And then laugh about the others, Mr. Saturday.

Nästan hela dagen har jag spenderat hemma hos Marie tillsammans med henne och Ida-Lisa. Vi har haft bakishäng, jag åt sushifrullis och sen fick jag äntligen mina chokladdoppade popcorn som jag längtat efter! Vi låg på golvet och dog av skratt eftersom vi diskuterade hur olika ord lät med våra olika dialekter (vilka förövrigt är norrländska, fagerstamål och småländska), och sen bestämde vi oss för att gå till ica och hyra film så då gjorde vi det, och sen gick vi hem och myste ner oss under en filt och kollade movie.


Nu är jag hemma och jag och Ansgar har haft släckt i hela lägenheten för det var ju earth hour, och det är lättare sagt än gjort att göra (??) earth hour med en katt som kan bränna sig på ljusen. Jag fick helt enkelt vara lite kreativ och tillfälligt möblera om på kattsäkra hyllor så jag kunde ställa ljusen där, och när vi väl släkt allt och tänkt ljusen blev det faktiskt riktigt mysigt.

I'll be marching by your side.

Hej! Nu drar jag iväg på party med Ida-Lisa och Marie hos vår klasskompis Calle (+ några andra killar i klassen)!



Except death, and anything else, that could maybe hurt the most.


Det här är vad jag köpte i klädväg idag:



(Den prickiga blusen och strumpbyxorna kommer från H&M, tröjan med den vita kragen kommer från Monki och klänningen från Gina tricot)

With every bubble she sank with her drink.

Idag har jag gått på stan med Ida-Lisa, Catti och Kelly, så himla mysigt! Jag råkade även spruta insmörjningskräm i ansiktet på mig själv när vi var på Åhléns, haha... Köpte iallafall en svart klänning, ett par strumpbyxor, en tröja från H&M och en från Monki, en laserpekare till Ansgi och sen lite skoskavsgrejer. Mina skoskav har börjat bli bättre nu, så kan ha på mig andra skor än bara mina joggingskor (haha tack och lov för det!). Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imon när jag ska på fest, och vad jag ska ha för frill. Tror att jag ska ha denna frillen (alltså lite halvtupperat typ), och så funderar jag på om jag kanske ska ha på mig klänningen som jag köpte idag, men jag lär väl hinna ändra mig ungefär tusen gånger innan imonkväll! (Visar bilder på det jag köpt sen, ska bara färga håret först!)

Ansgars laserpekare gick sönder för typ två månader sen, så vi har varit utan sen dess vilket han har tyckt varit himla tråkigt. Så när jag kom hem idag blev han ju eld och lågor när jag tog upp den och började lysa med den och sprang runt här som en liten tok och jagade, snuttis liksom! Sen blev han trött, så nu ligger han på loftet och sover! ♥


Jag ber dig, ge mig en vit lögn, säg att du tror på mig i nånting.


Vill ha fredag kväll, för då ska jag få dricka vin med mina vänner och vi ska tydligen grilla också även fast det kanske ska snöa och isåfall blir det årets första grillning för mig, och sen ska vi nog till Kåren. Fint!
Och idag har jag städat hela mitt lilla bo; dammsugit och diskat och renbäddat och skurat golven, så nu kanske jag kan få lite ro kan man ju tänka. Annars lyssnar jag mest på "999" och dricker te ur min jättemugg. Att dricka te ur jättemuggar är det bästa.

Kattfunderingar.

Funderar mer och mer på att köpa en katt till. Dels för att det hade varit så himla mysigt, men också för att Ansgar skulle ha fått lite sällskap. Han har ju blivit bortskämd med att jag ofta inte är borta mer än fem timmar i sträck (ibland åtta om vi har heldagsföreläsningar), och sen tänker jag ju att nu i höst ska jag ju ha 16 veckors praktik, och sen efter det så börjar jag ju jobba och kommer vara borta minst åtta timmar. Vet ju att han oftast sover, men tänker ändå att en kattkompis hade varit fint. Och nu har han ju blivit mer och mer säker, och är inte alls lika skygg som han har varit och det är ännu en orsak till att jag tror att han hade uppskattat en kattkompis. Även om jag bor litet (32kvm), så har jag ju tre meter i tak, och kan därför bygga på höjden om jag märker att det skulle bli förlitet. Anledningen till varför jag tvekar att köpa en katt till är:

- Tänk om katten inte alls passar som innekatt? Kommer ju bli megaproblem eftersom jag vägrar ha utekatter.
- Hur fasen ska jag få med mig en resväska till mig själv plus TVÅ kattburar på tåget när jag ska hem till mamma? Kommer ju aldrig funka, det är ju liksom krabbigt bara att resa med Ansgar. Hade jag haft en bil så hade det ju inte varit några problem, men nu har jag ju ingen bil. Och tänk om den nya katten är åksjuk och kommer att jama i fyra och en halv timme hela resan ner, haha, kommer ju bli crazy!
- Är rädd för att Anna kommer vara allergisk mot den nya katten, så att hon inte kan komma upp och hälsa på här/jag kan inte komma ner.

Så himla mycket att tänka på, men är så himla sugen på en till katt och har redan tänkt ut olika namn, som förövrigt ska komma ifrån Harry Potter.
Well, vi får se hur det blir med saken, men det hade ju varit underbart om Ansgi och jag hade fått en till liten kompis!

999



Gråter lite smått hysteriskt i min säng. Älskade<3

The ones who sit and worry about getting to old.

