Nothing to do except hold on to NOTHING



Är jävligt opepp på allt. Helveteshultsfred... Jag som peppat forever! Kommer bli tråkigaste sommaren nu. Och jag kan inte åka till Arvika heller eftersom jag jobbar EN fucking jävla söndag som förstör allt, helvete. Fanfanfan. Allt kan bara dra åt helvete.

Upd. 17:05
Ser nu att det finns biljetter till Arvika för oss som har Hultisbiljett för 500 kronor. Hatar att jag jobbar den där fittiga söndagen rent ut sagt, har kollat och det verkar omöjligt att byta, men vill kanske ändå försöka? Tyvär kostar resan dit skitmycket så det blir nog ändå inte Arvika. Är så jätteledsen för att jag inte får se kent en ända gång i sommar. Gråter blod. Dummadumma jobb som bytte schema och förstörde så att jag inte kunde gå på nån spelning alls. Life sucks.

OFFER

JÄVLA CPSKIT, SÅ OMOGET!!!!!!!!!!!!!!!! OFFER, VEM FAN GÖR SÅ?!?!?!?!??!?!?!?!??!



Kom ta mig högre än husen högre än månen, högre än solen



Sitter ute på balkongen och myser i solen. Har ätit frullis och börjar inte jobba förens om två och en halv timme. Tror jag ska skriva en packningslista på vad jag ska ha med mig till Hultis. Älskar packningslistor<3 Och så måste jag hitte min festivalfilt, den verkar ha försvunnit :( Får hoppas att jag hittar den! Såhär ser jag iaf ut när jag har en stark sol i ögonen, percis har duschar och inte har nått smink;

Och i ett ögonblick då allt står still så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt





Hallå alla!
Nu har jag kommit tillbaka hem igen efter Gotland och bröllopet, som förövrigt var väldigt fint och sådär. Jag är jättetäppt i näsan för jag är allergisk, inte alls kul. Och så kan jag nästan inte alls visa upp några bilder sen i helgen för jag har tömt alla jag tog på Mattias's dator eftersom jag lekte proffsfotograf och tog så många bilder att minneskortet tog slut flera gånger. Ska bli spännande och se på onsdag om jag fick nån bra bild iaf!

Om åtta dagar åker jag till Hultis (JAG ÄR PEPP!) och så finns det en på mitt jobb som är så snällis och som hjälpte mig att byta bort mitt pass den 1/8, så JAG KAN GÅ PÅ HELA EMMABODA<333 Jag är happi! Nu ska jag ut och gå en lååång runda och försöka förbränna bort saker jag inte tycker hör hemma på min kropp, men först några bilder som fanns på kompaktkameran sen i helgen:


Såhär såg jag ut på bröllopet


<3


Brudparet går hemåt efter en lång natts festande (kl. var typ 04:45 här)!

Är på bröllop och festar till BD och kent<3

dsc02520 (MMS)

Är på bröllop och festar till BD och kent<3


Happy Midsommar

Nu drar jag till Gotland och är där över helgen för att gå på bröllop och lite sådära. Och så finns det nog inget internet så jag får klara mig utan det typ. Ha en trevlig midsommar allihopa! Puss!

Tabletter på nattduksbord ögonlock tunga hon kan inte vakna än





Det går bättre och bättre på jobbet såatte, det känns bra! Imon går jag min sista dag bredvid, och sen på måndag ska jag klara mig helt lonely, typ iaf. Såhär snygg är jag iaf på mitt jobb:




Nu sitter jag, mami och Anna och äter jordgubbar. Jag ska färga håret och packa lite kläder för jag åker till Gotland imon och går på Mattias brors bröllop på Midsommarafton! Party!

