Kent, 26/2

Kom till Annextet typ runt 15:10 någongång, och då var det typ kanske bara 30 personer som satt utanför dörrarna. Eftersom jag skulle gå själv och inte hade nån att köa med tyckte jag att det kändes ganska pinsamt att gå och sätta sig och börja köa själv, så jag gick in till Globen City istället. Därinnte träffar jag Jonna och Matilda, som hade kommit en halvtimme tidigare, så jag fick köa med dom! Så himla snällt! Vid 17:30 så ställde sig alla upp oh väntade på insläppet. Jag gjorde mig redo för att så snabbt som möjligt kunna lämna in mina grejer i garderoben... Insläppet gick bra, fastän vakterna var fett sura. Hamnade på femte raden utanför dörren in till scenen, kändes bra! Vid 19 så var det insläpp igen, alla ville springa men vakterna var sura, så vi sprang typ i 2 meter, gick 5 och så höll vi på ända till det var 10 meter kvar till staketet, då sprang alla! Jag fick bästa platsen precis framför Jockes vänstra högtalare! Vi var tvugna och sitta ner tills klockan var 19:50, galet jobbigt. Camela var duktig men tråkig, precis som på torsdagen. Och sen kom Kent in. Underbara underbara Kent<3 Dom var mycket mer pepp och avslappnade idag, Jocke snackade lite mer, och en gång råkade han välta micstativet haha! Sött. Dom spelade "Vinternoll2"<3 och jag fick himla dåligt samvete för att jag inte ringde till Pop, men väskan var liksom inklämg mellan mig och staketet så jag kunde inte ta ut mobilen :/ Så blire ibland... Fick höra "På drift?" igen, åååååh<3 Hoppas dom spelar den i Göteborg också, då blir jag gladgladglad!








Chillerill typ

Sitter och chillar på Mattias jobb, dricker Pepsi Max och lite sådära! Snart ska vi kolla klart på "Bröllopsfotografen" också, kalas! :D
Har varit duktig och skickat iväg två mail till mina senaste jobb och frågat om jag kan använde dom som referenser. när jag fått svar så ska jag börja leta sommarjobb (tyvär, vill inte jobba men pengar ni vet!), fast jag ska bara jobba 1,5 månader, eller ja jag vill inte jobba längre om jag får bestämma! Får se vad jag hittar på att söka, det blir väl typ kanske äldreomsorgen, utvecklingsstörda eller någonting med handikappade tror jag.

Saknar kent lite nu, hade gärna velat gå ikväll, men har inga pengar och är alldeles för trött för det. men nu är det bara typ 22 dagar kvar tills jag ska se dom igen med Martin, och 23 dagar kvar tills jag ska se dom med Pop! PARTY!

Den här drömmen är vår

Kent igår var helt jättebra<3 Fick superbra plats framför Jocke, dom spelade "Vinternoll2" och "På drift?" igen. Ska berätta mer sen, och lägga in bilder, hinner liksom inte just nu. Ska snart dra till Mattias jobb och chilla lite där idag, ska bli trevligt! Ska ta med mig lite skolböcker så jag kan läsa också.
Ha en nice lördag iaf!

Kent, 25/2

Får väl ta och berätta lite kortfattat om gårdagen;

Jag mötte upp Babie vis Slussen runt typ halv fem innan vi åkte till Globen. Vi hade bestämt att vi inte skulle ställa oss i kön förens runt 18-tiden för vi skulle äta lite innan och så, men innan vi gjorde det skulle vi gå och kolla in vart kön var, så vi liksom visste det. Vi gick lite fel och kom liksom på baksidan av huset tror jag, och när vi står dä och funderar på vart vi ska gå så kommer det en taxi och stannar. Och ur den kliver Jocke, Sami och Martin! Jag blev helt paff, visste inte riktigt vad jag skulle göra typ. Jocke typ sprang in i huset, medan Sami chillade lite och väntade på Martin. Haha snacka om bra start på kvällen eller!
Iaf, Mattias och jag gick och åt på McDonals, innan vi vid kl. 18 ställde oss i kön för dom hade redan börjat släppa in. Jag köpte den där Kent-katt-tröjan också, himla fin! Sen köade vi lite till innan det var dags för insläpp. Jag hade ju liksom räknat med att stå typ längst bak men när vi kom in hamnade vi på sjunde raden så jag var nöjd. Bakom oss stod det några jobbiga fjortisar som jag störde mig på. Den ena typ: "Ska vi hoppa sen när dom sjunger?", och den andra typ svarade, "Alltså nej man hoppar inte...". Hahaha. Iaf, sen börjde förbandet, Camela Leierth. Hon var duktig men ingen peppande förbandmusic precis... När klockan var runt 20:45-20:50 gick Kent på. Underbart<3 Det var så in i helvetes varmt och jag var sjukt törstig men vi stod precis förlångt bak för att kunna dricka, trodde jag skulle dö av törst typ. Efter ett tag hade vi dock puttats/hoppat fram så vi hamnade på tredje raden och jag kunde dricka, det var nog det godaste jag någonsin druckit. Spelningen var bra, en del låtar som "FF", "Kärleken väntar" och "Ingenting" hade dom kunnat skippa, men jag är nöjd, dom spelade ju "På drif?". Efteråt hälsade jag på några forumare, och sen hittade jag ett av Samis pelktrum som han kastade ut i slutet, blev mycket glad!



