Arvika

Jag köpte en Arvika-biljett idag. Liksom, ja. Fast jag har inte bestämt mig om jag ska åka än, men om jag känner för det har jag ju iallafall en biljett. Och i så fall får jag åka jag ensam. ENSAM! Ingen ville följa med mig :( Oh my... Jag är ju ganska människoskygg, eller vad man ska säga, med folk jag inte känner. Mer eller mindre livrädd faktiskt. Rädd för att säga fel saker, rädd för att göra saker på fel sätt, för att folk ska skratta åt mig eller inte alls tycker om mig och inte vill ha mig där och sånt där. Fast när jag väl lärt känns människorna går det ju faktiskt jättebra, det är bara biten på väg dit likom, ni vet!

Iallafall. Nu undrar jag om det finns någon snäll människa som ska åka till Arvika och faktiskt på riktigt kan tänka sig att ha mig i sitt camp? För jag känner att det blir nog ganska tråkigt att åka ensam. Och nej, jag är faktiskt snäll och inte alls sådär tråkig som jag låter i texten ovanför. Och så älskar jag festival-livet, så blir nog en bra camp-medlem! ;D



I fredags!











Hos Mattias

Är hos Mattias nu. Kom igår eftermiddag, inte alls lika bakis som jag fasat för, så det var ju liksom ett plus! Idag har vi chillat, gått en runda på sta och jag hittade en jättefin klänning på HM (dock alldeles för dyr för min budget..) och en superfin t-shirt på Urban Outfitters! Tyvär var även den alldeles för dyr, men oh så fin ♥



Alltså kolla vad fin! Dock känns fyrahundra kronor ganska mycket för en t-shirt, så jag köpte den inte. Får hoppas att ingen köper den så att den finns kvar när det blir rea om typ femhundra år eller så.
Nu har iallafall precis ätit värsta tacotallriken som Mattias fixat, och nu sitter vi i soffan och kollar på en massa "Big bang theory", haha bästa!

Jag har festat och sådära!

hallå bloggen! jag är hemma nu,efter att ha varit på sitttning och sådära. det var himla roligt, vi dansade till maskinen, håkan hellström, kent, the sonds och en massa annan konstig musik som jag inte vet vilka det är! Men nu är jag hemma och har planerat att sova, för imon åker jag til stcksolm! ska bara dricka resorb och hitta nått att äta+leka med snutteansgi och sånna nödvändigheter innan jag sovaer.! Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag har haft (och att ni antgligen får en bättre morgondag än jag kommer att få... hahahah ^^). GODNATT ALLA!

I'm electric

Nu drar jag och partajar med mina finfina vänner ♥


Goodnight

Idag har jag haft världens mest sämsta föreläsning. Jag blev arg och ville mest kasta mina pennor på hon som föreläste, men det gjorde jag såklart inte! Hade tänkt att jag skulle plugga när jag kom hem på eftermiddagen men motivationen var som bortblåst, så jag kunde inte ens förmå mig att öppna en enda bok. Så idag har jag bara legat i sängen och kollat på lite olika serier, typ, har börjat kolla på "Skins" för det är så många som snackar om den så tänkte jag skulle kolla lite på den också haha, men har bara hunnit se typ tre avsnitt eller nått.
Nu hade jag tänkt att sova. Börjar tidigt imorgon också och sen direkt efter föreläsningen måste jag hem och fixa iordning mig för jag och mina vänner ska mötas upp hemma hos Ida-Lisa redan vid 17 och förfesta, för vid 19 ska vi på sittning på skolan, såatte, det blir party imon. Behövligt!

Det spelar ingen roll alls vad dom speglar, dom är min ursäkt för att blunda



Heldag på stan

Idag har jag haft en heldag nere på stan. Vid kvart över tio mötte jag upp mina vänner på Wayne's och vi åt lite frullis där. När vi kände att vi var nöjda gick vi runt på stan ett par timmar. Det är så himla typiskt, för nu när jag faktiskt har lite pengar att shoppa för så blir jag så himla snål och vill inte alls köpa nått, haha. Det är ju egentligen ganska bra, men jaa...

Frullis på Wayne's!

Köpte en svart sjal på Monki, två små jättesöta rosetter från Lindex och världens sötaste vattenflaska! Köpte också ett par vita strumpbyxor med vita pluttar på, men det gick inte så bra att ta kort på dom.

