091130

Sista november idag. Känns knäppt.
I helgen åkte jag hem för att gå på dop för Mattias systerdotter som han skulle bli gudfar till. Lilla Alva var jättesöt och hade minismå fötter. Mattias var duktig i kyrkan och Alva grät ingenting. Tyvär kunde vi inte stanna kvar hela dopet eftersom Mattias morfar som låg på sjukhus blev hastigt mycket sämre och vi åkte dit till honom efter att vi ätit. Vi var kvar på sjukhuset i ett par timmar innan vi åkte tillbaka hem.
På söndagen var jag hemma och umgicks med mamma och Anna medan Mattias och hans familj var hos sin morfar på sjukhuset. Vi var mest hemma och chillade. Vid halv sex tiden på kvällen åkte vi tillbaka upp till Stockholm.
Inatt blev Mattias morfar plötsligt mycket sämre och läkarna kunde tyvär inte rädda hans liv. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag såklart är väldigt ledsen för Mattias's och hans familj skull. Det är aldrigaldrigaldrig kul när sånt här händer.

091128

Grattis Martin på födelsedagen, får jag börja med att säga! Tänk att min lillebror (well han är ju bara ett år yngre än mig men iaf!) fyller hela 19 år!

Klockan är nu 07:44 och jag har redan varit vaken en timme. Gick upp tidigt så jag skulle hinna äta lördagsfrullis med mamma och Anna som skulle iväg tidigt. Nu sitter jag i soffan och kollar på "Vänner"<3 Ska börja fixa iordning mig inför dopet snart, vi ska åka 9:15 typ.
Och kolla vad jag fick av mami och Anna som typ adventspresent;



Så himla fin! Kommer kännas jättehemskt att öppna den så får se hur jag gör. Nu ska jag fixa iordning mig så jag slippet stressa. Outfiten lägger jag upp här sen om internet fortfarande funkar då!

Ansgar passar på!



Såfort man vänder bort huvudet är Ansgar på språng!<3 För maten i matlådan är ju säkert mycket godare än den i skålen!

091127

Nu står det några muffins i ugnen som jag tänkte att vi skulle ha när vi åker bilen ner till Småland igen. Chockladmuffins är grejen alltså<3 Packade mina kläder gjorde jag faktiskt redan igår, så nu ska jag bara slänga ner smink, hårspray och skor. Plus Ansgars grejer dårå... Vi ska ut och gå i en timme sen precis innan vi åker, så han blir lite lugnare i buren. Har även köpte ett spray som ska lugna katter, ska spraya i buren så han verkligen kan slappna av (jag hoppas det funkar!).
Det finns en massa saker som jag ska göra men jag kommer inte ihåg vad det är! :O Jättestörigt! Doppresenten är iaf nerpackad och det är ju typ det som är det viktigaste. Äh, kommer väl på det eller så får jag chilla en timme innan det är dags att gå ut med Ansgarälskling<3

091126

Tjabba!

Hemma från jobbet, idag hade vi möte i två timmar och jag höll på att fnissa ihjäl mig hela tiden. Mest för att jag var så trött och inte fattade någonting av det vi snackade om. Lyckades iaf dölja det ganska bra, fnissandet alltså. Efter jobber handlade jag köttfärs och ägg, sen åkte jag hem och mimade som vanligt på tunnelbanan till mina låtar på ipoden. Gör ALLTID det såfort jag lyssnar i hörlurar, måste ju se ganska kul ut kan man ju tycka. Det är iaf ingenting jag tänker på utan mimandet bara kommer såatte!

Har världens gosigaste lilla sötkatt på mina ben och så snart han reser sig (och "Vänner" är slut) måste jag ta tag i disken, den fyller hela bänken. JAG ORKAR INTE! Please, kan ingen komma hit och diska åt mig?
Sen måste jag packa inför i helgen och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig på dopet. Panik ja!

The Stars

Det kan ju vara så att Patrick Wolf gör bästa kvällsmusiken alltså<3

(Och jag är så pepppepppepp på att shoppa nästa helg alltså, ska köpa så många fina saker.)

091125

Idag har alla fått lön utom jag som fick min igår mohahaha! Jag har jobbat och dansat rulltsolsdans. När jag kom hem hade jag fått ett brev från USA, det var fint.
Nu är det Paradise Hotel och under tiden ska jag välja ut 100 bilder som jag ska framkalla helt gratis, sånt gillar jag.

091124

Ligger i soffan och kollar på House<3 Har städat lägenheten: dammsugit och skurat golven, har städat toan också. Känner mig duktig. Efter House ska jag sova för jag är trött.

(En månad kvar till julafton)

50-års partajet

I lördags var det ju som sagt 50-års partaj! Var faktiskt inte alls bakis dagen efter, trots x antal druckna glittercider! Passade på att dricka en massa för;
1. Det var gratis för mig
2. DOM HADE RÖD GLITTERCIDER<333
Jag blev pretty happi måste jag säga eftersom dom röda inte säljs längre (dom röda är så mycker mer fina än dom vita glitterciderna!). Spelade en massa bowling också, fick beröm för mitt hår+mina strumpbyxor/skor! Blev glad och generad. Jag dansade vals (alltså var ja EJ nykter) med Anna och vi gjorde faktiskt några lyft, tror vi ska söka in till "Let's dance" alltså. Vi hade vunnit så himla lätt!










091123

Tjabbaaaa!

