True Blood

Nu blir det "True Blood", te och chokladkladdmuffins<3

Sämsta hårfärgningen

Herregud! Antingen är mitt hår sjukt dlitet så attd et itne tar upp ett dugg av färgen, eller så var denna färgen fett dålig. Hela duschgolvet blev svart! :O Efter lite febrilt gbuggande gick det dock bort, TUR!
Och förresten: OMG! BD-DOKUMENTÄREN PÅ TV PÅ FREDAG<333

17:56

Godkväll!

Mycket slapp dag på jobbet idag. Jag pärlade två armband, dom blev fina. Vi hade rullstolsdans och jag var dålig och gick jättemycket fel haha! Som eftermiddagsaktivtet gick vi ut med barnen och blåste såpbubblor. Alltså har det varit en bra dag!
Nu är jag hemma, har ätit äggmacka och nu har jag tänkt att jag skulle ta och färga mitt hår innan utväxten blir alltför megastor. Ikväll är det True Blood, ska absolut kolla! Gör inget att programmet slutar vid 23, för jag börjar inte förens vid 12 imon<3


Suddig bild... Och kolla in mitt brännmärke på handen!

08:13

Godmorgon!

Ska alldeles strax sticka iväg till jobbet (japp jag ska ha vantar på mig!!), jobbar till 16 idag också. Jag är jättetrött, fastän jag la mig typ direkt efter House, somnade nog runt 22:30. Helt galet!
Åhnej detta blir nog världshistoriens kortaste inlägg men jag måste springa till bussen nu, ska ta med soporna och slänga dom också, om ni ville veta! ;D
Ha en bra kall, höstig dag!

★ Tack!

Måste bara ta tillfället i akt och tacka för alla fina och söta kommentarer jag har fått angående "Shadows in the alley"-inlägget! Tacktacktack! Blir verkligen jätteglad! ★


Idag på morgonen när jag gick till bussen så var det svinkallt ute. Ändå har jag höstjacka, mössa och sjal på mig men det hjälpte verkligen inte. Imorgon blir det vantar också! Jobber gick bra, as usual. Efter jobbet åkte jag till Mörby Centrum (åkte buss and yes, jag åkte fel HAHA!) och köpte kattmat till Ansgar så nu har han mat i en månad till, känns bra! Håller just nu på att kolla lite på IKEA's hemsida, förhoppningsvis kan vi åka dit med Mattias föräldrar på fredag och köpa byråerna, hyllor och lite såntdära som inte är lätt att ta på tuben. Måste bara fråga dom för det har vi inte gjort än!
Ikväll skulle vi visst kolla på Idol eftersom Sabina Täck är med, hon kommer från samma samhälle som Mattias kommer ifrån (Lessebo), så det blir till att kika på henne. Efter det är det HOUSE<3 Åh älskadeälskade House! Som jag har längtat! Jag hoppas att dom nya avsnitten är lika bra som dom förra! Jag hoppas verkligen att ni kollar på House nu, haha!

07:49

Godmorgon!
Gick upp en halvtimme tidigare idag så jag skulle slippa stressa, känns bra! Det är sviningt kallt här inne; vi sover ju alltid med fönstret någon centimeter öppet för Ansgars skull, men nu när det börjar bli höst så är det jättekallt på mornarna. Kanske dags att stänga under nätterna?
Idag jobbar jag 9:30-16. Skönt! Har min fina BD-tröja på mig och min svarta sidenkjol, väldigt tjusigt!

Fixade till en del av mina rosetter igårkväll och la dom i en fin låda och det blev jättebra!





Ha en bra dag!

:'(

Aj, jag har bränt min hand på en 200 grader varm plåt. Det svider!

Klänningen?!

Åh förresten, jag blir galen haha! Håller på att tänka på den där klänningen som jag provade igår men som inte passade, jag vill ju ha den! Två minus var ; att den var för stor och att det var två dragkedjor på sidorna som jag inte riktigt gillade. Tror dock att man kan pilla bort dragkedjorna och typ sätta en vit tygremsa över (läs min syster, jag kan inte sy!). Äh, låter helknäppt nu när man skriver det men det ser väldigt snyggt ut i mitt huvud. Funderar seriöst på att åka in och köpa den ikväll och hålla tummarna för att någon av storlekarna finns kvar! Får se hur jag gör! ;D

16:52

Hej!

Äntligen hemma från jobbet! Har faktiskt fått ett två-veckors-schema så nu kan jag ta och boka flygbiljetter hem (jag flyger ibland eftersom det är så mycket billigare än tågbiljetter!). Nu väntar en hel hög med tvätt på att vikas, nej jag ser inte fram emot det, och så förstås lite lek med Ansgar<3
Är förövritg riktigt godissugen, så jobbigt! Kanske bakar nått tills ikväll, vi får se! ;)

Söndagkväll

Det blev ingen träff med Anna-Li, hon hann inte. Mattia och jag tänkte att vi istället skulle åka till IKEA och köpa två byråer. Den ena vägde 32,7kg och den andra 10kg. Utan bil är det ingen höjdare att ta på tuben, så vi sket i det. Drog till stan istället och gick runt där, båda på lite halvdåligt humör. Jag hittade en fin klänning som naturligtvis inte fanns i min storlek.... Efter någon timme så orkade vi intemer utan åkte till Hemköp och köpte lite mat.
Nu har jag hunnit bädda om sängen, skura badrummet och sortera min garderob, känner mig riktigt duktig måste jag säga! När maten är klar ska vi sätta oss i soffan, sätta på nån bra film och ta det lugnt inför kommande vecka!
Jag jobbar 9-16 imon, ska städa mellan 9-12 och sedan 12-16 ska jag ta hand om barnen/eleverna! Ska få mitt schema imon också, eller det hoppas jag iaf!





09:30

Godmorgon!
Har precis vaknat, ligger nedkrypen under täcket i bäddsoffan och kollar på Bumbibjörnanra, haha! Ska väl snart äta frullis, sedan ska vi träffa Anna-Li. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, jag föreslog att vi skulle gå och fika någonstans. Jag har typ aldrig fikat i Stockholm, bara på typ Wayne's Coffee två gånger.
Idag står det storstädning på schemat. Det känns riktigt skitigt här hemma, fastän det egentligen inte är det. Dammsuga och tvätta golven blir det iaf (jag har äntligen fått tillbaka min skurmopp!).
Nej nu måste jag smsa Anna-Li och kolla när vi ska ses!