00:31

Dom spelade "På Drift", det var så himla fint. Mitt hår är helt platt och jag är genomsvettig. Jag hittade Samis plektrum också, också fint.

Håll ditt huvud högt

Idag har jag nog på mig den kortaste klänning jag äger, men den är fin så jag har på mig den iaf. Jag är megasuperduperaspepp men så råkar jag också veta att det redan sitter x antal hundra personer utanför och köar, så jag ställer redan in mig nu på att jag kommer få stå längst bak. Likabra det, så slipper jag bli så sjukt besviken om så är fallet (vilket jag räknar med, MÅSTE räkna med).

 




Och jag blir så lycklig om dom spelar följande låtar ikväll:

- Vals för satan (din vän pessimisten) --> Troligt att dom spelar


- Nihilisten --> Chansen finns men är inte så stor


- Det kanske kommer en förändring --> Chansen är minimal


- Håll ditt huvud högt --> Minimal chans, det är kanske too much sommaren -08...


Nu är det en timme kvar tills jag ska dra, ååååååååååååååååååååh<3

08:40

Godmorgon!

Hade inte tänk att gå upp förens om en halvtimme typ men Mattias väckte mig när han skulle gå och sa att jag var tvungen att kolla klart den sista perioden på hockeyn eftersom han var tvungen att gå. Dessvärre förlorade vi såatte det var ju inte så bra.
Idag är plugg och Kent som gäller. Jag är pepp som tusan (för kent, inte för pluggandet), tråkigt att Mattias inte alls är pepp, men förhoppningsvis ändras det. Har iaf lovat honom att jag ska försöka att inte bli sur/alldeles för stirrig av att jag inte står så långt fram som jag vill, men vet inte alls hur det kommer att gå... Imon tror jag iaf att jag ska satsa på att stå längre fram än idag då ska jag ju gå ensam såatte.
På lördag ska jag följa med till Mattias jobb och sitta där och chilla lite, och dricka en massa gott te som dom hade där. Ska nog bli kul!

Nej nu blire plugg, sen, om några timmar, ska jag fixa iordning mig (har ingen aning om vilka kläder jag ska ha...) och sen sticka till keeeeeeeeeeeeeent<3

Sthlm tonight!

Drar till Stockholm ikväll iaf! Pallar inte sitta i skolan imon och vara asnervös och inte veta om jag kommer till Sthlm eller inte, plus att det vore synd om 800:- gick till spillo (biljetterna alltså). Så nu kommer jag till Stockholm 18:53 ikväll, om allt är i tid och sådära, känns bra!

Sundance Kid

Blir helt kallsvettig och darrig när jag kollar på SJ's hemsida och ser asmånga tåg som redan nu är inställda imon mellan Västerås-Sthlm! Hur fan ska jag ta mig till Sthlm?! Jag dör om jag inte kan ta mig dit. Tåg som jag siktat in mig på är iaf änsålänge inte inställd, så jag får väl hålla tummarna jävligt hårt för att just det tåget går. Och jag måste åka tåg då Swebus inte tillåter djur ombord. Överväger att åka redan ikväll.

Hade ränkt att läsa nu på morgonen men efterosm jag har blivit tekniskt efterbliven och blind har jag inte hittat sidan, förens Ida-Lisa smsade och sa vilken det var, och då visade det sig att jag kollat igenom den sidan typ en miljon gånger utan att ha sett att det stod där. Nu ska jag snart dra till the school, så får helt enkelt fortsätta lyssna på Kent, dricka jordgubbste och hoppas att jag kommer iväg till Sthlm imon (bara för det så blir det säkert inget krabb alls, men den chansen är ju ganska liten).

