Dagens;

Dagens minus; Varken Emmelie eller Natha har råd att åka på Siesta och det suger så jävla ashårt.

Dagens plus; Det var fint väder idag och imon blir det The Sounds<33




090331 Internet krabbade såatte,

52b7058c28ebaa907268a4d8008bec0d.png

090331<br> Internet krabbade såatte, HEJ MOBILBLOGG! Har gått till Danderyd idag, fett nice väder och med BD i öronen&lt;3 Wonderful! Idag var det megamånga skrattmåsar utanför fönstret. Älskar&#39;t&lt;3


Vårmelodi

Oki, fett underbart att det flyger en massa måsar utanför mitt fönster och låter. DET är sommarkänsla<3 Satt idag på vilan och skrve upp en liten lista med saker jag vill göra i sommar, bl.a åka till Danmark&Malmö över en helg, dricka Piggelindrinkar och äta megastorabullar med rosa strössel på!
Igårkväll när jag inte kunde somna så låg jag och tänkte en massa, förstås, och så kom jag på att jag faktiskt har två till par Converse under sängen, mina RED-converse och conversen som Simone köpte åt mig i NY. Plockade fram dom nu efter att jag kommit hem, tänkte ha dom röda på jobbet eftersom dom är plastiga och inte släpper in så mycket vatten (dock har jag helt totalt fel storlek, typ en storlek för liten, och eftersom dom är av plast typ så töjer dom sig inte, ajaj. Men aja, fett coola är dom så jag får stå ut!). Nu ska jag skära upp lite vattenmelon hade jag tänkt!

Au revoir!

090330

Goodmorning allihopa!

Oh, idag får jag skriva fort, har lite bråttom! :p Jag är megatrött för jag låg i sängen i en timma igår innan jag tillsist somnade, och så har jag drömt en massa knäppa, dock roliga, drömmar! Så jag är lite seg idag. Har fått panikklicka luggen lite också, så jag hoppas inte at min tröja är full av lugghår, hehe! Har precis också ätit upp mitt sista knäckebröd såatte, får gå förbi affären och köpa det är jag har slutat!

Ni får ha en trevlig måndag allihopa!

Det är bara minnen för livet































Sommaren -08


090329

Åh vilket fint rum vi har nu! :D Det är dammsugit ordentligt och all tvätt är tvättad och jag har diskat våra tekoppar (som jag alltid handdiskar). Ordentligt jävla störigt är det att jag har slarvat bort en av mina favoritklänningar som jag hade tänkt att ha på onsdag på Popcirkus! Gaah :@ Jag har plockat ur varenda låda med kläder för att se om den är där, ringt hem till mamma och kollat om jag glömt den där men utan resultat. Ett alternativ är att jag kanske kan ha glömt den hemma hos Mattias... My love, var är du?



Näsblodskonst



Jorå, sån här fin näsblodskonst kan min kära pojkvän åstadkomma under en prominillis från Universitetet och hem en lördagkväll. Kreativt måste jag säga!
Nu har jag iaf skickat in ansökan om utbildning, och jag har också upptäckte att jag hela tiden har kollat på fel skola, när det gäller antagningspoängen :@ Det är Västerås som har 14,9 och inte inte Eskilstuna, skithelveteochsäntdära! Eskilstuna har högre och, aah, ni fattar ju. Vill inte bo i Västerås, har ställt in mig på E-tuna nu men men vi får se vad som händer liksom! Peppade upp mig med tanken på att det är The Sounds på Popcirkus på onsdag, och så ska jag och Mattias nog dra och kika på Lasse Lindh på Valborgsmässoafton (ja, för vilka ska vi festa med, eeh?!), så det kommer nog bli alldeles utmärkt!
Ont i magen har jag förresten också, har ätit way to much mat och godis, och druckit förmycket Pepsi Max. Och jag var smart och drack ännu lite mer, bara för att det är gotti och sådära, och fick mer ont i magen, hehe!

Och förresten, KENNY BEGINS ÄR FUCKING SÅ JÄVLA ASBRA! SE DEN<3333333333
Imon ska vi städa + att jag ska köpa nya hörlurar!

Hejdå&godnatt!

It's ooooover

Mohomoho, nu är jag helt slut i bollen efter att ha suttit och skrivit det förbannade Högskoleprovet. Isch säger jag bara! Men helt åt helvete gick det inte, tack vare mina starkare sidor (ORD&LÄS) så kommer jag nog få runt 0,5 typ. Ja, facit har ju kommit upp såatte, det är därför jag vet! DTK gick helt åt helvete (det är diagram, tabeller och kartor), fick HJÄLP-JAG-FATTAR-INGENTING-OCH-VAD-I-HELVETE-ÄR-DETTA-FÖRNÅGOT-PANIK och höll på att börja gråta, hahaha! Men tjaa, jag chansade mig igenom och skrammlade ihop, eh hehe, någor poäng.

Ikväll blir det iaf avkopplande bio (Kenny begins<333), och så ska vi äta på Kungshallen! Great night!

090328

Uh, tänk vad pinsamt om jag nyser skithögt på provet! Jag kommer dö då, heheh!

Högskoleprovförberedelser

Jomenvisst, precis som det står skrivet håller jag på att läsa igenom dom sista tipsen inför Högskoleprovet imorgon, som förövrigt kan gå och hoppa från Västerbron, ja Högskoleprovet då... Menmen, kilar dit och gör mitt bästa, eeeh! Har iaf stekt pannkakor att ha med mig (Mattias och jag var och kollade vart någonstans jag skulle skriva, samt kikade efter en micro men hittade ingen och pannkakor kan man äta kalla), har en macka och två bananer, mjo! Så jag lär klara mig...
8:20-16:15 ska jag skriva prov dårå, så att ni vet allihopa!

Imonkväll ska vi för övrigt antagligen gå på bio, yihooo! Kenny Begins eller En shopaholics bekännelser. Det lutar åt Kenny<3

Nu ska jag dra upp och bre min macka och sen sova och sådära!

090327

Good moooorning, finaly fredag!
Och så är det sooool idag igen! Åh, älskar när jag drar upp rullgardinen så är det blå himmel och sol utanför<3 Bästa starten påmorgonen, mmhmm!
Idag är jag GALET trött, fastän jag somnade vid typ 22:15 igår, hehe... Tröttsamt att fylla 20 ^^ Och så tänkte jag såhär att "gud vad skönt att det är fredag idag, så att jag kan sova lääänge imon!" men nää, sen slog det mig att jag ska göra det där förbaskade högskoleprovet imon, tusan också! Aja, får sova på söndag istället!

Här kommer iaf bilder från igår! Orkade inte lägga in dom igårkväll såatte, men får helt enkelt titta på dom nu, yeeeh ;P
Vi chillade bara igårkväll, kollade på film, åt cupcakes och drack mina cider som jag hade köpt (KOLLA IN BILDEN<3).
Iaf, när jag var på Systemet så typ gick jag runt och kollade lite. Kände mig hur liten som helst med min knallrosa halsduk och illgula fjällrävenryggsäck. Letade mig iaf fram till ciderhyllan, kikade lite men plockade snabbt ner mina tre cider, gick iväg till kassan och skulle betala. Jag hade redan tagit upp leget och häll det i handen, så när han kollade upp och typ; - Har du legg? Så gav jag honom det direkt. Han kollade på det, kollade på klockan vilket datum det var och sen; - Ja men då får man gratulera då! Jag typ; - Hihihi, tack! ;D Såatte, nu har man handlat på Systemet!
Iaf, orkar inte skriva bildtexter till alla bilder men ni lär ju fatta iaf ;P


   

    

   

090326, MY BIRTHDAY




WOPIDO, IDAG FYLLER JAG 20 ÅR, MOHAHAHA!
Mattias kom och sjöng för mig på morgonen, hade rostat bröd med ost&marmelad och hade mig sig lite paket<3 Fetingbäst liksom! Fick en massa fina saker, bl.a en bricka, tröja och muffinsformar! Och woho, det är fint väder idag, sol och blå himmel, -7 grader dock, men men.. Huvudsaken är att det är fint väder! :p
Jobbar till 16:45 idag, så är inte hemma förens, eh, runt 18 idag, tänkte svänga förbi Systemet i Mörby idag, BARA FÖR ATT JAG KAN<3 Haha, känns så fett coolt!