Nu är jag hemma igen, håller på att tvätta och ska ta tag i mitt lilla diskber och sen måste jag typ sova. Har förläsning imon och den börjar redan 8:15, istället för 9:15. Asjobbigt...


Lilla snuffeunge ♥


I will dim all the lights to comfort your eyes, you would do the same, you would do it all for me


Tjabba tjena hallå!
Har varit usel på att blogga i helgen men Mattias har varit här så har inte haft lust att sitta vid datorn och sådära. Iallafall, idag har jag varit i skolan, vi har precis börjat en ny kurs och haft föreläning hela dagen så jag är pretty trött nu. Jag och mina vänner har iallafall byt julklappar (jag fick en fin mina-vänner-bok av Ida-Lisa), köpt biljetter till sittningen på fredag (tjejen skrev att jag hette Sam på biljetten, tydligen så trodde hon att jag hade skrivit det anmälningspappret och inte Sara ^^) och planerat lite inför morgondagen då vi ska äta frullis på Waynes och sen gå och shoppa lite ♥ Nu ska jag kela vidare med sötansgar!



My babe is here!

Mattias är här nu. Det är mysigt. Han kom ikväll vid fem, jag mötte honom vid stationen och sen gick vi till coop och köpte tacosgrejer, gick hem och så gjorde vi tacos. Och sen har vi bara myst, typ kollat på movie, ätit chips (vi har faktiskt lördag idag), spelat kort och löst två korsord varav det sista jag fuskade lite på. Fast bara i slutet när vi hade två konstiga ord kvar. Annars klarade vi allting själva!

Imon ska vi till Ikea och Maxi, jag har fått pengar så jag ska handla mat, hårfärg och flux. Great life alltså! Borde nog sova nu för jag ska upp om 7,5 timmar. Oki kommer vara död, vill typ sova tio-tolv timmar per natt haha<3
God natt alla!

Nytt till mitt bo!

Det här köpte jag för pengarna jag fick av mami:


Möblerade om lite på mina hyllor, blev finfint. Köpte en ny teburk, vårig och fin!


Köpte en jättefin servetthållare, flugsvampar liksom ♥  Och sen en liten korg för att ha exempelvis rostbröd i!

Införskaffade mit en ny duk också, tyckte det var på tiden.


Såhär ser mitt köksbord ut för tillfället.


Justde, var extrapris på grytlappar på Åhléns så jag slog till! Känner att gult kommer bli vårens färg alltså!


Sist men inte minst fick jag syn på dom här urgulliga kaninerna på Lagerhaus, jag slog till och fick båda två för 25 kronor! Dom agerar numera cd-stöd! Åh sån fina dom är!

Som cesium & syre brinner jag alldeles klart

Godmorgon!

Jag har redan varit vaken i två timmar. Blev väckt av en jättekelig Ansgar som ville bli klappad och pussad på en massa ♥ Så nu har  kelat med honom, diskat upp all disk, ska snart gå ut med soporna och sen ska jag dammsuga, skura golven och vädra ut. Blir en riktig städlördag idag. Och justde, sen ska jag visa grejerna jag köpte igår, måste bara ladda upp batterierna till kameran!

Funderar på att fixa om bloggen lite men vet inte alls hur jag ska ha den isåfall. Vill typ ha ny header, ny bakgrund, ja typ fixa om den helt men har inga idéer för tillfället, så de får nog vänta... Hoppas ni får en trevlig lördag iallafall!

Friday I'm in love

Fredag kväll. Jag har hunnit med mycket idag; skrivit två tentor (läkamdelsberäkningen är jag osäker på, krävs ju bara ett fel för att inte få godkänt och matte har ju aldrig varit min starka sida), men den andra tentan gick finfint. Och så har jag sprungit på stan och köpt lite saker på, fick en liten peng av mami efter att hon läst på facebook att jag hade hittat lite fina saker på Åhléns så hon tyckte jag förtjänade det eftersom "jag är så duktig och kämpar på" ♥ Pengarna kom iallafall väl till användning, visar sen! Jag har även hunnit med att cykla till Maxi och köpte lite mat, och nu ska jag snart ner till stan och träffa mina vänner på Gränden där vi ska äta lite typ! På söndag eftermiddag kommer Babe hit, så imorgon ska jag städa lägenheten och sen bara ligga och kolla på en massa bra movies/serier!

