EEEEEEMMABODA

Nu drar jag till EMMABODA<3 Det ösregnar men jag vet faktiskt att det ska sluta till kvällen och inte regna mer under hela helgen såatte, det känns oki! Puss på er alla där ute!



I'm a highway man

Jag är MEGATRÖTT och borde sova så jag orkar med jobb+ att festa imonkväll<3 Har iaf hunnit med mycket idag; lagat min pandy-väska (den var jättetrasig sen förra sommarens festivaler), lagat ett par skor samt packat nästan allting som går att packa! Det sista får jag packa ner imon, typ leg och tandborste+smink/hårspray.
Nu ska jag bara vänta på att håret ska torka någorlunda, sen ska jag krypa ner och sova!

Det är bara minnen för livet

Är lite happi just nu. Cyklade ner till sceond hand affären efter jobbet för att kolla efter en bandare, men dom hade bara en radio :( Cyklade hem igen och var fast besluten om att inte åke till Emmaboda utan bandare. Så jag tar min cd-spelare/bandare som jag har haft med mig lite överallt, (och som gick sönder när vi var i Karlskrona) sätter i en icke bränd cd, och den startar på en gång!!!! :D Testar med en bränd, det tar ett par gånger, men sen startar den också, halleluja liksom! Jag hopparhoppashoppas den bara att den funkar imon och resten av helgen, den är ju trots allt ganska ostabil! Och förresten såg jag nu att Emmaboda är utsålt, spännande! Och så vågar jag faktiskt börja peppa lite nu, så nu ska jag packa! Puss på er!

Då tänker du tyst och skriker högt

Hade en skitdag idag på jobbet. Ville bara hem. Hade tydligen glömt hela min hjärna hemma vilket resulterade i att jag hela tiden blev sen/gjorde fel/bara stod och glodde/fattade ingenting/hade inga körkunskaper. Så var himla glad när klockan blev 15 och jag finaly fick gå hem. Cyklade hem, kelade med Ansgargosiplutten och sen åker jag in till stan och festivalshoppade lite<3 Det var fint, och jag hittade bra saker. Köpte kasettband, så senare ikväll ska jag sätta ihop några bra spellistor och spela in! Köpte också ett par strumpbyxor, två par knästrumpor (två för en faktiskt!), kir och en bag-in-box vin. Hittade en massa andra fina kläder också, men det köpte jag inte för man måste tydligen spara sina pengar, hmpf! I skrivandets stund sitter jag hemma hos Mattias, och vi ska snart äta nudelsoppa innan jag åker tillbaka till Hovmantorp. Då ska jag fortsätta packa, tvätta och fixa music på kasettbanden.

Förresten, nästa vecka ska jag kolla på The Ark Växjö<3 Gratisspelningar in my heart alltså, haha säkert bara för att dom spelar på hemmaplan (eller för att det är Karl-Oskardagarna) ^^ Kommer säkert bli himla fint!


Update: Min bandare funkar inte att spela band på heller. Det suger :@ Ska åka till den enda liiiilla second-hand affären här i Hovmantorp imon och se om dom har nån. Annars blir vi nog utan :(

För du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag är



Tjabba!
Festen i lördags var kul, och så var jag inte alls så bakis i söndags. Kändes nice!
Idag är det bara tre dagar kvar tills jag åker till Emmaboda, men jag vågar inte riktigt peppa alltså. Är så rädd att nått ska hända så att jag inte kan åka dit (så som att Hultis blev inställt, så Emmaboda kommer säkert att regna bort)... Men idag ska jag iaf tvätta lite kläder som jag tänkte att jag ska ha med mig, och imon åker jag in till stan, köper dricka, strumpbyxor och kasettband som jag ska spela in music på, eftersom CD-spelaren på min bandare inte funkar! Och så ska jag nog packa det mesta imon, så jag har en dag på mig att lägga till/ ta bort saker. Mm, det blir nog bra!