Detta har jag på mig idag iaf:





Knock knock

Det blir bio idag (Wolfman)! Så himla mysigt. Älskar att gå på bio mitt i veckan, och speciellt på en tisdag (tisdagar är fett tråkiga!). Plus att jag har varit väldans effektiv idag. På förmiddagen var det föreläsning, sen åkte jag ner till resecentrum och SJ och bokade en öppen biljett tills på torsdag= jag kan åka vilket tåg jag vill under dagen! Cyklade hem och gjorde tacopaj vilket resulterade i att jag typ fick sex matlådor att frysa in. Sånt gillar vi!

Detta har jag iaf haft på mig idag, och ska fortsätta att ha på mig. Nu ska jag diska och sen dra ner till stan!


08:08

Fattar inte vad det är med mig. Sov 10 timmar inatt och var ändå tvungen att släpa mig upp ur sängen, hade kunnat legat kvar och sovit ett bra tag till Knäppt! Sitter och kollar på nyheterna och dricker mango- och persikoté, det är gott, nästan lika gott som jordgubbsté.
Annars sitter jag och funderar på hur fasen jag ska ta mig till Sthlm på torsdag. Dör ju om jag inte kan komma dit, för då missar jag kent! Får väl typ påbörja resan vid 12 eller nått, så har jag ju åtta timmar på mig att komma fram. Ska iaf åka ner till tågstationen idag och snacka med dom och se vilke tåg dom tycker jag ska ta, eller nått sånt. Ikväll kanske det blir bio, hoppas!

Generation Ex

Idag har det varit förbannat jävla askallt! Typ, trodde mina ben skulle trilla av när jag cyklade till the school imorse! Superkallt. Iaf, gick i skolan hela dagen och det hände väl inte så mycket, typ. Var och handlade lite mat på vägen hem, måste ju göra mer matlådemat så imon ska jag göra tacopaj och frysa in.
Annars har jag en liten racerkatt här hemma. Han har så mycket spring i benen så han vet inte vart han ska ta vägen! Vill typ släppa ut honom i korridoren eller nått så han kan springa av sig hahaha. Vill bara att snön ska booooort så vi kan gå ut i sele och springa omkring.
Nu tittar jag på "Förkväll" (så himla mysig program hahah), och snart ska jag fixa lite kvällsmat; omelett och keso<3

Har haft på mig detta idag:


Mamma, pappa, barn



Igårkväll hittade mamma en gammal bild på mig, henne och pappa (och min lillebror som ligger i mammas mage). Bilden är 20 år gammal, så både jag, mami och papi ser ju lite annorlunda ut, hehe!
Bilresan upp till Västerås gick himla bra, jag sov mest typ hela tiden och lyssnade på bra musik på ipoden. Nu ikväll har jag skrivit klart hemtentan och skickat in den till urkund. Nu återstår det bara att skriva ut den imon på skolan och lägga den i tentabrevlådan, sen kan jag glömma den kursen! SÅ HIMLA SKÖÖÖÖÖÖNT!
Går heldag imon, och sen har jag föreläsningar alla dagar denna vecka förutom på fredag. Hoppas att dom är bra, föresläningarna alltså. Nu ska jag plocka fram kläder tills imon!

Nihilisten

Sitter och är jättenervös inför på torsdag, när jag ska på kent. Är nervös för på fredag också ifs, när jag ska på kent ensam. Inte precis första gången jag ser dom, men blir alltid nervös såhär inför konserter, så himla knepigt liksom.
Imon åker jag hem till Västerås igen, redan vid 08 går bilen hemmåt igen. Känns bra också, så jag hinner fixa det sista på tentan som ska in på måndag. Och hämta ut alla mina nya böcker som kommit till ica.
Nu ska Anna sy en klänning till mig, och jag funderar på att sitta uppe hela natten och dricka jordgubbste, bara för att liksom.

Lemon in my eye


Ny kjol 1.

 


Ny kjol 2.

 


Ny kjol 3. (Den är liksom lite väckig men det syns inte på bilden...)

 


Blåsa, blåsa, blåsa bort snön!

 


Nya Gunilla-klänningen (den heter typ Gunilla eller nått).

 


Lovely rosett<3 Inte så där himla jätteny, men ganska ny.

 


Annapanna, bästa lillsyrran<3

 


SER NI HUR GALET MYCKET SNÖ DET ÄR PÅ VISSA STÄLLEN!!! Det går mig ju upp till knäna!