Försöker hitta motivation till att plugga; det går sådär ska jag säga er. Försöker prata förnuft med mig själv och säga att detta är ju sista salstentan och kom igen plugga nu då! Men har aldrig varit bra på att lyssna på mig själv, och det är jag inte nu heller. Längtar hem också, fast det är bara åtta dagar kvar tills jag ska få komma hem, ska bli ungefär bäst! ♥

Åh, haha måste ju berätta vad jag gjorde igår! Var förbi Marie och hämtade min plånbok som jag glömt där så jag skulle kunna gå till skolan och hämta ut min tenta. Men på vägen till skolan så gick jag igenom stan och så tänkte jag att jag skulle kika in på Lindex en snabbis, och femton minuter senare så kommer jag ut därifrån med en bikini? Alltså, en BIKINI?!?!?! Hahahahaha! Vad är det för ålderskris jag går igenom? Alltså, här är personen som har badat ungefär fem gånger dom senaste fem åren, och dessutom gärna har en stor tunika på mig när jag väl har bikini på mig, och chansen att jag kommer bada i sommar är väl minimal? Haha, ja, om inte annat så har jag ju en fin bikini att kolla på! Får väl hänga upp den på väggen typ.


B-day!

Idag blir jag ett år äldre. Och eftersom jag har tenta på torsdag så ska jag antagligen bara vara hemma och plugga. Fast jag ska lyxa till det lite och äta världens godaste sallad till lunch, för man får faktiskt lyxa till det när man fyller år!


Våffeldagen!

Idag har jag och Catti varit hemma hos Ida-Lisa och ätit våffelfrullis; gott! Och sen har vi hängt i parken och myst i solen, och det har även kommit fram en full kille till oss tre gånger och frågat om han fick sjunga för oss och sen sjöng han. Vi höll väl ungefär på att dö haha.
Resten av dagen ska jag spendera med att plugga, och om jag orkar/hinner så ska jag diska och städa iordning.





För även om jag lämnar dig nu, för alla gator och torg, är du aldrig långt bort ifrån mig.

  • Min cykel har fått en dödsdom. Domen föll i fredags då jag och Ida-Lisa var med den hos cykelreparatören. Det skulle tydligen bli dyrare att laga den än att köpa en ny cykel. Jag sörjer. Älskar ju min racercykel! Så nu måste jag köpa en ny... Ida-Lisa kom på den eminenta idén om att vi kan köpa den när vi ändå åker till Stockholm för att hämta mina sista flyttkartonger som jag har kvar där, för då har vi ju bil och sådär. Så har en ny cykel inom fjorton dagar antagligen.

  • Jag har totalt skoskavat sönder mina hälar. Fick ju mina creepers här i veckan, och smart som jag är så tänkte jag ju att "Vad bra! Då kan jag ha på mig dom nu när jag ska gå till Ida-Lisa!". Ej smart. Fick ta av mig skorna halvvägs eftersom jag upptäckte att jag blödde, och fortsätta gå i strumporna. Som tur var hade dom sopat gatorna samma dag, så min lilla promenad i bara strumplästen gick himla bra! Skorna går numera under namnet "hästskorna" eftersom Ida-Lisa tyckte att jag såg ut som en häst när jag skulle gå i dom eftersom jag inte kunde gå normalt pga skoskaven!

  • Jag fick G på en bma-tenta (anatomitenta) som jag knappt pluggat på!!!! Hade hoppats att jag skulle ha klarat en del av tre så jag skulle slippa skriva om hela, men så igårkväll så fick vi resultaten och då stod det där fina G'et där! Hur glad jag är? Ungefär megasuperasglad!

  • Har folkhälsovetenskapstenta på torsdag. Har gått på totalt 1,5 föreläsningar eftersom jag har varit sjuk på resten. Jag är sjukligt skoltrött och hoppas att jag lyckas hitta lite motivation till att plugga till den. Wish me luck!

Pandaparty

Igår hade jag hyrt in mig hos Marie för att ha ett litet pre-födelsedagskalas där temtat var panda! Dagen började med att Marie och jag, jättestressade pga jag var försenad, slängde ihop en liten tårta i form av en panda som blev himla fin! Sen så fixade jag mitt hår samtidigt som jag skulle visa Marie hur hon skulle fixa sitt för att också få panda; gick suveränt! Sen kom Ida-Lisa, Catti, Kelly och Sofia, och så sminkade vi oss lite och sådära innan dom gick och köpte mat och jag sminkade färdigt mig. Åt lite pizza och så fick jag födelsedagspresent; fyra små vinflaskor! Liksom, how cute? Blev även bjuden på maten så jag var happi! Lite senare framåt kvällen så åt vi tårta, kollade på Eric Nortman-klipp på youtube och jag och Ida-Lisa dog ungefär hundra gånger om haha (har det på movie men tänker inte visa här haha)! Vi hängde hemma hos Marie hela kvällen, och sen när hon blev trött så gick vi hem, eller jag och Ida-Lisa gick ut på en liten nattpromenad och efter jag följt henne hem så gick även jag hem. Fin kväll!











WOOP WOOP!

Dricker vin och festar hos Marie! Har fått vin i miniflaskor i fdelsedagsåresent av mina vänner-1 Bästa presenten!´haha!

Creepers

Mina nya skor kom idag, ååååh<3


The world still loves you Mr. Saturday.