Iaf, såhär såg jag ut i lördags:

Matchade kjolen med min hemmagjorda rosett!

Och detta är några av de människorna som jag träffade:



Ett, två, tre, fyra, jag är en partymyra



Ikväll ska jag på fest hos Sophie, det är en avskedsfest för hon ska plugga lite i USA nu såatte. Kanske vi åker in till Växjö och festat lite där, vi får se! Här ÖSREGNAR det iaf, himla tur att Rosanna kunde svänga förbi och hämta mig, har inte lust att gå 30 minuter i ösregn...
Imon planerar jag typ att vara bakis, hehe. Tror kvällen kommer bli nice!


And when you see the light you wanna close your eyes



Äter en äggmacka, har ont i magen och zappar runt mellan de få kanalerna som finns på mamis TV. Om nån timme ska jag hämta Emmelie och sen ska vi åka till Lessebo och kolla på movie och mysa med Linnéa, David, Mattias och kanske några fler. Kommer nog bli mysigt, och det är precis det jag känner för att göra idag. Kom hem från jobbet vid 13:55, fastän jag egentligen inte skulle slutat förens vid 15! Det var så många som jobbade så dom tyckte att jag likaväl kunde gå hem, och det säger jag ju inte nej till. Skulle vila lite när jag kom hem och råkade sova i tre timmar ^^ Men nu borde jag ju iaf inte somna är vi ska kolla på movie ikväll, haha!

OHMYGOD

Har typ precis varit med om världens mest omtumlande upplevelse; Ansgar blev skiträdd för en traktor när vi var ute och gick, och han lyckades på nått sätt HOPPA UR KOPPLET och springa iväg!!!!! :O Jag fick panik, och pulsen gick seriöst upp till 200, hela jag skakade och det enda jag tänkte var typ: Fanhelvetesjävlaskit, nu kommer han aldrig tillbaka. På nått sätt lyckades jag ändå behålla lugnet och gick lugnt och stilla emot honom och tog upp honom och skulle sätta på kopplet igen. Lättare sagt en gjort; traktorn börjar köra igen och Ansgar flippar totalt! Fick hålla i honom med all kraft jag hade och springa upp till lägenheten med honom. Nu ser mina armar ut som två klösbrädor och jag har ett relativt djupt sår i fingret, men det var det värt! HERREGUD ALLTSÅ! Jag skakar fortfarande, och Ansgar är helt slut.

Give me, give me, give me

Saker som jag känner att jag nog vill införskaffa mig när jag fått pengar;



Jag överlevde natten *surprise* . Ha en bra dag, nu drar jag till jobbet, och ikväll kommer babie och då ska vi ha myskväll sådeså! Hejdå!

Ett tidsfördriv att dö för

Är ensam hemma och är skiträdd. Tycker att jag hör fotsteg, ser människor som smyger omkring i ögonvrån och hör hur dom andas. Ringde mami och hon sa att jag bara inbillade mig, så får hoppas att hon har rätt. Ska kolla på "Fåret Shaun" och försöka sova. Börjar jobba tidigt imon.

Allt är så skört i din värld

Sitter i soffan och kollar på "Beverly Hills" och är meeeegatrött. Har jobbat idag, och ska jobba imon och på torsdag också, sen ledig helgen! Imon är det bara en vecka kvar tills jag drar till Emmaboda, längtar och hoppas att det blir bra. Läste också precis att det kanske inte blir nått Arvika nästa år, eller rättare sagt att dom inte vet om det blir nått. Blä, bara för att jag hade tänkt att åka dit liksom. Då åker jag nog till Roskilde istället för känner verkligen inte för P&L...

Förövrigt har H&M-katalogen kommit idag<3 Har inte kollat igenom den så noga, men tror jag såg en tröja, en klänning och en pyjamas som jag skulle vilja lägga vantarna på, haha!