Only life I know

Lördag morgon. Känns som om det är min tredje lördag denna veckan, bara för att jag typ "fick helg" i onsdags. Idag är det iaf den riktiga lördagen. Igår var Pop och Mattias här och vi kollade på två movies: "Drag me to hell" och "Dagboken". "Drag me to hell" var den knäppaste filmen ever typ, vi fattade inte om det var en skräckis eller en skräckkomedi. Vi tror det var det sistnämnda...
Idag åkte Pop hem runt 11-tiden,vi tillbringade typ morgonen med att lyssna på Kent och snacka om knäppa saker typ som om tvillingar i magen har varsin navelsträng... Efter att Pop åkte hem har jag typ bara  fixat iordning mig lite sådära. Vi ska bara vara hemma idag men kände ändå för tat sminka mig och fixa håret typ. Kan ju vara så ibland.
Nu lyssnar jag på Broder Daniel och väntar på att systeryster ska bli klar så vi ska gå ut en sväng.

Sagor för barnen som är som du

Hemkommen efter en fartfylld dag, typ. Efter gravsättningen åkte vi till Mattias mormor och åt god mat, och sen åkte jag med tåget in till Växjö för att träffa Pop<3 Det var ju hur längesen som helst jag träffade henne så det var ett kärt återseende! Vi gick lite på stan, bl.a på Monki eftersom den inte finns i Västerås, och snacka om att jag FYNDADE! Det är helt sinnesjukt hahaha! Köpte tre kjolar, en klänning och en väska för 121,50 :- ! Det var först 75% rea på det ursprungliga priset, och sen på det priset som var kvar efter 75% så var det ytterligare 50%. Fattar ni hur GALET billigt det blev. Ja, om jag hade köpt alla kläder till fullpris hade det bliv 960:-, så de tkändes ju liksom som om jag gjorde en fett nice affär! ;D (Bilder på mina inköp kommer senare!)

Iaf, ikväll kommer Pop och Mattias hit, vi ska kolla på movie och äta godis. Så himla mysigt, har saknat detta!


09:49

Är färdigklädd och fixad. Nu ska vi snart åka till Emmaboda och gravsätta Mattias morfar.
Efter det ska jag dra in till Växjö och träffa Pop<3 Längtar så himla mycket! Mm det är väl ungefär vad jag har för planer inför kvällen... Vet inte vad jag gör ikväll men är nog antagligen där Mattias är, typ!
Ha en trevlig fredag iaf!

одежда

Kan ha varit den suddigaste dagens-outfit-bild ever. Såhär ser jag ut idag iaf. Lyssnar på Hästpojkens nya album och har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker... Ansgar är sur på mig för jag råkade väcka honom innan. Ojrå!


Barn från röda stan

Tjabba!

Har precia vaknat, och har lock för öronrn. Det är inte så kul. Drömde en skitläskig dröm nu precis innan jag vaknade. Den handlade om en stor svart huggorm (jag är vanligtvis inte sådär megarödd för ormar men antar att mammas extrema fobi för ormar har smittat av sig lite) som bodde på mina kusiners trädgård, och när jag och Anna var ute och gick där på trädgården så kom den framringlandes jääättesnabbt och typ började jaga oss, så vi sprang iväg, skiträdda. Sen känner jag något vått på min fot och typ hoppar till som fan så att hela våningssängen skakade. Och då var det bara Ansgar som nosade på min fot, haha!

Idag åker vi ner till Småland, och innan dess ska jag och Mattias spela badminton. Jag hade tänkt att spela Sims men nu funkar inte det :( Så får hitta på nått annat typ!

11:51

Skolan är slut för idag och nu är jag hemma. Håller på att värma min sista portion kycklinglasagne i ugnen, måste fixa nån mer mat som jag kan frysa in sen!
Drar till Mattias idag vid 16:30, vi ska äta tacos ikväll! Måste iaf packa lite innan jag åker, och diska typ. Och kanske hinna sova en powernapp om det blir så mycket tid över.
Imorgon drar vi hem till Småland över helgen, ska bli kul att träffa mami och Anna. Hoppas jag hinner träffa Pop också<3



Detta har jag på mig idag. Försov mig lite imorse är var/är megatrött, detta syns ju tydligt på bilden.

Eddiehästen<3

Det känns som om jag har lagt upp dom här klippen på bloggen typ tusen gånger, eller är det bara för att jag rukar kolla på dom men ah.. Skulle sova för jag är megatrött men kan inte, så istället ligger jag i sängen och kollar på gamla videosar. Den bästa är ju den från SiESTA -08 om EDDIEHÄSTEN<3 och dess uppföljare från SiESTA -09.
Enjoy!
Emmelie (aka Pop) och jag under SiESTA -08. Vi är absolut inte nyktra någonstans
och har precis klappat en polishäst vid namn Eddie!

