Cat's don't care if you're crazy

Jag har precis beställt snyggaste tygkassen EVER! Så rätt citat alltså. Komemr ba glida fram med den.

Wherever you are- I am sunshine.

Har bästa två kommande veckorna framför mig nu! Vet, tjatar bara om vad jag ska göra men alltså det är så amazing! Ikväll ska jag passa en jobbarkompis hund, och han ska stanna hos mig till imorgon eftermiddag. Så bäst att en hund liksom ska övernatta hos mig! Imorgon ska jag bada med min jobbarkompis, och Coin (hunden) han ska naturligtvis också med. På kvällen ska jag träffa Marie och Ida- Lisa, som kommit ner från Umeå, och så ska vi gå ut och ta ett par glas vin. Så fint att vår lilla trio ses igen, det är ju liksom 2 utav 3 bästisar på plats samtidigt!
Nästa helg ska jag på Popaganda! Bestämde det i tisdags när jag drack vin med Jonna. Så himla bra! Ser mest fram emot Laakso och Joel Alme, men MØ ska också bli kul att se.
Har ju varit i Stockholm också, och bokat Londonhotell. Ska ju dit med Panda-Emelie i oktober. Och så vi bokade också bord på ett KATTCAFÉ!!! Alltså har ni hört om någonting bättre???!
 
Annars har jag ju som sagt druckit vin med Jonna i tisdags. Råkade beställe jättemycket pizza, så nu har jag så att det räcker och blir över forever typ. I måndags vad jag på stan med Marie, jag hittade ett par svara lågskor som kommer bli superfina i höst med ett par spetssockar i. Ser liksom mig själv glida omkring i dom. Sen bestämde vi oss för att sätta oss på Pitchers en stund, så jag passade på att ta en öl pga mysigt och jättefint väder!
 
Har det så himla fint nu, livet flyter på och det känns så bra.
 
 
(På bilden skådar ni partylaman Georgios)

Svart är ingen färg, det är så man känner sig.

On my way to Stockholm och Panda-Emelie. Vi ska dricka vin och boka hotell inför vår Londontrip första veckan i Oktober. Idag är det bara 49 dagar kvar. Längtar så in i bombens alltså! Försöker spara så mycket pengar jag kan så att jag kan shoppa en ny höst/vintergarderob. Brukar ju kunna fynda ganska mycket där.
 
Såhär ser jag iallafall ut idag. min bästa reseklänning pga så himla mjuk men ändå snygg. Och min nya favoritfejkpiercing (långt ord...). Bra grej det där med fejk för då kan man bestämma om man är på piercinghumör eller inte.

Summertime

Long time, no see. Som vanligt.
 
Jag är tillbaka på jobbet efter att ha haft tre veckors semester, där jag mest åkt runt mellan olika platser och hunnit med supermycket men ändå känner mig utvilad. För att punkta upp lite utav dom sakerna jag gjort kommer nedan en liten lista:
 
  • Campat en natt på Fårö tillsammans med Ida-Lisa och mitt rosa tält
  • Varit ute och festat i Visby för första gången någonsin, trots att jag tillbringat flera veckor där varje sommar
  • Besökt Köpenhamn och Christiania (det var så himla häftigt!?)
  • Varit på Pop-klubb i Malmö vilket var SÅ HIMLA BÄST och jag och Popilove dansade konstant i tre timmar utan att vara typ det minsta fulla= händer typ aldrig men gjorde nu pga AWESOME musik
  • Besökt Gekås i Ullared och plöjt igenom hela varuhuset på typ tre timmar och blev bara 600 kronor fattigare
  • Varit i Göteborg tillsammans med mamma och hälsat på Martin där, innan han flyttar till Luleå. Vi gick ut och åt och sedan tog vi en drink på ett ställa längs avenyn
  • Träffat min moster, hennes och mammas kusin samt deras moster, och lyssnat på hur dom samtalat om allt kring himmel och jord
  • Åkt tillbaka hem och hunnit gå ut och dricka vin tillsammans med min finaste Marie
 
Genom att läsa ovanstående lista förstår ni ju att jag är himla nöjd med min semester. Nu är jag redo gör hösten, som jag för övrigt bestämt ska bli min bästa någonsin. Dä ni!

RSS 2.0