Morgonen började sådär kan man ju säga; hade cyklat typ i två minuter, och sen hoppade kedjan på cykeln... Fick släpa tillbaka cykeln till närmaste cykelställ eftersom bakhjulet vägrade att rulla. Behöver jag säga ungefär hur förbannad jag var? Vet ju inte ens hur jag ska kunna laga den eftersom jag inte kan gå någonstans med den och jag kan då inte laga cykelkedjor själv och fan jag använder ju min cykel hela tiden och jävlajävlajävlaskit!!!
Sen fick jag powerwalka hela vägen till skolan för att inte komma försent, var inte så kul. Dock var seminariet inte alls så stort som jag hade tänkt, utan det var faktiskt ett ganska trevligt seminarie. Vi skulle också få tillbaka vår grupptenta som vi gjort, och vår seminarieledare sa att alla grupper skulle få kompletering på hemtenta och det kändes ju lite sådär liksom. Och sen så går jag och Marie till den läraren som hade vår tenta och ber om att få den, så han börjar plocka i sina papper, hittar rätt tenta och sen säger han: Gratulerar! Och då har vi liksom fått godkänt på vår tenta! Marie och jag blev typ helt crazy och började fnittra helt hysteriskt haha, mest för att vi nog inte fattade hur vi kunde fått godkänt på vår hemtenta medan alla andra fått kompletering.



Efter seminariet så gick jag, Marie och Ida-Lisa ner till parken och så köpte vi en glass och varsin munk och sen så satt vi på en bänk och hade lite bänkpicknick i solen. Ungefär det mysigaste som man kan göra på en torsdagseftermiddag!
Och ikväll ska jag gå på någonslags Vårdförbundetträff och lyssna på en ambulanssjuksköterska. Går väl i och för sig mest dit eftersom Vårdförbundet ska bjuda på mat och jag tänker lite så att gratis är gott! Hoppas det blir mer mat än bara en frukt.

Please come now, I think I'm falling. I'm holding on to all I think is safe.


Idag har jag hunnit med att:
- Sitta i skolan och förbereda mig inför ett jättetråkigt och stort seminarie
- Haft 100 i puls trots att jag satt stilla på en stol
- Hatat världen och varit jättearg (är fortfarande arg) utan anledning
- Duschat i hundra år ungefär
- Målat om mina naglar, så nu är dom svarta istället för röda
- Klippt min lugg

Nu ska jag kolla på tråkiga föreläsningar inför imorgon. Funderar på om jag ska gå ut och gå; det är ju trots allt himla fint väder och det brukar ju vara bra att gå ut och gå när man är arg. Får se hur jag gör med den saken. Längtar mest tills på fredag då jag ska ha ett litet födelsedagskalas med pandatema tillsammans med mina vänner. Kommer förhoppningsvis bli jätteroligt, och jag satsar på att bli kalasfull pga det är bäst!

Norrland.

Nu ska jag berätta om vår fina Norrlandresa.

Torsdag:
Blev upphämtad strax efter klockan åtta på morgonen av Ida-Lisa, Marie och Catti. Satte mig i baksätet bredvid Marie och gjorde mig hemmastad och sen så började vår resa. Marie och jag satt mest i baksätet och åt godis och sjöng med i alla låtar, Ida-Lisa körde och Catti satt fram med henne och gjorde ljudeffekter och smådansade till musiken. Fint. Vi stannade i Sundsvall och åt lunch på Max, och sen körde vi vidare. I Ramsele så fick jag en lektion av Ida-Lisa om hur man tankar (trots att jag har haft körkort i fyra och ett halvt år så kan jag fortfarande inte tanka) så att jag kunde tanka nästa gång vi skulle göra det. Sen åkte vi i ett par timmar till, och vi skrattade och pratade och hade allsång och hade det sådär jättemysigt som man bara kan ha på en roadtrip. Och när vi kör där i godan ro så ser vi helt plötsligt en vildren som står vid vägkanten och jag typ "HALLÅ DET ÄR EN REN DÄR I SKOGEN!!!", så vi hinner få en liten skymt av den innan vi har kört förbi den, fint! Efter ett litet stop och ytterliggare någon timmes körning så var vi äntligen framme i Sorsele strax efter 19-tiden på torsdagskvällen. Vi hälsade på Ida-Lisas familj, sen kollade vi på movie och somnade.



Fredag:
Vi gick upp runt halv nio, för vi skulle iväg och kolla på Vindelälvsdraget; draghundsstafett! Iklädda converse och mjukisbyxor pulsade jag och Catti lite senare runt i halvmeterdjup snö och fotade alla hundar! Tror vi måste gjort ett bra första intryck genom att kräla omkring i snön in front of public liksom, men det gick bra och vi fick fina bilder och fick se fina hundar så jag var nöjd. Vi åkte tillbaka hem till Ida-Lisa och klädde på oss mer snötåliga kläder eftersom vi skulle ut på en tur med skotern. Sagt och gjort; vi klädde på oss och gick ut och väntade på att skotern skulle bli färdigfixad. Jag var förövrigt livrädd för den och kände lite att jag inte vågade se den i ögonen, haha, så gömde mig lite bakom Catti och Marie. Sen var det dags för vår första skotertur. Catti skulle sitta bakom Ida-Lisa, och Marie & jag skulle sitta i kälken bakom skotern. Alltså, hahahaha herregud vet inte riktigt vad jag ska säga. Marie och jag har aldrig åkt kälke bakom en skoter så vi visste liksom inte riktigt vad vi skulle förvänta oss, och eftersom det var varmt den dagen så var snön inte så bra och Ida-Lisa var tvungen att gasa på lite extra för att inte köra fast= jag och Marie for runt som popcorn inne i kälken och skrek i ren panik! Det bästa med detta är att Marie lyckats få allt på film, totalt klockrent! (Och tyvär kan jag inte lägga upp filmen här eftersom det krabbade när Marie skulle lägga upp den, men ni som har mig på facebook kan se den där ^^) När vi kört i kanske fem-tio minuter så härs det världens duns, och sen typ *kraschhhhhh*. Då visade det sig att dämparen på skotern gått sönder, så Ida-Lisa får åka tillbaka hem med skotern för att låna en ny, medan jag, Marie och Catti får sitta kvar i skogen och vänta haha! Fast det gick ingen nöd på oss; Catti la sig ner och solade och jag & Marie satt i kälken och hade det mysigt. När vi äntligen fått tag i en ny skoter så åkte vi vidare och kom fram till vår slutdestination. Vi satte oss ner, solade lite och drack lite passionsfruktsläsk och hade det så himla mysigt. Efter ett tag tyckte Ida-Lisa att det var dags att vi skulle få åka lite skoter med henne, så det gjorde vi. När det var min tur var jag ganska rädd, så jag klamrade mig fast vid stackars Ida-Lisa och höll i mig för livet haha. Det var dock roligare än jag hade trott, men fortfarande ganska läskigt. När det börjat bli kallt så åkte vi tillbaka hem till Ida-Lisa och chillade. På kvällen hade vi bestämt att vi skulle kolla på "Sagan om ringen" eftersom jag inte sett dom, så det gjorde vi. Fast jag somnade och såg typ bara halva filmen haha.