Så länge hjärtat mitt slår





Update

Har varit hos Mattias mormor och hjälpt till att trimma gräs och lite sådär. Det är kul. Jag är oaktiv på bloggen mest för att dte inte händer såmycket nu. Om 10 dagar åker jag till Emmaboda<3 Och så har jag fått reda på att jag ska ha praktikplats i Köping i höst, intressant. Jag HOPPASHOPPASHOPPAS att nån av mina vänner får samma praktikperiod annars kommer jag ju typ vara helt lonely i skolan i fem veckor, och det vill jag inte! :(

Simones fest

I fredags var jag på födelsedagskalas/party för min vän Simone. Hon hade bakat jättegoda tårtor helt själv och bjöd på fuskchampange när vi kom. På kvällen grillade vi och hade det himla trevligt. Jag och Mattias drack en massamassa cider tydligen haha ^^




Vi kisade mot kameran och log

Såhär ser jag ut idag när jag ska på kalas/party!




Vi viker oss på asfalten av skratt, ingenting kan röra oss i natt



Pop är hemma hos mig idag. Vi har druckit vin, cider och öl, skrattat och så har vi spelat fotboll, love it ♥ Nu är Mattias här, så vi tre och Anna sitter och kollar på "En shopaholics bekännelser" och äter popcorn.

Imorgon ska jag på födelsedagskalas hos min vän Simone. Hon ska visst bjuda på tårta, och sen skulle vi grilla och ha party. Kommer nog bli himla bra har jag en känsla av!


(Väääldigt koncentrerad)


Campingen i Saxemara

Torsdag:
Dagen vi kom till Saxemara med alldeles för mycket packning! Vi åkte ut med Davids båt till en ö, där det visst bodde en massa får på, slog upp tältet och hade en liten fyrmannafest. Alltså, det kan ju knappt bli mysigare; sitta på en ö ute i Blekinge skärgård med strålande sol, grilla, dricka vin och ha lite party. Haha och så Emmelies ständiga replik till Mattias och David; "alltså, jag har en fråga...".






Fredag:
Jag var lite bakis, men vi åkte tillbaka till campingen, slog upp tälten och sedan stack vi till ett stenbrott och badade där hela dagen. Jag hoppade från en 7 meter hög klippa rätt ner i vattnet, läskigt men kul. Efter det åkte vi på nån slags marknad innan vi drog ut med båten till en ö, la till där och skulle bada. Jag var skiträdd för att hoppa i för att vattnet var alldeles svart och jättedjupt så när jag väl kommit i stod jag still på en sten ute i vattnet ända tills David (som hade cyklop) kom upp ur vattnet och sa att han hade hittat ett jättestort gäddhuvud precis bredvid mig på bottnen. Jag får PANIK och typ skriker och vill upp på land och försöker själv hoppa upp på klipporna igen men det slutar med att jag inte alls kommer upp utan skrapar bara i magen på klippen haha :( Iaf, när vi väl kommit tillbaka till campinegn satt vi där och chillade, drack lite vin, gick ut på en prominillis till havet och en lekpark och sådära. Mysmysmys ♥





Lördag:
Sista dagen. Vi åkte tillbaka till stenbrottet och badade, och så åt vi Svampbob-kex som jag hade köpt. Himla festigt alltså! Det var ASVARMT, så vi åkte in till stan för att köpa glass, eller ja alla förutom jag för jag hade typ värmeslag och ville bara sova ^^ Och ja, sen åkte vi hem!


Du är min hjälte för du är precis så svag som jag



Sitter hos bästaste Pop ♥ Vi ska snart äta sen ska vi dricka vitt vin och mysa. Kommer bli bäst, som vanligt!



Dom sa du är för ung och så är det med det



Kom hem från Ronneby idag. Är riktigt trött och har (tyvär) blivit solbränd, men vi har haft det jättemysigt! Sovit på en ö, åkt båt, druckit vitt vin, badat, snorklat och sånt där himla mysigt. Lovar att visa hur himla mysigt vi hade det, men nu orkar jag verkligen inte lägga upp bilder. Och imon ska jag följa med min familj till Öland och bada med dom, fast jag ska bara ligga under mitt paraply med mammas stora tunkia på mig och gömma mig för solen. Har ju faktiskt bränt mig och har ont! Men sen efter det kan jag visa lite bilder. Puss och godnatt!