Inhandlat idag

Det blev en hel del smågrejer idag på stan! Jag som från början bara hade tänkt att köpa ett par skor haha! Det blev inte riktigt så;


Det blev två par skor, två par strumpbyxor, ett par knästrumpor, vantar, öronmuffar, ett diadem, en megastor rosett, en bok, foundation, mascara och eyeliner. Klubban fick man gratis på Monki!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, Mattias är iväg på party som jag inte orkade hänga med på. Ska hoppa in i duschen, dra på mig myskläder och kolla på onsdagens avsnitt av "True Blood" som jag fortfarande inte har sett (eftersom det inte funkade på SVT-play i torsdags). Tror det finns lite chips kvar också, mums!

Drar till stan



Nu drar jag till stan och tröstshoppar.
Au revoir!

INSTÄLLT :@

VAD TUSAN?! JAG BLIR SÅ ARG!!
Gick precis in och kollade mailen, och då hade jag fått ett mail om att Lenka-spelningen ikväll är INSTÄLLD!!! Ja, jag blir skitarg, och tycker väldigt mycket synd om Anna-Li som åkt enda från Kalmar för att kolla! Som tur är får vi iaf pengarna tillbaka. Åh, så typiskt, jag som hade sett fram emot denna konserten! Vad ska jag nu hitta på ikväll?
Nu åker jag iaf in till stan och tröstshoppar!

09:36

Godmorgon!
Idag väcktes jag av frukost på sängen av Babe<3 Så himla mysigt! Nu har han dock dragit iväg så jag och Ansgar är ensamma hemma. Ska alldeles strax gå ut och gå med honom innan jag ska iväg och hämta ut min och Anna-Li's Lenka-biljetter tills ikväll! Åh, det kommer bli så bra! :D

21:44, fredagkväll

Har precis kommit hem från bion "Allt för min syster". Jag började gråta redan typ innan filmen började, för jag visste ju hur den skulle sluta, haha! Den slutade dock inte som i boken utan dom hade gjort ett alternativt slut, ej okej!
Nu har vi kommit hem, precis lagat mat; kyckling med ädelostsås! Ska mysa ner mig i soffan bredvid Mattias nu<3

Förresten, såg att jag hade hamnat på blogg.se's framsida! Wohoo liksom! :D tack för alla kommentarer!

Torsdagskväll

Är hemma från jobbet. Jag åkte förbi Clas Ohlssons och köpte nya hörlurar eftersom en hörlur la av i morse. Då kan jag inte lyssna med dom, även fast en funkar. Det känns som om jag är täppt i ena näsborren då, och jag HATAR att vara täppt i ena näsborren! Så jag köpte nya. Mötte Mattias vid T-jarlen och köpte lite mat och kvällsmat. Jga valde att äta fil och kräm, och Mattias sitter just nu vid bordet och äter krabba. det stinker! USCH!
Förresten fick jag klappa en massa hästar idag, och så pussade jag en också, så mysigt! Imon ska vi åka och bada, och badet ligger ungefär 30-minuters gångväg från vår lägenhet så dwet är schysst!
Nu ska jag kolla på True Blood SVT play!

07:15

Har ätit frullis, klätt på mig och sprayat håret. Är helt enkelt klar, ska bara borsta tänderna! Idag ska jag följa med till stallet, vet inte alls vad jag ska göra, antagligen bara stå och titta på barnen när dom rider. Hoppas jag får klappa en häst! Har förövrigt sovit 9 timmar inatt, lovely!

Partybilder sen i lördags!

Ni vet vad man säger: bättre sent än aldrig!

















Första prov-jobbdagen

Jobbet idag gick bra! Vi gjorde typ ingenting. Jag kommer visst i en väldigt rörig period, barn som blir inskolade, möte med föräldrar och såntdära. Jobbar ihop med två killar som också är 89:or och en pedagog som kanske är hmm, runt 35?
Vid 09:00 had evi iaf samling, sedan gick vi ut en liten sväng. Efter det musik, mat och vila. Sedan hade vi Rullstolsdans. Pinsamt, jag som är så dålig på att dansa (eller rättare sagt min koordination), gjorde naturloigtvis fel också. Typiskt! Annars var det intressant. Eller ja vi gick runt i en ring med rullisarna, klappade händerna lite och sådära. Barnen/eleverna tyckte nog att det var kul.
Ja, alltså jag jobbar på en "Träningsskola med förskoleklass, grundsärskola och gymnasiesärskola", om man ska vara exakt! Och jag vet inte om jag ska jobba kvar där sedan, utan jobbar veckan ut och ser vad chefen säger.

Nu har jag kommit hem (eller ja gjorde det för tpy 2,5 timmar sedan). Har varit ute med Ansgar, stackarn som får vara ensam hela dagarna. Hoppas att han inte flippar, i "värsta fall" får vi skaffa honom en kattkompis! Jag har ätit varma mackor, ska snart diska och sedan hoppa in i duschen, jag längtar för jag är lite frusen idag. Mattias är duktig och pluggar en massa i skolan eftersom han ligger lite efter pga mottagningen som han jobbade med innan, plus att han är lite sjukis<3

06:55

Nu ska jag käka frullis. Har förövrigt bokat tågbiljett till pappa i jul, 95:- I LIKE!
Kommer hem någongång runt tpy 17:00 idag tror jag. Japp, så är det!

Hej lilla yrsel

Jag har legat däckad sedan typ 14:30 i frukstansvärd yrsel. I hate it. Brukade få sånna här "yrselanfall" innan, men dom har inte kommit på ett tag nu, och jag kan inte säga att jag saknat dom. Så typiskt att dom kommer just ikväll, imon ska jag provjobba på ett jobb. Dock känner jag mig redan lite bättre, kan sitta upp och har fått i mig lite fil. Får sova riktigt tidigt ikväll!

11:19

Hejhejhej!
Idag kom jag på att jag hade haft Ansgar i en månad och fyra dagar<3 Känns som om det är mycket längre, han är ju så himla trygg nu om man jämflr med innan!
Idag har jag tänkt att gå runt i tjocktröja och vinröda sidenpyjamasbyxor, mest för att jag inte orkar sätta på mig nått annat, plus att detta är så himla skönt haha! Vi har också tvätt-tid idag med en massamassa tvätt, ska sortera upp i olika högar så det går snabbare, så vi får allt tvättat!

