I'm back!

Hallå!
Jag är hemma i Sverige men har bara inte haft tid att blogga om vår totalt underbara resa ännu! Mindre än 24 timmar efter att jag landat så begav jag mig hem till mami och Anna för att hälsa på dom och hämta hem mina bäbisar! Åker tillbaka till Västerås på lördag och på söndag ska jag göra en himla spännande sak som jag har dött över en miljon gånger över idag, men mer än så kan jag inte säga förän jag vet mer!
Nu ska jag gå och pussa på mina pälsbollar!
 

Next stop: Los Cristianos @ Teneriffa!

Nu drar vi iväg till Teneriffa! Ses om en vecka!
 

Min examensdag!

Lite såhär såg min examen ut i fredags. Tog inte så många bilder för vad ju fullt upptagen med annat förstås så ja! Hade iallafall en himla fin dag tillsammans med hela min familj och mina vänner ♥
 
 
 

Dags för examen!

Idag är det äntligen dags! Efter tre års studier står jag nu här, på exakt samma datum som när jag började, redo att ta examen! Såhär skrev jag i min blogg exakt detta datum för tre år sedan: "Första dagen i skolan avklarad. Inte för att det var särskilt "skolig", fick bara en jädrans massa info så att jag blev helt snurrig i huvudet. Annars har det gått bra, börjar imorgon 9:15 såatte!"
 
Nu ska jag alldeles snart ta och åka ner till stan och möta upp mina vänner och ha lite champagnefrullis innan det är dags att gå till kyrkan! Såhär ser jag iallafall ut, dagen till ära. Klänningen som jag har på mig har min finfina lillasyster sytt åt mig!
 
 
Hoppas ni får en finfin fredag allihopa! Vi hörs efter helgen ♥

Thought it was my fate, I was only waiting for the sky to fall down.

 
Har satt på mig min bästa snurrkjol och ska gå och möta upp Marie nu för att traska ner till stan och förfesta lite hemma hos Catti för att slutligen möta upp klassen och ta en drink med dom! Kommer nog bli en himla trevlig kväll!
 

13/01/16

Igår gjorde jag tydligen den allra sista uppgiften EVER på sjuksköterskeprogrammet. Nu är jag alltså en sjuksköterska! Har dock inte fattat det än och jag just nu känner jag mest "what ever..." men antar att jag kommer flippa ur när jag väl har förstått vad detta innebär.
Ikväll ska vi ut med klassen och ta en cider för att fira litegranna, men innan dess ska jag åka förbi ikea och köpa ett täcke och två kuddar så att min familj slipper vara utan när dom kommer hit.

Home is where your heart is.

Idag är jag på riktigt dåligt humör. Imorse skulle jag träffat Ida-Lisa, Sofia och Marie hemma hos Marie kl. 10 för att gå igenom gruppredovisningen inför imorgon, men så vaknar jag när klockan är 09:57 och får därför slänga mig ur sängen och kasta på mig första bästa kläderna jag hittade i garderoben. Hann vare sig äta frullis eller fixa till mig. Detta abrupta uppvaknande resulterade såklart i att jag typ inte har vaknat förens nu, plus att jag vaknar på helt fel sida så jag har typ velat skrika "FUCK YOU VÄRLDEN" ungefär hela tiden...
Nu är vi iallafall klara med genomgången och jag är hemma igen. Håller på att laga en vegetarisk pastaröra och resten av kvällen ska jag bara tillbringa i sängen och läsa i min bok. Mycket bra tidsfördriv.
 
Och idag är det bara typ fyra dagar kvar tills jag får träffa hela min familj och Mattias! Ska bli så himla kul!!! Mami, Anna och Malle kommer redan på torsdag, och Åsa&Pappa och Mattias kommer på fredag! Heja heja vad roligt det ska bli att få träffa alla igen!
 

To join the black parade.

