mat (TACOS<333) och godis och popcorn som jag, Ida-Lisa och Kelly ska ha ikväll när vi ska kolla True Blood och myyyysa. Alltså, åh. Vill typ inte börja jobba utan hänga med alla mina vänner hela sommaren (+ att Mattias skulle bott med mig också då). Menmen.
Imon ska vi till Parken Zoo!!!


1. Mus som vi såg på Djurmagazinet. Egentligen tyckte jag att råttorna var sötast men dom ville inte vara med på bidl.
2. Crazy Ansgar som blev galen när jag tog fram den nya leksaken och ställde sig på bakbenen upp mot köksbordet där leksaken låg och började döda den fastän den fortfarande var i förpackningen!

Och på håll såg jag ljusen dö i dimman, precis när mörkret tändes upp igen.


Har festat typ hela helgen, så är ganska trött nu ikväll, fastän jag sov tills klockan var två idag. Jag har käkat bakisfrullis på Max med Ida-Lisa, och sen gick vi ner till stan och träffade Marie en stund på Gränden och så har vi försökt planera vad vi ska göra dom kommande dagarna. Ikväll har jag iallafall tänkt att städa iordning här hemma, och imon ska vi åka till Erikslund och äta på ikea och kolla på Media Markt typ. Och sen på kvällen ska vi antagligen gå på bio eller ha lite filmkväll, såatte! Mitt internet tar slut idag, eller ja idag är sista dagen och jag kommer inte ha internet igen förens på typ fredag eller nått så tills dess blir det nog inte så himla mycket bloggning så ni vet det typ. Japp, så ligger det till! Hejrå på ett par dagar!

Sommarfest @ Kåren

Japp, igår var det sommarfest på Kåren så vi festade till det igen. Tyvär kunde varken Kelly eller Marie komma så det blev bara Ida-Lisa och jag som festade. Iallafall. Vi hängde hemms hos henne och så grillade vi kycklingspett på en engångsgrill som vi var tvugna att använda femton tändstickor (vi räknade) till innan vi äntligen fick det att börja brinna. Vi drack vin och åt fruktsallad och hade himla trevligt. När vi hade ätit klart så kom Ida-Lisa på den förträffliga idén om att vi skulle flytta oss till hennes franska balkong och sitta där och kika ut och dricka vin. Alltså, dör vad mysigt! Så där satt vi ett bra tag, drack vin, snickelisnackade och åt popcorn. Japp, och sen råkade timmarna plötsligt flyga iväg och klockan blev halv ett och vi skulle ju till Kåren så vi snabbade oss iväg. Haha, alltså, ja på vägen till Kåren har vi tydligen spelat in en sex minuter lång film där vi pratar om allt mellan himmel och jord alltså hahaha. Tillsist kom vi fram till Kåren men vi hann bara vara där i en timme ungefär innan det stängde, men det var roligt. Vi hade planerat att vi skulle gå tillbaka till Ida-Lisa sen och äta upp resterna från maten, istället för att gå ner på stan och fyllekäka. Sagt och gjort, vi traskade hem till Ida-Lisa, och det slutade med att jag inte cyklade därifrån förens klockan var runt fyra, haha. Vi kollade på ungeför tusen true blood klipp, skrattade ihjäl oss åt en scen där i verkligen inte kunde höra vad Godric sa, och sen underhöll vi oss ett bra tag med mina lösögonfransar. Det var en himla bra kväll iallafall, och på onsdag kör vi favorit i repris haha ^^









Skolavslutningsfest

Här kommer lite bilder från i fredags när jag och mina vänner hade skolavslutningsfest och mys i parken. Fattar verkligen inte att jag har sommarlov nu, och att jag hade gått HALVA utbildningen? Läskigt.