Shadows in the alley

Vem bestämde att när man är vuxen (20+) så kan man inte längre vara annorlunda? Man kan inte klä sig som man vill, och man kan inte sminka sig som man vill. Det är jeans, tröja och små högklackade skor, alternativt någon jeanskjol och en söt liten topp. Man tar på ett lager maskara, en neutral ögonskugga, och om man vill så på stort; kanske en eyeliner i en mörkare färg! Håret fixar man enklast iordning med:
1. Antingen en locktång om man ha långt hår.
2. Lite vax och hårspray till den lite mer kortklippta versionen.
Man ska ha långa naglar, man ska träna och prata med sina vänner på telefon, byta recept och diskutera om det är ICA's eller Coops extrapriser som är bäst. Om man gör allt detta så anses man vara normal, man sticker inte ut, och det är ju bra. Ingen vill att man ska sticka ut, det är konstigt och pinsamt om inte för dig själv så för dina vänner/partner. Du får ett jobb på ett kontor, för du ser ju ut som alla andra, ett säkert kort.
MEN JAG VILL INTE HA DET SÅ!
Jag vill, sålänge jag känner för det och trivs i det, kunna klä mig i mestadels svart och vitt. Bara ha klänningar och kjolar, strumpbyxor och knästrumpor på mig. Jag vill inte ha högklackade skor och jag vill inte ha jeans. Jag vill ha kinaskor, rosettdiadem, svart tupperat hår. Jag vill sminka mig svart runt ögonen (som jag alltid har gjort, sedan jag började sminka mig), jag vill kunna ha svarta naglar. Jag vill kunna se ut som jag vill, utan att folk ska tycka att det är pinsamt att ses tillsammans med mig. Jag vill kunna se "annorlunda" ut även fast jag inte längre är tonåring, fastän jag har blivit "vuxen", för vuxen är man när man är självförsörjande. Vem har bestämt att det är fel att se ut såhär, eller är det mig det är fel på som inte har vuxit ur min stil än? För att jag vantrivs när jag behöver ha jeans på mig, när jag inte kan sminka mig med mitt vanliga svarta smink? Nej, jag är bara så fruktansvärt trött på detta, jag orkar inte bry mig om vad folk kommer att tycka och tänka om mig på grillfester och på tupperware-partyn.
Jag blundar för vuxennormen och gömmer mig i mina pandakläder.



-Jag menar verkligen inte att det är något fel med att se ut som "vuxennormen", självklart ska man se ut så om det är så att man trvis i det! Det jag menar är att, tjaa, det finns folk som är så trångsynta. Folk som inte kan acceptera/tänka sig att folk inte vill klä sig som alla andra, fastän man är vuxen. Ni fattar..?-

08:24, brak!

Ansgar välte för typ en halvtimme sedan ner hela min lilla bokhylla med cd-skivor, snapsglas och böcker i. Glassplitter över halva golvet och trasiga cd-skive-omslag. EJ KUL! Det var bara att ta fram dammsugaren och försöka leta upp alla småsmåsmå glasbitar! Jag hoppas att jag har fått upp dom värsta nu, det sista jag vill är att vi typ måste åka till veterinären eller nått sånt, usch nej!
Nu ska jag på nått sätt komma på hur vi ska sätta fast hyllan, dagens projekt! ;D

22:36

Nu ska jag alldeles strax sova, så behövligt! Filmen var bra och mycket spännande! Kan ju inte jämföra med boken så har ingenting att säga till om där!
Ansgar har fått mycket lek efterosm han typ varit ensam hela dagen (vi sov tillsent och sen stack vi), så hoppas han kan sova! Imorgon står det storstädning på schemat, det är så skitigt här nu, usch!

Kind of bakis

Jag är bakis, haha! Vi har käkat pizza i bäddsoffan, och nu är vi påväg till Stefan och Lina. Vi ska kika på bio, "Flickan som lekte med elden", såatte, ska bli spännande, eller ja haha kul!
Bilder kommer kanske senare ikväll, eller imon!

HERREGUD, 05:50

Detta är rekord! Jag har aaaaldrig varit uppe såhär länge innan! Klockan är 05_50, och nu har jag kommit hem från festen! GALET! Resorben är dessvärre slut. så jag hoppas att jag iute mår alltfär dåligt imon! Nu ska jag bara fyklla på lite kattmat, borsta klart änderna och sen sooova-1 :D HAHA DETTA ÄR SÅ COOLT! WOHO, JAG ÄR VAKEN KL. 05:52!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska!



Bjussar på helt oredigerad bild. Äter pastasallad, dricker cider och lyssnar på bra music (Parken, Krunegård, Nordpolen mm.)!

Ska jag eller inte?

Ska jag eller inte? Jag tar en cider och funderar!
I'll be back!

11:56

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon! Vaknade vid typ 11:30, nu har jag precis avslutat min frullis bestående av te och två rostade mackor! Kollar på USA Wipeout, haha skitroligt faktiskt.
Idag får vi se vad som händer. Det kanske är fest ikväll men jag vet inte om jag orkar/vill gå. Eller jag vill gå men ändå inte, jobbigt;
Plus-sida: Kul att festa, får vara lite med Mattias på en lördagkväll (!!), träffa hans kompisar, festaaaaa<3
Minus-sida: En massa okänt folk (jag gillar inte okänt folk), kan antagligen inte se snygg ut (aka Panda), VAD SKA JAG SÄGA NÄR JAG SKA BETALA INTRÄDE??!
Som ni ser, en massa saker att ta in i beräknandet!

Nu ska Ansgar få sina 15 minuters lek så han blir en luuugn katt ;D

Long way home

Innan, när jag skulle sticka till affären, hade jag bara tänkt att gå till Konsum för jag ville hem snabbt igen (för jag var/är trött). Jag vehövde verkligen hårfärg, men dom hade ingen på Konsum :O Så jag bev irriterad och gick till Ica istället. Tro det eller ej, DOM HADE INTE DET DÄR HELLER!! What the fuck liksom?! Två affärer i ett samhälle, och ingen har hårfärg, katastrof. Faktiskt! Så det var inte så mycker mer att göra än att slänga sig på tuben till Mörby och köpa hårfärg där. Herregud, jag som var så himla ful när jag gick ut. Skämtar inte nu, haha, det var verkligen katastrof; Svart tröja, vit kofta, rosa chinos och ROSA KINASKOR! HAHAHA! Helt osminkad var jag också och håret uppsatt i en slarvig toffs. Hmm jorå, några fick sig nog ett trevligt skratt!

Nu sitter jag uppkruepn i soffan, äter cheeseballs och kollar på "Sveriges fulaste hem". Om 50 minuter börjar "Morden i Midsomer", och efter det ska jag nog faktiskt ta och sova, sådeså!