Nej nu måste jag kila till jobbet, men ha en trevlig 26:e Mars allihopa!

Stress i allmänhet

Gud vad jag är trött idag! :O Det bev lite stressigt i förmiddags på jobbet, så kanske är därför... Vi var bara två pedagoger på 13 barn. Uuh, fetingjobbigt, byta blöjor, ta av ytterkläder och se till så att dom inte slåt ihjäl varandra. men det gick bra sen iaf!

Kom hem gick förbi ica och köpte lite stuffs till imon, gick hem och började laga kvällsmat, köttfärssås och spagetti. Samtidigt skulle jag laga chokladcupcakesen, och ja det blev stressigt och jag jag fick smått panik och vattnen kokade över och sen massa skit, haha! Tur att jag var ensam hemma ^^ Men nu är iaf cupcakesen färdiga och köttfärssåsen blev väl oki iaf!

Imon börjar jag inte förens 8:45, så jag hinner få lite frukost på sängen och sådära. Slutar dock inte förens 16:45, men faktiskt bättre att ha sovmorgon på sin födelsedag än att sluta tidigt...

Nu tvingar Mattias mig att kolla på SouthPark, iiiisch!

090325

Godmorgon!

Och FY BASKEMIG VAD KALLT DET ÄR! Vaknade när klockan ringde och kände hur galet kallt det var i vårat rum. Gick upp och klädder på mig galet fort. Sedan skulle jag kolla hur kallt det var ute, eftersom det var så väldigt kallt i rummet. -11 grader. När tusan har det varit -11 grader DEN 25:E MARS??! Herregud, det är ju liksom snart April, men aja, eeh...

Idag håller Mattias iaf mig sällis när jag äter frukost. Han gick upp samtidigt för att plugga lite, så nu slipper jag vara orolig att jag väcker honom (:

Woho, kul det ska bli att vara ute med ungarna i -11 grader, fast förhoppningvis blir det varmare och kanske inte är lika kallt i Vallentuna.

Jävla kalla tisdag

Oh fy baskemig vad kallt det var iaf! Soligt vare, men blåsigt och KALLT! Kom till jobbet 8:45 och var ute med barnen. Alla frös och alla grät. Inte kul... Svinkallt var det, ja. Och så är dom lite dumma och drar av sig vantarna hela tiden liksom, gaah :@ Jag har fortfarande inte fått till tekniken hur tusan man får på dom stora och långa vantarna på dom småsmå händerna, så när jag sätter på vantarna hänger och flänger dom mest på händerna. Sämst!

Sjöng lite Håkan Hellström för barnen idag, det var uppskattat, hehe! "Känn ingen sorg för mig Göteborg"-refrängen blev det ;D

Aja, nu blir det mat; Mattias mammas köttfärslimpa och sen potatismos till det, jomantackar! (:

090324

Morning morning!

Har ni som jag väldigt bra väder idag? Sol och blå himmel, jajamensan<3 Dock -4 grader men vad tusan, hehe..
Sitter och dricker lite te för att mjuka upp halsen, den krånglar lite men annars är allting under kontroll (: Det mesta av förkylningen har lagt sig, skönt!
Jag jobbar 8:45-16:45 idag såatte, är inte hemma förens vid sex, fast idag blir det nog mer runt halv sju. Lär gå hem från Danderyd och sen måste jag svänga förbi affären och köpa lite saker som  jag ska ha till cupcakesen tills på torsdag!
Och imon är det våffeldagen och vi har inget våffeljärn, och inte Margareta heller, känns ganska ledsamt faktiskt, hmmpf!

Ha en fortsatt bra tisdag iaf! :D

Youtube



Wihoo, jag finns på Youtube, igen ^^ Iaf, Stefan intervjuade ju mig för en film till KTH för ett tag sen, och jag finns med en liten snutt typ i början såatte, hahaha. Jag snackar ju så sjukt ful, men men ^^

Knäckebrödskorg

Woho, jag har fått min egna knäckebrödskorg på jobbet<3 Eller ja korg och korg, en låda med genomskinligt lock där vi har knäckebröden i. Varje bord har varsin knäckebrödskorg, och nu har jag äntigen fått min egen. Ja, alltså, istället för en lapp där det står "Linda" (hon jag vikarierar för) på, så står det nu "Sara"! Wohoo liksom! Hoppas det menas att jag får stanna i April... Måste ju snacka med Lena i slutet på denna veckan för att det är ju 1 april nästa onsdag såatte...

Har ätit fläskpannkaka, bytt sänglakan, tvättat, lyckats spilla te på min vita tröja och, eh, ja det är väl typ det! :p Hela vägen hem från jobbet lyssnade jag på bra musik, tänkte och längtade. Det var ganska skönt, för det var mysiga tankar, typ festival, vad jag ska hitta på i påsk när jag kommer hem, Turkiet och lite sådära (: Mhmm!

Huja, kom på att jag ska dammsuga också, bäst jag gör det innan jag, eh, lägger mig i sängen och somnar!

090323

Morning morning!

Får bli ett snabbt inlägg idag, pallar inte att springa till tuben idag igen... Mmm det brukar bli så varenda morgon, haha. Don't know why ^^ Det har snöat, och nu ligger det kanske 1-1,5 dm snö på marken, JAG DÖR! Usch, och jag som tillochmed hörde en fiskmås igår hur sommrigt är inte det liksom?! Aja, blir väl vår såsmåningom.
Idag jobbar jag bara till 15, skönt!Lagom såhär dagen efter helgen, yeah!

Men åh, jag satt och pysslade lite igår i photoshop angående min frill som jag vill göra nått coolt med. Jag har ju innan tänkt att jag ska färga hela rött, men uh, det kommer slita sönder på hela håret. Så jag kollade runt lite och hittade en tjej med ascool lugg, och man kanske bara ska göra nått med luggen? Iaf, snodde hennes lugg, klippte in på mig och ändrade färgerna lite (hennes hår var brunt såatte, det är därför som det är det i bakgrunden på dessa bilder också, det såg bara helt knäppt ut om jag skulle göra det svart), och hej blev det inte coolt? :D Fett pepp!



Nu måste jag springa och borsta tänderna hehe. Men ha en så himmla bra måndag allihopa!

Skönaste tjocktröjan

Wohoo, här är min älskade tjocktröja<3 Japp, jag ser tjockast ut i den, MEN det är för att jag har dragit ner den så att ja sitter på den, alltså blir den utspänd. Kände att jag var tvungen att säga det, höhö... Iaf, Kabbe&jag har varsin där vi skrev ner roliga citat som vi har sagt under gymnasiet och lite så, haha, bl.a "Hur mycket fett är det i vatten" & "Stringtrosa!". Hahaha, ja, kanske lite internt, iaf det sista, men åh så fint! ;D


Jävla söndag

Hehe oki, den där söndagen som var så underbar i morse är helt bortblås nu. Är sur och irriterad på allt och alla. Jag är inte snäll och inte rolig. Har spenderar typ hela dagen med att kolla House och lyssna på Detektivbyrån, det är fint (:
Mattias åker snart till jobbet så jag blir ensam hemma inatt också. Ska väl dejta House ikväll antar jag, och äta omelett...
Blir nervös inför högskoleprovet som kommer gå åt helvete dåligt och är skiträdd för att jag inte kommer att komma in på nån skola till hösten! Blä, usch & fy, nej idag är inte min dag helt enkelt. Och mina svarta Cheap Monday-byxor är hel obekväma efter att jag tvättat dom, iih! :@ Det enda som är bekvämt idag är min gråa tjocktröja som Kabbe och jag målade på inför fjällenresan-08. Wonderful<3, ska lägga in en bild typ. Någongång, när jag orkar...
Och nej fy tusan, NU SNÖAR DET! Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååh! :@

090322

Godmorgon!