Jag har varit skitdålig på att uppdatera i några dagar nu, bl.a för att internet hemma hos mami krånglade och för att jag var aptrött igår när jag kom hem till sthlm!
Iaf, idag har varit en riktigt mysig dag<3 Jag mötte Mattias vid centralen idag efter jobbet eftersom han skulle köpa kläder inför doper nu till helgen. Kvällen slutade i en mörk biosalong och "New moon"! Mattias tyckte vi skulle ha en riktit myskväl och hade bokat biobiljetter redan igårkväll. Vi köpte godis, åt på Hötorgshallen och gick omkring i affärer, jättemysigt! Fimen var bra också, fast jag kan fortfarande inte jämföra med böckerna (och nej jag kommer inte läsa dom just nu, kan verkligen inte läsa böcker som är superhypade, vilket Twilight-böckerna är såatte...). Mattias är bäst på sånna här överraskningar, min lilla babie<3

Nu ska jag dricka typ 3 gas vatten för jag är skittörstig och sen ska vi kolla på "Paradise Hotel".

091121

Tja!

Idag hittade jag finaly ett par ASSNYGGA svartvita strumpisar som jag inte lyckats hitta i Sthlm! Tur då att Växjö är lite mindre så sakerna finns kvar lite längre, iaf en del.
Snart ska vi på 50-års partaj såatte.. Jag har på mig den svarta klänningen som jag bytte på bytesmarknaden, har sytt om den nu (tagit bort resårbandet) så nu är den finfin alltså! Så passar vi på att ta crazy bilder också, såhär fin kan man vara då vaaaa;




WOHOOO

"Grattis till vinsten i "Hitta flamingon!" på Kitsch.se!
Du svarade rätt på frågan och vann sedan vår utlottning av ett kitsch-paket värt 200 kronor!
"

WOWOWOWOWOWOW! Jag har vunnit fattar ni?! Jag vinner typ aldrig nått... Hoppas att det blir ett fint paket jag kommer få hem på posten om några dagar, längtar alltså. Om ni också vill vinna kan ni ju alltid kika in HÄR! Förövrigt har denna sidan sjukt många fina saker<3

Nu håller jag på att packa väskan inför helgen. Har bara tagit med mig ett ombyta per dag ( :O ) eftersom jag inte orkar släpa på värsta väskan... Dock har jag med mig ganska mycket mer strumpbyxor och diadem/rosetter så jag kan piffa upp mig lite mer.
Ska ladda ipoden imon och lägga in lite movies på den. Vet inte om jag kommer på en plats med eluttag imon såatte, mm ska bli spännande att se!

091119

Klockan är 09:28 och jag ha redan varit uppe sedan 7. Inte frivilligt utanför att det kanske kommer en snubbe som skulle kolla nått med elen idag eller imorgon. Han har inte kommit än= jag hade kunnat sova till 9. Jaja, jag har iaf hunnit diska och mäta mig. Jag är 166cm lång så nu vet ni det liksom!
Hoppas iaf att elarbetarna hinner komma innan jag går till jobbet, förra gången dom var här var jag ju som tur var hemma. Tänker på Ansgar, dom hade nämligen dörren helt öppet ut till korridoren, han kommer ju så smita ut. Måste sätta upp en lapp på dörren om att vi har katt, så dom vet det.
Ikväll ska jag packa inför hemresan imorgon. Ska ta med mig en klänning som Anna ska sy om lite, och så ska jag ta med hennes rutiga skor som jag bytte till mig. Hoppas hon gillar dom och att dom passar!
Ska ju inte åka förens om 1h och 45m, så hinner nog vika in lite tvätt också, effektivt jag vet!

What's wrong with me?

Öh, mår inte bra nu alltså. Har ju varit konstant trött sen, tjaaa, loong time back nu alltså, plus att min yrsel har börjar komma tillbaka. Är yr var och varannan dag/kväll nu, men det är inte sådär kraftigt att jag måste ligga till sängs utan jag klarar av det men inte så kul när det snurrar i huvudet iaf.. Har också fått en del märkliga sår som jag inte vet vart jag har fått dom ifrån? Liksom, jag har ett vid fotknölen och ett på hälen. Hur fan får man sår där på vintern liksom?
Får väl införskaffa mig vitamintabletter eller nått i den stilen. Mamma tycker också att jag ska gå och kolla blodvärdena men eftersom jag inte är skriven här i Sthlm kan jag inte gå till en vårdcentral och göra det här (är jag nästan säker på iaf..). Vet inte om jag ens har pengar till att gå dit, kostar ju nu när man är så gammal som jag är, BLÄ.
Nu ska jag sova iaf. Godnatt alla!

091118

Tjabba!
Idag har morgonen gått riktigt sakta. Jag ska inte gå till bussen förens om typ 20 minuter, galet! Har dock inte sminkat mig eller borstat tänderna men det gör jag på ett kick. Har kollat på "Efter tio" med Malou, Filip&Fredrik var där<3 Ikväll kommer do vara på "Förkväll" också, ska såklart kolla då också!
Btw, igår på jobbet var det en skitsöt liten cocker spaniel (jag är nästan säker på att det var det iaf) som kanske ska vara hos oss på jobbet typ forever! Det är tjejen som lagar maten's hund. ÅÅÅÅH<3 Haha såfort jag kom innanför dörren igår så la jag märke till vattenskålan och filten, och när jag kom in i det andra rummet så såg jag kopplet, kul att dte var det första jag såg liksom. Hunden som heter Nella var iaf supersöt, idag ska jag pussa lite mer henne om hon är där!