I fredags så skrev Catti lite hastigt på facebook och undrade om det var någon som hade lust att hitta på nått på kvällen, exempelvis ta en drink på Bill & Bob. Jag var naturligtvis på, och klockan 19 så var jag och Kelly hemma hos Catti och förfestade lite med cider och sådära. Vi satt och lyssnade på jättegammal musik och det kom fram till att alla lyssnat på "Panic! At the disco" och "My chemical romance" när vi var yngre så där satt i i säkert en halvtimme och hade allsång till diverse sånger av ovanstånde artister. Så fruktansvärt roligt! Sen blev jag akuthungrig och fick typ kramp i magen pga var verkligen så hungrig, vilket för övrigt var konstigt eftersom jag ätit innan jag åkte dit. Snodde iallafall ett knäckebröd utav Catti och sen bestämde vi oss för att twista till kvällen lite genom att gå och äta först istället för sist. Så när vi svept ner den sista cidern begav vi oss mot mcdonalds för att äta lite snabbt innan vi skulle gå vidare. Vi hade tänkt att gå till Pluto bara för att det var där vi var första gången vi var ute tillsammans, men kön var så lång att vi inte skulle hinna in innan 23 då det var gratis entré, så vi bestämde oss för att gå till Bill & Bob och ta en syltburk (eller honungsöl som jag kallar det av någon konstig anledning). Vi fick tag på ett bord och beställde en honungsöl som vi satt och delade på ett tag. Sen bestämde vi oss för att vi skulle gå till BMB och dansa lite eftersom alla var danssugna, så då traskade vi dit. Eftersom jag både hade lyckats få skoskav innan jag ens börjat festa, PLUS tagit sönder min sko så traskade jag omkring i tunnaste strumpbyxorna med skorna i handen, haha. Inne på BMB så tog vi först en rosa shot, sen dansade vi och väntade på att schlagerbaren skulle öppna så vi kunde dansa lite där. Sen var vi där inne typ resten utav kvällen, och jag dansade hela tiden utan mina skor som jag hade ställt i ett hörn. Det gick finfint men lite vågat förstås såhär i efterhand med tanke på att det brukar finnas massvis med glas på golvet, men jag klarade mig utan skador! Kelly gick hem nångång före klockan 02, medan Catti och jag fortsatte ha lite äventyr där inne, haha...! Men när klockan var lite efter halv tre så bestämde vi oss för att det var slut på det roliga och begav oss hemåt. Jag hade lyckats glömma mina nycklar hemma hos Catti så innan jag kunde åka hem (skulle lyxa till det och åka buss hem för en gångs skull). Fastän jag sprang mitt snabbaste från Catti till busshållplatsen så missade jag bussen med en minut. Och som jag har skrivit ett alldeles litet eget inlägg om så pallade jag inte vänta tills nästa buss gick hem så jag traskade alltså hem med vantar på fötterna vilket gick över förväntan! Så runt tjugo över tre var jag hemma och stupade i säng efter en himla bra spontanfestkväll!
 

They say that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you.

 
 
 
Har haft nästintill en perfekt ensam-bakisdag idag! Sov tills jag vaknade, låg sedan kvar och kollade lite på serier och skrattade ihjäl mig åt igår, innan jag bestämde mig för att sova en stund till. Vaknade, gick till ica och köpte trocadero, gick hem och stekte pannkakor; himla god bakismat faktiskt! Resten av kvällen har jag spenderat i sängen, slökollat på repriser på TV, druckit trocadero, läst och spelat quizkampen som jag förörvigt är typ beroende av! OCH så har jag beställt min namnskylt tills jag ska börja jobba också! Det blev en rosa med en svart katt på, och så beställde jag två pennfodral (en rosa och en gul), och två skal till min klocka (också dom rosa och gula). Först tänkte jag att jag inte kunde ha en rosa namnskylt med en katt på men sen ändrade jag mig och typ "vafan, kläderna är ändå så fruktansvärt opersonliga så nått personligt måste jag ju ändå få piffa upp mig själv med"! Hoppas den blir fin.

The alternative way of going home!

Om man missar bussen och inte har lust att vänta 49 minuter på nästa men har för mycket skoskav för att gå 2,5 km hem i sina skor är ett tips att sätta vantarna på fötterna och traska! Funkar finfint om man inte är alltför nykter! Godnatt!
 

Just nu vill jag leva, just nu vill jag känna, just nu vill jag leva, just nu.


 
Hej hej nu ska jag ner på stan och hänga lite där tillsammans med Catti och Kelly! Trevlig fredagskväll allihopa!