Åh, härlig söndag idag, och jag som brukar avsky söndagar, hehe... Det är riktigt härligt ute, fastän det inte är någon sol, ja fast det är ju inte megamulet heller såatte! Har redan varit ute på en prominillis, svängde förbi Konsum och köpte lite frallor :) Jag tror faktiskt inte att dom har något fik här i Bergshamra, eller jag har i varje fall in te sett något. Knäppt!
Nu sitter jag iaf i fåtöljen, dricker te, äter frallor med ost&apelsinmarmead på och ska precis påbörja att läsa min nya niohundra sidor långa bok "Shantaram"! Hoppas att den är bra!



Vårbilder









090321

Hejhejhej!

Oh, sent första inlägg idag, hehe...
Vaknade första gången i morse vid kvart över åtta, trodde jag var pigg men nää, somnade om och vaknade igen vid halv elva. Mattias vaknade och vi gick till Danderyd sjukhus, mest för att checka vägen och kolla hur lång tid det tog att gå dit. Vägen dit var aslätt och det tog 16 minuter att gå om man gick normal-långsamt-snabbt... Ska börja gå hem ifrån Danderyd istället för att ta tuben till Bergshamra efter jobbet...
Aja, har städat rummet, kollat på ett House-avsnitt, bokat biljetter hem över påsken, duschat och ja, typ det...

Ikväll och inatt är jag ensam hemma, Mattias ska jobba. Blir väl House, slapp och kolla lite på Högskoelprovet-sidor, ska ju skriva det nästa lördag... Ska nog dra ut och fota lite kanske, bara för att liksom.



Woho, kolla! Våren har tillslut nått Sthlm också!<3

090320

Fredag, finaly fredag!
Men herregud vad veckan har flygit fram! :O Kändes som om det alldeles nyss var månad! Vart tog liksom, tisdag, onsdag och torsdag vägen?! Hmm, knäppt!
Halsen känns lite bättre idag, dock har jag blivit täppt i näsan, höhö.. Men jobbar bara till 15 idag såatte, det ska nog gå bra! (:

Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Torsdag kväll

Godkväll!

Nu har Mattias och jag kommit hem från en trevlig kväll tillsammans med hans kompisar! (: Vi skulle gå till nån grej som, eh, ja iaf någonting med deras skola och dricka öl men sen fick dom inte servera öl, så vi gick till en annan bar och satt däroch chillade och drack en öl. Lucky star, fint namn iaf!
Halsen är inte bättre, har ätit alvedon och halstabletter hela dagen, men ja, har ju inte feber eller så såatte jag överlever!
Hahaha men idag hände det en skitkul grej... Jag, Mattias och hans två kompisar stod och väntade på en av Mattias kompisar flickvän vid tuben vid KTH. Och så står vi där och snackar och så kommer den fram en tjej till mig och typ; "Ursäkta... Eh, jag måste bara säga att jag gillar din stil, snyggt! Ja det är en tvångsgrej jag har, måste säga det till dom som jag tycker det.... Men ja, snyggt! Ja, vad heter du då?" Och sen tog vi i hand och jag sa vad jag hette och sen gick hon och hennes kompis iväg. Hahaha, snacka chokande liksom! Tror dock inte att hon var helt stabil, hög? Mattias fick iaf den känslan också, men alltid kul med en kommentar. (För er som undrar hade jag mina rosa chinos påmig, converse och bruna axelväskan från lindex...)

Nej nu ska jag bums krypa i säng, sova och upp imon 05:30. Jobba lite och sen ska vi till Stefan och lina på kvällen. Mm justde, ska köpa cola-gelé-ormar också<3

090319

Fy fan vad ont i halsen jag har! Uh, tror jag dör eller nått. Känns som om hela min gom är helt svullen (vilket jag tror den är, när jag kikade i spegeln, kan den va de när man har ont i halsen??!) och jag har sukt svårt att svälja. Har klämt på sidorna av halsen för att se om det är, eh, mandlarna(??!) som gör ont men njae, svullna men gör inte jätteont. Täppt i näsan och huvudvärk, hej wonderful! Men äh, måste gå till jobbet iaf eftersom jag inte vill förlora pengar, såatte idag ska jag knarka alvedon, bafucin och dorithricin, hoppas på att jag överlever jobbet idag och imon och sen däcka i sängen hela helgen!

För övrigt galet fint väder ute, i looooove it<3


psst, kika på inlägget under här om ni vill ha födelsedagspresentidéer eller rent av bara vill kolla på coola grejer!

Halsont

Uh, har så ont i halsen, inte alls kul! :/ Jaja hellre förkyld än magsjuk iaf! Har druckit te och nu ska jag lägga mig och sova, ska inte upp förens vid kvart i sju imon, sovmorgon<3
För övrigt, kolla in Kitsh.se, dom har ju så galet coola grejer, bl.a cupcake-plåster<3, cupcake-minttabletter<3 OCH en ascool väckarklocka<3  (Mm, fyller ju 20 om en vecka såatte!) Ja seriöst, älskar alla prylar på den sidan!

Nu ska jag sova och hoppas på att mitt halsont är bättre tills imon!

Godnatt!

Vitpepparkorn

Hejhejhej!
Hemma från jobbet nu, och ja jag fick springa som tusan till tuben i morse, hehe, men jag hann ju såatte! (:
Strålande vårväder har vi för övrigt haft idag, sol med blå himmel, dock ganska kallt om man inte stod i solen...
Iaf, idag kräktes en tjej på dagiset vid bordet när vi skulle äta mellis, usch! Jag typ; " :O Louise, hon spyr!" Så jag fick hjälpa henne ut till Lousie som bytte kläder och gav henne lite vatten, som hon kräktes upp igen. Och så kräktes hon ytterligare fyra gånger innan hennes mamma kom och hämtade henne. Magsjuk? Jomenvisst! Uh, hoppas nu verkligen inte att jag blir smittad... Sitter bredvid henne på vilan och vid samma bord och sådära, men har spritat händerna tusen miljoner gånger och sådära nu, plus att det första jag gjorde när jag kom hem var att svälja tolv vitpepparkorn. Så kom ige nu Sara, var motståndskraftig! :p

090318

Oj, det har redan hunnit bli den 18e mars, galet! Tiden verkligen flyger fram...
Idag är en spn dag då jag kommer att behöva springa som en idiot till tuben, så fattar egentlign inte ens varför jag sitter här och skriver, men men.. Blir bara en snabbis!
Brödet som jag bakade igår smakar gott, dock hade dom nog blivit bättre om jag haft dom i riktiga brödformar, för nu svällde dom liksom över typ.. Men gott smakar dom iaf! (:
Idag ska jag stänga på min avdelning för första gången, slutar därför inte förens 16:45, men det ska nog gå bra!

Ha en trevlig, eh, onsdag?