Läskiga brandlarm

När jag hade ställt in maten i ugnen så började jag dammsuga. När jag gick förbi ugnen så var det väldigt dimmigt därinne, "aha, ånga", tänke jag. FEL! Det var rök för att det var gammal mat typ på bottnen av ugnen, och vår lilla 23kvm lägenhet blev på ett kick ganska immig. Jag stängde ugnen, skiträdd. "NEJ NU KOMMER BRANDLARMET GÅ :S:S!". Fick panik och ringde Mattias och undrade vad skulle göra. Det slutade med att jag stängde av ugnen, satte på fläkten och öppnade fönstret och satt där och väntade på att Mattias skulle komma hem, skiträdd för att branslarmet skulle gå. Mm jag är typ asrädd för brandlarm. Dom låter så jättehögt, jag vet inte hur man stänger av dom (om jag inte slår der dom med en hammare som jag säkert skulle ha gjort om det satt igång) plus att det är pinsamt om typ grannen hör, då kommer dom skratta åt mig för att jag itne vet hur man stänger av det. Nää, USCH FÖR BRANDLARM (fast dom är ju bra om det är påriktigt...)

Den där kikärtsröran...

... går åt helvete. Ärtorna är stenhårda och jag har ingen mixer! :@

091117

Tja!

Idag är jag som vanigt skittrött trots 9,5 timmars sömn (Mamma det låter bra att kolla det där med vitaminerna i helgen). Ville inte gå upp ur sängen men Ansgar mjauade så fruktansvärt mycket och ville ha leeeeek! Fick masa mig upp då, riktigt jobbigt.
Idag efter jobbet ska jag hämta ut lite tågbiljetter på centralen, sen ska jag handla kikärtor och pröva mig på att göra kikärtsröra. Kommer nog gå åt skogen höhö.
Nu ska jag bortsta tänderna!

Det var inte min dag idag

Det har inte varit min dag idag. På morgonen så råkade jag köra in tumnaglen i handflatan så det blev värsta jacket, AJ! Sen när jag hoppas av bussen och gick till jobbet så trillade jag i en lerpöl (!!!) så vänsterbenet på strumpbyxorna och hela vänster converse helt jättebruna av lera :@:@:@ Inte alls kul :( Lite senare på eftermiddagen när vi ätit mellis så bar jag ut en tjejs glas och såg inte att det var mjölk kvar i det så jag vänder uppochner på det för att sätta i diskmaskinen= hava golvet fullt med mjölk :@ ÅÅÅÅH!
Dessutom är jag skittrött så jag ska nog sova efter att jag kollat klart på "Ullared".

091116

Godmorgon!

Inatt har jag sovit 10 timmar men ör skittrött iaf. Jag tror inte att ja ska gå ut med Ansgar idag eftersom det spöregnar ute, inte trevligt. När jag kommer hem idag måste jag städa, ser inte fram emot det.

I'm on a freaking party mood

Det är söndag och jag är partysugen!


Bild från i somras när Pop och jag var i Malmö för att kolla på The Sounds<3 Underbart!

Hannah Montana

Oki, jag skrev ett inlägg och postade det, men nu har det tydligen inte kommit fram/jag postade det inte?! Iaf, jag har kollat på "Hannah Montana the movie" nu och den ska sååå in på IPODEN om den får plats!<3
Annars funderar jag på om jag ska gå ut och partaja på fredag när jag ändå är hemma. Beror på om någon är på lite PARTY eller om mamma har andra planer. Bäst att fråga henne innan jag bestämmer nått. Men annars hade ju lite PARTY inte suttit fel<3
Nu ska jag knalla iväg till affären och handla mjölk för jag ska göra fläskpannkaka till kvällsmat idag!

091115

Jag <3 Tekniska prylar= </3

Jag vet i tusan vad jag pysslar med men alla tekniska saker jag har har en tendens till att bli megasega, gå sönder, you name it. Igår var det min ipod som la av (Mattias lyckades få igång den iaf<333), idag är det min laptop som en tid tillbaka har varit jätteseg. Jag upptäckte att jag bara hade 1,9GB minne kvar, och jag har ingen aning om vart dom andra 146GB har tagit vägen! :( Jag har inge movies eller nånting på datorn, GAH BLIR GALEN! Mattias ska iaf ta en titt på den ikväll och se vad jag har gjort med den (jag har nog också kanske lyckats sega ner Mattias datorn, men jag har ingen aning om vad/hur jag gör för att förstöra dom!)
En teknisk sak har jag iaf lyckats med idag; lagt in några avsnitt av "Hanna Montana säsong1" på IPODEN! Ska kolla på dom när jag åker hem på fredag, bästa underhållningen!


★ Ny bloggdesign as you see

Har fixat och trixat med bloggen nu ett tag ikväll, om ni säkert ser! Har gjort den bredare (så att jag ska kunna lägga in större bilder, se exempel), ändrat header, ändrat bakgrundsbild och lite annat smått och gott. Jag är nöjd och hos mig ser det bra ut, men hur ser det ut hos er? Nått som är knepigt eller allt är som det ska (det hoppas jag för annars vet jag inte hur jag ska fixa det! :O )? Nu tittar jag på nån läskig boxning på TV, ska byta kanal såfort jag hittar fjärrisen och sen sova. Hmm, jupp så får det bli!



