Press hold, press hold, press hold

Har pluggat idag och har mycketmycketMYCKET panik och ångest inför denna tentan. Well, vi får se hur det går på fredag iaf... Nu ska jag ner till stan och träffa vänner och kanske ta en annanasglass<3 Kan faktiskt behövas en dag som denna. Såatte, detta är vad jag har på mig idag, är dock totalt ofixad från halsen och uppåt så det blir solisar idag och håret får vila lite!


Bättre sent än aldrig

Bilder sen i lördags:


Jättekul, alla hade svarta och vita kläder på sig!









pssst, har förresten kontaktat min sommarjobbschef (igen) och frågat efter mitt schema. Hon hade inte skickat det och det var heller inte klart så jag skulle gå efter det preliminära tills jag fått ett annat. Jag påminde också att jag skulle vara ledig 7-10e juli vilket vi bestämt sen innan men det hade hon typ glömt bort så jag är innerligt tacksam att jag påminde henne igen så jag verkligen kan åka till Hultis!

Chilldag

Godkväll!
Har varit en väldigt lugn dag idag, jag har läst om cellen, gått till Coop och nu har jag precis kollat på "Bring it on". Senare ikväll ska jag kolla på "Bridget Jones dagbok", och jag har festat till det lite och köpt popcorn, känns bra alltså.
Igårkväll var det iaf mycket trevligt. Var hos Marie först och drack cider och lekte "jag har aldrig", och på kvällen gick jag och Marie till "Bill&Bob" och drack en cider till och snickelisnackade lite. Var hemma sent och somnade inte förens vid 4:15 så jag är tröttis idag (sent för att vara mig ^^ ).
Nu ska jag chilla. Hejdå!

Would you like to be the lead star of my love song?



Försökte göra en någorlunda bra videoblogg såatte. Ser ut som om jag har monsterrynkorna haha men det bjuder jag på en lördag som denna! Nu ska jag dra ner på stan, hejdå!


Min nya klänning


Jag vet du menar allvar, nånting måste undgått min blick



Lite snabbt här dårå. Datorn funkar ibland änsålänge, om än oerhört ostabilt ^^
Idag har jag mest pluggat, så nu kan jag alla artärer och vener som vi har gått igenom i denna kursen, duktigt. Cyklade till Hälla och köpte en borste och en ny leksak till Ansgar, hittade en fin billig klänning på HM som fick följa med mig hem och sen handlade jag lite fil på Maxi, om ni ville veta alltså.
Nu ska jag gå ut och gå prominillis med Marie (heja motionen), och sen skulle vi kanske fika. Imon ska jag plugga en massamassa mer. Hejdå!

Time to say goodbye

Tjabba alla!
Min dator har bestämt sig för att inte vilja vara min vän mer= den stänger av sig och vägrar ladda såatte. Om jag inte lyckas ragga upp nån extradator eller får låna en laddare och ser om det är laddaren det är fel på så kommer jag inte att ha nån dator på 1,5 veckor tills jag kommer hem till Småland. Bara så att ni vet liksom, kommer vara så aktiv här isf... Öh, men ha det bra allihopa. Puss!


Upd. 20:45: Nu verkar det gå och ladda när datorn är helt avstäng, men vet inte hur länge det kommer funka men hoppas att det går i 1,5 veckor till ;)

41 dagar kvar...

... till HULTIS<3
Är så himla pepp, och det kommer bli himla fint för jag ska åka med fina vänner! Igårkväll fick jag reda på att min och Mattias vän David ska följa med, så nu kommer det bli ännu bättre; jag, Mattias, David, Emmelie och förhoppningsvis Anna. Kommer bli så perfect!
Nu återstår bara att se hur jag gör med kent, som spelar redan första dagen. Köa hela dagen för att stå längst fram eller stå långt bak (och vara sur för att jag inte står längst fram)? Det tål att tänkas på kan jag säga...
Måste iaf införskaffa nytt tält för vårat gick sönder på Emmaboda förra året, jag vill ha ett stooort så man slipper trängas med alla väskor. Och så måste jag köpa en tjocktröja som jag sett på Bikbok, kommer vara perfekt att ha när man är bakis och typ går till affären, plus att den har luva så det är ännu bättre! Nånslags av bandare/cd-spelar måste vi också ha, den jag gör lite som den vill nämligen och det är ju inte direkt bra alltid.
ÅH JAG ÄR SÅ PEPP! (måste typ peppa sjukt mycket för hultis för att itne bli jätteledsen för att jag inte är på siesta iår, som börjar idag :/ )


Kom K

Igrå var en jobbig dag för att det regnade jättemycket och så var det kallt. Jag hade gjort en smart hat att ha över mitt hår när jag skulle cykla till skolan, tyvär blåste den av halvvägs så jag blev blöt iaf+ att allt min smink rann över hela mitt ansikte så jag var tvungen att torka bort allt när jag kom till skolan, inte okej! Dock så tog bli blodtryck på varandra och det var mycket roligare, kändes himla coolt att ha ett stetoskop!


Every heartbeat


Time, pass by, as I´m laying in my bed beneath the sky



Har noll motivation till typ allt nu, speciellt att försöka lära mig namn på olika artärer, vener och såntdär. Blää, ge mig festival, sommar och lite party.