Lördag:
Vi började dagen med att åka på en isfestival i Blattnicksele och kolla på "gammgamm-skotrar" som Ida-Lisa sa (alltså jättegamla skotrar). Dock så blåste det ganska mycket och det var ju lite synd för det blev ju kallt och så, men vi hann iallafall se när dom körde skotrarna, och så hann vi äta hamburgare också. Vi hade bestämt att vi skulle till en skidbacke och åka pulka, men när vi kom fram så var backen avstängd för det var en skidtävling där, så vi fick vända om. Istället så åkte vi ut och tolkade på en bob bakom skotern (som vi även lyckades välta med hahaha). Det var hur som himla roligt, och mina knän är helt blåmärkiga efter den åkturen! Eftersom vi hade sån himla tur (eller inte), så lyckades såklart boben gå sönder efter ett tag, så vi fick åka bort till ett ställa och vänta där så att Ida-Lisas mamma kunde hämta två stycken och köra hem dom eftersom alla inte fick plats på skotern. Under tiden vi väntade så underhöll vi oss genom att brottas i snön, och Marie hittade hittade en pinne och följande scen utspelade sig:
- Marie: Det här är en sån pinne som man skulle kunna ta över ett land med.
*Marie slår ner pinnen ungefär två centimeter i snön*
- Marie: Det här är mitt land; Picket! (syfter på att hon bara fick ner den en liten bit i snön, så det bara blev ett pick).
- Ida-Lisa: Men, du kan ju inte döpa ditt land till pinket?! "Det här är mitt land; pinket"?!?!
Sen dog alla av skratt ungefär.

Ida-Lisas mamma kom efter en stund och hämtade Catti och Marie (och den trasiga boben) och körde hem, medan Ida-Lisa och jag tog skotern hem. Hon typ innan vi åkte "men nu vill jag ju köra lite snabbare, är det okej?". Jag typ "visst!", så jag satte mig till rätta och höll i mig. Och hon typ gasade på, och jag trodde seriöst att jag skulle flyga av eftersom det inte fanns några bra ställen att hålla i sig på, och mina solglasögon höll på att trilla av var tionde sekund och jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller skrika, så jag var tyst haha! Sen kom vi iallafall fram till en stopskylt och där fick jag skrika till Ida-Lisa att hon måste vänta för jag var tvungen att ta av mig mina solisar, och så hoppade jag fram och höll i henne istället för att sitta och nästan trilla av. Och så fortsatte vi att köra, jättesnabbt enligt mig (dock jätteroligt!), på en massa gupp och vi typ flög run där på skotern och skrattade ungefär ihjäl oss, och Ida-Lisa sa så himla många roliga saker (som jag inte tänkte säga här i bloggen eftersom dom dels kanske är lite olämpliga (?), och sen vet jag inte om hon vill att jag ska skriva det), så jag dog ännu mer av skratt! På kvällen så kollade vi på en jättekonstig film, och sen så somnade vi.