Jag tänker aldrig längre än ett ögonblick i sänder



Åååååh älskar att komma hem till bästa skivan<3

Jag kan höra musiken du gav mig i natt



Nu sitter jag och äter frullis och väntar på att klockan ska bli kvart i två så att jag kan gå till jobbet. Inte för att jag längtar dit men för att jag inte har nått annat att pyssla med i tre timmar till. Men min första jobbdag igår gick bra. Gjorde ingenting, tittade mest på typ. Tycker det ska bli skitläskigt sen när jag ska vara helt själv ute, liksom tänk om jag gör fel? Well well, hoppas jag får deligering tills nästa vecka bara för annars kan jag ju inte vara själv typ ^^

Nu ska jag nog ringa Mattias och sen ska jag försöka gå ut med Ansgar på en prominillis, det är jätteskönt väder ute idag!

My weekend

Min helg i bilder då vaaa!
Om två timmar börjar jag jobba.
























Och du stod givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag



Sitter och väntar på att Anna och Emmelie ska komma hem till mig. Idag känner jag mig jättetjock och så är mitt hår helt fail :( Ikväll ska jag klippa bort mina armband och imon börjar jag jobba. Men det är bara 16 dagar kvar tills jag åker till Hultsfred, längtar så att jag dör<3

A young summer's youth

Har varit en mysig dag idag. Gjorde inget speciellt på förmiddagen, utan städa mest undan från festen och sådära. Nu ikväll var jag och Mattias på en italiensk restaurang med min mami+hennes boyfriend och mina syskon, mysmys. Och nu har jag och Mattias precis kommit hem från en bio som vi gick och kollade på efter att vi ätit, "Killers" hette den, ganska rolig! Såatte, nu ska vi väl sova snart. Imon är min sista lediga dag innan jag börjar jobba (VILL INTE!!!), plus att Anna och Emmelie kommer hit och leker lite med mig<3

You're the closest to heaven that I'll ever be






Fem år, jag älskar dig<3

Talk to the mirror, choke back tears, and keep telling yourself that "I'm a diva!"









Och hundratusen röster skriker efter något mer



Har inte gjort så mycket idag, typ, hela förmiddagen tillbringade jag med att spela The Sims. När Anna kom he spelade hon, jag, Martin och Mattias fotboll och sen åt vi kvällsmat. Nu hjälper jag Anna att göra cupcakes till hennes skolavslutning imon, och alldeles strax ska jag, Martin och Mattias kolla på "Shutter Island"<3 Och sen ska jag väl sova för jag ska upp tiiiidigt imon. Godnatt!

Pälsklingen

Vem är världens sötaste katt? ♥


Saker jag borde göra

  • Färga håret
  • Lägga ut gammla kläder på Tradera
  • Tvätta
  • Gå ut och gå
  • Städa
Får se om jag orkar göra nån av dom sakerna idag, eller tvätta måste jag göra men allt det andra.
Idag har jag varit med Ansgar hos veterinären och vaccinerat honom. Han var på riktigt dåligt humör och ville inte alls åka bil eller sitta i sin resebur, men allt gick bra hos veterinären som tur var!

Pandan Burry

Jag på party hos Marie för 1,5 veckor sen;
(fattar inte att man jämt lyckas se så charmig ut på stillbilden)


Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären





Alltså, alldeles nyss var det sol, och helt plötsligt ösregnar det :( Och jag som hade tänkt att gå ut på en långprominillis med min ipod som jag finally köpt nya fina hörlurar till. Men det verkar som att jag får vänta tills det slutat regna, jobbigt...

Kom låna törnekronan min, lid för konsten eller brinn



Nu ska Mattias och jag in till stan och köpa tält till Hultis, hoppas det blir ett stort!


En plats i solen

Hehe, bästa morgonen! Ryktena stämde och kent släpper ny skiva om 16 dagar= 30 juni, och skivan kommer att heta "En plats i solen" och innehålla följande spår:
01. Glasäpplen
02. Ismael
03. Skisser för sommaren
04. Ärlighet Respekt Kärlek
05. Varje gång du möter min blick
06. Ensam lång väg hem
07. Team building
08. Gamla Ullevi
09. Minimalen
10. Passagerare

De har redan idag släppt släppt två singlar; "Gamla Ullevi" samt "Skisser för sommaren", som finns singlarna att köpa på kent.nu! :D


(All info plus bild är tagen från kent.nu)

Oh my, är så himla happi alltså, hoppas nya skivan är bra och att detta inte blir deras sista! Nu vill jag ha skivan så att jag kan lyssna på alla låter innan jag drar till Hultis<3


Kent släpper nytt!