Trött som in i bomben

Mm visst är det häääärligt när jag tjatar om att jag är tröttis va? Dock är det nog mig själv som jag tjatar för mest! Det gick förresten väldigt bra hos veterinären, han gnällde inte när han fick sprutan och jag blev så stolt! Han vägde hela 2,8kg så han är ganska stor nu, lilla Ansgar!
Jag ska snart gå till affären och köpa hårfärg, bommulstussar och funlight/läsk (har ej bestämt mig för vilket än!!), sedan ska jag fixa iordning mat, krypa ner i soffan, äta cheeseballs och kolla på "Morden i Midsomer"<3 Jag hoppas att det är nya avsnitt!

09:46

Jag är SÅ trött idag. Jag som alltidalltidalltid brukar ha jättelätt för att somna kunde för mitt liv INTE sova igår! Det slutade med att jag fick gå ner och knöla ihop mig i soffan för att se om det hjälpte. Efter en halvtimme gjorde det de. Sov där i några timmar, sen gick jag upp till sängen igen. Jag brukar normalt nu när jag är arbetslös sova 10-11 timmar, men inatt har jag kanske fått en total sömn på, hmm.. 6-7 timmar? Ja, jag är JÄTTETRÖTT!
Ansgar och jags ka ju till veterinären idag, därför vi är uppe så tidigt. Vaccination nummer två är på G, känns skönt att den snart är färdig!

Nu ska jag fixa iordning håret, ta med Ansgar ut i sele en sväng innan det blir en liten tripp i reseburen!

Burkletare?

Man kanske skulle ta och bli en såndär burkletare. För tusan, det är ju egentligen gratis pengar! Oki vet att det ser lite tattigt ut men what to do liksom? Nä jag vet inte?

11:45, 17/9 -09

Tjena!
Idag är det torsdagen den 17 september för er som inte visste det. Jag lyssnar på Regina Spektors nya album på hög volym, det är fint. Igår fick jag hjälp att få iväg tomma banankartoner, vår pappersinsamling och vår metall-insamling bort till sopstationen, av Mattias då. Ställde in resväskan i förråde också, så nu finns det lite andra ytor här och det är ju alltid bra!
Tusan vad svårt det är att skriva blogg när jag sitter i soffan och har en Ansgar som ideligen vill komma upp och promt sitta på tangenterna ^^ Han är iaf expert på att få upp "Firefox Supporthemsida" :p

Idag SKA jag ta tag i min garderob för den ser förjävlig ut!


18:20

Jag har gått till affären och handlat mat. Jag har duschat, lekt med Ansgar och tejpat undan sladdar. Jag har tittat på TV och kokat pasta, flyttat på banankartonger och blivit irriterad för att Ansgar mjauar en massa. Har funderar över om jag ska köpa nått slags underlägg att ha under Ansgars bajslåda, jag har lyssnat på Strip Music och jag har chattat på msn. Jag har tänkt en massa tankar, jag har skrivit och jag har tittat på löv som fallit ner från träden. Det är i stort sett det jag har gjort idag. Punkt slut.

Myskväll 090915

Jag åkte ju som sagt till Odenplan igår, och där möttes jag av Mattias som hade köpt rosor till mig! Första gången jag fått rosor/blommor utav honom! Så fina var dom, alldeles röda. Vi gick iaf vidare till Hemmakväll, och där fick jag köpa en massa godis, mums! Jag älskar Hemmakvälls godis! :D Plockade en massa gott, typ, gelégrodor, dumle, sura band och en massa sånt. Mattias köpte chips och cola zero. Vi gick därifrån och mattias undrade om jag var hungrig, och vad jag ville äta! Jag som är så dålig på att bestämma haha, men tillsist så skulle vi gå till Pizza Hut, men vi hittade visst inte dit/Mattias trodde att PH låg på en gata som den inte gjorde. Då valde vi istället att äta på Taco Bar, för jag hade aldrig ätit där innan. Fetingstark mat, men annars jättegott! Vi låg visst lite föra hans tidsplan, så vi gick en sväng på Åhlens, för det var det enda stället som var öppet. Och, haha justde! Innan det så frågade Mattias om jag ville veta vad vi skulle göra efter maten. Jag typ; "Hmm, nää det är ju roligare om det är en överraskning" och Mattias typ; "Åh men jag vill att du ska veta..." Då visade det sig att vi skulle se bio, men han hade glömt bort vilken biograf/vilken tid bion började, så han var tvungen att hämta ut biljetterna och kolla! :p Vi skulle se "Inglorious Bastards" och den var faktiskt riktigt bra! :D Jag var dock fett nervös vid ett par tillfällen, så jag typ satt och skakade haha! Men well ska inte säga förmycket om det är någon som ska se den... Jag tycker iaf att den var helt klart sevärd, så typ se den om ni inte har gjort det!
Vi kom inte hem förens vid 00:10 eller nått sånt. Mattias gick och la sig och jag fixade iordning blommorna och lekte med Ansgar så han skulle kunna sova. Men vid 05:30 vaknade vi av ett väldigt brak, och då hade ju Ansgar vält hela vasen med rosor, och hela köksbordet var blött, inklusvie min laptop! </3 Både jag och mattias flög ur sängen och tack och lov att my boyfriend vet hur man handskas med datorer som råkat ut för en och annan olycka kommer jag nog kunna använda den igen, det återstår att se om ungeför ett dygn!
Iaf, världens mysigaste kväll igår<3



17:24

Jag fryser, har huvudvärk och är lite snuvig, men jag har satt på mig största tjocktröjan så det är lugnt! Ska snart dra mot Odenplan, men tänkte lägga in bilderna som jag tog innan idag!










Och jag är klar för att draaaaa!




Surprise

Är precis hemkommen efter värsta långpromenaden. Släpade med mig kameran utan att ta ett enda kort på vägen, hittade liksom inget kul objekt. När jag kom hem igen så hittade jag förstås en massa att ta på, precis utanför dörren! Fick iaf ett sms av Mattias som undrade om vi inte kunde hitta på någonting ikväll, och efter det fick jag ett sms om att jag skulle komma till Odenplan 18:30. SPÄNNANDE! Detta har aldrig hänt mig förut, haha!

Ansgar är förövrigt otroligt kör i vår tvättpåse, han ser det som sin nya kompis som alltid ställer upp på llite lek!
Nu ska jag väl kika efter jobb, diska och sedan kika i garderoben och se vad jag ska ha på mig ikväll! ;D

11:40

Idag är det den 15e september. Idag får man anmäla sig till sina utbildningar, ska göra det såfort studera.nu börjar fungera som det ska, jävla skitsida!
Och nej, jag har inte vaknat nu kl. 11:37, utan jag gick faktiskt upp vid 10:10, sådeså! Har precis klivit ur duschen, ska snart slänga på mig kläder och gå ut och gå en runda med min kamera/alternativt leka med Ansgar.