Bild på ANNA sen i somras som jag tagit när vi var på Öland.

:@

ÅH MIN IPOD HAR HÄNGT SIG OCH JAG KAN INTE FÅ DEN ATT BLI NORMAL! JAG DÖÖÖÖÖÖR! :@ :'((((

It's fucking raining outside

Sitter fortfarande här i soffan och känner mig helt knepig. Ögonen är trött och huvudet är fullt med bomull, plus at det gör lite ont. Inte trevligt alls. Lyssnar på music och ska snart ta bort alla låtar på min ipod för att lägga in ny och fräsh musik! Känns bra, specielt eftersom jag ska ut och resa två helger framöver nu. Och så letar jag efter en bok att ha och läsa på tåget nästa vecka men hittar ingen bra. Vill ha nån i stil med typ Berny Pålssons-böcker och Zebraflickan, men hittar ingen bra. Om någon har tips så let me know va!
Nu ska jag göra mer jordgubbste och kolla på Hanna Montana-filmen!

091114

Idag gick jag upp första gången typ någongång runt halv sex, kvart i sex, bara för att jag skulle äta frullis med Mattias innan han skulle iväg och jobba. Jag sov väl typ hela tiden, men fick iaf i mig en macka med ost och aprikosmarmelad<3 Sen gick jag upp i sängen och försökte sova igen. Det gick inte. Ansgar mjauade och fastän jag var jättetrött kunde jag inte somna! Så jag tog täcket och tryckte ihop mig i soffan, tände lampan för att Ansgar skulle sluta mjaua (det funkade faktiskt) och sen lyckades jag somna. Vaknade vid 10 någongång, jättetrött och med huvudvärk, isch. Nu ligger jag på soffan och tittar på Barnkanalen och vilar. Det ska jag väl typ göra idag, tills jag orkar gå till affären och köpa sallad och grejs tills ikväll, såatte!

091113

Idag är det visst fredagen den 13:e, ingenting som jag lagt märe till än iaf. Jag är frukstanvärt trött idag, har huvudvärk och mår lite illa. Sov inget vidare inatt heller, plus att jag började tidigt imorse. Ingen bra kombination.
Ska åka till Östermamlmstorg och träffa Mattias för att handla mat när han smsar, vilket borde vara snart.
Sitter iaf i vår utäddade bäddsoffa och kollar på "Ghost Whisperer", det är bra fastän jag sitter på helspänn och hoppar högt när Ansgar nyser. Han är förresten helt jätteelektrisk och ger mig en massa stötar hela tiden, skitknepigt!
Jag har iaf lyckats diska all vår disk och nu står den på tork. Känns bra att jag orkade med det iaf, imorgon ska jag ta tag i städandet. Och idag fick jag förresten reda på att jag nog inom 2-3 veckor ska börja jobba 32 timmar i veckan eftersom en på jobbet blir sjukskriven. Superduper at jag finally får jobba lite mer= mer pengar i januari när jag kanske flyttar! Vet ju inte hur det blr än, får reda på förstahandsintagningen i början av december såatte! Typ tre veckor kvar!

Duschen kallar...

Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen för jag är kall som värsta isglassen! Efter det ska jag nog lägga mig i bäddsoffan och chilla lite, antagligen lär jag somna ganska snabbt ikväll eftersom jag typ inte kunde sova igårkväll. Blev lite ledsen när jag kom att tänka på att jag kanske bara ska bo ihop med Mattias i en månad till, och sen kanske jag flyttar och sen ska vi inte bo ihop på tre år. TRE ÅR, FATTAR NI?! Usch. Men jag vill ju verkligen bara komma in på min utbildning eftersom jag vet vad jag vill, ovh jag orkar liksom inte vänta längre, men samtidigt kommer jag att sakna Mattias som ett as! Det enda jag tycker ska bli kul med att ha en egen lägenhet är att jag kan ha sånna där muffinskuddar från Lagerhouse i soffan. Herregud, jag vet ju ingenting om att bo själv! Typ, när jag ska gå och handla mat, hur gör jag då? Eller ja mat och mat, men typ kött och så, har ingen aning om vart priserna ska ligga för att det ska vara billigt och så. Mattias får väl skriva en fusklista åt mig eller nått. Och jag kan ju typ inte laga mat, och jag kommer inte våga gå och tvätta för att folk kommer typ att skratta åt mig då. ÅÅÅÅH JOBBIGT! Nä men det kommer väl bli bra, bara man kommer in i det, och jag har ju Ansgar (och kanske/antagligen kommer att skaffa en kompis åt honom) så helt ensam blir jag ju inte, men ändå.
Nej nu är mina fingrar verkligen JÄTTESTELA, så jag måste in i duschen nununu!


091112

Tjena!
Sitter och kollar på "Efter tio" idag igen, trevligt trevligt! Har precis tagit bort mitt gamla nagellack och håller på att måla dit nytt vitt igen, blir tjusigt! Hade tänkt att lägga in en bild på dagens outfit men min kamera har slut på batterier såatte det får bli en annan gång typ! Har iaf på mig svarta bomullsstrumpbyxor, långärmad vit tröja med en ärmlös blå klänning med stjärntryck på över. Och så har jag ett svart diadem med en svart paljettrosett på!
Vet inte riktigt hur jag ska fördriva mina 17 minuter ionnan jag ska klä på mig och gå till bussen men jag hittar nog på nått! Ha en trevlig dag idag iaf!