Flygbiljetter&brödbak

Mjo, nu har jag precis köpt flygbiljetter till papi i april. Det gick på 995:- Svider som fan i plånboken men liksom, what to do? Vill ju träffa honom, så det får det vara värt. Nu återstår det bara att se hur det blir hem hemresan i april, över påsk, för där finns det typ inga platser någonstans, och om det finns är det svindyrt. Ska kolla med Lena imon om hon vet om jag får vara kvar i april, eller iaf hur det blir vid påsk eftersom jag snart måste boka resan! Men slut på klagandet!

I ugnen står det nu två brödlimpor som jag hoppas ska bli lika goda som mammas! Vi hittade inga brödformar så vi fick ta några andra formar i papper typ, fast MM's mamma (som för övrigt är hemkunskapslärare, eller var..) sa att det gick bra, så jag litar på henne. Ska upp och kolla till brödet nu strax! Bild kanske kommer, om dom blir snygga!

Desinfektionsmedel

Hej våren<3 Solekn skiner ute och man kan inte annat än att längta till våren!
Iaf, idag har jag knarkat desinfektionsmedel, eller ja inte jag utan mer mina händer... Har snytit typ tusen rinnande snornäsor och lite sådära, hehe.. Inte fräscht ^^ Har också bytt mina första bajsblöjor idag kan jag meddela... Tog fett lång tid men aah, lär väl mig så småningom! :p
Nu hade jag tänkt att jag skulle ta tag i den otroligt stora tvätthögen som ligger på vårt golv, sen ska jag upp till ica och köpa lite mjöl och såntdära, ska baka bröd ikväll! :D Mamma hade bakat ett hemma som var megasuperdupergott (GI-bröd också..) så att det hade jag tänkt att göra ikväll! Måste ringa pappa&Åsa ikväll också och checka lite inför den 17:e april när jag har tänkt att komma ner till dom, jahopp!

Lägger nog in en bild på brödet sen kanske! :D

090317

Godmorgon!

En grå tisdagsmorgon är det idag, inte särskilt uppiggande, men snön håller iaf på att smälta bort. Alltid bra det!
Igår fick jag springa typ hela vägen till tunnelbanan för att jag gick alldeles för sent hemifrån så det ska inte göras om idag, måse alldeles strax gå och borst tänderna, och sen kila iväg.
Ikväll står det tvätt, tvätt, tvätt på schemat. Och att försöka hitta någorlunda billiga resor hem och till pappa i april. Det finns inga... Usch&fy..
Hmm, men glöm inte att spana in bilderna i inlägget nedanför! Dom var tröga att få upp i större format igår, vet inte hur det är idag, men jaja!

Ha en trevlig dag!

Bilder från i helgen!

Yes, nu kommer bilder från i helgen, och jag har precis fått schampo i båda ögonen så att det svider men aja, höhö;
(psst, svårigheter med att klicka upp bilderna! Låt sidan ladda klart och klicka igen om det inte funkar)

Lördag, 50-års partaj och lite sådära. Blev mest kort på när folk åt, höhö. Inte så kul att kolla på såatte...;

     


Söndag, 9-års kalas hos kusin-Hilda. Fett mys och sådära som vanligt;

   

    

     

 

Vattenpöl och hundvalp

Wohoo, idag har jag fått byta mina första blöjor, jamenvisst! (: Gick finnemang, har ju gjort det innan och så när jag suttit barnvekt hemma, men det var ju ett tag sen, men fett enkelt var det ju iaf!
Är dock ganska trött. Det blev ju bara typ 5,5 timmars sösmn inatt, så ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll, ska bar ta tag i all tvätt först.... Hmmpf.
Haha men iaf, idag på jobbet så var det en del snö kvar, men också galet många vattenpölar och dom var välbesökta och sådär, hehe... Och så står jag och snackar med Ebba och så hör jag bara världens illvrål, och då har liksom Isac trillat i hela vattenpölen och liksom ligger på mage i den, blöt i hela ansiktet och ja, höhö, stackarn! Kallt måste det ha varit!
(Oki måste också bara säga att jag har sett världens sötaste hundvalp idag! En av pedagogerna hade med sig sen hund på förmiddagen för hennes pojkvän skulle hämta den vid 11, så den var bunden utanför men iaf. Hur söt som helst, en 4 månaders gammal brun New Founland-valp. Jag dog<3 Det var jag och alla barnen som hängde vid staketet i en halvtimme och vrålglodde, haha<3)

Nu blir det tvätta x antal maskiner, sticka upp och möta Mattias vid ica, duscha och senare ikväll lägga in bilderna från i helgen här på bloggen!

090316

Godmorgon!

Nu är jag tillbaka i Sthlm, och här är det nästan lika mycket vårbörjan som hemma. All snö har nästan smält bort (underbart!) och idag är det sol! Jätteskönt!
Bilresan hem igår gick bra, höhö, blev lite tröttfnissiga på Max och sådära, men sånt är bara trevligt!
Helgen har varit jättetrevlig! 50-års partajet var nice och Hildas 9-års kalas var också roligt! Kul att träffa lite släkt och sådära, och Molly&Ester<3 Mmm, nicekalajs helg! Bilder kommer kanske ikväll...

Idag blir det att jobba 07:30-15:00, skön dag!

Later!

090314

Hejhej!

Har absolut inte haft tid att skriva några inlägg idag... Har ju varit på 50-års kalas all day long dårå. Fixat fram mat och dricka, fotat lite och sådära. Men det var trevligt, vi får ju trots allt betalt i en all-inclusive-vecka i Turkiet, mm<3
Nu är jag trött, tjock och seg, mohahahaha...
Funderar på att sova ganska snart faktiskt. För imon blir det 9-års kalas hos Hilda och sen bär det hem till Stockholm igen. Mm, denna helgen gick snabbt.
Bilder kommer senare, typ, eh, måndag?

Godnatt!

Sitter på bussen hem nu. Har hit

0-332198a89636aa1e2424d9f5530af2e0.png

Sitter på bussen hem nu. Har hittat cola-gele-ormar på icat här&lt;3 På bilden syns för övrigt mitt turkosa nagellack som är fett popis hos barnen! Ha en trevlig fredagskväll! Jag ska åka bil i 6 timmar, hehe!


090313

Godmorgon!

Så var det fredagen den 13e igen! Mm, det var ju en fredagen den 13e i februari också, höhö, där ser man! :p
Idag kan man faktiskt se liiite sol! Framsteg! Jag kom på att det har inte varit sol en enda gång då jag jobbat på dagiset, hmmpf.. tråk!
Håret blev bra och snyggt, så nu är jag svarthårig igen, känns braa!
Och idag åker jag ju hem... Antingen hämtar Stefan mig i Danderyd eller så åker jag hem till dom, vi får se hur vi gör där. Och sen imon är det 50-års kalas hela dagen lång, och på söndag är det 9-års kalas hos min kusin Hilda, ska bli mys att träffa kusiner+mostrar också! Mmm, ja men det var väl det. Blir iaf värsta kalashelgen!
Tråk dock att jag inte alls hinner träffa några andra i helgen, men jag kommer ju hem över påsk såatte, då kan vi ju träffas allihopa! (:

Ha en bra dag, så hörs vi sent ikväll!

Färga håret

Yoo!

Om 18 minuter är mitt hår svart igen, yees! Eller, ja jag hoppas ju det, höhö!
Inget nytt på jobbet idag, allting flöt på bra, men imon kanske jag ska få börja byta blöjor! Ska faktiskt bli kul!
Åh, förresten, haha, imorse när jag gick till tunnelbanan, precis när jag skulle svänga till Mörbyperongen, så är det liksom en kurva typ, eller ja en stenvägg. Och jag gick och lyssnade på ipoden och hörde ingenting och sen när jag svängde vid stenväggen så vad jag skitnära att bli påkörd av en såndär golvtvättarmaskin, haha. Fatta rädd jag blev ^^

Efter att jag tvättat ur färgen så ska jag packa en väska med kläder och lite annat grejs som jag ska ha med mig hem i helgen, typ kläder, kamera och dator... och så måste jag lägga chokladbollarna i en låda också. Mm, har gjort chokladbollar som jag, Lina och Stefan ska ha imon på vägen ner, täntke att det kunde ju va gott! (:

Men aah, ska väl strax gå och tvätta ur färgen.

