Upplivningstillstånd.

Försöker liva upp bloggen. Det är som att den har kommit fram ur sitt vinteride. Inspirationen har infunnit sig igen och jag tycker det är roligt att dela med mig igen.
 
Imorgon kväll ska jag eventuellt dricka vin med J, och på tisdag ska jag träffa Marie och ta en runda på stan. Jag är helt inne med att fixa iordning min balkong, så att köpa grejer till den står på schemat. Även en smärre förändring  i vardagsrummet är på gång; hyllor till alla mina bäcker ska sättas upp då bokhyllan har alldeles för få hyllplan till dessa.
 
 

Bilder ifrån London.

Marie och jag åkte från Västerås runt halv sju tiden på morgnen och mötte sedan upp Ida-Lisa som flugit från Umeå på Arlanda. Checkade in, åt frukost och sedan satte vi oss på planet. Jag somnade innan vi lyfte och vaknade när hjulen stötte i marken på Gatwicks flygplats. Har så lätt för att sova överallt och när som helst.
 
 
 
När vi kommit till London så gick vi till hotellet, lämnade väskorna och gav oss ut på Londons gator, och sedan gick vi hem till hotellrummet och däckade.
 
 
Vaknade och kikade ut över ett disigt London. Idag stod Madame Tussaud's och sightseeing på schemat.
 
(Då jag hade drömt, och trott, att Marie ville till Madame Tussauds enbart för att kolla på Hitler var vi tvugna att posa med honom)
 
 
 
Eftersom vädret var trevligt, men disigt, den tredje dagen så bestämde vi oss för en tur i Hyde Park. Mitt mål med besöket där var att mata ekorrarna.
(Jag ä l s k a r star bucks passions och mangosmoothie och drack det varje dag där)

 
 
Och så var det med den lilla Londonresan! Shoppade mycket men har inge saker på bild, förutom mina unicornpyjamasbyxor. Får väl lägga upp efter hand jag har på mig sakerna helt enkelt!

På balkongen.

Så fort den här jäkla björkpollensäsongen är slut och jag slipper att ta allergitabletter, ögondroppar, nässpray och kortisontabletter så ska jag tillbringa mina för- och eftermiddagar på min balkong (som jag nu pyntat för kommande vår- och sommarsäsong), liggandes i min nyinköpta soffa och sträckläsa böcker.

Ej så bortglömd som det verkar.

Förlåt förlåt förlåt för att du bara får ligga här och rutna bort! Det är inte alls min mening, faktiskt. Anledningen till att jag inte bloggar så mycket numera är väl för att jag inte hänger så mycket vid datorn nu för tiden utan mest vid mobilen. Varför inte blogga från mobilen d? Jo, för att jag får panik av att texten är centrerad. Det är fult och osmakligt, så där har ni anledningen.
 
Jag var i London förra veckan, försökte faktiskt mobilblogga därifrån men blogg.se-appen vägrade att fungera? Och jag hade inte en tanke på att jag faktiskt kunde ha loggat in via webbläsaren, men ja. Jag tänker att ni iallafall ska få se lite bilder därifrån imorgon. Förtrösta ej mina fina!

RSS 2.0