Oväntad reaktion

Ikväll var vi ute med Ansgar i hans nya, förlängda, koppel. Det gick superb! Han träffade på en katt för första gången i Sthlm, och både Mattias och jag blev förvånade över reaktionen! Sedan sprang han iväg in i skogan, klättrade upp i träd och spanade på hästar.

Nu sitter vi och kollar på "En geishas memoarer" och äter popcorn. Senare ikväll är det "Svenska Hollywoodfruar" på trean och I have to see it!






Regina, kyckling och godis

Nu är vi hemma efter att ha träffat David och Alle. Trevligt att träffa bekanta ansikten igen!
Här i Sthlm är det jättegrått ute, riktigt höstväder<3 Mattias och jag ska ha myskväll. Vi lagar kyckling med nån indisk sås med cocosmjölk, Mattias har köpt ekologiska chips och jag har köpt BADABADAAAAM... Lösgodis! Vi lyssnar på Regins Spektors nya album på Spotify, oj vad bra det är, speciellt Eet!
Klockan 21:15 börjar "Mannen under trappan", jag ska se, åh hoppas serien är lika bra som boken!

Klart!

Woho, nu är det färdigstädat, jag har vikt in tvätten och hunnit steka upp pannkakorna sen igår, så gott<3 Mattias kommer hem om snart/om någon timme, och vi skulle visst till David och Alle! David gär ju lumpen här i Sthlm och Alle pluggar här, så vi ska väl hem till Alle, I guess. Ska bli trevligt att träffa lite folk man känner, för igår hade jag värsta jag-saknar-alla-mina-kompisar-och-allt-folk-därhemma-kväll. Men sen blev jag glad för jag kom på att jag hinner träffa Emmelie en gång till innan hon sticker iväg. WOHO!
Nu tror jag att jag ska försöka göra något åt min frill, kanske panda om det går, för nått annat går knappt att göra med håret just nu hehe.

11:34

Godmorgon, nu har jag vaknat! Och jag mår så mycket bättre äb vad jag gjorde igår, så vetitusan vad jag var för knepigt sjuk, men nu har det ju iaf gått över! Det ska firas med att jag ska dammsuga och skura heeela stora lägenhetenpå 22,8 kvm!
Mattias kommer väl hem någongång nu också skulle jag tro, igår på sms sa han att vi kanske skulle åka in till stan och gå lite, men vet som sagt inte riiktigt hur han mår, det återstår att se helt enkelt ;D
Nu ska jag ta tag i dammsugandet, och därmed skrämma livet ur stackars Ansgar!

Alvedon is the shit

Tack vare alvedon orkade jag mig upp ur soffan, fixade mat och åt. Med mat och alvedon i kroppen kände jag mig riktigt pigg, och Ansgar som inte fått så mycket lek som han vill ha höll på att flippa. Då tog jag fram selen och gick ut med honom. Bästa promenaden hittills, och nu vet jag att vi MÅSTE införskaffa oss ett längre koppel, för Ansgar har börjat hoppa upp på saker som är typ två meter höga, bl.a det höga träplanket! Han har också blivit klappad av en liten afrikansk flicka som tydligen älskade katter. Jag förstod inte vad hon sa för hon pratade afrikanska, men hennes mamma översatte på engelska och flickan var så söt! Hon sa tydligen saker som: "Där är kattens öron", "där är kattens nos", "katten har hår"... Och så klappade hon honom så försiktigt, och han tog det jättebra! :D Fick också beröm av mamman för att Ansgar hade så fin färg, och sånt är ju alltid kul att höra!

Men nog babblat om Ansgar och promenade. Nu är det SATC som gäller, och snart lär alvedonen gå ut, och jag hoppas jag inte blir helt däckad. Funderar på att bädda ut bäddsoffan och ligga i den och kolla på film istället för att jag ska trängas liggandes i soffan med Ansgar som också vill få plats. Hmm, japp, bädda ut bäddsoffan får det bli!

Jobbigt

Mår inte riktigt bra alltså. Har legat i soffan sen tolv, varav jag sovit tre timmar. Är yr, det svider i halsen och jag är jätteseg i kroppen. Vetitusan vad jag är för slags sjuk.
Tycker så synd om Ansgar nu idag då jag inte orkar leka med honom, så han får underhållasig själv. Mestadels har han legat här i soffan och sovit bredvid mig, mysigt<3

Tror jag ska ta en alvedon (får se om jag mår bättre av det) och fixa iodrning tacosresterna sen igår, äta lite och sen ska jag bädda ut bäddsoffan och kolla på film resten av kvällen!

11:28

Idag har jag gått upp tidigt, klockan 08:00 minsann! Allt detta för att hinna ordna mysig frukost innan Mattias skulle iväg igen! Jag hade förberett pannkakssmet, så det var liksom bara att sätta igång att steka. Sedan stekte jag bacon, och Mattias stekte sitt ägg. Vi rostade lite bröd också, så mysigt hade vi det!

Nu har Mattias iaf stuckit iväg, och jag har köpt skurmedel för jag hade tänkt att storstäda ägenheten idag, men vi får se hur det blir med det. Jag känner mig inte riktigt på topp... Igårkväll när jag skulle sova mådde jag så illa att jag seriöst trodde att jag höll på att bli magsjuk, men nixpix. Idag mår jag lite halvilla, har huvudvärk (dock kan det också bero på att jag biter ihop med mina tänder extra mycket nu för jag är stressad eller nått... Fast det känns inte som sån huvudvärk men aja...) och ont i halsen. Så jag funderar att ligga i soffan ett tag, kika på BD-Army of dreamers-DVDn och dricka en massa vatten typ. Och gosa med Ansgar. Hoppas jag inte blir förkyld nu eller nått, blä isf!



Kanelbullekatt

Det bästa med att ha en kanelbullekatt är att han smyger sig upp i mitt knä på kvällen och spinner en massa. Och han vill gärna ha en puss på pannan och en massa kel under hakan<3


Hej min nya mössa<3



Min nyinköpta mössa<3 Det blev alltså ingen ansiktsmask, utan denna mössan istället! Från början kostade den 79,50:-, men eftersom jag hade en rabattcheck på 50:- och att man fick 20% rabatt på en vara så i slutändan kostade den typ bara 23,50:- Japp, jag ser det som ett kap och var tvungen att köpa. Plus att jag hade lösa pengar så jag slapp dra kortet. WOHO säger jag då!

12:37

Det där med att jag skulle åka in till stan imorgon blev visst idag istället! Don't mind!
Har fixat iordning mig och känner mig riktigt fin, trots att frillen inte riktigt ville som jag ville idag, menmen. Trots att jag har noll pengar så kom jag på att jag har en "check" på HM på 50:- så jag tänkte köpa nån ansiktsmask och så och ha en riktig myskväll. Tror det blir tacos till kvällsmat också wohoo (eller haha jag bestämmer för jag är ensam)!