Söndag:
Sista dagen, och vi hade planerat att vi skulle åka ut med skotern, ha med oss mat och bara chilla någonstans. Det var sol och helt vindstilla; en perfect day med andra ord. Men med vår tur så hade naturligtvis bensinslangen på den skotern som vi skulle ha gått sönder, så medan Ida-Lisa försökte fixa en ny skoter som vi kunde få låna så satt jag, Catti och Marie på baksidan av hennes hus och solade. Och jag kan säga såhär; trots att jag har smörjt in mig med både solkräm spf 30 och foundation med spf 20 i, så har jag iallafall fått fräknar, EJ OKEJ!
Iallafall. Efter ett tag har vi fixat fram en ny skoter, och vi kan ge oss ut på vårt lilla äventyr. Marie och jag sitter i släden (som vi nu har vant oss i, och är inte alls rädda haha), och efter att ha åkt ett tag så kommer vi fram till en plats som vi tyckte att vi kunde stanna på. Ida-Lisa börjar fixa iordning en sittplats åt oss, och vi andra står mest och tittar på. Sen ska hon göra upp eld, men det blåste lite för mycket så tändstickorna blåste ut hela tiden, och så körde vi lite teamwork och efter en inte alltför lång tid så har vi fått upp en liten eld och börjat steka upp pannkakor. Det var ju ungefär det godaste! Vi satt i vår lilla "soffa" och myste, men det blev ändå lite kallt så då fick vi trycka ihop oss och så hade vi ett liggunderlag över oss som täcke! Sen åkte vi lite skoter, och medan dom andra var ute och åkte så började jag frysa, så jag bestämde mig för att gräva en liten snögrop att ligga i, och jag tänkte ju att om jag gräver så blir jag varm. Så det gjorde jag, och så blev jag lite varmare på köpet! Sen så gjorde vi en massa andra saker, typ klättrade i träd, hade snöbrottning (jag vann flest gånger mohahah!), Marie lyckades precis som vanligt att trilla ner i typ en halvmeter i snön ungefär hela tiden (även när hon stod still) och hade det bara så himla mysigt. Sen var det tyvär dags att åka tillbaka hem. Senare på kvällen så spelade vi kort, och jag förlorade mot både Catti och Ida-Lisa när vi spelade s"tress", så jag blev jättesur och tvingade Marie att spela mot mig eftersom hon sagt att hon var jättedålig på det så jag kunde få vinna. Och jag vann och sen blev jag glad igen. Vi bestämde oss för att gå upp och sova eftersom vi skulle upp tidigt och köra hem dagen efter. Jag lyckades somna först av alla, och jag orkar inte förklara allt eftersom det kommer bli så himla långt då, men jag hade som sagt somnat först och så gör jag ifrån mig ett jätteroligt ljud (typ: uhaaaöh) som vi snackade om hela helgen som får alla att börja gapskratta, alltså seriöst vrida sig av skratt, och jag tycker väl mest att det är pinsamt och går och slår Ida-Lisa med min kudde hahaha. Såhär i efterhand är det ju jätteroligt och det är typ inte roligt om man inte var där och så, men tänkte att jag kunde ju beskriva det iallafall haha! Sen kan jag inte somna om och är vaken till klockan 03 innan jag slutligen lyckas somna igen.












Måndag:
Upptidigt för det var dags att åka tillbaka till Västerås. Jag var trött och ville inte alls åka tillbaka, men var ju tvungen. Det hade snöat hela natten så det var lite snö på vägen, och naturligtvis så lyckades vi hamna bakom typ fem lastbilar= snöröken från helvetet. Och så var vindrutetorkarna typ dåliga, och det fastnade en massa snö på dom så att Ida-Lisa såg väl ungefär ingenting när hon körde haha, och hon var skitförbannad och svor en massa åt alla lastbilar. Som tur var så svängde majoriteten in till vägkanten och lät oss köra förbi, och det var ju himla snällt. På ett ställe, när vi precis lyckats köra om en lastbil, så är vi tvugna att gå ut och borsta bort isen från vindrutetorkarna, så Ida-Lisa typ: "Sara, nu måste vi stanna här framme och ta bort isen, så vi måste springa ut snabbt som fan och skrapa bort isen så att lastbien inte hinner ikapp oss och kör om oss igen!", så vi stannar och så springer vi ut i converse i typ tre decimeter snö och skrapar frenetiskt bort isen från vindrutetorkarna (som Ida-Lisa först glömde att stänga av hahaha så jag fick liksom stå och jaga den!), men vi hann och sen kunde vi köra vidare! Och så fick vi se fler renar!!!!! En mötande bil blinkade med hellyset mot oss (jag fick en inre panik pga trodde det var poliser längre fram), men så kom vi över ett krön och så stod det några renar bredvid vägen! Jag, Marie och Catti typ: "OMG!!!", och råglodde ut genom fönstret, innan Ida-Lisa sa: "Men ska ni inte ta kort haha..?", och så började alla riva och slita efter sina kameror för att ta kort på dom!
Sen så fick jag köra en stund, och i Sundsvall så fick jag tanka alldeles själv, eller ja Ida-Lisa var bredvid mig hela tiden och sa hur jag skulle göra och så, och jag klarade det utan att spilla ner hela mig själv med bensin! :D

Och det finns så mycket mer som jag hade kunnat berätta om; som när jag höll på att sätta en zoo-apa i halsen av skratt eftersom Ida-Lisa sa "men en täcker ju inte hela faderullan!", eller när Catti illustrerade ett toabesök, eller när Ida-Lisa ritade en leende gubbe som kaskadkräktes, eller när Marie trodde att jag sa att man kunde hitta ett par kalsonger i Ida-Lisas hall, eller när jag inte fattade vart jag skulle svänga höger när vi skulle byta så ida-Lisa skulle få köra haha! Men grejen är ett det mesta är ju bara roligt om man var där på plats när det hände, och vi har ju fått så många nya internskämt och internskämt är ju alltid så himla svårt att förklara för utomstående så jag tänker inte ens försöka (mer än jag redan gjort). Och jag har haft det så bra och fint och har så himla fina vänner att jag bli alldeles glad i hjärtat, och dessa fem dagar är dom finaste fem dagarna på så himlahimla länge! ♥



Och alla bilder är inte mina, utan det är Catti's, Marie's och Ida-Lisa's också. Därför står det ett C, M eller I-L nere i hörnet på dom bilderna som inte är mina fär tycket ju att det ska vara rättvist och visa vems bilder det är, så nu vet ni det!

Tillbaka.

Jag är hemma från Norrland och tillbaka i Västerås. Tyvär. Vill inte. Orkar ej. Så fort jag har bytt bilder med dom andra så kommer jag visa hur himla fint vi har haft det, så bjuder sålänge på en bild från igår när vi var ute och picknickade i snön!


North!

Woop woop, nu åker vi till Norrland! Vi hörs efter helgen!


Det räcker med att jag är den förste som du tänker på när du vaknar och känner dig ovanligt grå.