En ögonfrans hahaha

hejhejhallå min kära blogg!
jag ör hemmkommen från ida-lisa. Har hängt där hela kvällen och vi har grillat och ätit fruktsallad och popcorn och druckit vin vid hennes franska balkong och spionerat på folk som har kramats liiite förlånge haha. Och vi har dansat på kåren och dom spelade johnossi och the sounds precis efter varandra jag blev ashappi. Och innan dess spelade dom håkis!!! Sen stapplade vi hem till ida-lisa och åt knäckebröd och drack vaniljte och skrattade ihjäl oss i hennes soffa åt "en ögonfrans"-låten haha som vi komponerade då! Och sen har vi kollat på lite true blood grejer på youtube alltså haha, dööör! BET VI ATT HAN SOM SPELAR GODRIC ÄR DANSK?!?!? Han pratar j skitdålig svenska hahaha.
nu ska jag sova. Godnatt!

PARTY


Hallå! Nu har jag och Ida-Lisa party! Vi har suttit vid hennes franska balkong och druckit en massa vin och ätit popcorn! Snart ska vi på Kåren! Hejrå!

Sommarlov!

Har sommalov nu!!! Känns både bra bra och inte. Liksom, skönt med looooov och så, men jag kommer inte träffa mina finafina vänner förens i typ augusti. Det är faktiskt inte alls bra. Men vi ska ju ha värsta myset idag som sagt. Nu ska jag bara städa lite här hemma och sen ska jag kanske sova och leka med Ansgi innan jag ska fixa iordning mig och sådär!

Spritmelon


Idag försökte jag, Ida-Lisa och Catti göra en spritmelon. Först gick det inte så bra men sen så gick det bättre, haha. Nu ligger den hemma hos Catti och jäser till sig eller vad man nu säger. Ska bli intressant att smaka den imon!

When the moon shakes

Hej!

Tänkte bara såhära berätta lite om läget eller nått. Japp, imon får jag sommarlov. Efter att ha skrivit en tenta som jag inte kommer att klara. Men det är lugnt, ser det positiva med att:
1. jag tycker denna kursen är rolig så har inget problem med att plugga på den i sommar
2. jag hinner läsa ordentligt och slippa panik-läsa-in-allt-inför-tentan-plugga och sådära
ja, det var väl det. Iallafall. Imon som sagt får jag och mina vänner SOMMARLOV!!! Så vi ha ha skolavslutningsmys i parken och äta pizza och spritmelon och sitta på en filt och prata och mysa en massa. Åh så fint! Sen blir det såklart party på kvällen också.
Och lite hemskheter: igår fick jag göra heimlichmanövern på Ansgarälskling för han hade satt i halsen. Liksom älskade lilla hjärtat! Men nu mår han bra och så, så jag är megahappi och han också.
Annars är livet bra, typ. Ska bli så roligt att bo ihop med babe hela sommaren, så brabästmysigtfinast, ni vet.

Och en sista grej. Jag har gått ett och ett halv år på min utbildning. Jag är halvvägs. Herregud, jag är en halv sjuksköterska!!!

SÄLJES!


SiESTA 2011

Mina och Ida-Lisas bilder från siesta!

Dag 0:
Vi åkte direkt från föreläsningen och tillbringade fem och en halv timme på tåg/buss. Det gick faktiskt skitfort. Kanske för att vi skrattade sönder oss bitvis ^^ När vi väl kom fram till Hässleholm så träffade vi Pop, och sen så åkte vi buss till festivalområdet (LYX!!!), och hämtade ut våra armband. Sen vandrade vi dom 1,5 lååånga kilometrarna till campingen med astung packning, innan vi träffade Linnéa och lyckades tränga in vårat tält bredvid deras. Ja, när vi väl fått upp tältet var väl klockan kanske runt nio eller nått så vi drack lite och sen var vi jättetrötts så vi gick och la oss!