 

Jag under SiESTA -09. Har precis klappat en häst vars ägare (?) visste vem Eddie-
Hästen var och jag blev väldigt lycklig över detta! Det är tur att man är lättroad ibland!


Inhale/exhale

Min lägenhet luktar curry. Är det nice eller?
Har iaf lyckats få ner fyra sidor på mitt individuella arbete, dock vet jag inte om innehåller är sådär megabra men har ett par dagar på mig att fixa det. Gick ner på stan en snabbis i eftermiddags. Hittade en nedrans tight kjol på Myrorna som jag köpte för att den var snygg, och så är det stretchtyg så den kanske kan bli lite otightare. Kostade iaf bara 30 pix. Sånt gillar jag. Ikväll äre House<3 Ska dricka lite jordgubbste som vanligt, det är mysigt. Håller på att skriva av en massa recept som jag har på datorn ner i min lilla kokbok, känns bra.

101 ways

Sitter och skriver på min individuella uppgift. Det går sådär. Tycker den blir helt tom och osammanhängande, men just nu koncentrerar jag mig bara på att få ihop 4 sidor, så får jag finslipa den sedan. Jag har ju faktiskt ända tills på måndag morgon på mig ^^

Svarta linjer

Har städat och diskat typ hela dagen. Har fortfarande lite saker på soffbordet att plocka undan, men sen äre klart! Ansgar är livrädd efter att jag har dammsugit (som vanligt) och sitter nu intryckt i fönsterhörnet bakom lampan, stackarn<3 Tror jag ska skriva lite på hemtenten sen, om jag orkar, annars har jag hela dagen på mig imon.


Långt eller kort?

Okej, funderar över om jag ska spara håret eller klippa det. Ena dagen vill jag ha långt igen och andra vill jag ha kortare. Så pleaaaaase alla som läser min blogg, HELP ME!





Nu drar jag till skolan och är där all day lång, vi hoppas att bli klara med gruppuppgiften!

17:00

Ska börja skriva på min hemtenta nu, vill ha klart den tills på torsdag. Får se om jag lyckas. Ingen bio ikväll, har dock hyrt en film som jag tänka kika på ikväll, nånsåndär romanisk komedi, passar ju bra och så idag!

Bjuder på två små filmklipp där jag leker med Ansgar, som är filmade i lördags. Finns på hans blogg också, men antar att det typ inte är nån som kollar där så jag slänger upp dom här också! Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag dårå!

 


Älskling det är livet som leker

Godmorgon!
Jag har precis vaknat som ni ser, håller på att göra lite frullis innan jag sätter igång med pluggandet igen.
Inatt drömde jag om Kent<3 Dom öppnade spelningen med "Taxmannen" och jag stod längts fram, Jocke drog en massa skämt som publiken inte fattade och Sami delade ut 50-öringar till vissa. Vaknade och längtade för idag är det bara 11 dagar kvar till deras turnépremiär, men blev samtidigt sur för jag kommer inte kunna stå längts fram den 25e och det suger ju faktiskt ganska hårt. Känner mig typ dålig om jag står längre bak än vid staketet och vet inte riktigt hur jag ska bete mig, knäppt.... På fredagen ska jag gå ensam och är redan i Stockholm så då kan jag stå lite längst fram kanske!

Nu blire frullis och pluggeliplugg och sen kanske bio ikväll!


Pizza-time

Nu ska jag dra iväg och käka bakispizza! Är helt omatchat klätt i olika svarta färger, plus min BATMAN-tröja. Ser inte klokt ut någonstans men det får vara så helt enkelt!

Last night

Var hos Kelly som fyllde år igår. Hon hade gjort det sjukt mysigt hemma hos sig, jättefindukning och så hade hon bakat jättefina (och jättegoda) cupcakes! :D Först så fick vi ta lite bål med MEGASTOR blåbär i, sen blev det mat och en massa snack. Vi hade partyhattar på oss, det var fint. Till efterrätt tjockade vi oss och åt CHOKLADFONDUE, sjukt superdupergott. Vi åt dom goda cupcakesen, Kelly hade fina ljus på sin. Innan vi gick ut så posade jag, Ida-Lisa och Catti som unicorns med våra partyhattar. När vi kom till ner till stan gick vi på ett ställe som hette Pluto (liknande Grace hemma i Växjö fast bara två dansgolv), drack drinkar och dansade. Och sen händ värsta grejen! En kille satte sig jämte mig och frågade om han fick låna "min toffs". Frågade då om han menade min rosa rosett och han nickade. Jag sa naj, eftersom min lugg satt fast med det spännet. Han sa då att jag var elak, men jag brydde mig inte om honom utan vände mig till Ida-Lisa istället. Då knackar han mig på axlen igen och när jag vönder mig om SÅ TAR HAN MIN ROSETT! Jag blir typ skitarg för ingen rör någonting som har med min lugg att göra, så jag typ: " :@ NEEEEJ! DET ÄR DUUUU SOM ÄR ELAK!!!!!" Så ryckte jag tillbaka rosetten och så gick vi därifrån. Liksom, MONGO! Vi dansade iaf lite till innan vi drog till McDonalds och fylleåt lite, sååå gott haha! Sen gick vi hem, men det var verkligen en rooolig kväll! :D





