Topp 10 busslåtar

Har ju ett sånt händelserikt liv så jag måste ju skriva om vad jag har gjort idag vaaa! Vaknat, gått till jobbet, kommit hem, drukcit te. Slut typ... Äh, men idag på jobbet så blåste vi såpbubblor och det var kul för dom är fina. Jag blåste en skitstor, alltså då menar jag verkligen SKITSTOR!<3 Och så prövade jag att pussa på en, det smakade såpa. På vägen hem lyssnade jag på en massa bra musik  min älskade ipod. Batteriet höll på att ta slut men klarade sig som väl var, annars hade jag blivit arg och ledsen! Utan musik på bussen blir jag helt jättearg, can't relax you know! Iag så gjorde jag en "Topp 10 lista" på bra busslåtar som passade mig idag, såatte, här kommer den (utan inbördes ordning);
  1. Magiskt men tragiskt- Håkan Hellström
  2. Barn från röda stan- Markus Krunegård
  3. Vals för satan (din vän pessimisten)- Kent
  4. On the count 2 3- Broder Daniel
  5. Nihilisten- Kent
  6. This is the new shit- Marilyn Manson
  7. No I don't remember- Anna Ternheim
  8. Everythins ends- Slipknot
  9. Skyll på mig- Lasse Lindh (Min version är inte lika akustisk som denna...)
  10. Protect me- Placebo
Såatte, dom som bara är fetmarkerade är länkade till youtube, dom som är understrukna är länkade till spotify, om ni vill lyssna alltså! Jag är förörvigt helt besatt av jordgubbstéet som mami skickade till mig, det är SÅ GOTT<3 Måste köpa mer när jag kommer hem nästa helg, såäre! Nu ska jag tvätta bort sminket, ta på mig pyjamas och vänta på att "True Blood" börjar om 31 minuter!

091111

Det har börjat snöa här i Stockholm! Jag upptäckte det nyss när jag kikade ut genom fönstret. Småsmå yttepytteflingor singlar ner från himmlen, men det är ju liksom alltid nått!
Snart måste jag gå ut med mitt vilddjur på vår vanliga lilla morgonpromenad, ska bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag.
(Hahaha Ansgar sitter som klistrad vid fönstret och kollar på alla snöflingor!)

♥ Världens bästa mamma ♥

Jag har typ världens bästa mami! Typ, hon ställer alltid upp om det är något, hon är superschysst och megacool!
Och igår skrev jag ju att jag inte hade pengar till att varken köpa hårfärg eller hårspary, och så får jag ett sms från mamma idag att; "Nu har jag satt in 100:- på ditt konto så du kan köpa hårfärg och hårspary!". Liksom, åååh<333 HUR BRA MAMMA HAR JAG INTE! Gud vad jag älskar dig mamma! (Jag älskar naturligtvis dig även om du inte ger mig pengar, det vet du! ;) )
Tror också hon ksulle bli glad om ni kickade in på hennes blogg!


091110

Tjatjatja!

Eftersom jag kan hoppa av på en ny busshållplats behöver jag inte åka förens 11:26! I'M HAPPI!!!
Blä, det har inte hänt mycket sedan igårkväll. Har fortfarande kvar samma utväxt och är fortfarande trött. Ska nog äta det sista granatäpplet när jag kommer hem igen så jag får i mig lite vitaminer typ.
Nu ska jag dock dra på mig mina converse och traska till bussen!

Au revoir!

Pssst..



Ja men typ så ser det ut iaf...

20:59

WÖWÖWÖ nu är det fotbollsgalan och jag sitter typ bara och väntar på att Kent ska spela så att jag kan gå och lägga mig. Skulle inte förvåna mig om dom spelar sist bara för att liksom.
Idag när jag skulle gå från jobbet så skulle jag prova en ny väg till en ny busshållplats. Det gick jättebra, jag hittade direkt och det tog bara en minut att gå istället för min vanliga väg som tar 8 minuter att gå! POWER på sånna nya grejer liksom! Detta resulterar förövrigt i att jag hinner med en tidigare buss, plus att jag kan åka en senare buss till jobbet. Så himla jättebäst!

Sitter och lyssnar på Lasse Lindh (måste förövrigt lägga in på ipoden igen...) justnu. Önskar att jag hade femtio kronor över så att jag kunde köpa hårfärg och täcka över min FÖRSKRÄCKLIGA utväxt! Ser inte riktigt klok ut i huvudet. Ohjustde, lägg på typ 25 spänn så jag kan köpa hårspray, sen blire perfecto!
Förvörigt så kommer mitt liv bli rätt mycket intressantare några helger framöver, eller iaf två stycken. Den 20e åker jag hem för att fira Uffe och helgen därefter åker jag också hem(!!!) fast då tillsammans med Mattias, Stefan och Lina för vi ska på dop då! Alltså kommer det hända mycket för mig nu, trevligt.

091109

Sitter och kollar på "Efter tio" med Malou. Blondinbella är där, och om jag inte hörde helt jättefel så höll hon på att skriva en bok om sig själv och självkänsla och beskrev den själv som "Grynet 2". HERREGUD! Hur kan hon ens dra paralleller mellan sig själv och Grynet? Älskade Grynet liksom<3  Nej fy och usch, så kan hon verkligen inte säga! (Haha jag är ju inte ens säker på att hon sa det men det lät verkligen som det!)