Ett iskallt ikea-land.

Igår var jag på Ikea tillsammans med Ida-Lisa och Catti, och jag köpte äntligen min säng! Köpte även lite kuddar och matta. Jag hade tänkt att jag skulle köpa såndär hemleverans av ikea för att få hem sängen men Ida-Lisa var så himla gullig och erbjöd sig att köra hem mina saker istället så vi trängde ihop oss i hennes bil med min säng så jag fick hem den på en gång! Har så himla fina vänner! På ikea gick vi omkring och kollade på alla rum som finns där och sa vilket kök vi helst hade velat ha, vi provade sängar och kikade på en massa inredningsgrejer. GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG HITTAR EN RIKTIG LÄGENHET ATT FLYTTA TILL! Okej jag gillar min lägenhet men den är liten, jag måste plugga för att bo i den och jag vill ha ett separat kök! Men tills vidare får jag göra det bästa utav situationen och göra den så mysigt som möjligt; och jag tycker jag lyckas ganska bra, kolla bara hur fin den är nu med nya sängen och allt!
 

Vodka and gin I hate everything.

Här sitter jag och posar medan Ida-Lisa sitter bredvid och är seriös och pluggar!

Här kommer bot, här kommmer bättring med ett underbart liv i släptåg; nu jävlar är du fri!

 
 
 
Har pysslat med lite olika saker idag. Först på förmiddagen så var det lite människor här och pysslade med min lägenhet så att säga, och sen åkte jag till skolan och skrev lite på vår gruppuppgift som vi ska redovisa nästa vecka, och på eftermiddagen så åkte jag till sjukhuset och tog ett foto till mitt passerkort, gick förbi infektion och kollade om schemat var klart (fast det var det inte). Gick hem och skramlade ihop pengar från min sparbössa så jag kunde köpa hårspray för imorgon ska jag först till Ida-Lisa och äta frullis + skriva på vår gruppuppgift och sen ska vi till ikea och köpa en säng!!! Äntligen! Även fast min lägenhet inte är färdigfixad än så fick jag lov att köpa en säng så jag är megahappi! Har iallafall tänkt att vara fin och så när vi ska till ikea så ska fixa håret och ha på mig fina kläder!
Nu ska jag spendera kvällen med att tvätta och skriva klart mina två seminarietexter som jag ska ha på onsdag. Nu flyter livet på igen och det känns bara så himla fantastiskt bra!

Den årliga julklappsutdelningen.

Igår var det dags för vår årliga lilla julafton, även om den blev liten senare än föregående år. Vi träffades hemms hos Ida-Lisa först för att planera vad vi skulle äta och vi bestämde oss för pizza. Så vi tog en tur till ica för att handla på oss dricka och andra onyttigheter innan vi begav oss iväg för att hämta pizzorna. Väl hemma igen var alla megahungriga så vi kastade typ i oss maten haha. När vi var mätta och belåtna så var det dags för julklappsutdelning. Vi har ju kommit på den fantastiska idén att istället för att köpa till allihopa så drar vi alltid lott om vem vi ska köpa till, så himla bra! Jag fick i uppdrag att köpa till Ida-Lisa så jag gav henne en t-shirt hon önskade sig och en bikiniöverdel som jag improvisationsköpte eftersom alla andra grejer hon önskat sig var slut. Och den som hade köpt till mig var Ida-Lisa hahaha, och utav henne fick jag två underbara kuddfodral, en tekopp och ett jättegott te så jag var helnöjd. Sen ägnade vi några timmar åt att prata om allt mellan himmel och jord och det var så himla mysigt eftersom alla trängdes huller om buller i soffan eller på Kellys uppblåsbara madrass med tusen kuddar och täcken överallt. Eftersom Marie var megaförkyld så åkte hon hem lite senare men vi var allihopa glada över att hon kunde vara med iallafall. Vid halv tolv började vi titta på film och vid tre så somnade vi. Jag och Ida-Lisa vaknade runt 11-tiden när vi hörde att Catti och Kelly var vakna så vi masade oss upp och chillade i soffan. Åt lite morgonchips, haha, kollade på Harry Potter och pratade. Jag låg och halvsov hela tiden men sen dukade Catti upp frullis så då åt vi litegranna, och sen kollade vi på film igen. Klockan var typ 15 men vi satt fortfarande med pyjamasar på och inlindade i täcken. Den ultimata dagen helt enkelt! Jag och Ida-Lisa råkade somna och sov i typ en timme eller nått haha. Sen bestämde vi oss efter ytterligare några timmar att klä på oss och börja röra oss hemmåt efter nästan 24 helt underbara, perfekta timmar tillsammans med mina finaste vänner!
 