Ciao!

090312

Hejhej och godmorgon!

Som vanligt har jag precis ätiti knäckebröd med keso, och ska strax sminka mig och borsta tänderna... Sen iväg till jobbet och dra pulkor, torka snor, läsa samma bok tio gånger och klä på dockkläder. Men det är kul, jag trivs! Jag som älskar rutiner kan ju faktiskt inte annat än trivas på dagis där rutiner är sjukt viktigt, ja eller iaf på detta dagiset...

Ikväll när jag kommer hem ska jag packa ner lite kläder som jag ska ha med mig hem i helgen. Jag ska prova kläder också, för att se vad jag ska ha på mig på lördag... Och sen ska jag färga håret, mjaa<3 Finaly, haha!
Och sen kanske kanske kolla på House, men öh, det var tre avsnitt som det inte fanns nån text till, så jävla illa... Så vet i tusan hur jag gör nu, om jag försöker se utan texte eller inte.. Jaja, det löser väl sig.

ha en bra dag!

Bragokex

Sitter hemma hos Setafn och Lina nu, haha. har fått god mat och lyssnar just nu på kent<3
Vi har pysslat med lite saker inför helgen, trevligt. kan inte avslöja för mycket pga att jag inte vet vem som läser bloggen liksom, men men...
Jag är fett trött, haha, sådär skratt-trött :p Nästa t-bana går hem om en kvart så ska väl gå nu!
Mm, justde, äter Bragokex, fett gott!<3

Min onsdag dårå...

Hejhejhej alla!

Har kommit hem nu, mm lite senare än vanligt, men hoppade av i Mörby centrum för att köpa hårfärg, yesbox! :D Så imon så slipper jag min utväxt, kommer bli så snyggt så snyggt! Lyckades iaf gå vilse på Åhlens innan jag hittade utgången mot tunnelbanan, haha ^^
Jag försökte mobilblogga innan idag, men det har visst inte kommit fram, fett tråk! Jaja, jag sa typ bara att jag hade rast och sådära, så ni missade ingenting. Idag har jag lärt mig att skala frukt snabbt med kniv! Jag har ju aldrig behövt lära mig det innan eftersom jag inte äter frukt, men nu så behövde man det, och efter några dagars träning kan jag nu skala snabbt! Jag är stolt! Prövade dessutom att käcka en liten päronbit eftersom jag tålde det i höstas, men usch och fy vad det började klia i munnen och i ögonen... Inte kul, men det gick bra iaf!

Ikväll ska jag åka till Stefan och Lina som sagt, ska väl dra hemifrån runt kvart i sju eller nått, så är jag där lite efter sju.. Nu innan ska jag försöka få upp värmen (alltså jag skämtar INTE, det är fett askallt i rummet!) och samla ihop lite grejer jag ska ha med mig till dom ikväll! Mmm, yesbox!

psst, det är fortfarande jättemycket snö här, och det har snöat till och från hela dagen. INTE KUL!

090311

Godmorgon alla!

Sitter här och fryser, för det är, som vanligt, fett kallt i rummet på morrnarna! Helt galet... Har iaf satt på golvvärmen nu, så det är varmt tills jag kommer hem!
Det är fortfarande lika mycket snö ute, så det kommer att bli en massa blöta overaller att hänga in i torkskåpet på dagis, höhö.. Fastän jag är slöast på att klä av barnen och så ^^
Åh, faktiskt roligare att gå till jobbet nu när jag vet att jag får vara kvar Mars ut! :D Oki, tjatar om det men hallå, fatta nice! (:

Idag slutar jag 16, ganska segt men aa.. Och sen ikväll drar jag till Stefan och Lina och äter där! Nicekalajs!

Ha en bra dag!

Hårfärgning

Sitter här i sängen och tänker innan jag ska sätta på ett avsnitt av House och sova... Eftersom jag nu ska vara kvar på dagiset mars ut (om jag har tur kanske kanske kanske längre) så kan jag inte gå med fetaste utväxten... Jag pallar inte vänta 2,5 månader på att jag ska färga håret.. Det kommer ju rent ut sagt se förjävligt ut! Så imon, innan jag ska till Stefan och Lina och äta (schysstos och bjuder in mig att äta kvällsmat med dom! :D ) så ska jag införskaffa mig hårfärg och färga håret på torsdag, innan 50-års partajet på lördag! Man måste ju se fräsch ut när man kommer hem från stora staden, höhö!

Godnatt!

psst, sorry att min blogg har blivit så fett tråkig... Bara för att numera har jag faktiskt ett liv, yeeey, och hinner helt enkelt inte skriva mer. Sorry alla ni som faktiskt läste min bogg ett tag men inte gör det längre!

Kvar hela mars!

Hejsan tjosan!

Jobbet har gått bra idag, men fy tusan för vädret. Här i Sthlm har dert snöat konstant hela dagen, blir så trött på det! :@ Är det någon snö hemma i Småland?

Iaf, JAG SKA JOBBA PÅ FÖRSKOLAN MARS UT! :D Åh, är så galet glad över det! Har fått schem och allting och det är superduper! Kanske kanske kunde jobba hela april också, men det berodde på om dom hittade någon annan som kunde jobba typ hela sommaren istället för som mig, som bara kan jobba i till slutet av maj. Hoppas inte att dom hittar nån annan, höhö! Blev så glad att jag beställde fem par strumpor av Jenny som också jobbar på min avdelning (jobbar för övrigt på avdelning GUL). Hon säljer strumpor (ungefär som folk brukar sälja sånnadär trosor&kalsonger eller kryddor eller vad det nu kan va), och jag behöver strumpor eftersom jag hela tiden snor Mattias ^^

Och så är jag helt trött. Ikväll blir det att sova tidigt, och så ska inte åka hemifrån förens 07:30 imon! Ska börja 08:45 resten av alla dagar denna veckan förresten, vi ändrade det typ... Men det är nice med sovmorgon!

Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta bort alla sjukbaciller och värma upp mig!

090310

Morning morning!

Idag är jag trött. Somnade inte förens 23 någonting igår. Kanske inte så farligt men om man täker på att jag sov fem timmar natten innan så... Ikväll ska jag lägga mig typ vid 20-21 någongång, börjar dessutom inte förens 8:45 på onsdag!

Inatt har det snöat :@ Gaaah! WHY?! Den var ju typ borta, så illa! Blä, usch och fy säger jag bara!
Idag har jag också riktiga jeans på mig. Har bara haft chinos innan men njae, kan inte ha samma byxor hela tiden... Känns fett ovant måste jag säga :p Gillar det inte!

Slutar sent idag, 16:00, så är inte hemma förens 17...

Men ni får ha en trevlig dag!

Vårtecken






Beröm

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från jobbet, och det har bara gått bra allting idag! Förutom att det var sviningt kallt nu när jag gick hem från tuben, plus att mina Converse läcker in vatten så är blöt om strumporna ^^
Iaf, har fått jättemycket beröm idag, bl.a av Jenny (som har skrivit DEN HÄR boken). Hon sa att hon tyckte att jag var en naturbegåvning när det gällde deras pedagogik, att jag visste precis hur jag skulle handskas med barnen och lite sådära! Det känns ju liksom jättekul, har ju bara jobbat där tre gånger änsålänge! :)

Nu sitter Mattias på tåget ner till Lessebo och jag ska vara själv hela veckan. Kommer gå kalasbra! Ska äntligen städa iordning på rummet, sen måste jag sätta på TV:n för att få lite värme i rummet. Ikväll ska jag också äta lyxmat, typ eh värsta lyxkötet som jag inte kan namnet på... Men det är iaf lyxigt, höhö!

