För Hjältar och Hjältinnor stannar kvar, med ryggen upp mot väggen bara hud mot vassa eggen och de rivs och slår och bits för sina liv eller någon annans, de får ingen belöning men de kräver ingenting de bara gör biter ihop och håller käften













Saknar....



Och hon stänger sin mun för att skydda alla orden, hon gömmer dom i tungan



Älskar att man fick sova en timme extra inatt, och att Ansgar inte vaknade förens vid nio. Åh, ljuva sovmorgon ♥
Funderar på vad jag ska gör idag. Får nog tyvär ta och läsa lite anteckningar inför tentan, men sen ska jag nog bara chillerilla, typ kolla på movie eller spela sims! Au revoir mon amis.

Yesterday, Halloween-fest









Vi var hos Ida-Lisa innan och åt+hade förfest och spelade våghals! Det var spännande måste jag säga haha... Och vårt partydjur Twinky var såklart också utlädd (till en mumie), men sen ville hon låna Ida-Lisas vingar och då såg hon ut som en puppa med vingar! Sen drog allihopa utom Catti och Kelly till Kåren för att ha lite party där, och jag blev jätteglad när dom i vanliga fall spelar dålig musik men då spelade dom "Kom igen Lena", så det var ju jättebra! Och alla var helt förtjust i Ida-Lisas outfit och det kom fram en typ japansk tjej och ville bli fotad tillsammans med henne! Och ja vi var inte där sålänge för det var jättelång kö in men vi han med typ nån timmes dans innan det var dags att dra hem och jaa, jag cyklade som vanligt och kom som tur var levande hem utan att ha vält eller liknande. Är fett duktig på att cykla med andra ord hahaha...

(Och ajustdet, översta bilden är snodd från Ida-Lisa, och tagen av Maries karl! Får dåligt samvete om jag inte säger det :p)

The plans for the day alltså.

Äter havregrynsgröt. Har läst exempelfrågor som kan tänkas komma på tentan nästa vecka. Denna kursen kan DÖ, jävla kvalitativ metodteori *kräks*.
Ska snart gå iväg till ica och inhandla nödvändiga saker, exempelvis kattsand och en bakpotatis som jag ska ha med mig ikväll till Ida-Lisa. Resten av dagen ska jag ägna åt att städa upp lite här i mitt lilla bo, kanske gå ut en runda med Ansgar om han vill (det vill han inte), fixa mig och sen cykla iväg till Ida-Lisis! Håhåjaja så kul det kommer bli ikväll! Hoppas ni andra som ev. också ska iväg på fest för det alldeles jättetrevligt, eller ja ni får förstås ha det så trevligt annars också.. ^^

And I was dancing the whole way home



Hejhejhallå allihopa! Nu, eller ja sen kl. 12 idag, är det helg för min del. Oh yeah, I like. Jag var iallafall jättetrött när jag vaknade eftersom en viss liten hårboll inte alls tyckte att jag skulle sova, och försökte få upp mig med att jama i några timmar. Kändes inte helt okej... Klev upp tjugo minuter innan jag var tvungen att cykla så orkade varken fixa håret eller sminka mig, men vi hade ju ändå bara seminarie så det gjorde inget.
Och imon är det Halloween-fest på Kåren och jag är peppp! Eller egentligen är jag väl mer pepp på förfesten hemma hos Ida-Lisa, åh kommer bli så himla megaroligt!
Nu ska jag fortsätta spela Sims.




Vi är barn från Rödastan, jag vet var vi kommer spöka en dag



Det här har jag gjort idag:


Åt frullis och läste PM inför seminariepluggandet.


Valde kläder (som jag glömde att ta kort på sen ^^ Blev iallafall en hundtasmönstrad kofta och en vanlig svart kjol) innan jag cyklade vidare...


... till Marie för att tillsammans med Ida-Lisa dricka saft och seminarieplugga.


Cyklade hem och åt lite mat- nudlar. Mm studentmaten #1!


Chillat i soffsängen och gosat med Ansgar

Nu ska jag fortsätta chilla, dricka te och sen sova. Imon har jag på nått lustigvis typ heldagsseminarie men jag fattar inte alls hur vi ska kunna fylla en hel dag med detta. Hmm, hoppas vi får sluta tidigare!