Oki, har precis fått reda på av min vän Marcus, att kent ska släppa nytt! :O De släpper visst två singlar redan imorgon, och skivan släpps den 30 juni! HERREGUD! Det står ingenting på kent.nu än, så vi får hoppas att detta stämmer för det hade ju varit himla trevligt. Hoppas bara inte detta är sista skivan, isf blir jag himla ledsen... Men omg!!!!

"Du fick ingen mat, du fick ingen mat för du ska banta"



Ligger i Mattias säng och vi kollar på "Hitta Nemo", det är mysigt. I eftermiddag ska vi till min moster och hälsa på henne, och så kanske vi ska kolla på min kusins fotbollsmatch också, f10 haha<3 Jag saknar att spela fotboll, ska nog spela med mina vänner här hemma lite i sommar, för i Västerås är det ingen som vill spela med mig haha ^^ Nu ska jag fortsätta kolla på movien!

Hör du sanningen, den lät som ett skratt



Jag har liksom vaknat på fel sida idag. Är jättearg och irriterad, jag har skällt ut facebook två gånger, Annas jacka en gång och lite såntdära trevligt. Fast jag har på mig min nya tröja som jag köpte idag, och den är fin så det är bra. Och ikväll ska jag till Mattias, fast egentligen så skulle vi haft filmkväll men sen ville visst ingen, men jag åker till Mattias iaf. Han har lovat att vi ska gå till ica, och då ska jag nog köpa godis för att man får äta det när man har haft en sånhär dålig dag sådetså!


Trippen till Kalmar

Var i Kalmar igår som sagt, och här har ni mig, mami och Anna:









Shoppat



Har varit i Kalmar och shoppat hela dagen, detta har jag köpt+ lite till. Jag älskar rea<3 Nu ska mami, jag och Anna fortsätta mysdagen med ansiktsmasker och movie.

Stardust, lady Stardust spread your hair across your universe of magic





Sitter och målar naglarna, kollar på "Hundtricket" och kanske snart ska sova om jag kan det. Imon ska mami, jag och Anna åka till Kalmar och shoppelishoppa lite. Hoppas att Monki har rea och att jag kan hitta lite fina saker, I need it. Godnatt!

Fffffinaly!

Jag har FINALY fått mitt schema, om än heeeelt omgjort så nu ska jag bara vara ute i hemtjänsten och inte inne på boendet. Min chef har absolut inte alla hästar hemma; hon frågade idag för femte gånge om det var några speciella datum jag skulle vara ledig, och jag svarade för femta gången att "ja, 7-10 juli". Offer liksom... Nu är jag iaf ledig under Hultis, plus att jag kan åka på Emmaboda, ska bara försöka byta bort passet på söndagen så jag kan festa på lördagen. Och så tror jag att jag kan åka och kolla på The Ark+The Sounds konsert i Helsingborg också, hoppashoppas jag kan!
Sämst är att jag inte får den lediga veckan som jag hade på det andra schemat, vilket resulterar i att jag inte kan åka och kolla på Kent i Stockholm och jag kan inte heller åka till Västerås, vilket suger, och så har jag en massa långa pass, typ 7-21:30 med 5 timmars rast i mitten. Menmen, hoppas jag överlever sommaren iaf.

Sommarlovsfesterna

En vecka försent typ men lägger in några bilder sen festerna i fredags och lördags!

Fredag:










Lördag:












Little dysfunk you

Hade introduktion på jobbet idag, var riktigt tråkigt. Det enda som var roligt var att öva på att släcka en brinnande människa. Och så var det tråkigt på lunchen för att alla bara försvann så jag fick gå och sätta mig på ett elskåp utomhus och äta min sallad ensam.
Är på knäppt, bitchigt humör idag såatte det är inte så nice, plus att jag har ont i halsen och en blåsa på tungan.
Imorgon kommer iaf Mattias hem, så då får jag träffa honom, bästbästbäst!