090309

Godmorgon!

Sitter och käkar lite frullis just nu; knäckebröd med keso, mm! Känner mig riktigt utvilad nu faktiskt, jätteskönt! Inatt har typ varit dom fem och en halv längsta timmarna ever! Somnade vid tolv, vaknade vid två av att det var ASVAMRT på rummet och jag var så törstig att det liksom bara klibbade i munnen. Så jag gick upp, och redan då kändes det som om jag sovit i typ sex timmar, hämtade vatten och öppnade fönstret på vårt rum. Vaknade vid halv fem, kände mig utvilad, stängde fönstret, gick på toa och sen tillbaka till sängen för at gå upp en och en halv timme senare. Det känns helt enkelt som om jag sovit i typ 8-9 timmar istället för fem!
Iaf, vårtecknena börjar hopa sig här i Stockholm! Såg igår någon liten växt som tagit sig upp ur jorden (ska fota när jag kommer hem), och nu idag på morgonen så hörde jag en massa fåglar, hur mysigt som helst!

Nu ska jag väl göra mig iordning det sista, ska dra om sisådär 20 minuter!
Ha en superduperbra dag allihopa, så ses vi runt fyra igen!

Myskväll

Sitter just nu i sängen och myser. Tidigare ikväll följde jag med Mattias och Setafn när dom skulle köpa en dator av en snubbe på Lidingö. Jag bestämde mig för att inte följa med in och stod utanför. Trodde det skulle ta typ 5-10 minuter, men det tog sådär 30-35 minuter, haha. I was kind of genomfrusen, men typ mitt eget fel eftersom jag inte ville gå in ^^
När vi kom hem vid halv nio orkade vi inte ställs oss och steka kött, så vi beställde pizza istället. Mina tår är fortfarande stelfrusna, illa! Nu sitter vi i sängen, kollar på film och har precis ätit upp och bara myser. Mattias åker ju hem till Lessebo imon, så jag är ensam hemma hela veckan. Kommer dock inte lida så mycket av det, jobbar ju hela dagarna denna veckan såatte! 7:45-15:00 imon!

Godnatt!

090308

God förmiddag allesammans!

Nu har jag äntligen vaknat och hunnit med att ta en dusch och tvättat bort gårdagens smink, känns bra! Är lite bakis, men det är bara sådär liteminipinilite så att det gör typ ingenting! Det är liksom värt det, för det var skitkul igår, verkligen!
Har också gått och blivit förkyld, ganska täppt i näsan, så ska åka in till stan idag och köpa nässpray hade jag tänkt!
Well, har väl egentligen inte så mycket mer att säga nu, tänkte lägga in en bilder från igår och sådära som ni kan underhålla er med!

Later!


   
Mamma&Uffe                    Kicki&Micke                       Mattias<3

   
God kycklingburgare!       Vi fikade i Gallerian          Jag med te

   
Mys på hotelrummet!       Mamma&jag<3              Kicki i röda soffan

    
Drack gott vitt vin    Här satt vi och myste      Hej vindrickaren!

  
Gruppbild!                                          Före vinet vs. efter vinet, eeeh ^^


Allting avslutade mes nattmat på Max, yees vad gott!

Lördag kväll i korthet

Wohej och hejsan!

Har precis nu kommit hem från en superkul kväll! Var med Mamma och Kicki, och kvällen började på Kickis hotellrum med vitt vin, ost, kex, oliver och lite lösgodis! Vi kollade på Melodifestivalen (Wooow, Snälla snälla gick vidare?!) och lyssnade på kassa live-Metallica-inspelningar, men det är ju ändå tanken som räknas! (:
Sen tyckte mamma och Kicki att vi skulle "dra en repa på stan", men eftersom vi inte visste vart vi skulle gå, så gick vi efter 100 meter från hotellet tillbaka och satte oss i hotellbaren. Fett mys faktiskt! Drack vitt vin och snackade en massa skit, verkligen jättekul! :D Sen kom ju Uffe&Micke tillbaka och vi drog till Max och åt Friscoburgare, eller jag gjorde iaf, så himla gott<3 Tyvär så fick jag efter det vänta 18 min på tuben, men jag hade ju ipoden så det gick ingen nöd på mig, och bästaste Mattias mötte mig i Berghamra sen<333

Nu ska jag sova, och bilder från kvällen kommer upp imon, typ, eh, tidigat kl 12:00 ^^

Godnatt!

Möte med min mor

Nu drar Mattias och jag in till stan för att gå en rund där med Mamma och Kicki! Trevligt trevligt!
Jag har förövrigt SÄMSTA hårdagen, och när jag har dåliga hårdagar blir också jag på dåligt humör, isch! Men men, hoppas att det går över! :)

Ha en fortsatt trevlig lördag, för det tänker jag ha, trots dåligt hår! (:

090307

Godmorgon!

Tog lång sovmorgon idag, vakande inte förens typ halv elva. Ganska skönt att unna sig det ibland! :)
Mattias har också vaknat nu, och han verkar inte vara särskilt bakis efter gårdagen så det är ju bra! Vi ska väl snart äta lite frullis tror jag!
Idag kommer ju mamma upp till Stockholm med sin kille, hennes bästa kompis Kicki och Kickis kille, för killarna ska kolla på Metallica, så jag ska träffa mamma lite och sådära, trevligt! :D

Ja, men annars är alting bra med mig! :) Drömde cp-dröm inatt, haha, känns som om jag kollat lite förmycket på House. Folk blev sjuka med konstiga sjukdomar och ingen fattatde hur dom blev sjuka och blablabla ^^

Nu tror jag faktiskt att det blir frullis!

Later!

Alone with House

Sitter uppbäddad i sängen med nytvättat hår, nyplockade ögonbryn och insmörjt ansikte (dock med handkräm eftersom min ansiktskräm är slut, men men :p) och tittar på House. Perfekt fredagskväll!<3
Dricker cola ur mitt rosa hjärtansugrör och funderar på att måla naglarna...
Mm, fräsch, nu tog dom bort en hel hand på House, mys liksom, hehe! Jag är typ helt beroende av House nuförtiden. Ni kan ju gissa vad jag kommer göra på kvällarna nästa vecka när Mattias är i Lessebo, höhö. Houseeeeee<3

Funderar på att köpa pärlor imon, eller nej för tusan, jag ska ringa mamma nu och be henne ta med pärlor upp imon så kan jag pärla lite i veckan! Det blir ju helt wonderful!

Nej men nu ska jag luta mig tillbaka och kolla klart på några House-avsnitt och sen sova lite tror jag!

Godnatt!

WOHOOO!

Wohoooo!!!!! Lena från förskolan ringde precis och undrade om jag kunde jobba hela nästa vecka, yeeees! :D
Självklart sa jag ja! Åååh, är så fett glad! :D Hoppashoppashoppas att jag får ett fast vikariat tills i maj!
 
Nu återstår det bara att ringa till Montersoriskolan och avboka den intervjun. Hej ångest! Sara+ringa=</3
Men men, det får det vara värt för en heltidsvecka på dagis! :D

Uppfräshning

Dags att slänga av sig mjukisbyxor och svampbobtröjan nu, ta en fajt med luggen och sätta på sig ordentliga kläder. Ska förbi KTH och hämta nycklar till Stefan&Linas lägenhet och låna ett par finskor till Mattias ikväll, eftersom jag verkligen inte hittar hans...
Tänkte passa på att köpa lite godis tills ikväll också när jag ändå är i stan, för dom har såå mycket godare godis i stan, höhö!