I'm hooooome

Tjabba! Nu är jag hemma och jag har faktiskt rean tvättat bort mitt smink, druckit två glas vatten och sådära och så har jga lekt lite med en superduper leksugen liten katt<3
Har bäddat ut bäddsoffan nu för orkar inte klättra upp för stegen till sovloftet, det är typ höjden av LATHET!
Har iaf haft jättekul ikväll! :D Bilder kommer imon ohc sådära! Plus att dte nog blir BAKISPIZZ imon muuuums!!!
pUSS OCH GODNATT EVERYONE!

pssst! Jag tror faktiskt att JAG TITTAR PÅ OS-INVIGNINGEN??!! :O

Partyland



Ska snart dra iväg till ICA där Kelly och kompani ska hämta upp mig! Det här har jag alltså på mig ikväll (vetitusan vad som hände med mitt ansikte, ser helt ihoptryckt ut...), och Kelly har "tema-rosa", men var alltså tvungen att ha nått rosa på sig så jag valde att ha en rosett som ni ser!
Justde, snackar med Babie på telefon också så nu slipper ni fråga!
Ha en trevlig fredagskväll!

Food-time?



Tappade min tallrik med köttfärssås och makaroner rätt ner på min helvita tröja + golvet. Preis vad man vill ska hända...

08:31

Godmorgon!
Jag ska snart dra till the school och vara där lite, vi har kursavslutning idag. Det är sjukt att vi redan har gått en kurs, har liksom redan gått i skolan i, öh vad äre, 3,5 veckor? Eller nått...
Ikväll blire party hos Kelly, jag är pepp!

Apres moi

Hade sovis idag. Vaknade hyffast utvilad runt 9, kunde inte somna om så gick upp. Åt frullis, fixade iordning mig, lekte med Ansgar och kollade (kollar) på "Efter Tio" med Malou. Spännande. Börjar inte förens 13:15 så behöver inte cykla förens om en timme typ. Borde gå ut med soporna till soprummet men tycket fortfarande det är jätteläskigt. Kanske tar det i eftermiddag...
Lyssnar på en av Regina Spektors låtar (Apres moi), där hon sjuner en vers på ryska. Saknar att läsa ryska och tycker det är synd att jag typ inte kmomer ihåg nått alls, lite så är det med franska också (kan dock beställa en ostmacka med varm o'boy!).
Släger in en dagens-outfit bild. Är sämst på att ta dom för jag ser helt knepig ut på varje bild, måste gå en lektion hos Anna tror jag allt!


Dom dimmiga dagarna

Har suttit och pluggat heeela eftermiddagen, förutom när jag tog en lite längre paus och åt ett ägg. Tror jag kommer att ha träningsvärk i hjärnan imon.
Har suttit och tänkt lite i mina små minipauser, som jag har gjort i läsningen, om hur jag ska piffa upp min lilla lägenhet och har kommit på några inte alltför dyra grejer som jag kanske kan fixa. Ska se om jag hinner ner på stan i helgen och införskaffa mig det som behövs, kan bli spännande!
Imon blire iaf sovis, börjar inte förens vid 13:15, LOVELY JAG DÖR<3 Idag var jag så trött i skolan att det gjorde ont i ögonen haha! Hoppas inte så är fallet imon då vi ska ha en föreläsning som vi har hört är en utav dom tråkigaste ever, typ. Hard...

08:36


Saker som piggar upp

När jag kom hem från skolan så låg det ett brevpaket på min dörrmatta innehållande:







Två smörknivar, ett läppglans och ett par strumpbyxor!<3 Snacka om att det muntrar upp efter en hel dag i skolan, som förresten inte var sådär himla jobbig, men iaf! :D Tack så himla superdupermegamycket!



