Timo och jag



Fear no darkness promised child.




Igår och idag.

Igår var det fest och det var jättetrevligt och "arga-pandans" lillebror var på festen, vi typ dog haha ^^ Idag är jag inte alls så bakis, tack resorb, och det känns ju himla skönt med tanke på att jag ska kolla på finaste Timo om typ 3,5 timmar! Håller på att göra mig iordning och så. Ska cykla ner lite tidigare till stan och köpa strumpbyxor och lösögonfransar då alla mina tydligen har försvunnit? Säkert Ansgi som har ätit upp dom haha (nej, det får vi verkligen inte hoppas att han har gjort!). Iallafall. Jag har ingen kamera, varken igår eller idag pga jag har tappat bort min laddare till kompaktisen och minneskortet jag har till min nya kompaktis är för nytt för min gamla kamera och pallar ju inte släpa med mig systemisen såatte, japp. Blir inga bilder helt enkelt. Ska dock sno bilder från igårkväll när mina vänner lägger upp bilderna som dom tog ;D

Jag övar varje mening framför spegeln, varje ord.

Såhär ser jag ut ikväll när jag strax ska dra iväg till Maries födelsedagsparty! Är pepp, ska bara cykla förbi ica och köpa en drickyoggi och banan pga åt förtidigt och är hungrig nu. Och dricka vin när man är hungrig= går hiiiimla dåligt!


Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är.

Idag fick jag sluta tidigare från praktiken eftersom det inte fanns något alls att göra! Blev happi eftersom om jag skulle gått hela passet (till 15:30), hade jag fått lite bråttom att fixa till mig och äta och allt sånt där, för jag ska på födelsedagsparty hos Marie idag! Nu hinner jag både vila, och äta, och fixa mig i lugn och ro.
Och imon ska jag kolla på Timo ♥
Och så blir jag lite smånervös om att det går ett rykte om att kent ska "announca" ett nytt album i slutet av september?! Vet ju inte alls om det stämmer, är ju liksom bara ett rykte... Vill ju helst inte att det blir ett överraskningsalbum som "En plats i solen", tycker inte om sånna överraskningar, vill ju liksom hinna bygga upp en förväntan och längtalängtalängta efter nytt album och sådära. OMG liksom! Så, OM det nu är nått på gång så hoppas jag bara att dom typ "ja men vi håller på med ett nytt album och det släpps i vår", eller nått sånt. Hade varit bäst så.


Planschen

Detta är The Ark-planschen som jag snodde från ett elskåp i fredags! Den är jättetillknycklad eftersom jag hade med mig den under hela konserten, så den blev helt klämd och så. Men det kan man ju tycka är lite charmig, att planschen var med på sista spelningen liksom.




Ja, angående om att jag bara har tre tavlor uppsatta ovanför planschen; jag hade bara tre spikar, så kunde inte sätta upp den fjärde tavlan ^^ Eller, jag hade fyra spikar men så blev den ena spiken helt böjd så kunde inte använda den, haha.

Och det var när jag ner till jorden föll...

Är tillbaka i Västerås nu igen. Ska ha praktik tisdag-torsdag, och sen på söndag också. Så himla blä. Vill ju vara ledig på helgen... Iallafall. Ska på fest på fredag och enligt Marie och Ida-Lisa ska vi "dricka mängder med alkohol". Sounds good! Och på lördag ska jag titta på finaste Timo, åh ♥.
Lyssnar på Kristian Anttila och önskar att det skulle regna ute. Det hade ju varit så himla mysigt.
Nu ska jag snart ta och sova, är så fruktansvärt trött. Imorgon ska jag visa er min fina The Ark-plansch som jag snodde från ett elskåp i fredags!

Inhandlat i helgen

I helgen har jag haft nått slags höstshoppingsug. Så jag har inhandlat mig lite nytt och fint till min garderob! Finast tycker jag den randiga klänningen från H&M är, alltså, den är så fin och den är så himla skön att ha på sig. Vill typ jämt ha den på!
(Bilderna är skitdåliga för var tvungen att ta med blixt med kompaktisen pga dåligt ljus i lägenheten!)












To know what real love would be like.















"Vi är The Ark, och vi är här för att göra slut."
Det var så himla fint allting. Och så himla ledsamt samtidigt. Och ändå är jag inte världens största The Ark-fan, men jag har lyssnat på dom väldigt länge, och dom kommer ju från Växjö och så.
Jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på när jag såg dom första gången live. Lilla 13-åriga jag, klädd i jeanskjol, rosa-svart-randiga strumpbyxor, svartmålad kring ögonen och en rosa kedja fäst i jeanskjolen. Jag minns att jag stod där på Stortorget i Växjö, förväntansfull, nervös. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Mer än så kommer jag inte ihåg, förutom känslan efteråt; uppfylld.
Och ja, det kändes lite jobbigt att säga hej då. Speciellt jobbigt var det när man såg att Ola började gråta, och Sylvester när han såg att Ola grät. Jag försökte hålla tillbaka mina tårar, och det gick bra tills jag förstod att dom skulle spela "Tell me this night is over", då liksom brast det.
Och dom spelade "Disease" och "Laurel Wreath". Olas alla peptalks, så himla fina, som alltid. Och när dom spelade "Stay wiht me". Så fint. Och så ledsamt.
Hej då.


