Sparkling

Allting blir fin, bara man har en ljusljusslinga. 
 
 

När jag var i Stockholm och var på loppis med mina pandor.

 
 
Förra helgen så var jag i Stockholm och träffade mina älsklingspandor Towe och Hanna! Dom skulle på burleskloppis på söndagen och jag hjälpte till att bära för jistaness vad saker dom hade att sälja! Medan Hanna och Towe stod och sålde sina saker så strosade jag runt och tittade på vad andra hade att sälja, och jag införskaffade mig en lavalampa (som jag inte får upp för att byta lampa 😔), en fluffig bästa och en vitrosa muff som jag eventuellt ska göra om till en väska, we'll see. 
 
 
 

Fakeseptumpiercing och burlesqueloppis.Sitter på centralen och väntar på att mitt tåg ska gå. Har intagit en chailatte samt en cream cheese  bagel, och sitter och tänker på hur avubavundsjuk jag är på Christian och Anas förhållande i '50 shades of... 'serien. Haha så töntigt men blev alltså SÅ KÄR i den serien. Var typ det mest oväntade ever. 

Idag har jag hjälpt Hanna och Towe när dom sålt saker på en burlesqueloppis. Jag hjälpte till att byta av när dom behövde gå iväg, men annars så strosade jag mest runt och fyndade lite saker, men det får ni se i ett annat inlägg. Igårkväll så fick jag ju en fakeseptumpiercing utav Hannas pojkvän! var tyo! Har ju funderatyp det snällaste ever! Har ju funderat i något år på om jag vill ha en, men har liksom inte vågat, men så fick jag denna och oj vad jag gillar det! Ska beställa en i silver från etsy också. Känns ju ganska chill att ha en fake när det ändå ser så äkta ut, så kan man välja själv om man vill ha eller inte! 


Till Stockholm och vidare mot Hagsätra
Tog tåget till Stockholm oxoch sen tunnelbanan hem till Hanna där även Towe väntade! IkväIkväll har jag och mina pandafriends chillat och ätit hemmagjord pizza och jag har druckit vin och titta på när Towe har fixat iordning kläder till burlesqueloppisen där jag ska hjälpa henne och Hanna och sälja kläder imorgon. Det ska bli kul, men ännu roligare att jag får träffa mina fina vänner 🐼 (och jag har fått en fake septumfakepiercing utav Hannas pojkvän så glider omkring i den och en prinsesskrona som Towe råkade ha med sig och känner mig fett fab!) 


Det är ett bra betyg när jag inte somnar.Idag har jag varit på suicidpreventionsutbildning och det var så himla intressant! Satt typ som klistrad hela tiden och jag microsomnade en enda gång! Alltså det har nog aldrig hänt en enda gång sedan jag började gå på teoretiska utbildningar i landstinget. Hade ju i och för sig med mig min lilla termos ned te och drack hela tiden men liksom är ändå stolt över mig själ! Nu är det ju inte så att jag har somnat tistidigare på grund utav att utbildningarna varit tråkiga, utan jag har bara en tendens till att microsomnade när jag är still och lyssnar på någonting en längre stund som jag inte tycker är så värst intressant vilket ju är så pinsamt för jag vill ju verkligen inte somna! Så knäppt problem alltså, men ska ta upp det med läkaren när jag ska till vårdcentralen i oktober och ta blodprover för att jag är trött och vegetarian. MEN så fick jag reda på idag på utbildningen idag att man inte ska ta ssri på kvällen eftersom det är sömnstörande, och jag tar ju all min medicin på kvällen så detta måste absolut ändras på. Bra med utnutbildningar ibland alltså. 


Stick och brinn visdomstand.

Okej, såhär ligger det till: jag har alltså fått två utav mina tre visdomständer (ja, jag kommer bara få tre stycken) helt utan problem. Ärligt talat så har jag faktiskt inte ens märkt att jag fått dom, så det här med visdonständvisdomständer är ingenting som har bekymrat mig. Tills igår. Då jag på morgonen börjar få himla ont längst bak i nedersta vänstra tandraden. Kopplar snabbt ihop det med en visdomstand, tar två alvedon, en ipren och lägger xylocain på stället som gör ont. Funkar finfint. Gör om samma kur på efterkiddeftermiddagen innan jag går hem från jobbet. Men idag vaknar jag med, inte värk, men en allmän sjukdomskänsla i kroppen. Ni vet typ som det känns när man är förkyld? Och så gör det lite ont när jag sväljer och ont när jag gapar. Lite feberkänsla som jag snabbt tar två alvedon för att mota bort denna eventuella feber (jag har ingen termometer). Är llivrädd för att dessa symptom ska bli värre och jag behöver uppsöka tandläkare för jag VÄGRAR att någon ska peta under mitt tandköt, eller ännu värre...., som kan orsaka blod i munnen. Då får dom söva mig. Så snälla llilla visdomstand, stick och brinn! 

Vad jag hinner med efter jobbet en vardag.
Jag har sovit i 1,5 timmar, diskat i en. Tittat på 1,5 avsnitt av breaking bad och lyssnat på 3,5 kapitelutav 'femtio nyanser av frihet'.  Chattat med Anna och smsat med Martin. 

Imorgon kommer Jonna hit och vi ska dricka vin för jag är ledig på torsdag! Sen jobbar jag fredag-måndag; har alltså en sexdagaravecka nu. Men det är väl okej för jag har bokat flygbiljetter till Umeå och ska hälsa på Ida-Lisa i oktober, och i november så ska jag åka till Italien en vecka och hälsa på systeryster vilket kommer bli helt amazing! 

Min väckarklocka ringer om 6 timmar och 33 minuter. Peace ✌

När jag var i Stockholm.

 
 

Skjut mig 🔫

Och precis där gick min dator sönder. Oh happy day... 

Göteborg i bilder

Så himla megafin helg
 

Dubbelt upp

Hej mina små loppor!
 
Vad har ni för er nu när hösten är påväg (fast verkar inte så eftersom det ska bli 20 grader (!!!!) varmt i helgen?!)? Själv har jag varit i Göteborg i helgen med min familj och hälsat på Martin vilket var helt fantastiskt mysigt! Har en hel drös med bilder som jag hade tänkt att ladda upp igårkväll, men så blev det så att jag blev inringd att jobba dubbelpass så det var bara till att sova direkt när jag kommit hem från Marie. Idag jobbar jag 07:00-22:00; livet som sjuksköterska typ. Fast det är väldigt lugnt så det kunde absolut ha varit värre.
 
Imorgon kommer min systeryster upp till mig för på lördag flyger hon till Italien där hon ska plugga design i ett år! Så jäkla coolt! Och jag får då alltså en anledning att åka till Italien för att hälsa på hos henne, detta ska ske i mitten utav november! Så spännande!
 
Tjarrå!

RSS 2.0