Dag 1:
Vi vaknade av att det var ASVARMT i tältet, så vi gick ut ur det snabbt som tusan. Efter att vi hängt en stund utanför tältet och chillat/tagit en powernap så fixade vi iordning oss och började festa. Vi underhöll oss bland annat med att blåsa upp kondomer och såntdär annat trevligt haha. När vi kände att vi började bli sådär lite fyllehungriga vid tre på dagen drog vi ner till festivalområdet och åt dom alltid lika goda pommesarna med vitlökssås. Och här kom nån fotograf från rockfoto som tog en bild på oss. Japp, och sen gick vi tillbaka till tältet och festade lite till tror jag allt, innan vi drog ner för att se finaste The Ark. Dom var precis lila bra som innan och så spelade dom mina två favoritlåtar; "Let your body decide" och "Tell me this night is over". Grät lite under "Tell me this night is over" bara för att den är så himla himla fin. Ja, och sen sov vi (Ida-Lisa och jag är megakvällströtta haha).







Dag 2:
Blåste lite såpbubblor och drack på "förmiddagen (= runt kl. 13-14)", för att klockan fem dra ner och kolla på SMK och dansa och såntdära! Hur kul osm helt, men VARMT! Iallafall, vi dansade runt och såntdära och satte oss sen för att vila. Då upptäckte jag att jag hade tappat min kamera. PANIKEN liksom. Vi gick runt och letade en massa men hittade inte den, så jag var lite ledsen. Sen skilldes Ida-Lisa och jag åt för hon skulle kolla på Oskar Linnros och jag skulle köa för att stå längst fram på the sounds. Fick världens bästa plats mitt framför Maja<3 Tyvär så hoppade det in en kille efter två-tre låtar som tydligen hade bestämt sig för att han skulle få bort mig från min plats (blir förbannad: VILL DU STÅ LÄNGST FRAM KOM I TID!!). Well, han var verkligen skitjobbig och försökte med alla medel han kunde få bort mig men jag vägrade ge mig och höll mig kvar hela konserten. Fett nöjd alltså, ingen puttar bort mig! Iallafall, hade ju ingen kamera men Ida-Lisa var snäll och tog en massa bilder! Efter Sounds gick vi och kollade efter min kamera men hittade den inte, så vi gick upp till tältet, hämtade en cider och vandrade neråt igen för att kolla på Håkan. Tyvär var både jag och Ida-Lisa jättetrötta så vi orkade inte engagera oss särskillt mycket, men det var fint iallafall.






Dag 3:
Dagens händelse: JAG HITTADE MIN KAMERA I LOST&FOUNDS. Seriöst, det finns ju hopp för mänskligheten alltså! Blev skithappi och Ida-Lisa filmade mig precis efter att vi hade hittat den. Vi hade iallafall hela dagen fram till 19-tiden uppbokat för att se en massa band, så vi hängde på festivalområdet hela dagen. När vi sett Daniel Adams Ray drog vi tillbaka till tältet och festade tillsammans med David, Linnéa, Sofie och alla andra innan vi skulle tillbaka vid 01 för att se Hennrik Berggren. Japp, så vi festade. Och sen tyckte alla det var en himla bra grej att dansa lite så det gjorde vi, haha. Bäst alltså. Och sen drack ti lite till och klockan blev 01 och vi kollade på Henrik Berggren och sen stupade vi i säng för att sova tre timmar innan vi gick upp, packade ihop våra saker och tältet och begav oss hemmåt.

Och åååh, har ju haft det så himla fint dom här dagarna, längtar liksom tillbaka<3








Hemma

Nu är jag hemma igen. Har duschat bort allt hårspray ur håret och bytt om till mjukiskläder. Ska försöka återgå till det normala livet nu, vilket menas med tentaplugg den kommande veckan. Bara 5 dagar kvar till sommarlovet. (Och bilder från siesta kommer såfort jag bytt med Ida-Lisa!)

NU ÄR DET PARTY!

dsc03281 (MMS)

NU ÄR DET PARTY!


Ansgar 2 år!

Idag fyller min lilla pälsklingsboll 2 år!


Tänk att när han kom till mig var han tre månader och såhär liten! Lilla plutten ♥



Och nu har han blivit såhär stor! :D

Grattis på 2-års dagen mammas lilla älsklings-Ansgar! ♥

NU ÄR VI PÅVÄG! :D

dsc03270 (MMS)

NU ÄR VI PÅVÄG! :D


RSS 2.0