10:40

Good morning!
Idag är det fredag, SÅ SKÖNT! (Ansgar säger hej; wsaqäåöderf¨å'). Det är jättefint väder, så det lutar åt en liten promenad senare! Har PF hela helgen typ, ända tills på söndag iaf, så jag har tänkt att storstäda lägenheten, typ dammsuga, svabba golven, torka av brädor och sådära.

Förövrigt känns det fett höstigt ute, typ sådära strålande sol men bara 15 grader. Lovely! Timo spelas här hemma för jag tycker det är bästa höstmusiken! Funderar på att åka in till stan imon bara för att få klä upp mig och titta på folk typ!

Tveksamhet till tusen

Intervjun gick bra. Men jag vet inte, det kändes inte rätt, jobbet alltså... Det var så himla mycket krabb, hon ville att jag skulle fortsätta att jobba när jag pluggade, men jag flyttar ju antagligen till Västerås, vilket jag bara sa att jag kanske skulle göra och då blev hon väääldigt misstänksam/tveksam/fåordig. Och hon tyckte att vi skulle ha 2-3 månaders uppsägningstid vilket menas med att jag knappt hinner börja innan jag måste sluta. Jag skulle behöva sitta barnvakt på kvällstid varje torsdag och lördag, och ÅÅÅH JAG VET INTE! Blir galen. Det känns som om jag MÅSTE ta detta jobbet eftersom det är det enda jag blivit erbjuden, men det känns inte rätt. Men det är ju bara 3,5 månader men jag vet inte. Jag vet verkligen inte! Måste säga till henne när hon ringer att jag ska söka in till både Västerås och Eskilstuna och att jag förmodligen kommer in där, så att hon vet det och sen får hon avgöra. Och att jag inte vill jobba alla lördagar, för helgerna vill jag ha ihop med Mattias.
Och tänk om jag tackar nej till detta jobbet och sedan inte får något annat jobb, vad faan gör jag då?! Det är förjävla svårt att hitta ett jobb som man bara ska ha i 3,5 månader.
Ni lär tycka att jag är för kräsen, att jag tänker på detta för mycket men gaaaah!!!
Jag vet faktiskt inte hur/vad jag ska göra, för min magkänsla säger nej (jag vet inte varför men det gör den bara), men jag vet inte oma jag ska lyssna på den. I don't know!
Det skulle ju inte bli såhär, jag skulle ju börja plugga, fan också. (Och jag HATAR att jag inte kan se ut hur jag vill när jag jobbar, att jag typ måste ha byxor på mig, att jag inte kan sminka mig som jag vill och att jag inte kan fixa frillen som jag vill.)

Och tjena vilket jävla klagoinlägg detta blev då...

Nervös

Uh vad jag är nervöööööös! WHY?! Jag brukar aldrig bli nervös inför jobbintervjuer... Dock tror jag det är för att detta är så himla luddigt liksom. Det är ju en familj jag ska jobba hos, inte ett företag, och jag måste ställa en massa knepiga frågor om kontrakt, arbetsuppgifter och uppsägningstid. Plus att vi ska träffas på en offentlig plats, på ett fik. Och jag måste beställa någonting (och ni som känner mig vet att jag inte är bra på att beställa och absolut inte i pressade situationer), plus att jag måste leta upp den här kvinnan, för jag ve tinte alls hur hon ser ut! :O Äh, nu känner jag att jag stressar upp mig själv, stop it!
Nu ska jag dra på mig skorna och traska iväg! Wish me luck!

13:35

Sitter i soffan och har precis ätit en omelett. Ansgar är så otroligt kelig nu på dagarna, han går omkring här i soffan och det slutar alltid med at han liksom slänger sig ner bredvid mig, med huvudet på mina lår. Kelsjuk katt, jaa...
Lite smånervös inför intervjun i eftermiddag, ska nog packa väskan med grejerna redan nu, så jag slipper fixa med det i sista sekund.
Fast jag vill ju ha jobbet. Om jag får jobbet (och jag tar det bara om jag får jobba minst 25 timmar/vecka med 100:- eller mer i timmen) så ska jag köpa en bok redan idag. Vill så gärna ha något nytt att läsa. Plus att Mattias tycker att jag ska ta 1000:- från sparkontot och shoppa upp dom, det tycker jag låter som en mycket bra idé!

11:42

Det är jättefint väder och jag ska snart ut och gå med mitt lilla blötdjur i selen en liten stund. Blötdjuret är alltså Ansgar som älskar att vara i duschen= han bir jätteblöt.
Senare i eftermiddag ska jag på typ vidareintervju för det där "nannyjobbet", så idag ska jag träffa mamman. Vet inte om barnen är med eller nått sånt, det återstår att se. Har iaf skrivit upp alla viktiga frågor och så som jag ska kolla upp, hoppas att svaren blir bra!

Förresten, igår fick jag post av mamma, och hon hade skickat med den här fina megstora rosetten. Hej jag är KÄR<3






Öltisdag

Nu hamnade man visst i en soffa för att dricka öl!

Grådag

Det är grått utanför mitt fönster, men dom gröna träden fär det finare. För utanför mitt fönster finns det bara en massamassa träd. Bredvid mig i soffan ligger en liten grå Katt ihoprullad som en kanelbulle och sover. Jag bläddrar mellan kanalerna och dricker en stor kopp med te. Tittar runt på olika bloggar och hittar en rosett-blogg som har en tävling och jag ställer upp och är med i den. Mitt stora projekt för dagen är att rensa upp och städa iordning i min garderob, så det är väl det jag ska göra nu, gissar jag.


Sånna här fina rosetter kan man vinna på denna bloggen. Lovely<3

11:04

Nyduschd och nyvaknad. Imorse när Mattias gick upp vaknade jag til och kände att jag hade ont i halsen, men det har som tur är gått över nu!
Har drömt knepigaste drömmarna nu på morgonen, nästintill mardrömmar. Handlade om Harry Potter (som vanligt typ), Malmö, saxar, The Sounds, vatten, tågstationer och gamla slott...
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, så det återstår liksom att se!

