Kvällsbabbel

Denna veckan ska jag nog anstränga mig lite och typ fixa håret och sådär. Det känns som om det var himla längesen jag gjorde det faktiskt. Även fast man bara går i skolan så vill man ju vara lite fin ibland.
Nu sitter jag iaf i soffsängen och kollat på nån film med Madonna. Är skittörstig så ska nog fixa ett glas vatten med isbitar i. Isbitar är underskattat. Äh, jag babblar. Hejdå.

Och när parken ligger tom, inser du att din kväll just tagit slut. Och allting är som förut.


Den här kursen tar död på mig. Stressar upp mig något så fruktansvärt. Tänker hela tiden på att jag måstemåstemåste plugga, plugga mer och plugga lite till. Men gör jag det? Nej. Jag fattar inte varför, men det tar stopp och gång på gång försöker jag, jag försöker verkligen men jag somnar. Vaknar en halvtimma senare, försöker igen, somnar. Spelar ingen roll om jag sitter upp eller om jag ligger ner. Om jag pluggar på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen. Det funkar liksom inte. Eller så läser jag samma mening tjugo gånger utan att fatta vad det står. Jag vill inget hellre än att sätta mig ner, fokusera, vara vaken och förstå vad texten säger. Suga in informationen. Men jag vet inte hur jag ska göra det. Försöker slappna av, andas. Försöker fokusera, aktivera hjärnan. Tomt.
Försöker undvika att skriva om så mycket skolplugg i bloggen för jag tycker själv inte om att läsa om det i andras bloggar men detta är det som tar upp mitt liv, hela min tankeverksamhet just nu. Så, det är inte så lätt att inte tänka på det. Idag, om tjugo dagar sitter jag och skriver tenta. Antagligen precis just nu. Och efteråt ska vi ha världens jävla party.

Ansgar goes bananas

Typ, Ansgar har en massa spring i benen och vill döda sin leksaksmus om och om ingen. Tyvär hann jag inte filma dom "värsta" bitarna, men ni får några klipp på slutet iaf!


We need to eat

Idag har jag och mina vänner varit på Ikea (och ätit köttbullar!!!) och sedan på Maxi och storhandlat för VI FICK PENGAR IDAG! Typ, tack och lov liksom. Så nu har jag handlat hur mycket mat som helst, tror faktiskt inte att jag någonsin har haft såhär fullt i mitt kylskåp. Iallafall, allihopa typ handlade hur mycket mat som helst, så det var med nöd och näppe alla våra matkassar fick plats i Kellys bil haha.


Plus och minus

Oki tror att det kommer vara vinter forever and ever eller någonting. Slutar ju aldrig att snöa/snön smälter aldrig bort. Kanske i och för sig inte är så konstigt då det är runt tio minus VARENDA dag. Känns ju faktiskt inte så okej. Hoppas iallafall att snön är borta och att det är barmark tills om en månad då mami och Anna kommer till Stockholm och firar min födelsedag!

Iallafall, lite pepp nu då. Har blivit "ambassadör" för SiESTA (=jag sätter upp affischer i Västerås och får en gratisbiljett till festivalen, liksom JATACK!). Så Ida-Lisa ska hjälpa mig att sätta upp, och sen ska vi dela på hennes biljett så blir alla glada och nöjda. Så jag peppar inför SiESTA, bara 98 dagar kvar idag tills vi åker faktiskt. Åh kommer bli så bra så bra! Så vilka ska mer dit??! :D

Paket!

Igår när jag kom hem från skolan så hade jag två sånna där avier om att jag kunde hämta ut två paket på ica. Typ, fattade ingenting men gick iaf upp och hämtade dom. Paketen var från mami, och hon hade sytt klart kuddfodralen av tyget som pappa och Åsa köpte till mig i höstas!

Mamma skickade också med ett fint litet vykort och kinapuffar. Världens bästa pluggodis. Det är oslagbart, lovar. Iallafall, idag är det tvättdag så jag har bäddat sängen och piffat upp med mina kuddfodral. Det blev jättefint, och lite sådär vårigt. Mycket bättre än dom bruna kuddfodralen jag hade innan!