Bloppblopp

Är hemma hos mami nu, och där ska jag bo hela sommaren såatte. Imon ska jag på introduktionsdag för mitt sommarjobb, jag är inte ett dugg pepp :( Dock har jag hittat ett par fina skor som jag köpte på tradera förra sommaren, mne gömde dom visst väl i min byra fast hittade dom nu ikväll så då blev jag lite glas. Nu ska jag sova så godnatt!

Läget nu dårå!

Sitter hos Marie nu, ikväll blir det party på Kåren! :D
I förmiddags hände värsta grejen! Jag skulle ladda min dator och så stoppade jag i laddaren i kontaktuttaget men då kommer värsta elden ut ur uttaget och TVn, bödrosten och typ allt slutade att fungera! Jag blev typ helt chockad och var ringde mami som sa att detantagligen var en säkring som gått och sa att jag bara skulle flippa upp en knapp som åkt ner, så då gjorde jag det, och så sa hon att jag absolut inte skulle sätta i laddaren igen. Och senare när jag kollade på kontakten så var liksom dom här piggarna som man likso sätter in i kontaktuttaget helt svarta och det såg ut som om lite var borta från den ena piggen. Alltså, HELT SJUKT! Såatte, jag har ingen dator alls förens jag kommer hem på måndag till Småland.

Nu ska jag sminka mig och sen blir det party all night long!

Nattblogg

Hej allihopa!
Nu har jag varit hemma en liten stund, jag har typ hunnit tvätta av mig sminket och pratat lite med Mattias + sett på hur Ansgar typ försöker bryta sig ut genom fönstret för att det var en annan katt utanför, sötnöten liksom!
Kvällen har varit bra as usual. Vi åt gratis tacobuffé på ett ställe, sen drog vi till Marie och satt där ett bra tag innan vi drog till Konrad och sen Bill&ob. Nu är jag alltså hemma och ska snart sova för jag ska rvätta imon och så ska jag partaja på kvällen också såatte, känns som en bra grej att sova haha ^^ Hoppas ni har haft en bra fredag! Puss!

Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen







Helgplaner och sådära

Tjabba alla!
Har inget direkt att skriva eller några coola bilder att visa upp för jag pluggar mest nu. Tentan är imon= jag får också sommarlov! Wohoo! Det blir party både fredag och lördag så på söndag är jag megabakis, jag ska städa och packa det sista innan jag åker hem till Småland över the summer liksom såatte! Puss på er!

Happy B-day!

Idag är faktiskt ingen vanlig dag, det är Ansgars 1-års dag! ♥
Lilla pälsbollen har blivit stor så himla snabbt, herregud jag har haft honom i redan 40 veckor. Det är galet men otroligt himla jättebra också förstås!
Så grattis Ansgar på 1-års dagen!


Lilla snuttisen första veckan hemma!



Och nu har han blivit såhär stor<3

Din skugga

Känns som om detta kan bli en okej dag liksom! Började plugga redan vid 7:30 (har tagit en paus nu för att vila hjärnan) så jag har läst halva mina anteckningar och faktiskt fått in lite i huvudet. Det är också fint väder, Johnossi kommer till Hultis och så har jag avbokat tiden hos allergiläkaren imon för jag känner att jag inte har tid att gå dit såatte!

(Och bara för att Ansgar inte väckte mig inatt bjussar jag på en bild av världens sötaste katt in action med vippan!)


WOOHOO

:D:D:D:D:D Min vän Anna har nu fått ledigt under Hultis såatte, HON SKA MED!!! Kommer bli ett sånt jäkla party alltså och jag är galet pepp!

Vilka mer ska till Hultis liksom? :D


Jag och min vän Anna!

This song is not for you, only for people living like we do and not for the true.





Har kommit hem från the school nu, var där och fick svar på lite frågor och så såatte... Nu blir det mer plugg ikväll (ååååh så tråkigt alltså). Men på fredag blir det party!!! Och på lördag också för den delen, bäst liksom.
Hehe har förövrigt sötaste katten som springer runt och jagar en massa flugor, det är bra för han tycker det är kul. Puss!


RSS 2.0