Akut sockerbehov

Fick ett akut sockerbehov klockan 21:30. Skulle baka muffins men upptäcker att vi på sockerfronten ligger typ -100. Alltså INGET socker hemma. Jag blir skitsur och ställer argt tillbaka de övriga ingredienserna. Då erbjuder sig Mattias att gå med mig till ica och köpa socker! Dagens hjälte superhjältegärning<3
Nu är muffinsarna färdiga och jag kokar tevatten. Vi ska snart sätta oss i soffan och antagligen kika på att avsnitt av SATC!
Det är väl sånahär kvällsbak som man blir fet av, men vet ni? Ikväll skiter jag i det, I needed my chocolate muffins!


Erkänn nu, ni blir riiiiktigt sugna va?

Ny menybild

Okej, har bytt menybid men vet inte vad jag tycker... Så, behålla eller gå tillbaka till den gamla?







Emotional

Alltså jag dör vad jag är så himmla emotional! HAHA! Sitter just nu och storlipar och kollar på, paparapaaaam; Extreme home makeover! Så moget ju. Någon som vill joina mig och gråta en skvätt? (Obs, nu tog programet slut så nu behöver jag inte gråta mer, HAHAHA!)

Hemma igen

Home again! Det gick bra, fastän jag (naturligtvis) tog fel buss och typ åkte nästan vilse, as usual när ja ska åka buss. Tillsist kom jag iaf fram till rätt hus. Jag blev bjude på te, och man behövde inte ta av sig skorna, hur USA-aktigt är inte det liksom?! :D Familjen letade iaf efter någon mer långvarig än bara ett halvår, men mormorn (som jag snackade med nu) skulle kolla med familjen om dom behövde nån på en gång och isf skulle det vara jag. Så jag får se, leter vidare iaf!
Idag ska jag byta handdukar på toaletten och.. Ja de tär väl helt enkelt det jag har planerat idag.

08:40

Ska strax dra iväg på intervjun. Jag är JÄTTETRÖTT. Gick först upp vad halv åtta, men det funkade inte, så jag fick gå och lägga mig igen och vaknade nu då vid halv nio. Äter frullis och kollar på Vakna! med The Voice, det fär liksom funka såhär på morgonen! Förresten ser det jättekallt ut ute, och jag som inte har nån bra höstjacka, för den ligger i Hovmantorp :/ Får helt enkelt springa snabbt till tuben!

Söndagsfilm

Nu har vi krypit ner i soffan och ska kolla på en film. Lasagnen blev mycket god, så det var ju bra, hehe.
Imorgon är det som sagt jobbintervju och jag har precis rotat igenom garderoben i jatk efter vad jag ska ha på mig! Blir helt vanliga jeans, ett lite längre linne och en kofta, plus vita converse då. Kort sagt; mina jobbarkläder. Tror det kommer gå bra imorgon! :)

Psst, jag vann både på GuitarHero och Rummikub, WOHOO!



Kollakollakolla! Jag lagar mat, woopido!

Kycklinglasagne med tacosmak

Ikväll har vi gäster, Mattias bror och hans flickvän är här. Jag står för maten; kycklinglasagne med tacosmak. Hoppas att det blir gått, har aldrig gjort/ätit det innan! Jag skalade två lökar, och det sved i ögonen så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen :@ Hade till och på mig solisarna men hjälpte det? NEJ! Haha, tillsist så blev det bra, vilket var himlans tur!
Angående Mattias tumme så är läget bra, det verkade bara vara en stukning och inte ledbandet. Han kan röra den mer idag än vad han kunde igår, såatte, det är luuugnt!
Imorgon ska jag på jobbintervju. Jag är nervös, vet inte vad jag ska ha på mig eller vad jag ska säga. Åh, alltid samma problem ^^ Måste först och främst kolla upp vägen dit så att jag inte går vilse, hade inte sett alltför snygg ut.

Stukad tumme

Jag hade tillsist lyckats somna, och då ringer telefonen. Mattias kompis ringer och säger att Mattias stukat rummen ganska rejält, och undrade om jag kunde komma och möta honom. Självklart gjorde jag det! Yrvaken slängde jag på mig ett par byxor och en megastor tjocktröja och gav mig iväg. En intressant lördagsnatt måste jag säga! Min lilla älskling<3 Haha, alltid lyckas han med något!

Lördagskväll








(Lyckas hålla kameran i sååå smickrande vinklar, mumsi...)

16:36 och mat

Jag tycker att det känns helt jättefel att börja laga mat nu när klockan alldeles nyss har varit 16, och inte ens är 17! Det är bara för att man alltid typ börjar laga mat runt 17:30-18:30, men vadå, jag är hungrig NUNUNU! Plus att jag har PF ikväll, så JAG KAN GÖRA SOM JAG VILL IKVÄLL MOHAHAHA! Nu sätter jag på music, dansar två meter bort till köket och sätter igång serru!

Nöjd

Åh vad jag känner mig nöjd nu! Har städat hela lägenheten. Dammsugit, torkat av bord och bänkar. Ja, typ det man kan göra i denna lilla lägenhet. Jag har förresten satt in alla viktiga papper i pärmar också, och letat fram papprena som jag ska ha med mig på måndag!
Ikväll har jag PF, igen. Hade tänkt att fortsätta kolla på SATC! Alltså, jag är så otroligt seg när det gäller SATC! Innan filmen kom hade jag inte sett ett enda avsnitt! Galet! Nu är jag dock inne på säsong två, woho! Väldigt bra helg-underhållning måste jag säga! Funderar på vad jag vill göra fram tills det är dags att fixa maten om typ 2-3 timmar? Antagligen blir det att spela lite Sims 3 <3 Lovely!

Wopido

Oki, bara så att alla vet; jag ska på jobbintervju på måndag! Wooho woohooo!

09:19

Godmorgon denna lördagsmorgon! Idag är det strålande väder, sol oc blå himmel! Blir nog kanske en prominillis sen, måste iaf till ica eller konsum. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, hmm. Städa lägenheten och dammsuga lite tror jag. Mattias kom inte hem förens 04:30 inatt från sitt party, och sen skulle han upp igen vid 08:30, för att åka in till stan och överraska en kompis som fyllt år! Så har en PF-dag till, så är det!

True blood

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med kycklingwook och nudlar, samt titta på onsdagens avsnitt av "True blood" som jag missade. Tack och lov att det finns SVT PLAY<3 Jag brukar inte vara så mycket för det här med vampyrserier och sådära, men True Blood verkade vara riktigt bra! Hoppas att detta avsnittet är lika bra som det första!

Trött i hjärnan

Nu är jag helt trött och vimsig i hjärnan. Har sökt 11 jobb (väldigt stolt måste jag säga), men oj vad trött man blir utav det! Som vanligt blir jag sådär nervös och inbillar mig att telefonen ska ringa. Känns lite jobbgit att gå och vänta hela tiden, men just nu kan jag inte göra mer!
Ansgar ligger helt utsträckt på rygg bredvid mig och sover, så söt. Snart ska jag nog gå till affären och handla lite tills ikväll. Får se om jag hittar nån god mat, annars finns det kycklingwook i frysen, mums!