Helgen

Mattias kom till mig i söndags. Bäst. Mysigast. Ni vet. Mötte honom på tågstationen, vi kramades och sen promenerade vi till coop, försökte komma på vad vi skulle äta till kvällsmat. Jag köpte försenat lördagsgodis och sen gick vi hem. Mattias var trött så jag lagade maten och det gick faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Resten av kvällen tillbringade vi i soffsängen, åt godis och kollade på movie och premiären av big brother.

På måndagen hade vi sovmorgon, och startade sedan dagen med värsta pannkaksfrullisen. Åh så himla gott. Älskar pannkakor! Vi hade till och med sprutgrädde, liksom, how cool? Vi gick ner en runda på stan, och sen hem igen och värmde oss en och en halv timme innan vi gick ner igen och träffade mina vänner utanför Marie för att gå och fika. Himla mysigt och jag köpte världens största chokladmuffins som jag absolut inte orkade äta upp, utan det som blev över satt jag och mosade sönder istället. Ganska underhållande! Sen, efter några timmar, sprang vi mer eller mindre hem för det var jättekallt och inte alls så behagligt. Och när vi äntligen kom hem så åt vi lite mat, kollade vi på the butterfly effect och sen somnade vi.
Och idag, tisdag, åkte han hem igen. Saknar honom redan. Bara två år kvar nu! ♥.


New socks

Om typ en timme ska jag möta Mattias nere på tågstationen ♥ Men innan dess tänkte jag visa ett par rea-strumpor jag köpte här om dagen på bikbok. Himla tjusiga, tänker typ att man kan ju ta dom till vita kinaskor, hur fint som helst tror jag nog!


Hmm, odm ser lite smålila ut på bilden, men dom är helsvarta.

Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv. En vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi.


Hejhejhallå allihopa. Här sitter jag i min säng, och det har jag gjort hela dagen. Suttit här i, eller legat och sovit. Känns ju sådär måste jag säga. Och det värsta är att jag är inte alls speciellt bakis, bara sådär slö liksom. Gjorde iallafall ett tappert försök att plugga, men jag somnade tydligen och vaknade ungefär tre timmar senare; klockan halv sex. Typ, vafan? Så nej, jag har inte gjort NÅGONTING på hela dagen. Och nej det känns inte bra och typ, hej-vem-kommer-få-underkänt-i-denna-monsterkursen?! Bläbläblääää. Usch, borde verkligen försöka sova snart, för imon kommer Mattiasälskling hit ♥ Bäst typ.

Bilder från igår.

Party igår. Förfest hemma hos Marie. Vi kikade på hennes sociala fiskar, drack vitt vin, skrattade och dansade lite typ. Och sen gick vi till BMB och fortsatte dansa där. Typ, omg. Det var typ hundra killar och inga tjejer såatte haha, stackars Marie fick några desperata dansande killar efter sig, men vi var smidiga och lyckades smita undan allihopa! När BMB stängde gick vi till Mcdonalds och sen skulle jag cykla hem, i minus tjugo grader. Det var askallt, haha.






Hela livet var ett disco!

Tjabba!
I'm redo for some PARTYYY! Och så bjussar jag på en videoblogg liksom, woho! Inte varje dag jag gör det liksom!






Fem saker jag vill göra i sommar

- Jag vill åka till Gotland och hälsa på mormor och morfar. När jag bodde hemma hos mamma så var jag typ där tre gånger om året, men sedan jag flyttade hemifrån för 2,5 år sen tror jag bara jag har varit där en eller två gånger totalt.
- Åka till London med mina finfina västerås-vänner.
- Gå på festival, as usual ♥
- Göra en utflykt tillsammans med Mattias, Pop och David, precis som vi gjorde förra året.
- Spela fotboll på gräsmattan hemma i Hovmantorp, åh så kul!

Tjugotvåfjorton

Har varid ledig hela dagen idag men har gjort långt ifrån alla dom sakerna som jag hade planerat att göra. Antar väl att jag tog helg idag eftersom jag inte hade helg i helgen. Man får faktiskt chilla ibland! Har också mått lite illa nu på eftermiddagen, känns som att dte börjar bli bättre nu, så jag hoppas det har försvunnit helt tills imon då det är party, och seminarie.
Iallafall, Ansgigos har varit så hila kelig hela dagen idag, och han har kommit upp och velat snutta säkert ett femton-tal gånger idag! Så himla mysigt ♥ Min lilla snuttekatt liksom!