I will be coming with you, tonight

Alltså The Sounds kommer till P&L, jag DÖR. Jag vill inte till p&l men älskar ju Sounds. Jag hoppas innerligt att dom väljer att spela på några andra festivaler/ha egna konserter i Sverige i sommar...

And I'm crying for things I tell others to do without crying






Idag hade jag alltså på mig detta/såg ut såhär.
Är lite opepp på allting nu, det är tråkigt. Har räknat ut att jag i snitt sovit 14 timmar per natt sen i fredags, känns kanske inte helt okej? På fredag ska vi på en sån hör Halloween-fest på Kåren men jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till fastän alla andra verkar ha big plans (funderade på Berny Pålsson men då måste jag ju typ köpa vit sprayhårfärg och vingar men jag har inga pengar och ingen skulle fatta vem jag försökte föreställa ändå... Så nu funderar jag på att vara glitterpoppare för har nog alla saker som behövs till det hemma men jag vet inte och tror ingen kommer fatta nu heller om jag kommer trippandes i rosa tyllkojl, rosa kinaskor, prinsesskrona och en massa pärlarmband... Äh får damp/panik/whatever. Please HELP!).

Ikväll är det iallafall Housie<3 Ska kolla på det och sen ska jag dricka jordgubbste ur min stora kopp som rymmer hela 7 dl te! Bra för då slipper man gå och fylla på så himla ofta.

I skolan

Sitter i skolan och har föreläsning. Det är så tråkigt och jag längtar tills denna kursen is over!


Min tvättstuga

Oki jag älskar min tvättstuga lite ibland alltså. Kommer hem idag till Västerås och ser hur tvättkorgen liksom svämmar över av all tvätt och jag tänker att jag måste liksom tvätta NU! Så jag går ut till tvättstugen, kollar på bokningstavlan och får en tvätt-tid samma kväll, alltså nu. Känns himla jättebra faktiskt. Och så står det en fåtölj i tvättstugan också som har stått där i typ två månader men som ingen verkar vilja veta sig vid. Eller det är typ ingen riktig fåtölj utan typ en stol-fåtölj med en ganska skabbig klädsel, det är typ en sånhär: Iallfall, jag vill ha den. Så jag tänkte skriva en lapp på den och undra om någon äger den och om jag isåfall kan ta den/ om ingen äger den så kan jag ju ta den eftersom den ändå bara står där. Tänkte liksom byta ut klädseln såklart, men sen har man en nice fåtölj, och typ gratis också! Jag gillar saker som är gratis. Och så ska jag nog måla om den fast jag har inte bestämt mig än men den hade ju passat mycket bättre ommålad, kanske i vitt med nått skitsnyggt klädsel på. We'll see.

Heart in a cage

Soffchillar i Stockholm för tillfället. Vi kollade på film men nu pratar Mattias med sin mami så jag underhåller mig med att läsa bloggar, skriv blogg och lyssna på "The Strokes". Det har typ regnat hela dagen här, så himla opepp. Jag har mest suttit och spelat Sims och såntdär som man kan göra när det regnar.
Och förresten så ska vi på sånhär Halloween-fest på fredag på Kåren men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Kom på igår att det hade ju kanske varit spännande att klä ut sig till Berny Pålsson eller nått sånt där men vi får se hur det blir med det så att säga. Imon åker jag iallafall tillbaka till Västerås igen och då måste jag fixa alla grejer som ska fixas till praktiken om två veckor och det gör mig jättestressad och så plus att jag äger ingen skrivare så jag kan inte ens skriva ut mina papper som måste skickas, så det är ju mindre roligt men jag hoppas det blir kul att komma ut på praktik typ.


Tre bilder från igår:







Saw the earth and I saw the sky

Godmorgon!
Är inte alls sådär jättebakis idag som tur är, fast det är Mattias haha. Jag sitter och äter uppstekta pannkakor och kollar på "Charlie Wilson's war" eller nåtsåntdär hetter den. Finns iaf två jättefina grey hounds i den ♥
Idag regnar det förresten mycket här i Stockholm, så jag tror det blir till att sitt i soffan hela dagen och mysa. Skönt!

