Balkongtankar

Det är snart vår, och när jag tänker vår så tänker jag på min balkong. Åh vad jag älskar att hålla på att pyssla pch dona med den! Årets projekt blir att bygga ett fint klösträd åt Ansgar och Hedwig. Ett utav dom två som dom har nu har totalt gått sönder, så jag planerat att helt enkelt bygga nytt. Tänker att det ska vara ganska brett så att bägge två kan sitta pch titta ut, men att det också ska ha ett litet kryp in undertill, och en "hängmatta" ovanför. Tittar runt på pinterest för att få inspiretion, vilket jag också verkligen får! Tänk formen på att hörnskrivbord, fast anpassat till katter. Tror att dte kommer att bli awesome! (Iallafall när jag tänker på hur det skulle kunna se ut ^^)

Att vara närmare 50 år än sin födelse.
Jag fyller således 26 år idag. Jag trodde att åldersångesten skulle vara betydligt större än vad den är, men alla har sagt att deras bästa ålder var när dom antingen var 26 eller 27 så nu hoppas kjag dom har rätt och att jag ska få ha en massa roligt som två kommande åren. 

Har inte firat alls, varit hundvakt till Jacky fram till kl. 17, och vid kl. 18 steg jag innanför Maries tröskel (nej, jag är inte osocial, hon nattar Hampus by så det är okej att jag är social med min mobil). Vi ska fira mig, och my sister, i Florens istället= så mycket bättre än att bli firad i ett grått och blåsigt Sverige!

Så hipp hipp hurra till mig, och nu får ni allt ta och hålla tummarna för att dessa två kommande år kommer att kicka ass! 

21:23

Tillbringar min sista kväll som 25-åring med att äta veganska plättar, eftersom jag inte äger ett våffeljärn, bada badkar med badbomber som färgar vattnet rosa, och tittar på lite småsnuttar där Joel Alme blivit intervjuad. Ska ju se honom två gånger i april= BÄST! 

Nu ska jag titta klart på filmen jag kollar på på netflix, sen somnar jag förhoppningsvis. Imorgon kl. 08 kommer Jacky hit, ska passa honom enda till kl. 16! Håll tummarna för att det blir bra väder så vi kan gå in ut på två riktigt långt otonenadepromenader.

När väckarklockan ringer om fem timmar och jag inte kan somna.
Detta händer typ aldrig, att jag inte kan sova. Men ibland så blir det väl även min tur. Klockanringer om fem timmar och fyra minuter. Jag har försökt att läsa, att lyssna på avslappnande musik och vågor som slår mot stranden. Hedwig ligger vid mina fötter och spinner nöjt. Jag tror kajag går upp en stund och lägger på filten över soffan, lägger kuddarna tillrätta. 

Imorgon (tekniskt sett idag) ska jag träffa Maria på stan och äta thaimat innan jag träffar Kelly föraatt gå på yoga. När kjag kommer hem ska jag börja fundera på vad jag ska ha med mig för kläder till Florens, åker ju dit om en vecka!

En lördagsmorgon.

Jag har ätit en awesome frukost med pannkakor och frallor och juice tillsammans med Martin och Mattias. Igårkväll tittade vi på film, eller ja, jag såg typ tio minuter och sen somnade jag. As usual.
I eftermiddag ska vi åka till Stockholm och tanken är att vi ska gå ut och dricka några öl ikväll. Jag har tupperat håret, har på mig en klänning med krage, små små glitterstjärnor under ögonen och en tiara mitt på huvudet. Det är så skönt att kunna piffa upp sig ibland, när man inte kan göra det så mycket som man önskar på jobbet. Imorgon antar jag att vi är bakis och på måndag ska jag ha en egendag och göra precis vad jag vill.

Sjuttonde mars

Våren börjar försiktigt tränga sig in i våra liv. Utanför fönstret kör traktorn förbi och sopar bort gruset som ligger på gatan, jag byter gardiner och tar äntligen ner min rosa julstjärna som hängt i mitt sovrumsfönster i ett kvartal.
 
Jag har varit i Eskilstuna idag tillsammans med två jobbarkompisar; vi åt glass, var i en stor inredningsaffär och njöt utav att vi var lediga. Jag somnade i bilen och pratade i sömnen.
Nu ska jag försöka städa i någon halvtimma till, sedan ta bilen förbi ica och hämta ut ett paket, köra förbi plantagen och köpa en blomma som jag ska ha i "hängglaskupa" i fönstret och sedan ska jag träffa upp Kelly för att yoga i 45 minuter innan jag, om jag känner mig rätt, totaldäckar framför någon ny serie, för idag såg jag klart sista avsnittetav säsong 3 av "American horror story".

Om jag börjar blogga igen, läser ni då?

Jag saknar det här med att blogga, att få skriva av sig. Men det känns så himla löjligt att göra det pga
1. Det händer inte så mycket i mitt liv= kanske inte har så mycket att skriva om?
2. OM jag skriver, är det ens någon som läser det?
 
Det känns, tyvär, som att instagram har dödat detta med bloggandet. Förstår ni vad jag menar? Man postar en bild med tillhörande text och that's it. Men jag saknar att ibland få knappra på tangenterna, att få texten på skärmen att bli längre. Att den, texten, får mer innebörd än bara en instagrambild. Men då kommer vi genast tillbaka till punkt 1. Vem fasen läser här om jag faktiskt skriver? Säg hej i så fall så att jag liksom vet om jag ska give it a try igen eller hur tusan jag ska göra?

RSS 2.0