Har varit i skolan hela dagen idag. Ej kul. Marie och jag roade oss istället genom att gå och kolla på ett par mycket knepiga tavlor som hänger längs en hel vägg på skolan. Mycket roligare.

Har tänkt att jag ska börja packa inför vår Norrlands-resa. Tänker att jag inte vill stå och stressa med det imonkväll så kan likagärna börja nu ikväll. Vi har iallafall varit och köpt färdkost idag i form av godis och mackor. Som tur var kunde Ida-Lisa ta med sig mitt godis hem till henne så nu kan jag inte äta upp det innan vi åker, haha!

But deep inside us we're not that different at all.

Är så skoltrött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Jag tänkte aldrig längre än ett ögonblick i sänder.

Har hängt i Eskilstuna hela dagen idag. Dock var det inte så farligt tråkigt som det brukar vara eftersom vi gick redan vid tjugo över tio från första föreläsningen (pga att den var totalt värdelös) och gick och satte oss i solen och åt glass istället! Mycket trevligare. Efter några timmar i solen så gick vi tillbaka till eftermiddagsföreläsningen som vi hört skulle vara bra. Det var den inte, utan gästföreläsaren tillbringade de första 75 minutrarna med att typ göra reklam för SÖS och hur bra det var att jobba där... Så när vi fick rast gick vi och väntade på bussen istället och sen åkte vi hem! Eftersom jag tillbringat några timmar i solen idag har det naturligtvis poppat upp några fräknar på mig... Dessa fräknar, förstår inte varför de envisas med att komma fram varenda gång det blir vår/sommar och sol ute? Go away liksom!




Och imon ska jag hänga hela dagen i skolan och jobba på vår grupp-hemtenta. På onsdag ska jag ha en "Utvärderingsföreläsning" (vad det nu är?) och sen på kvällen åker jag till Stockholm tur och retur och lämnar Ansgar till Mattias som ska passa honom medan vi åker till Norrland; vilket vi gör på torsdag! Woop woop, kommer bli så himla roligt!

Uppsnärjd i det blå

Idag åker Anna hem. Vi har hunnit med att vara ute och fota en massa, och sen har vi haft inomhuspicknick. Man borde ha inomhuspicknickar oftare!











Du ger mig inga löften och du ställer inga krav.

Vi började dagen med att äta en riktigt lördagsfrullis! Den tropiska juicen är ca den godaste ever, bara så ni vet! När vi ätit klart frullisen så gjorde vi oss iordning och sen så gick vi ner på stan. Hade på mig mina fina skor men fick skoskav igen så fick byta om till mina kinaskor som jag tagit med mig, omifallatt jag just skulle få skoskav. Vi hängde på Myrorna ett tag, och jag hittade två fina kragar för nästan inga pengar alls, lovely! Sen så märkte vi att vi började bli hungriga så vi gick och åt lite sushi. Åh vad jag borde äta sushi oftare!!!! Vet ju att jag älskar det men äter det typ aldrig? Inte riktigt okej! Iallafall, åt vegetarisk sushi och fick all Annas ingefära också. Jag införskaffade mig sedan en svart klänning och ett rött nagellack, finfint! Sen tänkte vi att vi var färdiga med stan och gick hem och började laga tacos á la Sara och Anna= mycket av dom sakerna som brukar ta slut fort, alltså ost och guacamole. Häll på att dö av skratt ungefär en miljon gånger under tiden vi åt eftersom jag hade lock för öronen och inte hörde vad Anna sa, plus att hon trodde att min granne hade ett gökur, haha (när det i själva verket var en Marilyn Manson-låt på i bakgrunden)!

Nu har vi iallafall suttit uppkrupna i soffsängen och tittat på Melodifestivalen. Är en snäll storasyster och låter förstås Anna kolla, även fast jag inte är något fan av hela det där spektaklet!
(Och såg när jag laddat upp dom att alla bilder har någonting med mat att göra haha! Vi har inte ätit hela dagen I promise, utan det bara blev så okej! ^^ )



Systertime! ♥

Anna är äntligen här, trots en massa tågstrul och bussersättningar men bättre sent än aldrig! Nu ska vi dra ner på stan och kika runt där och sen ska vi äta sushi!


Det liknar vagt någonting jag känt en gång, men då tänkte jag aldrig så långt.


Vill helst av allt bara ligga i sängen idag och lyssna på "Verkligen" om och om igen. Inte för att jag är ledsen utan för att det är sånt väder idag; lyssna-på-samma-skiva-om-och-om-igen-väder. Jag har tänt lampan i fönstret fastän klockan bara passerat halv tolv, och ljusslingan vid min soffsäng är också tänd. Jag tycker om ljus. Säkert bara för att jag är så himla mörkrädd egentligen. Funderar över vad jag tänkte med när jag bokade biljetter till fyra kentkonserter som jag vet att jag ska behöva gå ensam på; att gå ensam på konserter är ju bland det läskigaste jag vet? Men jag vet ju att det kommer bli värt det, och det är antagligen därför som det hänger just fyra kentbiljetter på min anslagstavla här hemma och väntar på att bli använda. Fina, fina kent. Älskade kent.
Imon ska jag köpa ett nytt nagellack. Inte för att det kommer bli i någon spännande färg eftersom jag bara har svarta eller röda nagellack. Men har tänkt mig att jag skulle köpa ett som är snäppet ljusare rött än det mörka jag har. Kan nog bli fint! Rött är fint, och så är det med det!

(Om precis tio timmar kommer Anna till Västerås ♥)

Och du var alldeles runt hörnet.