Like an empty colourslide, I´m black and white inside


Typ, dör av uttråkning. Det enda jag gör nu är att tentapluggatentaplugga&tentaplugga. Det är skittråkigt. Faktiskt. Typ, ge mig fredag klockan 12 typ när jag är färdigskriven och förhoppningsvis godkänd så jag kan chilla lite? Ska typ ligga i sängen hela helgen, äta zoosnören och kolla på movies. Längtar ihjäl mig!

1 år.

Åh justde förresten så är det exakt ett år sen jag började skolan idag, såatte; grattis till mig att jag har klarat ett helt år!

Save no goodbyes

Lyssnar på Anna Ternheim nya låt, den är fin. Ska snart cykla iväg till skolan och plugga och sådära och så har jag upptäckt att allt mitt hårspray är slut så får ha helt ofixat hår idag, hmm...
Iallafall, om ni inte redan har lyssnat på Anna Ternheims låt men vill göra det kan ni klicka här och bläddra ner längst ner, tycker ni ska göra det!

Och så har jag iallafall detta på mig; en vanlig svart klännig från Monki och ett par hundtandsmönstrade strumpisar från Ullared!

Men även hundratusen röster kan ha fel

Är så trött. Och hungrig. Jag blir jämt så otroligt hungrig när jag tentapluggar, känns liksom inte riktigt okej? Har ju ätit men är hungrig iallafall, åååh. Ska diska och plocka iordning en massa nu innan jag ska sova. Och sen leka med Ansgibus också, såklart ♥

Vet du vad det är som går och går, lika säkert som hjärtat slår?


Sitter i köket hos Åsa och pappa och ska strax bege mig hemåt igen. Har spenderat dagen med att vinna en traderaauktion och att träna på läkemedelsberäkningen men det har väl gått sådär. Hoppas det går bättre på tentan på fredag.


Så länge fötterna bär, så länge lungorna kan



Min finfina lavalampa ♥



Tröttitrötti

Idag har jag ägnat typ tio timmar (seriöst) åt att renskriva mina anteckningar. FATTAR NI hu ont i handen jag har eller efter att ha skrivit i tio timmar?! Galet. Men nu är det klart, och jag sitter och skrattar åt när Filip & Fredrik intervjuar en snubbe som säger att han har fått körkort och att han röker 100% hahaha dör.
Imon ska vi iallafallis fira min papi för han fyller år sådeså!
Godnatt på er allesammans!

Even when you think you're right, you have to give to take


Sitter för tillfället i soffsängen, har precis ätit lunch och sådära och nu dricker jag isvatten med isbitar som er ut som blommor. Känner mig lite stressad för jag måste packa lite kläder och mitt smink för jag åker till papi ikväll för att fira hans födelsedag! Men har då som sagt inte packat ännu, var alldeles för trött för det igår så får snabba mig nu innan jag traskar iväg.
Haha och imorse när jag skulle cykla iväg till skolan så trillade jag, fastän jag stod still! Skulle liksom hoppa av cykeln och leda den över vägen och så när jag skulle stiga av så halkade jag på en isfläck, trillade rakt i en snöhög och fick hela cykeln över mig, hahaha, måste ju sett skitroligt ut! Men ingen skada skedd, och jag kunde lugnt cykla vidare sen.

I'm home såattsäga

I'm back in Västerås, igen. Har varit på föreläsning idag, gått hem, träffat Ida-Lisa på vägen, fortsatt gå och när jag kom hem och skulla parka cyklen så såg jag att en ambulans, en brandbil och en polisbil stod parkerade utanför dörren på hushörnet. Fast det var nog inget allvarligt för brandmännen och ambulansvårdarna stog och chillade mest, haha, men iaf! Nu ikväll ska jag chilla runt i mina assköna pyjamasbyxor, dricka te och renskriva föreläsningsanteckningarna. Spännande kväll, mmm!


Only you can make my life worth living

Har en slappdag idag också. Mattias och jag skulle egentligen gått på bio men ingen av oss orkar så vi ska bara ligga i bäddsoffan och kolla på en massa movies. Fast snart ska vi i och för sig till konsum och handla grönsaker och dipp och så för det är ju faktiskt gott. Och jag åker inte hem förens på tisdag förmiddag, känns nice att kunna stanna här lite längre än bara en vanlig helg.
Och jag har nog förförsta gången en liiiten vårlängtan. Mest för att jag längtar efter att få ha kinaskor igen och slippa frysa ihjäl när man cyklar till skolan, såatte!