Finfina tyger

Känns ju som om dom här tygerna hade passat finfint in i mitt lilla bo. Typ, som kuddfodral. Fast det gula tyget med hjärtan på skulle jag nog helst vilja ha som gardin eller en duk till köksbordet tror jag allt!



Och om man klickar på nått utav tygen kommer sidan där man kan köpa tyget, om nån annan också skulle vara sugen!

Tjugonolltre

Är jättetrött. Men har varit i skolan idag med Ida-Lisa och Catti och fixat iordning lite grejer inför seminariet på fredag, såatte det känns ju bra! Och sen gick vi på systemet och jag såg på när dom andra fikade för att ja, jag hade inga pengar till att fika helt enkelt. Så nu har jag tänkt att göra mig en kopp te, tror jag, och sen ska jag faktiskt försöka sova tidigt idag. Känns som att det kan vara en bra grej.
Och på fredag blir det partypartyparty. Gissa vem som är PEPP?

Some pictures









Mystime

Har tillbringat min vakna tid med att kika lite efter sommarjobb (går ej bra), och skriva ihop lite grejer inför seminariet på fredag. Och så är jag galet trött! Sov till halv tolv, tror jag, för jag kom inte hem från Ida-Lisa förens vid tre inatt haha! Jag, Marie, Ida-Lisa och Catti hängde hemma hos Ida-Lisa för att fira lilla Kelly, som fyllde 20, på distans eftersom hon är i Sydarfika. Vi åt tacos, bakade chokladtårta (och åt började äta den kvart över tolv haha, inte ofta man äter tårta mitt i natten alltså!) och kollade på på gråtmovie. Åh det var så himla mysigt ♥ Och sen när klockan var typ halv tre, och alla var trötts så bestämde vi oss för att gå hem och sova. Jag cyklade hem, ASKALLT, trodde mina knän och lår skulle förfrysa men jag kom hem välbehållen som tur var.

Nu ska jag upp till skolan och träffa Catti och Ida-Lisa igen. Vi ska fira lite alla hjärtans dag med att plugga, äta geléhjärtan med socker på och äta upp tårtresterna. Åh, alltså vi bara myser nu förtiden, mina vänner och jag ♥

Det är för tidigt för att sova, det är för sent för att sluta jaga.


Sitter och chillar. Väntar på att klockan ska bli halv sex så jag kan gå till coop, handla grejer tills ikväll och batterier till mitt cykellyse, och sen cykla till Ida-Lisa. Vi ska ha lite filmkväll ikväll och sådära, och äta tacos, bästa ♥

VILLVILLVILL att all snö ska försvinna. Typ nu, ja tack!

Vinter igen.

Jag kännde lite såhär när jag vaknade i fredags morse: Vart tog den kommande våren vägen?


To cool for school?

Jag har inte tid att blogga längre. Det suger lite. Men denna kursen som vi läser just nu är helt CRAZY. Typ, omg. Håller iallafall på att läsa mig om en massa sjukdomar och allt om dom typ och det tar väl upp all tid i mitt liv ungefär, och kommer att göra det fram tills 18 mars såatte.

Iallafall, denna veckan har jag haft föreläsningar varje dag, och så har vi varit sådär jätteduktiga och suttit kvar efter skolan och pluggat så tänkte visa er lite hur det ser ut!



En timme en minut, jag står bakom tätt intill

Kommer ha träningsvärk i hjärnan imon alltså. Typ, har skrivit en massa heela dagen och jag, Ida-Lisa och Catti var helt bäst och satt kvar fem timma refter föreläsningen och renskrev. Känns ju faktiskt sådär jättebra.

Har tillbringat mycket tid åt att göra Ansgi nöjd ikväll. Han har varit väldigt pratig och leksugen, fast inte alls velat leka med mig, och han leker inte sådär jättemycket själv så vet inte riktigt hur han har tänkt att dte ska funka, haha. Nu har jag iallafall hittat ett gammalt skosnöre som jag drar omkring med och han älskar att döda. Han är så duktig min lilla snuttekatt ♥

7 klänningar jag köpt om jag haft pengar:


Nyuppsatt

Har pyntat mitt hem med lite "nya" planscher och bilder. Finfint tycker jag, mycket roligare än bara tomma väggar!