11:10

Idag har jag tagit en välförtjänt sovmogrong. Även fast jag tillbringade dom typ sista 3-4 timmarna ihoptryckt på soffan, haha! Jag har PF (pojkvänsfritt) både idag och imorgon, så det ska bli en massa slapp, för ovanlighetens skull liksom! Nej men jag ska väl äta lite godare mat ikväll och kanske köpa lite godis, kika på någon bra film. Fast jag har varit så sugen att kolla på "Ghost Whisperer", haha dessvärre har jag ingen sån film/box eller nått sånt, så vi får se hur det hela löser sig!
På schemat idag står att söka 10 jobb, efter det kan jag slappa. Idag är det även mysigt höstväder, det blåser och ser sådär välkomnande ut liksom så jag kanske ta på mig min alldeles förstora tjocktröja och går ut en sväng.

This is where I live










Psst, har klippt mig lite;


Okej gör fulminnen #1, men ni ser väl skillnad? Min gröna IKEA-sax sviker mig aldrig!
Lyckades förövrigt att klippa min lugg sne, så nu kan jag använda HELA luggen, så nöjd!

I min soffa ligger den finaste katten i världen


13:53

Nu är kattlådan inköpt och jag tror faktiskt att detta kan bli bra, inget mer skvättande av sand på golvet alltså, skönt! Jag har precis varit ute med Ansgar lite i sele och... FAN! Nu kom jag på att jag skulle passat på att vädra lägenheten medans vi ändå var ute, men glömde jag det inte, som typ alltid?!
Jag har faktiskt varit duktig idag och kollat in AMS-platsbank, men det fanns seriöst inte ett ända jobb som jag kunde söka, såvidare jag typ inte vill blu murare eller är målare med yrkesbevis? Blä säger jag bara, haha!
Förresten så tycker jag att dte luktar höst ute, det är mysigt för jag gillar hösten. Det är fina färger på löven (man kan hoppa i lövhögar<3), man får ha på sig halsduk plus att dte känns så mycket bättre att sitta inne och kolla på film när man vet att det är kallt och regnigt utanför!

Förresten, ni ska få se bilder på hur vi bor bor här uppe i Sthlm sen! Ska bara städa iodrning först, haha!

Look who's up early!

Jag gick faktiskt upp för typ en timme sen, och det är tidigt för att vara jag när jag är arbetslös, mohahah! Och ja, jag är skittrött och hade kunnat gå tillbaka och lägga mig i sängen igen men no, nu är jag uppe såatte. Ska sticka iväg och köpa en kattbajslåda idag ju, så en liten tripp utanför lägenheten blir det ju iaf! Men först; frukost!


Ett nytt i-landsproblem

Jag har upptäckt ett nytt i-landsproblem som jag aldrig har råkat ut för innan! Jag har dock sett det på "Veckans Macka" på Bostan Tea Party, men aldrig som sagt på riktigt! Att duschdrapperiet liksom suger sig fast mot kroppen när man duschar! Gaah, så otroligt störigt, why liksom?! Duschen som var stor innan krymper till typ hälften av sin ursprungliga storlek, och jag får trycka in mig i hörnet för att få plats, för jag vill inte ha kallt duschdrapperi fastklistrat på mig liksom. Nejnej, knepigt detta. Jag får försöka att hitta en lösning på detta, annars får jag helt enkelt stå intryckt i hörnet när jag duschar, HAHAH! (Och för att inte helt tracka ner på duschen; man kan duscha jättelänge i varmvatten<3 Mumsi)

Det är fastslått; Ansgar it is.

Nu är vi hemkommna från veterinären. Allting gick bra, fast han är ju aldrig glad när han får sitta i sin resebur. Iaf, precis innan vi skulle gå typ så kom jag på att fråga; "Är det en hane eller hona? För hon vi köpte honom av sa att det var en hona, men jag tycker det ser ut som en hane..."
Och så kollade och kände sköterskna och sat; "Jag tycker att det ser ut som en hona, men jag ska kolla med veterinären.". Så gick hon iväg, och kom tillbaka senare och sa; "Det blev en pojke tillslut!". Så nu har vi vår lilla Ansgar som till 100% säkert är en hane nu! Nu är han en liten tröttis och liggerhalvt uppkrupen i mitt knä och halvsover<3

Idag ska jag iaf dammsuga, och bta sängkläder. Japp...

Veterinärtime

Nu sticker vi till veterinären. Hoppas att det går finfint! Vi har världens sämsta väder idag, grått och regnigt och kallt. Riktigt höstväder skulle man kunna säga, hehe.

Photo








Nu blir det en låda med fyra väggar och tak

Ansgar har alltid haft en förmåga att skvätta ut ganska mycket kattsand på golvet eftersom han är väldigt mån om att gräva en tillräckligt djup grop när han ska uträtta sina behov, och lika mån när han ska gräva igen den. detta resulterar alltså i att det blir en hel del sandskvätt på golvet, men jag är nöjd sålänge han går på lådan. Men nu ikväll hade Ansgar varit på toan väldigt länge, så jag gick in för att titta vad han pysslade med. Haha, då hade han lyckats kraffsa ut halva mängden sand i en hög på golvet, kissat på den, eftersom det är ju kattsand där, samt satt i lådan och uträttade ännu ett behov! Haha, vet inte vad jag ska säga, och jag kan inte bli arg på honom eftersom han i princip inte har gjort något fel, plus att det redan var över, så han hade inte fattat varför jag blev arg! Nej, nu måste en riktig låda med fyra väggar och tak införskaffas snarats. Antagligen på torsdag. Måste ta mig till Kungens Kurva, men jag åker helt enkelt gratisbussen dit, eftersom det är raka vägen!

13:59

Sitter framför tv:n i en megastor tjocktröja och strumpbyxor och kollar på nån dålig serie med fejkskratt i bakgrunden. Har precis fört över pengar till olika konton, räknat och räknat. Om jag lever på 4500:- i månaden har jag precis så att det räcker till december, om jag inte får jobb. Och denna månadenhar jag inte pengar över eftersom jag ska till veterinären med Ansgar, men det får det vara värt. Jag hatar pengar, jag hatar att söka jobb, jag hatar lågkonjunkturen som gjorde så att alla intagningspoäng steg som fan vilket resulterade att jag inte kom in på utbildningen. Fuck it, eller nått. Nu ska jag duscha tills varmvattnet tar slut.

RSS 2.0