Och ja, förresten, ska på en till jobbintervju på en skola, typ fritids. Ett Montersorifritids är det, känner att jag måste läsa på lite om Montesori innan jag ska dit, men det är långt kvar tills tisdag...

Later!

090306

God fredagmorgon allesammans!

Egentligen hade jag inte på långa vägar planerat att gå upp vid åtta idag, men mamma ringde och väckte mig och sa att Timo skulle vara med lite i Mix Megaopol, så självklart var jag tvungen att slå på datorn och lyssna! Tack mamma! :D
På schemat idag står en herrans massa grejer; Ska städa rummet eftersom det ser ut som ett bombnedslag, ska in till stan en snabbis, handla mat tills ikväll då jag har PF, stryka Mattias skjorta och kavaj (kan man verkligen stryka en kavaj??!).
Det där med strykningen kommer att bli väldans intressant, haha, men mamma får väl guida över teleofon antar jag!

Jag är typ fortfarande mätt efter igår, eller så är det bara att jag är kissnödig, har inte riktigt funderat ut vilken del det är ännu. En grej som jag däremot funderat ut är att min lugg är helt crazy, haha! Borstade inte ur hårsprayet ordentligt igår, och tvättade inte heller bort sminket, så jag vet inte riktigt om jag vågar kolla på mig själv i spegeln, måste springa och kolla nu! HAHAHAHAHAH xD Måste bjuda på en bild ^^

Hoppas att ni får en trevlig fredag iaf! :)


Hur snyggt är inte detta då? Och här ser ni min groteska utväxt också! (:

Happy b-day!

Grattis Älskling<3

Bakade jättefina muffins med godaste frostingen!

<3

Födelsedagsbarn med minipini"tårta" (Japp, han har byxor på sig under täcket!)

Oki, bara så att ni vet så måste jag typ ha byxor på jobbet, och som ni ser;
Jag är VERKLIGEN INGEN BYXMÄNNISKA</3
Obekvämt, osnyggt, feta ben m.m. Men rosa är fint :D

090305

Gick upp vid halv sju, väckte Mattias vid sju och gav honom lite presenter. Han gillade dom två tröjorna jag gav honom, dock var han inte lika säker på väskan, men vi får se hur han gör :) Frukost på sängen fick han iaf!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och har börjat bli lite förkyld. Well, hade bara varit lustigt om jag inte blivit smittat, jag hoppas bara att jag håller mig ifrån vinterkräksjukan! Men vi lekte idag också, och under lucnhen fick jag sitta vid ett eget bord med två barn, helt själv! :D det var kul, hehe. Och idag har jag faktiskt sett ett barn som somnade när han åt, haha :p Supersött, han typ bara släppte skeden och sen så liksom nickade han ner med huvudet jättemycket, han landade alltså inte i maten, men fett sött iaf!

Nu ikväll ska vi äta god mat och bara mysa, och om jag inte är helt ute och cyklar, se ett avsnitt av House<3
Well, det lär komma bilder senare!

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Allting färdigt inför morgondagen

Direkt efter förra inlägget gick jag upp i köket och började göra chokladcupcakes till babe imon! Vi gillar ju då som sagt inte tårta, så det blir cupcakes, med chockladfrosting<3 Mmmm! Haha, stod och smååt under hela tiden, as usual! Dom blev förvånansvärt bra, och inte alls ihåliga i mitten som mina andra cupcakes har blivit! Bra recept jag fick av Anna! :D
Så nu är maten planerad, födelsedagspresenterna inslagna och ja, allting annat som ska vara färdigt inför en födelsedag!

Nu är jag ganska trött, tror faktiskt att jag ska ta och sova runt 22 ikväll, why not liksom?
Sitter också och kollar runt på Blocket efter hundar, åh jag längtar så<3 Ni fattar inte... Funderar på att ta en vuxen hund eftersom den då redan kan (oftast) typ sitt, ligg, den är rumsren och sådära.. Men jaja, haha, ni bryr er inte om mina jag-vill-ha-hund-drömmar ^^

Godnatt!


Första dagen, typ...

Hemkommen från jobbet, jajamänsan! Fast, det är ju inte mitt jobb... Eller det är mitt jobb tills imon, men sen vet jag inget mer :p Hörde att dom andra "fröknarna" där på jobbet sa nått om att jag skulle jobba typ 14-16 varje dag, men vet ingenting alls än.
Dagen idag gick fort, och var kul! Vi började utomhus och leka lite i snön och sådära, sen gick vi in, bytte om till torra kläder, lekte och sjöng lite och så. Sen vare lunch (Yes, I had to eat fish, iiiisch! Men liksom, om inte jag äter äter inte ungarna heller. nej, det var inte det minsta gott!), efter det sov dom i typ 1,5 timmar i ett jävla iskallt rum, det var typ inte mer än 16 grader där inne... Satt och vaktade dom, höhö. Sen lekte vi lite till när dom vaknat och sen blev klockan 15. Japp, det var min dag där :p Fett nice att typ få ut 400:- efter skatt för att ah lekt en hel dag :D
Imon ska jag jobba 8:45-16:00.

Nu ska jag baka tills imon, ja för er som missat det så fyller Mattias år, så måste baka en motsvarighet till tårta (ingen av oss gillar tårta såatte).

090304

Godmorgon!

Sitter jus nu och äter frukost, ska alldeles strax sätta på mig kläde och sådära, tänkte bara skriva lite här först!
Hmm, är lite nervös, men mest tycker jag att det ska bli kul! Finaly få jobba lite, även om det bara är två gånger än sålänge!
Hoppas att personalen är schysst typ..
Konstigt nog är jag inte alls trött, fastän jag bara sovit typ 5,5-6 timmar inatt. Lär dock vara mer tröttatre imon :p

Nej men nu måste jag fixa iordning mig!
Ha en bra dag allesammans!

Ramlösa&House

Börjar bli lite smånervös inför imon... Har redan bestämt vilka kläder jag ska ha på mig (svarta chinos, rödvitrandig tröja, rosa raggsockar och USA-conversen), är mer nervös för vad jag ska säga när jag kommer dit, eller vilken dörr jag ska gå in igenom. Men det löser väl sig, förhoppningsvis!

Sitter och dricker en massa Ramlösa Jordgubb-Lime. Mums<3 Kollar också House, och ska kolla på House ikväll också, fast på TV, med svensk text! ;D

Bra nyheter

Precis hemkommen efter att ha sprungit på stan i fyra timmar, pju! Har nu hittat alla födelsedagspresenter till Mattias, känns skönt! Fast det är så himmla svårt att köpa presenter till honom, mest eftersom att vi har helt olika smak oftast, men också det faktum att han aldrig önskar sig något. Men jag hoppas att han gillar presenterna jag har till honom iaf!

Idag ringde Lena, hon från förskolan, och sa att hon inte riktigt visste hur det blev framöver eftersom dom inte riktigt vet vart dom skulle sätta mig isf (hmm, hon sa ngt om det igår på intervjun... Typ att dom egentligen hade presonal, eller nått sånt?), men hon undrade om jag kunde jobba imon och på torsdag (ajaj, Mattias födelsedag, men men...), eftersom det var en tjej som skulle vara ledig då. Och självklart sa jag ja! :D Så imon blir det jobb 7:45-15:00!  På torsdag skulle jag antagligen sluta 15 eller 16, vet inte när jag skulle börja... Men hej, fett bra liksom! Om jag "sköter mig" så hittar dom nog nån plats åt mig så jag kan börja jobba där! Åh, det kommer bli så himmla kul!

Nu måste jag seriöst göra något åt min mage, haha, ni skulle höra hur den kurrar och har sig!