OBS! Man måste släcka lampan när nån går u...

dsc02797 (MMS)

OBS! Man måste släcka lampan när nån går us ett rum för då kan nån rädda en isbjörn!! Tror jag iaf....


Är party fastän klockan bara är jätteltd. ...

Är party fastän klockan bara är jätteltd. Dricker xide och en bla drink1!


Tentafest

Nu ska jag iväg på nån slags tenta-fest med Mattias för han har haft tentavecka. Är inte särskilt pepp men det kommer, och annars hotar Mattias med att tvinga mig klunka mintu haha. Hopps ni alla andra får en nice fredagskväll!

På vägarna i natt kan jag hålla mig för skratt



Sitter i Stockholm. Jag spelar Sims, Mattias står bredvid mig och lagar mat. Ikväll ska vi bara ha en mys-i-soffan-kväll, typ kolla på movie och antagligen somna innan klockan är nio eller nått sånt haha.


TRÖTT

Är så förbannat trött idag. Vi kom till Stockholm vid 00:00 inatt, fick vänta på tunnelbanan i 20 minuter. Var hemma vid ett och somnade vid halv två. Det blev fyra och en halv timmes sömn innan det var dags att stiga upp och åka tillbaka till Västerås och ha seminarie. jävla tråkigt alltså. Jag är inte på humör idag.

Alltså?



Det här är faktiskt inte okej någonstans...

Today is a good day?

Hade föreläsning i Eskilstuna idag. Var tvungen att gå upp tidigt och så regnade det en massa när jag cyklade till bussen. Som tur är har jag en snygg regnjacka att ha på mig. Hade en dålig dag och var lite arg på allt och alla, Ida-Lisa's mamma bjöd oss på russin som hon skickat, och våran föreläsare är dålig och borde gå tillbaka och jobba på psyk ("Huuuur är det att leeeeva med en lååångvarig psykooossjukdoom?" Det var väl hennes favoritcitat som hon sa typ femhundra gånger idag för hon gillar ju att dra paralleller med det vi läser -kvalitativ metodtoeri- nu och psykiatrisk vård?). Och så satt jag, Ida-Lisa och Marie, alltså team SLIM haha, och pluggade också, alltså seriöst ovärdaste kursen!
Tittar på House nu, och ska snart packa för jag åker hem imon för att gå på begravning på torsdag.
På fredag ska jag ha ett cp-"seminarie" som typ är mer som en redovisning. Skitkurs :@



When they set me free, yeah, they set me free



Nu sitter jag på Maries golv tillsammans med henne och Ida-Lisa! Tanken var att vi skulle plugga men vi kom på att vi inte riktigt vet vad vi ska plugga på, så vi ska göra det imon istället. Och så lyssnar vi på Mozart, spännande.
Känns bra att vara tillbaka i Västerås och sådära, har saknat mina fina vänner. När jag kommer hem ska jag pyssla i lägenheten lite och sen ska jag spela sims, bäst!

I Eslöv






Hos Pop!

Hallå!
Nu är jag hos Pop! Himla jättetrevligt och hon bor jättemysigt. Nu har vi gjort oss fredagsfina, varit på systemet och snart ska vi gå ut och promenera lite i Eslöv har vi tänkt.


Follow these instructions, do exactly as I do.



Var i stan idag med Anna. Köpte presenter till Mattias systerdotter som fyller ett år, kollat på när mami lämnade blod och sen åt vi pizza. Det var behövligt.
Roligaste/konstigaste/what ever grejen hände när vi skulle kliva på bussen;
Jag: - Hej! Växjö... *Lägger fram 50:- som det kostar*
Busschauffören: - Ska du till Växjö?! :D:D:D:D:D
Jag: - Haha jaa...
Busschauffören: - Jaha, då vill du säkert åka så mycket halv som möjligt..? (Halv= det man betalar när man är under 20 år)
Jag: - Haha joo, fast jag är ju inte halv...
Busschauffören: Hohohoho! *Skriver ut en skolungdomsbiljett=halv*