:@

Okej jag hatar min skola, JÄVLASKITSKOLA :@
Så jävla omoget att dom för två veckor sedan ändrade om totalt i schemat i den kursen jag läser nu, vilket resulterar i att jag missar TRE SKITVIKTIGA FÖRELÄSNINGAR för att jag är hos papi och firar hans 50-års dag! Och jag liksom väntade med att boka tågbiljetterna tills jag började denna kursen (den 14e december), för liksom då ändrar dom ju inte schemana mer men öh jo tydligen så har dom gjort det... Okej jag är skitarg nu och skulle bara vilja kicka ner nått :@ Och det är ju liksom inte första gången dom bara har ändrat sådär med kort varsel så liksom typ KAN NI TA OCH SKÄRPA ER NÅN JÄVLA GÅNG ELLER?!?!?!?

It started out as a feeling, which then grew into a hope


Sitter i Mattias bäddsoffa. Här har jag suttit dom senaste fem och en halv timmarna utan att ha gjort något vettigt överhuvudtaget. Ganska skönt men nu har jag tråkigt. Är alltså ensam hemma, Mattias är på nån fest och kommer väl hem sent inatt alternativt tidigt imorgonbitti. Vet inte riktigt hur jag ska tillbringa dom kommande timmarna, well, jag kommer väl på nått.
Sitter och funderar på det här med festivaler. Ska ju till Siesta men hade också tyckt det var roligt att åka till Arvika, har ju faktiskt aldrig varit där innan. Problemet är bara att ingen vill åka med mig och det är ju inte kul att åka själv (eller med nån jag inte känner för jag är galet blyg när det kommer till kritan), så får se hur jag gör.

Nu ska jag kolla på "Berättelsen om Narnia: Prins Caspian", för andra gången ikväll iallfall. Hejrå!

Du är min hjälte för du vågar vara rak, du är min hjälte för du är precis så svag som jag ♥









ÅH ♥

The Sounds ska släppa nytt album!!!!!

"Hey everyone,

We are really excited to announce that we have a new album coming out! It will be released worldwide so you can all check it out…the title and the track listing are below. We are also excited to welcome SideOneDummy Records into our family. They will be our partner in releasing the record! Keep checking back here to as there are some other big things happening on the site!

 

TRACK LIST – Something To Die For

“It’s So Easy”
“Dance With The Devil”
“The No No Song”
“Better Off Dead”
“Diana”
“Something To Die For”
“Yeah Yeah Yeah”
“Won’t Let Them Tear Us Apart”
“The Best Of Me”
“Wish You Were Here”

 

RELEASE DATE

The album will be released world wide on the week of March 29th"

 

OMG LIKSOM DÖR JU LITE ♥


Today is a good day

Idag har Emmelie och jag haft en chilldag. Vi hade sovis, sen åt vi frullis och kollade på ett avsnitt av "Mord i sinnet". Efter det bestämde vi oss för att trotsa snöfallet och traska till Ikea, men lagom till vi kom ut hade det slutat snöa, så det var ju bra. Gick till Ikea, åt köttbullar för 16:-, jag köpte diskborstar och en såndär form som man gör isbitar i. Sen traskade vi hemåt igen och hade världens photoshoot haha och så upptäckte vi att älskade Ansgar Starfighter är livrädd för såpbubblor! Hjärtat liksom ♥ Och så har vi tillbringat kvällen i soffsängen, ätit poppisar, skrattat och kollat på det sista avsnittet av "Mord i sinnet" som jag hade. Nu ska vi sova och imon åker Pop hem.

Bilder från igår








Vilken färg har själen älskling?

Idag var jag och Pop i Stockholm och shoppade lite på mellandagsrean, hittade lite fina grejer. Två gånger blev jag frågad om jag var någon annan, haha, kändes lite knepigt. Iallafall, vi har gått galet långt och jag lär ha träningsvärk i benen imorgon. Vi ville snåla och inte köpa en remsa så därför gick vi från Shock på Drottninggatan enda ner till Ringen på Söder, och sen typ tillbaka igen. Heja gratismotion! Mattias mötte upp oss på Söder och sen gick vi och åt på Kungshallen innan vi åkte hem igen! Nu sitter vi allafall hemma i min soffsäng, dricker apelsinjuice och kollar på "Mord i sinnet". Tony Hill alltså ♥


- Ett par hjärtanstrumpbyxor från H&M
- En hjärtankjol från H&M
- Rosettväska från H&M
- Lösögonfransar som jag kollat på länge men inte köpt
- Rosett från Åhléns
- Jättefina klistermärken som jag ska ha i min kalender
- Klänning från H&M

Shopppping

Drar till Stockholm med Pop och shoppar!