Belöna mig med ny teknik en egen film



Var ju i Ullared igår och tröstshoppade lite. Det var behövligt kan jag säga. Köpte hårfärg, en väggklocka, ett fint påslakan, en jättefin randig klänning och lite sådär. Gladast blev jag över att jag lyckades hitta dom vita strumpyxorna som jag köpte därifrån förra året. Dom bästa vita strumpisarna som finns, enligt mig!

Nu ska jag dra och hämta Pop, Mattias och David och sen ska vi dra ner till Karlskrona och ha det mysigt. Hoppas nu får en trevlig helg!






ULLARED

Drar till Ullared nuuuuu!


I will lie here awake 'till the morning comes



Igår hade jag en ledig dag som jag tillbringade med Mattias. Vi åkte först till stan och kikade lite. Jag köpte en tjockiströja och drack en chokladmilkshake och sen åkte vi hem och badade. Japp, Mattias lyckades få mig att bada fastän jag inte riktigt är bekväm med det. Dock badade vi hemma hos mammas pojkvän som bor precis vid sjön så han har liksom en privat liten strand, så det var bara jag, min lillasyrra och Mattias som var med och såg det hela, det kunde ju liksom varit hemskare! På kvällen åkte vi alla in till stan och kollade på "Sex and the city 2", himla bra var den måste jag säga. Jag vill också rida på kameler liksom, ska se till att göra det när Mattias och jag ska åka på vår Asien-resa om några år!


Drack chokladmilkshake och hade på mig mina fina strumpisar som det tyvär blev små blodfläckare på lite överallt eftersom jag tydligen inte är så haj på att raka mina ben :(


Till vänster ser ni min nya superfina kattväska från Monki. Alltså, hur fin är den int eliksom? Plus att den är megastor och kostade bara 100:- ! Och så ser ni också min nya tjockiströja som man kan ha som en liten klänning. Mys alltså.

Några bröllopsbilder








Fattie

Nu ska jag ha söndagsmys med Mattias (eftersom jag inte fick nått lördagsmys). Vi ska äta chips&dipp, kolla på movie och sådära. Ibland får man faktiskt vara tjockis, sådeså!

Did I hit the wall before I knew which way to go?



Har börjat rycka upp mig lite nu, och förhoppningsvis håller det i sig! Jag borde egentligen sova för jag börjar jobba vid 07 imon. Har ett jätteknäppt pass; jobbar 7:00-9:30, sedan rast 9:30-14:00 och sedan jobb 14:00-21:30. Kul..? Och på söndag jobbar jag 7-17, USCH! Hoppas jag får lite pengar för det iaf.
Försöker klura ut vad jag ska hitta på nästa vecka nu när jag är ledig 5 dagar i rad. På onsdag ska jag iaf till Ullared, men det verkar inte vara nån som vill följa med mig, så därför ska jag kidnappa min lillasyrra så hon får föja med mig. Vill ju inte åka ensam liksom. Och resterande 4 dagar har vi mycket löst pratat om att ta min vän David's båt ut till nån ö, campa och ha det mysigt där. Men det återstår att se hur det blir med det...
Förresten, vilka ska till Emmaboda?
Godnatt alla!

Som en elektrisk chock genom skelettet



Nu har jag och Mattias bokat biljetter till emmaboda, får bara se vilka mer som vill med och vilka som inte kan.
Idag är min lediga dag, och jag är hos Mattias. Han ska iväg och jobba snart, så då ska jag spela Sims och redigera bröllopsbilder hade jag tänkt. Imorgon börjar jag jobba och sen jobbar jag hela helgen. Har inte så mycket mer att säga.

RSS 2.0