Sista praktikdagen ever.

Har gjort mitt allra sista praktikpass EVER på min sjuksköterskeutbildning idag. Om exakt två veckor så tar jag examen. Det är ungefär det galnaste någonsin. Iallafall. Fick jättemycket beröm utav mina handledare idag och dom ville att jag skulle söka en tjänst som snart skulle bli ledig där, haha. Och min huvudhandledare känner tydligen sektionsledaren på Infektion där jag ska börja jobba, och hon sa att hon skulle ringa till henne och säga hur duktig jag var. Och jag fick höra att jag var en utav dom bästa studenter som dom haft, men det fick jag inte säga till han som varit där innan mig, haha! Så jag antar att det är bra betyg. Kändes lite ledsamt att gå därifrån idag såklart, men skönt eftersom jag kommer kunna ta sovmorgonar nästan hela kommande vecka!
Såhär såg jag iallafall ut idag på mitt allra sista pass:
 
 
Och som ni ser så har jag ändrat min design lite. Jag hade tänkt att byta bakgrundsbild också men jag provade en massa men tyckte ändå bäst om den jag redan hade så jag bestämde mig för att låta den vara kvar! I hope you'll like it.
 
(Och ja synd för er som använder explorer för min blogg ser helt knäpp ut där men det är inte mitt fel att den webbläsaren är sämst. Nu vet ni.)

Otursförföljd.

Jag vet liksom inte vad jag har gjort för fel för att ALLT ont ska hända mig...? Igår när jag var på praktiken så kollade jag min mobil, och när jag skulle lägga ner den i fickan råkade jag tappa den typ 20 cm och hela jävla skärmen gick sönder och jag såg typ bara vad det stod i ena hörnet. Ringde mami och ville typ dö och sådär och visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Och nästa vecka hade jag ju planerat att köpa en ny säng (ÄNTLIGEN) men när jag kom hem igårkväll upptäckte jag att jag inte alls kunde göra det. SATFLÄSK! Men som mamma sa så blir väl allt bara bättre nu, för känns ju inte som om jag kan ha mer materiell otur iallafall.
Fick iallafall offra lite av mina julklappspengar och köpa den billigaste smartphonen jag snabbt kunde hitta och det blev en samsung galaxy y. Den funkar helt okej även om skärmen/kameran är sämre än på den gamla, men för det priset jag köpte den för får jag vara nöjd. Plus att jag ska beställa ett skitgulligt skal till den!
 
Hejdå min lilla zte blade!
 

Nyår!

Firade som sagt nyår hemma hos mami tillsammans med henne och Uffe, och såklart Ansgi och Hedwig också (Hedwig låg mest i mitt knä och sov)! Jag hade hela håret fullt med glitterspray och hade som en extra grej glittrig eyeliner också eftersom det bara är nyår en gång om året! Mami hade lagat jättegod mat, vi drack rödvin och bara tog det lugnt. Så himla skönt! Varken Ansgi eller Hedwig var rädd för raketerna vilket jag tyckte var jättebra såklart! Vid tolvslaget gick vi ut på balkongen och tittade på fyrverkerierna och jag blåste såpbubblor istället för att skjuta iväg fyrverkerier. Mycket bättre för både naturen och djuren faktiskt. En himla fin och trevlig nyårsafton hade jag!
 

Minireunion!

Här om dagen var jag ju på minireunion med min fina gymnasieklass ID05A (ID står alltså för idrott). Vi var hemma hos Emanuels bror där vi drack, pratade en massa, tittade på en massa gamla bilder från min bilddagbok, badade badtunna, bastade bastu och spelade spel! En fruktansvärt trevlig kväll med en massa saknade människor helt enkelt!
 
Här är då Kabbe, Anna, jag och Natha!
 

RSS 2.0