Oktober, och jag håller din hand för hårt

Emmelie är hos mig i Västerås nu ♥  Idag har vi gått en liten runda på stan, hittade typ ingenting förutom två pat strumpbyxor på rean, och en liten blå cykelkorg på Myrorna. Och ikväll har jag varit husmoderlig och lagat morotssoppa med tillhörande bröd, och så har vi haft fredagsmys fastän det bara är tisdag= ätit chips och dipp och kollat på två skräckisar. Imon ska vi upp tidigt för vi ska till Stockholm och kolla in mellandasgrean där! Känns som att den kan vara bättre än i Västerås!

There´s still time for us to grow up



Mot Västerås



Igårkväll drack jag te i soffan med mami och Martin. Vi kollade på "Morden i Midsommer" och jag hade lite panik för att jag inte pluggade. Men det var sista kvällen hemma hos mami så plugga kändes inte alltför lockande. Iallafall, om nån timme åker jag och Pop hem till mig i Västerås och så ska vi vara där lite, åh det kommer bli så fint! ♥

Och där faller ännu ett år, sönder till små minnen


Plagg: Känns som att min vita kofta med svarta rosetter har används flitigt. Detta året vill jag använda några av mina knästrumpor som jag har liggandes i min låda.



Frisyr:
Pandan
Gråtlåt: Kan gråta till ganska många låtar om jag är på det humöret, men "Varje gång du möter min blick" är så fin att jag inte kan låta bli att gråta.
Inspiration: Jag är en sucker för bloggar så det är väl där jag kanske hittar min inspiration ifrån, jag vet faktiskt inte.
Tacksamhet: Att jag har klarat av att bo ett helt år själv, att jag kan ta hand om mig själv och Ansgar, att jag vågar gå ut i tvättstugan och tvätta, gå och handla mat själv, att det gått okej-bra att bo ifrån Mattias än jag hade trott och att detta året har gått fort vilket betyder att dom två nästkommande åren kanske också gör det och vi kan flytta ihop igen ♥ Och att jag på nåt såntdär mirakulöst sätt hittar fem stycken verkligt fina vänner i Västerås, något som inte ens fanns i mina tankar när jag flyttade hit för ett år sedan.


Nya drömyrke: Sjuksköterska, obviously. Fast jag vill ju vidareutbilda mig till barnsjuksköterska, så det är mitt drömyrke.
Bok:
Åh, Marilyn Manson's självbiografi (tror jag läste den i år?), The heroin diaries och Inte som andra döttrar.
Hjärtstatus: Fint.
Konsert: Alla med kent
- och andraplats: Johnossi's under Emmaboda
- och tredjeplats: The Ark's spelning i Växjö


Sötnos:
Slutbetyg: Jag har inte fått något slutbetyg, varken i skolan eller någonannanstans. Det skulle vara mitt sommarjobb men tja, ja dom var nöjda med mig.
Stoltaste: Att jag faktiskt sa hej då till Stockholm och flyttade till Västerås, från Mattias till mitt eget lilla hem. Lärde mig fixa saker, handla mat själv och prata med människor. Ganska fint tycker jag nog.


Ånger:
Ångrar sånnadär löjliga saker som till exempel att jag inte gick på Timo's spelning när han spelade i Västerås, att jag kanske inte pluggade sådär tillräckligt mycket till nån tenta men inget värre än så.
Soundtrack: I våras hade jag "Numbers" med Timo, och i somras "What's the point" för den lyssnade vi på non-stop typ när jag, Pop, Mattias och David var och campade.
Nyårslöfte: Jag hatar nyårslöften. Så därför har jag inget. Känner att löften kan man ge sig själv vilken dag som helt på året, så då känns det kobstigt att ge sig själv ett bara för att det är ett nytt år. Nä, jag bojkottar nyårslöftena!

Nyår i bilder













RSS 2.0