Först satte jag upp en plansch på Lasse Lindh ovanför min TV. Planschen är lite trasig på sidan men fin ändå.


På toadörren satte jag upp denna finfina plansch på älskade Timo



Och sen tillsist har jag ovanför byrån satt upp en massa fina bilder på mig och mina vänner, djur och andra fina saker. Ser så himla välkomnande ut när man kommer innanför dörren!

Du lutade dig mot mig när du var svag, och jag hjälpte dig igenom dan


Jag vill ha vår, för jag är trött på att gå i värsta vinterskorna. Vill ha kinaskor och knästrumpor, åh så fint. Och så är jag galet shoppingsugen men ska försöka väna med att shoppa tills i mars. Vill också göra vårfint här hemma i mitt lilla bo men ja vi får se. Och jag känner inte peppen för denna veckan i skolan för jag ska gå måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag, och till helgen har jag bara plugg inplanerat, oh it's gonna kill me! Men om en och en halv vecka ska jag på party och det kommer blir bäst! Hoppas även på att jag kan köpa min SiESTA-biljett i veckan. We'll see!

Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt, det som var du och jag


Är i Stockholm. Idag åkte Mattias och jag in till stan för att träffa Mattias vän Anna-Li som är på besök. Himla jobbigt bara att åka in till stan nu, för tunnelbanan mellan Mörby Centrum och Tekniska Högskolan är inställd på helgerna pga nått arbete så vi var tvunga att åka med en smockfull buss till Tekniska och sen byta till tunnelbana där, hmm. Iallafall, jag hann gå en liten snabbis på stan och hittade tre strumpbyxor på lindex rea som jag köpte! Ett par svarta tunna med små hjärtan på, ett par helsvata och sen ett par svarta med vita pluttar på. Finfint!
Nu ikväll ska vi äta wok och sen ska vi ha Twilight-marathon och kolla på alla tre twhilightfilmer. Mysmys.




Mitt lilla namnsdagsbarn ♥

Idag har min finasta lilla snuttekatt namnsdag! Grattis Ansgar ♥


To school

Ska gå till skolan nu och i eftermiddag åker jag till Stockholm!



Och du stod givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag


Godmorgon!
Idag hade jag tänkt att göra mig fin, fixa iordning håret och ha fina kläder på mig och sådär, men jag har drömt knäppa mardrömmar hela natten så känns som om att jag inte har sovit alls, haha :( Så, är alldeles för trött för att fixa iordning mig, tråkigt. Idag ska vi iallafall vara i Eskilstuna hela dagen, det är jobbigt för det tar lång tid att åka dit, typ 45 minuter. Alltså är jag inte hemma förens vid fem idag, känns ju lite tungt. Fast förhoppningsvis är det roliga föreläsningar och då är det ju värt det!


Hultsfred uppstår igen...

Fick denna länken skickad till mig av min vän Ida-Lisa: Hultsfredsfestivalen uppstår.
Alltså, jag blir bara förbannad. Hur fan tänker dom? Och speciellt när dom har satt exakt samma datum som Arvika. Smart... Hoppas nu inte bara alla känner för att åka till Hultsfred så att Arvika blir instället. Kommer ju säkert bli så bara för det. VARFÖR väljer dom exakt samma datum?! Fuckers!
Dröjer nog iallafall länge innan jag går på den festivalen igen som typ delvis förstörde min sommar förra året. (Och ja jag vet att det inte är samma folk som har Hultsfred nu som hade det förra sommaren men jag känner absolut ingen pepp för det, Hultsfred som Hultsfred typ?)

Kvällsutflykt

Har varit på utflykt ikväll med Ida-Lisa, Catti, Sofia och Kelly på Ikea och Maxi! Gillar kvällsutflykter, så himla mysigt. Dock köpte jag ingenting på ikea, men hittade ett par gröna gardiner som jag kanske ska köpa, och så hittade jag en jättefin tv-möbel fast den kostade 1500:- ^^ Men den skulle vara himla praktisk att ha här hemma! På maxi köpte jag fyra liter apelsinjuice och tre drickyoggi (älskar rabatt-priser!), och så hittade jag en utav mina favoritfilmer från när jag var liten; "Den otroliga vandringen". Liksom, åh ♥ Så jag köpte den, naturligtvis. Så fint!


RSS 2.0