Ensammast i Sverige.

Har varit ganska arg dom senaste dagarna. Arg och bitter. Har kännt mig horribelt ensam och längtat hem. Jag tror att det finns två anledningar till min ensamhet; den första är att alla verkar vara så upptagna/bortresta/sjuka/jobba varje gång jag vill hitta på någonting. Ibland kan folk ses, men det är sällan någon verkligen vill hitta på någonting. Det känns så iallafall. Den andra anledningen är att jag längre inte får något socialt umgänge på jobbet. På infektion hade jag vänner, många jämnåriga arbetskamrater och jag kunde vara mig själv helt och hållet. På 96:an har jag ingen. Visst, jag kan prata och skratta där också, men jag känner inte direkt någon gemenskap.
 
Bla bla bla.

Säg att du är fri till slut / hälften av dom som kämpar går under

 
 
Imorgon ska jag hänga med Marie, på måndag, tisdag och onsdag får jag träffa Ida-Lisa, och sen på torsdag kommer mami och Uffe! Och imorgon får jag LÖÖÖÖÖÖN ✌Jag ska hem idag efter jobbet och fixa och dona iordning. Diska och städa. Sen ska jag skruva ihop en pall jag köpte på Ikea för ett tag sedan, måla den och den ska den få bo i köket. Lite lådor ska in i diverse byråer, tavlor ska upp och kort ska beställas inför framkallning. Det känns som om det rullar på nu

Tre bilder från Kentfest.


This is the way I wanna live.Ansgar 5 år!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Ansgars födelsedag, hurra hurra hurra! Som jag älskar detta lilla liv; mer än livet självt.


RSS 2.0