Nu sitter jag iaf och dricker jordgubbste som jag fick av mami på posten i fredags<3 Jättegott är det!
Ikväll är det "Ullareds-serien", kul! :D Efter det ska jag nog sova, är jättetrött redan nu!

Rösta på Ansgar

Jag har ställt upp i Royal Canins fototävling där man kan ha chans att få med sin bild i deras årliga kalender! Tyckte att det kunde vara lite kul, och denna bilden är ju helt megahärlig!<3 Så hjälp Ansgar att vinna och rösta HÄR!

091108, 12:52

HAHAHAHA! Satt och kollade igenom gamla bilder från sommarens festivaler och så hittar jag denna! Hahah vafaan?! Jag har aldrig sett den innan... Mattias och jag ser ju ut att må väldigt bra också, höhö!<3

Ikväll/eftermiddag kommer Mattias bror och hans flickvän hit och äter! Jag måste gå till affären och handla lite, bl.a majonäs och chokladflingor till Mattias. Och nu ska jag ringa till pappa och säga grattis på Fars dag!


091107, 20:34

Idag har jag inte orkar blogga någontong. Typ mest för att jag inte har så mycket att skriva om.
Vaknade vid fem någongång i morse och kände mig bakis, trots att fredagskvällen bestod av pepsi max och kycklinggryta. Gick ner och la mig i soffan, vaknade igen vid 10:38. Mattias dukade fram frullis, ägg och rostade mackor. Medan Mattias kollade på "South Park" så gick jag och fixade iordning mig. Fick panik, hårsprayet var slut. Försökte fixa frill iaf med hjälp av vax. det blev jättefult men jag orkade inte bry mig. Vi åkte in till stan, Mattias köpte en tjocktröja, en t-shirt och några par strumpor. Sen gick vi till Systemet för Mattias skulle köpa lite dricka tills på kvällen. Det var första gången jag blivit "med-leggad". Mattias blev leggat och jag också! Förövrigt så var det en skittjurig tant som satt i kassan och hon kollade på mitt körkort i typ flera sekunder, tittade upp på mig, och kollade ner på körkortet igen. Liksom, "JA DET ÄR MITT KÖRKORT!". Vi åkte hem, jag fick skratt/gråtattack för jag var så trött, så när vi kom hem så duschade jag lite, sen joinade jag Mattias i soffan innan han skulle dra iväg.
När jag pussat honom hejdå så satte jag mig och spelade sims, jag sparade typ var femte minut och det funkade för spelet stängde inte av sig. Tog en paus i spelandet och kollade på Kent's live-spelning från New York. Den var jättebra, jag fick rysningar och hade lust att gråta lite. Längtar som fan till turnén nu!
Fixade iordning mat efter det, rester. Hällde upp ett stort glas kall Pepsi-Max, satte mig i soffan och åt, samtidigt som jag kollade på "Nurse Jackie" på SVT-play. Jättebra program så jag var tvungen att kolla på alla föregående avsnitt, och de tär just det jag sitter och gör nu. Orkar inte vara social på msn utan bara sitta och mysa i soffan. Mattias kommer nog inte hem alltför sent inatt tror jag inte, det spelar nog ingen roll.
Förövrigt så vill jag ha en cool peruk, bara för omväxlings skull. Om jag hade haft pengar så hade jga budat hem en från tradera, men min plånbok/bankkort är väldigt tomma nu såatte. Det får vänta tills jag vinner på Triss eller nått liknande.

Nu är Ansgar hemma!

Nu har Ansgar kommit hem! Allting har gått bra (förutom resan dit och hem igen då han var hela panikslagen typ...). Han är kastrerad och id-märkt i örat, känns tryggt att båda ha chipmärkt och id-märkt honom! Det enda mindre bra är att han slickar på såret hela tiden. Enligt både veterinären och sjuksystern så gjorde typ hankatter aaaaldrig det, men det vet nog inte Ansgar om. Han slickar på för glatta livet! Därför fick jag i panik göra en krage av utsidan av telefonkatalogen så att han inte kommer åt att slicka. Han gillar den inte alls och försöker hela tiden få av den, jag hoppas verkligen inte att han lyckas. Vill ju inte att såret ska bli infekterat! Här är han nu iaf, med hemmagjord nackkrage och lapp runt örat (så att id-färgen inte ska färga av sig på möbler);

Och btw, här är en slags tröja som jag gjorde till honom som han kan ha på sig i vinter när vi är ute (ja, han fryser skitmycket redan nu!);


Jävla skitdator!

Eftersom Ansgar fortfarande är hos veterinären så tänkte jag passa på att spela lite Sims. Brukar inte alls bli så mycket av det nuförtiden eftersom jag får så dåligt samvete för att jag spelar och inte leker med Ansgar. Men idag då så skulle jag spela lite så jag startar spelet, gör en familj och ska sedan börja på att bygga ett fint hus! När jag typ har kommit halvvägs så stängs spelet bara av! :'( WTF??!!! och jag hade inte sparat efterosm det ALDRIG händer att det stängs av, och jag sparar bara precis när huset typ är klart. Fick starta om spelet, göra en ny familj (för den gamla hade försvunnit), men nej spelet stängs av iaf! JÄVLA DÅLIG SKIT DATOR! Har för mig att detta har hänt någongång innan, tror att det gick över av sig själv, så hoppas att det går över snart iaf!