THE SOUNDS TILL HULTSFRED<333

OMG! THE SOUNDS KOMMER TILL HULTSFRED JAG DÖR<3333333 DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA OTROLIGT SJUKT BRA!
HTTP://MYSPACE.COM/THESOUNDS .. psst, akta er för pretty much music, tre låtar sätts igång samtidigt...


The Sounds under Pier Pressure -07!


090303

Morning everybody!

Sitter här på sämgkanten som vanligt. Ska snart klä på mig och åka in till stan och leta efter present till Mattias. Och så måste jag handla till hans tårta/muffins/kaka vad det nu blir han ska få för gotti på sin födelsedag.

Förskolejobbet har inte hört av sig än (inte så konstigt, var ju bara där för 24h sen...), hoppas att dom gör det under dagen!
Förresten så fick jag ett mail från familjen i Danderyd som jag ringder i januari när jag kom upp, dom som aldrig hörde av sig, ni vet? Ja, IDAG hade jag fått ett mail av dom där det stod; "Åh, vi skulle ha hört av oss, men vi hittade en annan barnvakt..." Yeah, oki, sådär 1,5 månader sent...

Later!

A nice cup of tea





Seriously

Jag dör. Yes liksom, blev skitglad för att förskolan ringde förra veckan och sa att jag skulle på intervju idag. Och intervjun gick ju bra, det kändes så himla bra! Men blä, nu ringer dom från Nanny-poolen och säger att dom har ett jobb till mig i Djursholm.  Jag typ; "Eeeh, alltså har kanske ett annat jobb på G, får reda på om jag får det imon eller på onsdag..."
Dom sa att jag skulle höra av mig senast på onsdag om jag var intresserad av jobbet i Djursholm, om det fanns kvar...
Och jag vet inte alls om jag får reda på om jag får förskolejobbet imon eller på onsdag. Lät liksom bara bra att säga så!
Yesbox, stabilt. Hoppas nu fan att jag får förskolejobbet, vill ha det ju!
Lovar, det kommer sluta med att jag inte får nått jobb alls!

Men, gaaah :@

Oki, VARFÖR SNÖAR DET JÄTTEMYCKET?! Blir så sur!
Svider förövrigt i halsen, ska dricka lite c-vitamin och göra en kopp te efter att jag tagit itu med tvätten... Kanske också en Finn Crisp med ost<3

Intervjun

Hejsan hoppsan!

Har precis kommit hem från jobbintervjun och sitter och äter lite lunch. Ska snart åka iväg in till stan och se om jag hittar nån födelsedagspresent till Mattias, hmm...
Men iaf, jobbintervjun gick bra! Konstigt nog är jag aldrig nervös inför jobbintervjuer, ganska bra dock :p Det var typ inte ens som en intervju, det var mer som ett, eh, presenterande av dagiset. Hon ställde typ inte alls några frågor till mig, utan snackade en massa om dagiset, så gick vi runt och kollade och sådära. Verkade ganska lovande faktiskt *HÅLLER TUMMARNA*!
I och med att jag sommarjobba hemma så kunde jag inte få jobba på småbarnsavdelningen eftersom dom ville ha nån som kunde fortsätta jobba under sommaren också, men jag kunde kanske få jobba på "mellan-barns-avdelningen" några eftermiddagar i veckan. Och oki, det är inte ett heltidsjobb, inte ens halvtid, det kanske rör sig om 5-10 timmar i veckan, det beror på personal och så, men alltså, jag pallar inte tacka nej till detta jobbet bara för att det rör sig om "för lite timmar". Jag har sökt så jävla många jobb, och det är BARA detta jobbet som har kallat mig till intervju, förutom rekryteringsmötena hos olika Nanny-företag! Snart är det inte lönt att söka ett annat jobb eftersom jag flyttar hem i slutet av maj, så om jag får jobbet så tar jag det, även om det är snålt med timmar. That's it!
Om jag får jobbet så kanske jag skulle börja jobba redan nästa vecka, hejhejhej vad nice!

Bättre sent än aldrig

Sorry att jag inte har skrivit tidigare idag, har liksom inte hunnit. Vaknade ju vid elva, halv tolv någongång, sedan åkte vi till Citygross med Stefan och Lina och handlade en massamassa mat och när vi kom hem lagade vi mat direkt och när vi hade ätit färdigt och kollat klart på House-avsnittet var klockan typ åtta. Sen var jag tvungen att kolla upp vilka bussar och sånt som jag ska åka med imon till intervjun och lite sådära, men bättre sent än aldrig! :)
Well, är faktiskt inte alls särskilt nervös inför inertvjun imon. Lina tipsade mig om lite frågor som dom kunde ställa, så nu har jag kollat upp vad jag ska svara om dom frågorna kommer, höhö ^^
Uuh, jag ska upp vid kvart i sju, sju imon. det är ju faktiskt ganska tidigt i jämförelse när jag brukar gå upp. Isch, borde faktiskt sova nu. Lägger bara in några bilder från igår och en från idag :p
Skriver imon efter att jag kommer hem från intervjun sisådär omkring 11 skulle jag tro!

Godnatt alla!


 
Lina spelar rummikub. Haha, sen gick det utför, Lina&jag skrattade oss igenom sista halvtimmen av spelet. Trötta? Jaa...

 
Wohoo, en bild på mig i profil där min näsa INTE ser gigantisk ut. Och ser ni vad långt hår jag fått? :D


Bilden från idag då. Heeej långt Citygross-kvitto, höhöhöh....

LCHF-pizza

Mattias och jag åt nyttig-pizza idag, eller rättare sagt LCHF-pizza. LCHF står för LowCarbHighFat, lär mer om det HÄR!
Iaf, jag gillade pizzan mycket, medans Mattias inte alls tyckte om den, såatte...

LCHF-pizzadeg, ingredienser till en person:
2 ägg
Lite salt
2 msk olja
5 msk vatten
1 krm bakpulver
Torkad vitlök (går bra med vitlökspulver också)
Basilika
2 ¾ msk fiberhusk (finns att köpa i välordnade mataffärer)

Gör såhär: Vispa äggen med lite salt så det blir fluffigt. Häll i oljan, vattnet, bakpulver, torkad vitlök, basilika och fiberhusken. Blanda väl och låt svälla i 5 minuter, smeta ut till en pizzabotten på bakplåtspapper, låt sedan svälla igen 5-10 min. Försök att göra så tunn som möjligt! Sätt ugnen på 225 grader (varmluft). Grädda i 10 minuter eller tills bottnen får en fin färg. Tag ut och lägg på allt gott! In i ugnnen igen tills det alla ingredienser är färdiga!

Som tillbehör hade vi tomatsås, ost, mozzarella, gorgonzola (mm, we like cheese), färska champinjoner och några vitlökskorvar typ, fast dom fick bara va med i ugnen i en minut typ... Men gotti blev det!



090301

Välkommen Mars!

Yesbox, nu äre äntligen mars! Skönt att slippa tråkmånad-gråmånad-grötmånaden februari, hoppas nu bara att våren kommer snart! :)
Kvällen igår var mycket trevlig; god mat, rummikub, och många skratt speciellt frammåt slutet! Bion (Män som hatar kvinnor) var bra, men också väldigt hemsk, speciellt våldtäkten (Oki, sorry att jag spoilar lite nu men känner att jag måste varna er för den!), dock kollade jag inte, blundade hela tiden, men Lina var påväg att gå därifrån, så äcklig tyckte hon att den var... Men annars var det en bra film!

Nu sitter jag och kollar på Vasaloppet. Har aldrig fattat grejen med det riktigt, men men... Om en timme kommer Stefan och Lina och vi ska åka till Citygross och storhandla! Så måste skriva en handlarlista och äta frullis/lunch innan dom kommer!

Later!

RSS 2.0