Detta får mig att bli ganska rädd. För tänk när kent lägger när. Tänk när den dagen kommer liksom. Hur kommer det bli när det tar slut för kents del. Jag vill inte tänka på det, men kan ändå inte låta bli. Vill inte. Vill inte alls att det ska hända. Ska glömma och förtränga ett tag nu. Inte tänka på det nu. Inte just nu.

Calleth you, cometh I.




Nurse

Såhär ser jag ut när jag är på praktik:



Ansgar ♥

Älskade lilla pälsboll ♥



Timo till Västerås!

Åh, justde, har glömt att berätta! Fick reda på här om dagen att Timo tydligen ska komma och spela i Västerås nästa helg!!!! Dessvärre kan/vill ingen av mina vänner följa med mig, så jag har tagit mod till mig och köpt en biljett så jag ska gå helt ensam :O Dock är det sittplatser eftersom han ska spela i konserthuset, så det blir nog inte lika farligt. Hade varit värre om det hade varit en vanlig konsert, hade nog inte vågat gå själv då haha ^^
Kommer iaf bli så himla roligt att se honom igen, peppen!

How far away is sleep now, in between the sheets it´s cool.


Idag har jag haft praktik, har börjat min andra praktik på IVA nu. Har inte gjort så mycket idag, mest kollat på TV typ. Fick dock se när dom tog bort en track (ett typ rör man har i halsen för att kunna andas typ), alltså, haha galet coolt, blev helt fascinerad!
Nu ikväll har jag tillbringat hela kvällen med att städa, diska, skura golvet, tvätta och sånadära hushållssysslor. Borde verkligen sova nu snart. Sov inte så mycket igår natt, och börjar vid 07 imorgon också såatte, japp!
Godnatt!

Nytt till mitt bo

I helgen inhandlade jag lite nya grejer till mitt bo, och det blev så himla mysigt, jag ska visa er:



Jag har köpt en ny rosa-vit-prickig duk, och den stora turkosa ljusbollen. Tänkte att det kommer bli så mycket säkrare när ljuset brunnit ner och blivit kortare, för då kan Ansgibus inte bränna sig lika lätt!



Och sen har jag bytt ut mina rosa gardiner mot dessa ursnygga turkosa gardiner! Det blev verkligen jättefint och det känns som ett helt annat rum nu. Så finfint!

I lördags

I lördags så hade jag, Ida-Lisa, Catti och Kelly lite fest hemma hos Catti, japp. Och vi hade precis lika kul som vi alltid har det när vi festar, bäst!







Inköpt i London

Här är lite grejer som jag köpte när jag var i London. Köpte lite smågrejer också som jag inte orkar ta kort på, typ strumpbyxor och andra småpryttlar..

Linne från Primark


Tröja från New Look


Tröja från Primark


Klänning från Forever 21


Kofta från Primark


Klänning från Primark


Flugrosett, tofflor och lösögonfransar från Primark


Svarta Converse


Ja, det var väl typ detta jag köpte, och jackan i inlägget under!

Vinterjacka

Jag ska försöka ta bilder på det jag köpte i London, men sålänge får ni nöja er med en bild på min nya vinterjacka som jag införskaffade mig på New Look:


Du är min hjälte för du vågar vara rak

Åh, saknar min fina Pop så himla mycket ♥



Med min avvaktande blick, över munnen mitt i orden slog du till så hårt det gick .


Har precis kommit hem efter en heltrevlig kväll med Ida-Lisa, Catti och Kelly. Vi har ätit och fikat och kollat på en massa konstiga människor som gått förbi utanför fönstret och så har vi planerat lite om på lördag då vi ska ha partyyyy! Bäst.


Och angående det jag shoppade i London; jag ska se till att ta bilder på det i helgen, så då kan jag visa för innan dess hinner jag inte för har massa praktik!

Vinkväll med Marie och Catti

Hade vinkväll med Marie och Catti i lördags! Vi åt sallad och muffins och skrattade en massa och jag och Catti har tydligen dansat hemma hos Marie (har bildbevis), och sen gick vi till Bill&Bob och hängde där och Marie bjöd oss på cider och sen pratade vi med lite människor och vid två-tiden avslutade vi kvällen på McDonalds där vi (läs Catti och Marie, jag satt och fnissade för mig själv) pratade med två danskar som var konstiga! Så himla trevlig kväll!









London!

Bättre sent än aldrig, såhär såg det ut när jag, Ida-Lisa, Kelly och Catti var i London:

















Blodprov!

Oki, måste skryta lite: vem tog FYRA blodprov idag på praktiken och klarade det med en gång på allihopa?! :D

Var ju helt skitnervös när dom bad mig, men jag lyckades ta det lugnt och vara helt stadig på handen medan jag tog provet, men haha efteråt så typ darrade jag sönder! Firar med att dricka äppeljuice till kvällsmaten! :D

RSS 2.0