Sitter här och fryser, det är kallt fastän jag skruvat upp elementet på högsta grad, får väl sätta på TV:n, då brukar det bli riktigt varmt och mysigt. Ska in till stan sen och hämta Ansgar mellan 15-16 någongång. Min lilla älskling<3 Både jag och Mattias har varit oroliga idag för hur det har gått för honom, men veterinären som jag träffade imorse var jättetrevlig och sa att hon skulle ringa om det var nått, och hon har inte ringt så det känns bra! ;D

Ett rosa paket müsli

Idag har det varit skitdåligt väder hela dagen. Tur att jag bara suttit inomhus förutom när jag gått till och från bussen. När jag satt på bussen hem så bestämde jag mig för att åka till Ica och handla istället för vårt sugdåliga Konsum, sagt och gjort. När jag är där inne kommer jag på att min müsli är slut och styr mina steg mot müslihyllan. Jag börjar direkt spana efter ett müslipaket som är rosa, klart att jag måste ha rosa müsli. Typ, skit i smaken sålänge paketet är rosa hahaha! Blev lite smått upprörd över att dom inte hade nån helrosa, så jag fick nöja mig med en lite mörkrosa müsliförpackning. I think I'll survive!

Imorgon är det upp tidigt som gäller. Ska lämna av Ansgar hos veterinären 7:15, måste alltså gå hemifrån runt 06:35. Ochvet ni vad Mattias upptäckte idag; att Ansgar har sex trampdynor! Ferm som sitter på dom vanliga ställene plus en som sitter längre upp på tassen, ovanför "tummen" liksom! Har aldrig reagerat på det innan, men där ser man iaf!

091105, 09:54

Hej!
Idag vaknade jag redan vid halv nio (!!!) av att Ansgar inte slutade att mjaua. Fick panik och önskade för tillfället att han var en utekatt som jag hade kunnat släppa ut vid detta tillfälle, men nej...
Det snöar förresten som tusan här nu, fastän det nyss regnade. Knäppt. En sak är säker; jag ska ha paraply när jag går till jobbet idag!
Ska väl typ fixa iordning mig nu eller nått. Ja det låter bra!

30 minuter kvar

Endast 30 minuter kvar tills "True Blood" börjar! LOVELY<3 Mm kanske är lite småbesatt men det är luuugnt va! Enda beroendet jag har (förutom att jag MÅSTE ha lösgodis på helgerna).
Ikväll har Mattias och jag ätit varma mackor/toast och druckit te i soffan. Riktigt riktigt mysigt! Och efter det diskade jag och höll på att frysa ihjäl, funderade på att krypa in i ugnen och värma mig lite men istället så duschade jag jättevarmt jättelänge, det hjälpte! Målade på lite nytt nagellack gjorde jag också. Och innan "True Blood" börjar måste jag lägga in "Röd" på ipoden, för den kom visst inte in imorse, illa!
Imorgon är det torsdag och klänning/kjoldag! Plus att det ska snöregna från imorgon på morgonen till typ på fredag mitt på dan. Känner inte peppen alltså! :/

091104, 09:22

Morning morning!

Inatt har jag sovit bra, öh typ.. Det är så jävla grått utanför fönstret att hag int hade bangat på att stanna inne under filten all day long. Men det går inte för jag ska jobbaaaaa! Och så måste jag gå ut med Ansgar innan jobbet, han har väldigt mycket spring i benen idag. OCH IKVÄLL ÄR DE "TRUE BLOOD"<3333 Som jag har längtat!
Innan dess ska jag ifs införskaffa en kattbur till Ansgar för hans gamla är förliten. Det kan ju vara ganska bra tidsfördriv om inte annat eftersom väntan till att "True Blood" ska börja brukar bli så jävla lång (VARFÖR BÖRJAR DET KL 22??!)!
Well, nu ska jag väl ta på mig lite kläder, idag är det byxdag precis som igår så det blir alltså byxor. Mer än så vet jag dock inte om mitt klädval idag, så jag ska dyka in i garderoben, typ nu!

17:04

RÖD HAR KOMMIT DAG, ÅÅÅÅH<33 Lyssnar på andra låten nu, "Taxmannen"! Det här gjorde ju SÅ min dag!
Har ju kommit hem nu som ni förstår. Jag har redan kastat in en tvätt i maskinen och ringt och bokat en tid för kastrering, jag fick en redan på fredag! Så kl. 7:15 ska jag vara hos veterinären! Passar bra eftersom jag börjar jobba vid 7:45.
Jag har förresten målat mina naglar skitcoolt, är ganska stolt faktiskt haha! Checka in liksom;

Dom är liksom rutiga! Allt med hjälp av tejp och nagellack! Ikväll blir det House<3 på fyran, mm, wonderful!

Och till Stefan; Japp, vi kan nog ses i helgen. Mattias snackade om det igår såatte, han nämde lördag men kolla du med honom eftersom jag verkligen intr känner till hans planering!

091103, 09:59

Igårkväll medan jag satt och kollade på "Ullareds-serien" blev jag väldigt yr i huvudet. Gah, jag hatar när jag blir det! :@ Så det var bara att gå och lägga sig och vänta på att man somnar och hoppas att det är borta när man vaknar ige. Det var det, som tur var! Ingen yrsel idag, dock är jag lite tjock i huvudet...
Jag har ätit frukost och nu börjar precis "Efter tio" med Malou. Det är faktiskt riktigt bra morgonunderhållning, kollar på det vare dag haha!
Nu måste jag välja kläder och borsta håret. Har en känsla av att jag kommer missa bussen idag, hoppas verkligen inte att jag gör det!