Haha jag typ, okej..? Alltså schysst av honom, mindre schysst för mig om det kommer på en kontrollant och han/hon ber om att få se legitimation -> Jag får böta 800:-.. Haha, denna gången hade vi tur iaf, och jag sparade tjugo kronor! & imon åker jag till Eslöv och finaste Emmelie ♥   Och idag hade jag på mig detta:




Lilla snuttungen ❤




Tiden går, om hundra år är vi stjärndamm



Sitter för tillfället hemma hos mamma och dricker te. Spenderade gårdagen tillsammans med Mattias; först hos hans mormor och sen åkte vi hem, lagade tacos och kollade på fotbollen tills det stod 2-0, och då gav vi upp. Sov hos honom, och idag lagade jag lunch åt honom, hans mamma och bror. Och så nu har jag åkt hem. Ikväll ska jag bjuda min familj + Mattias på crêpes, så det blev nån slags matlagningsdag idag.
På fredag åker jag till finaste Emmelie i Eslöv och hälsar på, men innan dess ska jag vara med Anna på hennes textillektion i skolan. Hennes lärare sa tydligen att jag kunde sy lite medans jag var där haha, så jag ska nog bara sy en pläd till Ansgars resebur.

Time goes by, yes it flies when you try to catch a star



Livet går sin stilla gång här hemma i Småland. Har precis kommit hem från Mattias efter att ha sovit där inatt, så nu sitter jag och Martin uppkrupna i soffan, dricker te och äter bullar som Anna bakat.
I Lördags kom finaste Emmelie och hälsade på mig en snabbis och vi bestämde att eftersom Mattias nog åker hem under helgen för att göra nått obligatoriskt i skolan så kan jag likaväl åka ner till henne i Eslöv och hälsa på ♥ Jag hoppas det blir så, skulle vara så himla mysigt!


Min finaste och bästaste Pop ♥

Ibland är livet orättvist

Som ni vet är jag hemma hos mami nu, men denna helgen blev långt ifrån som planerad. Det finns inget enkelt sätt att säga detta på såatte... I torsdags fick Mattias pappa en stor hjärnblödning och fick åka akut in till sjukhuset. Mattias, hans bror Stefan och hans fru Lina åkte ner med första tåget på fredagen för att vara med sin pappa + övrig släkt på sjukhuset, dit jag också kom på fredaseftermiddagen. Tyvär var hans hjärnblödning alldeles för omfattande så hans liv gick inte att räddas. Jag vet inte vad jag ska säga, allting låter så fjuttigt. Jag är ledsen och blir ännu mer ledsen när jag tänker på Mattias och hans familj och vad de går igenom. Vet som sagt inte vad jag ska säga, allting låter verkligen så litet och obetydligt i jämförelse med vad som verkligen har hänt.
Jag är så fruktansvärt ledsen för eran skull, vill bara att ni ska veta det. Kram.

What clowns are we

Ja jag har ändrat min header. Vet inte alls om jag kommer ha kvar den länge till men tills jag har tagit nån bättre får den nog hänga med, tror jag, fast jag vet inte är ganska osäker... Har haft lite "fotokväll" med Anna. Det var roligt och så, plus att det är mycket lättare att fota när man är två, eller iallafall roligare haha.



Ge mig arsenik, för stan är full av tanter och tragik





Ikväll har vi firat mami för hon fyller år och sådära och så har vi ätit god mat och Anna&jag har typ bott i hennes säng hela kvällen och såntdär himla trevligt! Nu är jag jättetrött så nu ska jag faktiskt sova. Godnatt!

Som musik man bara hör när man kan tala samma språk



Ligger i sängen och kollar på "Mia och Klara", det är bäst! Imon åker jag hem och ska fira mamma för hon fyller år, och sen på fredag ska jag träffa underbaraste Emmelie ♥
Är för örvirgt sjukt trött för vi hade världens mördardag i skolan med en föreläsare som borde ha spelat in ett avslappningsband istället för haft föreläsning; hon hade en så sövande röst att jag nästan somnade haha ^^

En gammal bild på mig och Pop

 


Och svar till "hemlis O.O": Dr. Martensskorna vet jag finns på bl.a. Brandos.se, kattskorna har funnits på Shock innan men finns bara i rött numera tror jag och de helsvarta skorna med en vit linje är från Shock :)

Bullkalas

Det är ju faktiskt kanelbullens dag idag och för att fira det åkte jag och alla mina underbara västeråsvänner hem till Ida-Lisa för att baka några! Vi bakade även bullar med vaniljsmak samt lussekatter, åh och så blev det några över så hoppas Ida-Lisa kommer ihåg att ta med sig några tills heldagsföreläsningen i Eskilstuna imon.