Och så har jag en grej som inte muntrar upp sådär himla mycket alls faktiskt:



VAD TUSAN ÄR DETTA????!!!! Blev asförbannad, svor och ville kasta hela burken i väggen (kom dock på att det blev så mycket att städa sen så jag gjorde det inte...)! Om ni mot förmodan inte ser vad det är så är det en konservöppnade från IKEA (den sämsta jädra konservöppnaren EVER!) som har totalfastnat i konservburken och verkligen inteinteinte går att få bort. Har slitet för kung och fosterland men den sitter stenhårt (ser ni också att jag liksom slitet bort kanten på burken och den har ändå inte lostnat! :@ ). Nu måste jag slänga den, vilket inte gör så mycket eftersom jag ändå hade tänkt att köpa en ny.

Nu ska jag läsa tills HOUSE<333 börjar kl. 21. Tror aktiskt att jag ska festa till det ikväll och ta en rostad macka till kvällstéet, men bara om jag pluggat duktigt!

08:36

Är galet trött och ska tillbringa x antal timmar in the school today. Ikväll ska jag nog sova tiiiidigt.
Tror jag har världens plattaste hår idag, det är verkligen megaplatt. Don't like, men mitt hår var inte alls på nått vidare bra humör idag såatte.
Och imorse när jag aknade så var det en såndär vårfågel som satt i busken utanför mitt fönster och sjöng, då blev jag lite glad för jag längtar efter våren!

Dance with me

Har pluggat nästan hela dagen idag, men bara hunnit med en bok. Tog en lite paus och gick ner på stan och köpte hårfärg och sen köpte jag lite mat på coop. Har hört att det kan vara bra att ha ibland.
Har skola hela veckan sen, och på söndag ska jag gå på bio med mig själv har jag planerat. Kan nog bli kul.

Never die

Nu är jag i Västerås och har varit här i någon timme nu om nån ville veta. Druckit jordgubbste och kollat på "I en annan del av Köping", nu kollar jag på "2 1/2 men". Håller på att kopiera mina viktigaste bildmappar till en annan hårddisk om min skulle dö typ imon eller nått. Blev 56 GB, men måste ha 12 GB till om alla andra mappar ska få plats, alternativt se klart 12 GB film som jag har på hårddisken så jag kan slänga dom sen. Japp så fåre bli. Och så måste jag kopiera all min music också, DÖR om den försvinner! Ska nog sova snart, eller nått. Godnatt!

Home?

Håller på att packa iordning mina saker för jag åker till Västerås om typ 1,5 timmar eller nått. Vill heslt vara kvar här men måste plugga och såntdära tråk.
Har precis kommit hem från badmintonen, var inte helt pepp på det idag men gick okej. Mattias och jag fikade lite när vi väntade på tunnelbanan sen också, cola zero och en kaka.
Imon kommer jag inte ha nått liv, ska läsa två böcker! Hejdå.

17:49

Idag är det en slödag. Sov till klockan var typ 13, åt frullis sen gick vi ut en runda och handlade lite kvällsmat. När vi kom tillbaka satte jag mig vid datorn och kikade lite innan jag bad Mattias att kolla min hårddisk och sådära för den är lite knepig. Inte helt överraskad fick jag reda på att min dator sjunger på sista versen så vi började kika på en ny laptop och sp hittade vi en som både kunde ha photoshop och SIMS 3! Så nu ska jag spara till den, ska bli kul att kunna spela Sims.
Ikväll ska vi vara tjocka och göra egen pizza, men det gör ingenting för imon ska vi spela badminton. Och jag kommer ha fetaste träningsvärken på måndag, mums!
Har iaf typ inga bilder alls sen igår men Mattias kompis tog en massa så Mattias ska försöka fixa dom till mig.




(Ja alltså Mattias som varit med i mottagningen fick medalj och så, plus att alla andra i hans lilla "gäng" skulle ha fejkmustascher, tjusigt eller nått)



Justde kanske ska skriva lite om kvällen också. Det var trevligt, fick träffa Mattias kompisar och det är ju alltid kul! Vi sjöng lite sånger och sen var det typ dans och så efter maten fast man behövde inte dansa som tur var för då hade jag sprungit in på toan och gömt mig. Vid två-någonting så drog vi hem, jag hade bara mina klackskor på mig, det var ashalt att gå i snön men jag kom hem hel och ren. Drack två resorb och somnade sen. Sen vare slut!


Uppklädd till tänderna

Sådär, nu drar vi snart iväg! Kom ju i klänningen vilket var veckans lättnad! Hade dock glömt skorna så fick åka in idag och köpa nya fast dte gjorde inte så mycket för dom var fina, alltså dom nya. Och sen är det ABSOLUT inte lätt att fixa en snyggfrill själv, (plus MYCKETMYCKET svårare när man bara har fyra hårspännen, glömde köpa i stan), men denna får väl funka typ. Skulle inte vara sådär supermycket folk så det är bra! Ha en trevlig kväll!