Just nu ligger jag i sängen och försöker komma på vilka låtar som jag ska lägga till i vår "We are headed north!"-lista på spotify! Vi ska ju åka upp och hälsa på hos Ida-Lisa nästa vecka (om prick en vecka så är vi i Norrland precis jättenu!), och eftersom hela resan kommer ta tio timmar enligt Ida-Lisa så vill vi ju ha en massa bra musik såklart!
Annars har jag varit i skolan idag. Folkhälsovetenskap kan faktiskt varit det tråkigaste (bortsett från kvalitativa-/kvantitativa metodteorier) som jag läst under min sjuksköterskeutbilding. Well, vi slutade iallafall redan vid typ kvart öve elva och då bestämde jag och Ida-Lisa oss för att vi hade lust att äta lunch på stan eftersom ingen riktigt kände för att åka hem direkt, så himla trevligt!

Imonkväll kommer Anna, åh vad jag längtar! Det kommer bli så himla fint, min finaste lilla lillasyster ♥

Hold on, one more time with feeling!

Idag har jag varit himla duktig och storstädat hela lägenheten! Blir faktiskt ganska stökigt när man är sjuk, även om man typ bara ligger i sängen. Golven är dammsugade/skurade och har dammtorkar och slängt en massa sopor, så nu är det skinande rent här hemma! Känns bra att allt Ansgihår är borta nu (eller iallafall om man jämför med innan), så Anna inte dör när hon kommer hit på fredag ^^
När jag städat färdigt så blev jag dock jätteuttråkad, så då ägnade jag mig åt att tejpa om alla mina affischer som jag har på väggarna, så nu sitter dom fast mycket bättre. Och så har jag satt upp min nya The Sounds- affisch, så himla fint! Den sitter ovanför TV'n bredvid The Ark-affischen nu (Håkan, som satt där innan, fick flytta ut i hallen haha).

Nu har jag tänkt att bara sitta i min soffsäng resten av kvällen och kolla på TV eftersom jag upptäckte att det var ju faktiskt ganska mycket bra som går ikväll!

Pannkakskväll

Tröttnade på att ligga hemma i min säng, så jag tog min cykel och cyklade (dock i cirka världens lugnaste takt) till Ida-Lisa och åt lite pannkakor och kollade på ambulansprogram och sådära. Varenda gång som vi började skratta så tog det ungefär tre sekunder och sen satt båda dubbelvikta och hostade ikapp. Dessa jäkla förkylningar!


Dom viskar: Du är tidlös, men dom menar omodern.

Idag är jag nästan frisk faktiskt! Bortsett från att jag fortfarande är väldigt trött och har kvar hostan. Har dock orkat gå iväg till apoteket och köpa hostmedicin (och till ica och köpa mat), så nu snart ska jag väl få bli kvitt hostan också hoppas jag! Har bestämt mig för att jag ska försöka ta itu med disken snart, höll på att leta mig fördärvad efter en ren gaffel alldeles nyss så antar antar att det är dags att diska ^^

Här är iallafall en bild på Ansgar som jag tog i förmiddags. Han låg så himla fint och vilade på mattan så tänkte att jag skulle ta ite kort på honom. Det tyckte inte han, utan såfort jag hämtade kameran så reste han naturligtvis sig upp och tyckte att det var mycket roligare att leka med linslocket än att ligga och posera! Min lilla pälskling!

 

(Och idag har Marie och jag bokat tågbiljetter till SiESTA!

Och så är det bara fyra dagar kvar tills Anna kommer upp till mig! ♥)


Sådeså!


Så nära ligger sömnen, under alla täcken sval.

Idag mår jag bättre än igår, vilket är himla skönt! Tror att febern har gått ner vilket såklart gör att jag känner mig/är piggare. Inatt har jag haft en skitjobbig dröm dom få timmarna som jag har sovit, nämligen att jag (trots sjukligt jobbig huvudvärk, täppt näsa och feber) skulle ställa upp i en skönhetstävling och var tvungen att gå upp och sminka mig och sätta på mig megaglittriga lösögonfransar (haha, liksom what?!) och hela faderullan, så var ju skitstressad varenda gång som jag vaknade... ^^
Iallafall. Lär väl ligga hela dagen i sängen idag också. Hann nästan kolla klart på hela första säsongen av "Solsidan" igårkväll, så ska nog kolla klart på det sista idag och sen hugga in på säsong två. Hoppas att jag är friskare tills imon så jag orkar gå till affären, hade varit bra om jag orkat göra det!

Och justde! Haha, mitt vänstra ben ser totalt misshandlat ut efter i torsdags när vi var på Svenska Björnstammen. Antar att det var för att jag klämde det mellan staketet när det var som mest tryck...;


Och justde nr. 2: Har ju glömt att säga att jag fick jobbet på Infektion! Så kommer att hänga här i Västerås juni/juli i sommar och jobba lite. Och eftersom alla mina vänner också ska vara här i sommar så kommer det bli helt awesome!

Dödsförkyld

Är dödare än död idag, typ. Vaknade kl. 06:30 av att jag antagligen hade feber, pga hade typ feberfrossa. Var tvungen att gå upp och duscha, och sen tillbaka i sängen där jag sovit fram tills nu. Är så fruktansvärt glad att jag hittade en karta med panodil i en utav mina neccesärer igårkväll. Hade cirka dött utan dom! Ska tillbringa resten utav dagen med att sova och kolla på movie. Tack och lov att jag har en extern hårddisk full med en massa bra filmer/serier.

Over and out!