Psst, idag fyller Ansgar fem månader! :D

En helt ordinary kväll

Nu har jag precis avnjutit en jättegod kycklingwook tillsammans med skitäckliga nudlar! Förstarde ju hela maten, usch. Vet inte vad det var för knepiga nudlar jag köpt, det var iaf dom enda med kycklingsmak som fanns på vårt sugdåliga Konsum, och dom var INTE oki. Piffade till det med lite kycklingkrydda och curry, så då blev det lite bättre iaf.
Idag efter jobbet åkte jag till Mörby Centrum och köpte kattmat till Ansgar (har äter Royal Canin så det finns liksom inte i vanliga affärer...). När jag gick från djuraffären så kunde jag inte låta bli att springa in på H&M och jag DÖR vad fina saker det fanns. Hittade seriöst världens finaste/gosigaste/coolaste Hello Kitty-morgontofflor (SOM JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP MAMMA!!!)<3 Gick in på Lidex och villa bara kräkas för att det fanns så fina grejer (oki det lät knepigt men aja så jag känner iaf! ^^). Orkade inte kolla på alla fina saker så jag åkte hem istället. Röd hade inte kommit :( Blev lite ledsen för hade längtat, den kommer nog imon. Röd, Kent's nya skiva<333
Ansgar blev glad för maten och den nya leksaken jag köpt till honom, trevligt! Och ikväll har jag ju PF som sagt, fick tipset från jobbet att Ullareds-serien skulle börja ikväll, så det är väl det enda jag ska göra ikväll, och sen sova. Och just, el-killarna kom imorse 30 minuter innan jag skulle gå till jobbet, så nu har vi det uppsatt och jag kan sova imon! Great!

Btw 1; ANNAS INLÄGG ÄR PÅ BLOGG.SE'S FRAMSIDA (alltså min lillsyrra);


Btw 2; DOM HAR BÖRJAT SÄLJA JULSKUM I AUTOMATERNA I TUNNELBANAN. JAG ÄLSKAR JULSKUM<333;


Btw 3; Mamma, här är tofflorna jag önskar mig i julis, från H&M's vuxenunderklädesavdelning;

091102, 08:57

Jag har varit uppe i snart två timmar. Jag är trött och vill sova men det går inte riktigt. Elkillarna har iaf inte varit här ännu, får se om dom dyker upp innan jag drar till jobbet.
Iaf, jag har fått riktigt mycket gjort här nu på morgonen; diskat upp disken, plockat in kläder i garderoben och plockat upp på golvet. Ska även dammsuga efter jag ätit frullis (knäckebröd med ägg).
Ikväll har jag PF, så jag lär sova ganska tidigt, I deserve it!

22:05, söndagkväll

Jag lyckades faktiskt tillsist gå till Konsum, men det tog emot något så fruktansvärt. Hade Markus Krunegårds musik högt i öronen, det underlättade iaf lite. Var så duktig när jag kom hem och gjorde potatisgratäng. Har aldrig gjort det innan och jag måste ge mig en eloge till mig själv då jag egentligen inte klarar av att varken skala eller dela potatisar utan att sitta med rinnande ögon och täppt näsa. Detta händer naturligtvis denna gången också men what to do? Mattias var ju inte hemma såatte. Som tur är går det över ganska snabbt sen. Kollade på Barnkanalen under tiden (barnkanalen har stått på hela helgen här hemma hos oss), var roligt. Jag har också druckit upp en hel lite apelsinjuice idag. Kan inte ha juice hemma utan att dricka upp den direkt, så är det bara.
Nu tittar vi på "Vem kan slå Filip och Fredrik", det verkar som om Filip&Fredrik förlorar igen, hmm..
Ska väl välja kläder tills imon, dricka lite vatten. Typ det.

Så seg...

Jag orkar inte gå till affären, jag orkar inte diska och jag orkar inte bädda sängen. Vill typ sitta här och göra ingenting. Men måste gå till affären coh köpa mat, och måste diska för det är jättemycket disk på diskbänken. SÅ TRÅKIGT! Nån som vill komma hit och diska lite kanske?
Imorgon får jag ingen sovmorgon heller :@ Vi ska få elmätare i lägenheten, så på måndag och tisdag ska dom vara på vår våning och en annan, och någongång mellan 07-16 dessa två dagar kommer dom till oss. Och nej jag vill inte ligga och sova när dom kommer, så måste alltså gå upp vid 07 istället för 09:30, det suger faktiskt ganska jättehårt!

Får väl ta och lägga in lite bra music på ipoden och traska iväg till konsum (traska är ju förresten ett ganska gulligt ord nu när jag tänker efter...). Måste väl försöka kamma ut mitt hår, helt ruffsigt efter tupperingen igår;

Ett, två, tre. nu går jag till Konsum.


091101

Sitter framför datorn och äter glasssss<3 Fruktansvärt gott! Tog sovmorgon idag och gick inte upp förens 11 någongång. Idga har jag ingenting planerat förutom att bädda sängen och gå till affären och handla kvällsmat. Inte så ansträngande.

Pictures från igår;





RSS 2.0