08:45

Tjabba! Nu ligger jag i bäddsoffan hemma hos Mattias. Det är mysigt. Har precis har värsta gosstunden med Ansgar, (tror han passade på att kela när Mattias åkte för att hämta sin frack :P ) och snart ska jag fixa lite frullis.

Igår när jag kom så hade Matias fixat VÄRSTA myskvällen! Typ, han hade strött ut rosenblad på körsbordet och lagt en jttefin stor ros på bordet, plus tänt en massa ljus, mysig musik och megagod mat! Till förrätt var det halloumi- (och en del var utskärda i hjärtanformer<3) och mozzarellaos, gurka, paprika och sallad. Till mat blev det ugnsgrillad fläskfilé med (jag tror det iaf) vitlökssmör i och klyftpotatis! OH MY vad gott! Har jag inte världens bästa pojkvän liksom?<3 Och sen då så hade han bäddat ut bäddsoffan, och på där låg det chips, choklad, dricka och en Ansgar haha :p Vi kollade iaf på en knäpp film som jag blev förvirrad av så vi såg inte klart på hela utan somnade typ runt 22, men värsta myskvällen jag dör<3

OCH JAG KUNDE ÄTA CHIPSEN OCH MATEN FÖR JAG KOM I MIN KLÄNNING WOHOOWOHOOO!

Lead star

Ligger under min Hello-Kitty filt och kollar på "Ghost Whisperer", det är bra fast också lite ledsamt. Tror jag ska göra jordgubsste snart och sen måste jag packa ner lite saker som jag ska ha med mig till Mattias över helgen.

Och sen har jag kommit på, tror jag, att jag ska köpa lite sånnadär fina småskålar och småburkar av färgat glas från second hand och sätta på min hylla ovanför TVn och sen kan man ha kakor eller muffinsar eller nått annat fint ätbart på dom om man får gäster! Mm tror det kommer bli så alltså. (Och så kan man ha skålarna ute på våren/sommaren när man har picknick<3)

To school

Det snöar jättemycket ute idag, så jag ska nog snart börja cykla till skolan så jag kommer fram i tid. Börjar i och försig inte förens 13:15 men vid 12 bjuds vi på GRATIS lunch på skolan och gratis är ju bra! Imon åker jag till Mattias och jag längtar sådär megamycket, ska bli kul!
Ikväll ska jag nog kolla på Ghost Whisperer, har köpt första säsongen<3


House<3

Nu äre House på TV och jag har laddat upp med en halvliter jordgubbste<3

Stay tuned to my love

Man har blivit så himla bortskämd med sovmorgonar så nu är det galet jobbigt att stiga upp vid 07:30 typ haha.
Igårkväll var jag hos Ida-Lisa och blev bjuden på våfflor! Så himla nice att få ett avbrott i pluggandet. Vi satt och snackade typ hur länge som helst, och kom inte hem förens typ runt 21:45!
Idga hoppas jag att vi inte ska vara i skolan sålänge, behöver hem och läsa lite och såntdära. OCH IKVÄLL ÄR DET PREMIÄR FÖR HOUSE<3 Kommer bli så himla bra hoppas jag!

This weather

Klockan är redan ganska mycket men jag har hunnit med en hel dal faktiskt! Förs och främst pratade jag med Pop i telefon i typ 55 minuter<3 Så längesen jag snackade med henne, hon har ju liksom varit bortrest i 3 MÅNADER! :O Hon ska gå med mig på Kent den 21a Mars i Göteborg, den spelningen som jag fick biljetter utav papi i julklapp! Kommer iaf bli BÄST, "staketet är vår bästa vän"! Sen ska vi försöka planera in så hon hinner komma till mig innan hon ska till Norge och jobba i April. Jättekul för henne, mindre kl för mig haha! Nu när hon precis har kommit hem så ska hon flytta igen (dock var det ganska billigt att åka tåg till Norge så det känns ju bra!)
Jag har hunnit läsa ut en bok, så nu är det bara en bok kvar, känns MEGABRA! Och sen har jag lekt en låååång stund med Ansgar som nog känner sig lite bortglömd och utbytt mot mina skolböcker. Längtar tills våren kommer och snön är borta så vi kan gå ut en massa i hans sele, han gillar inte alls snön!

Min lilla skrutt-Ansgar<3

RSS 2.0