Grattis!

Grattis mamma till ditt nya jobb :D


Monday you can fall apart

Idag är jag SÅ trött. Hade legat kvar och sovit om det inte varit för en mycket sur Ansgar som skrek högt för att jag skulle komma upp och hålla honom sällskap... Jag har även hunnit med att handmata honom lite (låta honom äta hans torrfoder ur min hand) då han typ inte äter nått alls längre. Känns inte okej faktiskt.
Iallafallis, jag ska cykla till skolan om tio-femton minuter och jag sitter fortfarande iklädd pyjamas så jag borde lägga på några kol så jag blir klar snart. Och i eftermiddag ska vi baka bullar hos Ida-Lisa!

Helgen

I helgen har papi och Åsa varit här, det har varit hur mysigt som helst! Och jag har blivit så himla bortskämd och fått så många saker att det känns som om det har varit en jättelång julafton eller nått sånt ♥
I lördags gick vi på stan hela dagen, tror det var mest Åsa som shoppade haha men jag (läs pappa och Åsa) köpte ett par jättefina fejk-Dr. Martens-skor och en svartvitrandig jätteskön t-shirt. På kvällen åt vi sushi hemma hos mig, sen tog vi en taxi ner till stan, för vi hade druckit vin, och kollade på bio. Och igårkväll kom vi även på att jag borde ha nya köksstolar för mina gamla var lite ostabila haha så idag åkte vi till Ikea och jag (läs pappa och Åsa igen) köpte stolar, en taklampa, tyg som jag (läs Anna den här gången) ska sy kuddfodral av. Fick även en borrmaskin och en massa tänger haha så nu kan jag typ bygga ett helt hus nästan! Plus att min helt megahändige far har:
1. Hjälpt mig att fixa min rullväska som hade gått sönder
2. Gjort så att min toa inte luktar avlopp
3. ÄNTLIGEN fått av mitt filter från kameran så jag kunde putsa bort fläcken som var på insidan av det
4. Satt upp min taklampa (Åsa och jag hejade på!)
Oh som sagt, har varit en helt jättemysig helg och det var mycket roligt att dom kom och hälsade på mig och vi sa att dom skulle komma och hälsa på mig i vår igen :D Sound pretty good alltså!






Min nya taklampa! Den ger ju inget såntdär megljus ifrån sig men det gör absolut ingenting, fattar ni hur mycket mysfaktorn går upp i min lilla lägenhet tack vara denna urfina lampa?! Ser ju ut som typ tusen stjärnfall ♥ I'm in love!

Shoppingtur



Nu ska jag till Hälla med papi och Åsa! Jag ska införskaffa mig nya köksstolar :D

Partypictures







Yesterday

Okej min blogg verkar för tillfället inte gå att se, vet inte riktigt varför men, hmm... Hade iallafall himla trevligt igår! Vi var först hos Catti och hade förfest, sen drog vi till Blue Moon Bar för där skulle några andra från klassen tydligen vara. Haha alla killar där var fett läskiga och typ sånt men det gick bra iaf ^^ Lägger in lite bilder iallafall, och om typ tjugo minuter kommer min papi och Åsa hit!!!
.... OKej det går inte att lägga in bilder heller, jädra skit blogg.se!

LIVET

Jag har åter fått ett liv! Känns mycket bra måste jag säga. Tentan kändes som om den gick bra så nu hoppas vi på ett godkänt! Annars har jag väldigt bråttom nu för jag är redan sen, ska på lite fest idag. Fast det blir inte så mycket festande för min del för min del för min papi kommer och hälsar på mig imon och det känns som en bra grej att vara pigg då! Hade egentligen gjort en fin video men den blev asseg för jag filmade med min webcam, EJ BRA! Så ni får nöja er med en bild. Ha en trevlig fredag alla. Puss!


RSS 2.0