Svenska Björnstammen @ Pluto

Igår var Catti och jag och kollade på Svenska Björnstammen @ Pluto! Först så förfestade vi hemma hos Catti, och även Marie tittade förbi ett tag. Vi lekte med Cattis stetoskop, hon anmälde sig som ambassadör till SiESTA (så nu håller vi alla tummar så hon får det så hon kan hänga med oss!!), och gjorde några numera obligatoriska gifbilder! När klockan passaerade tio så bestämde vi oss att det var dags att röra på oss. Väl framme på Pluto så såg vi ju att det fanns ju platser vid staketet kvar, och tänkte ju att det skulle vara himla roligt att stå längst fram! Sagt och gjort, Catti gick och ställde sig och jag köpte cider. Dessvärre fick vi stå där forever och vänta. Det stod att dte skulle gå på vid kl. 23, men de kom inte på förens kl. 00, så det var lite drygt. Det var iallafall himla livat där framme och Catti och jag hade väl ungefär blåmärken över hela våra armar haha! Men det var iallafall himla roligt, även om vi tyckte att det tog slut för snabbt (dom spelade ändå en timme, men kändes typ bara som tjugo minuter ^^)!







Förkyld

Ligger i sängen och har blivit galet förkyld. Har ont i hela kroppen (vet inte om det beror på trängseln från Svenska Björnstammen igår, har nämligen ett par blåmärken, eller om det beror på förkylningen eller en blandning), huvudvärk och har legat i sängen sedan jag vaknade vid tio. Nu har jag dock orkat släpa mig upp och tagit en alvedon, och kan ju bara säga; I love you Alvedon<3

Ligger och funderar på om jag orkar gå upp till affären en snabbis, är sjukt sugen på äppeljuice så får se hur jag gör med den saken!

Ett fel närmare rätt

Cheapo: Hejhejhej är hos Catti och dricker mängder med vin och cier, men nu dricker vodka med juice, farligt men oh så gott! snart ska vi dansa järnet av oss till svenska björnstammen (ja, man kank faktiskt gilla dom även om man är över 18, SÅDEDÅ!!!! ;D )

Catti: Yo people!! det är party dags ;) Jag o sara har det awesome och taggar inför brjönstammen! Saknar dock vår kära vän Ida-lisa som skulle joinat oss, så vi skålar för dig hörru!!! :D Nu drar vi! Peeeace :D






Känner du lyckan genom sorgen?

Ska snart dra till Catti och förfesta där innan vi drar vidare till Pluto, där Svenska Björnstammen spelar ikväll! Trots att jag har känt mig bakis hela dagen idag pga sovit förlite så är jag pepp och hoppas att det kommer bli så himla bra!

I'm not like that, I'm not in a hurry. Take your time, I'm not going nowhere, if you go I will always follow.


Igår var jag i Stockholm för att kolla på The Sounds! Mattias mötte mig på centralen och sen gick vi på stan ett tag, och istället för att ta tunnelbanan till söder bestämde vi oss för att gå eftersom det var så fint väder. När klockan var runt halv åtta så gick vi in på Debaser Medis och köpte oss varsin öl. Jag fick även den röda The Sounds-väskan av Mattias i julklapp eftersom han inte köpt nått till mig (den är så himla fin och jag längtar tills det blir skola så att jag kan ha den, även om det kommer se helt galet ut när väskan är klarröd och min jacka är vinröd.). Jag var lite nervös och så eftersom vi inte stod inne i själva spellokalen så jag hade ingen chans att se om det var mycket folk framför scenen eller inte, så efter ett tag så gick vi in dit och tydligen så hade förbandet (The Limousines) redan börjat spela. Inte min musiksmak direkt men var naturligtvis artig och applåderade och sådära. Hamnade iallafall på andra raden, och det var inte förens The Sounds precis gick på scen som hela rummet var fyllt med folk. Det var en utav dom lugnaste The Sounds's spelnigarna som jag varit på, i den bemärkelsen att publiken var lugn; inget putt eller trängsel eller "hallå jag ska minsann stå längst fram så du får gå bak", så jag var himla nöjd!







Dom öppnade iallafall med "It's so easy", och sen så fortsatte dom med "Dance with the Devil". Jag var ju bara så himla glad att äntligen få se dom igen och åh blir ju helt happi bara av att tänka tillbaka på igår! Ett tag in under spelningen så bestämmer sig Maja för att hoppa ner från scenen och gå fram till publiken som stod ute i högra hörnet, men sen så går hon fram och ställer sig precis framför staketet där jag står, och så hoppar hon upp på kanten och sätter sig och jag typ dör och fattar ju inte riktigt vad som händer men jag och tjejen som står framför mig gruppkramas iallafall med Maja och mitt hjärta slår ju sönder och omg ♥ Bästa Maja! Och här på bilden nere så ser ni ju hur nära hon är. Har ju liksom helt utzoomat och HON ÄR JU LIKSOM MINDRE ÄN 20 CM IFRÅN MIG!!!

 

 

 

Sen hoppar hon upp på scenen igen och fortsätter ett par låtar till, bland annat så spelar dom "Wish you were here", och gör en galet snygg övergång från den till "Midnight Sun". Efter att dom spelat "Dorchester Hotel" går dom av scenen, och tjejen som står framför mig går (wtf?!?!), så jag hoppar snabbt in och ställer mig på hennes plats= första raden nu. Efter ett par minuter igen så kommer dom in och spelar "Tony the beat" och avslutar med bästa "Hope you're happy now"! Åh, vill vara tillbaka igen och igen och igen och jag hoppas att dom har någon spelning i Sverige i sommar eller i höst så att det inte dröjer sålänge innan jag kan se dom igen!


RSS 2.0