Trött

Jag är festivalpepp, fastän det är typ många dagar kvar till Hultis. Vill ha mitt schema också och se om jag kan åka till Emmboda, jag hoppas!
Nu har det mesta av min bakishet gått över, och jag tror att jag ska försöka sova nu. Vi börjar tidigt imon såatte, känns som att sova kan vara en bra grej!

I was a whirlwind and she, she was a superstar



Det var en fin dag igår. Vi hade picknick i en park, åt jordgubbar och hade trevligt. Ida-Lisa och jag sprang omkring och tog en massa kort och så, bra att ha nån att nörda sig med! Sen kom vi på att vi skulle ha lite party, så då hade vi det, och efter ett tag gick jag, Ida-Lisa och Marie hem till henne och fortsatte partyt där. Ida-Lisa fick dock ont i magen och åkte hem, men Marie och jag fortsatte ha party som blev lite crazy hahaha, men väääldigt kul!


Lalala

Godmorgon!
Hade en mycket trevlig kväll igår. Istället för att partaja med funlight strawberry här hemma träffade jag Ida-Lisa och Marie, det var mycket kul! Vi fick även reda på att vi fått godkänt på vår tenta såatte, nu får vi gå ut på praktik, känns nice!
Idag ska jag tillbringa dagen i en park med Marie och plugga, och i eftermiddag kanske det blir nånslags av picknick, det återstår dock att se.
Ha en fin lördag. Puss!

Som ett färgfotografi är jag glansig inuti

 

 

Har varit i skolan idag. Vi pratade om sinnena och sådär, var ganska spännande.
Jag har köpt Funlight Strawberry som jag ska festa loss på ikväll, kommer bli riktigt party alltså!
Åh, kan också visa en liten movei på när Ansgar och jag är ute och går, om nån vill se.


Ett monster underst i en hembyggd våningssäng



Idag har jag faktiskt också varit effektiv. Överraskande! Har iaf tvättat och sen pluggat (cp-bok). Och på eftermiddagen så cyklade jag ner till mina vänner på stan, och så åt vi en glass. Jag åt en annanasglass, som vanligt. Den är både gott, och så är den inte sådär fruktansvärt onyttig, känns som en bra grej. Sen när jag skulle cykla hem och precis hade satt i min ena ipod-hörlur skuttar det fram en tjej och säger att jag har en väldigt fin panda. Jag blev glad men sen tyckte jag att det var pinsamt för jag hörde först inte vad hon sa, hade ju ena hörluren i, så jag typ: "Vaa?" Och sen sa hon det igen och jag typ stod där och såg helt efterbliven ut med med mina hörlurar i handen.
Såhär ser jag iaf ut idag:


Fear no darkness

TIMO KOMMER TILL HULTSFRED! Jag är happihappihappi!



Och så kom jag på att jag har min rosa laptop i två år, såatte!
Nu ska jga ägna mig åt min roliga bok "Människokroppen", och läsa om celler och nerver och nått annat. Har typ lte mer än hundra sidor kvar att läsa idag så måste snabba mig. Puss!

I would do anything to make it happen



Idag har jag haft en dålig dag. Vaknade på helt fel sida, och så hade jag bara sovit sex timmar. Inte oki...
Men när jag kom hem från skolan tog jag tag med diskberget som hade bosatt sig på min diskbänk, jag vek in tvätten och plockat undan från golvet och snart ska jag dammsuga och bädda nytt i sängen.
Hade tänkt att baka chokladmuffins tills "True Blood" ikväll (sista asnittet för säsongen btw :(:(:( ), men ångrade mig. Ska nog gå ut och gå en runda innan jag sjunker ner framför TVn!
Känner mig iaf duktig som har fått saker gjort trots en dålig dag.

Klubbland

Drar till skolan om tio minuter, så ska tillbringa denna mulna dag där. Hejdå!


Breathe me

Nästa sommar vill jag inte ha något sommarjobb. Jag ska gå på Siesta, Hultsfred och Emmaboda, plus några bra spelningar. Och sen ska jag bara sitta och chilla i mitt jättestora fönster här i Västerås, dricka en massa mangote, alternativt jordgubbste och bara lyssna på en massa bra musik och P3. Jag skulle kunna vara ute med Ansgar i flera timmar om han ville det, och inte behöva oroa mig för exempelvis ett jobbschema som man inte tycker om, eller att man har en massa tider att passa.
Okej, jag kan tänka mig att sommarjobba om jag får vaktmästarjobbet i Ljuder, då kan det gå bra, men annars vill jag nog inte ha nått.



Johnossi- There's a lot of things to do before you die

Sovis

Idag tog jag lååååång sovmorgon (ofrivillig dock) och vaknade inte förens kl. 11. Inatt har jag drömt en massa knäppa saker. Jag har varit med i ett krig, spräng två människor i luften och sen skulle jag bli skickad till koncentrationsläger av min första gympalärare. Var väldigt upprörd när jag vaknade ska jag säga er.

Nu lyssnar jag på P3, och tror jag snart ska ta med mig Ansgar ut och sätta mig och plugga. Får se hur detta går, hoppas på bra.

Jag var uppe på taket och såg ner på alla människor



Har pluggat nästan hela dagen. Det har gått sådär, jag vill ha en ny, smartare hjärna. Men iaf... Pluggplatsen på loftet går himla bra att plugga vid, och Ansgar ligger antingen bredvid datorn och sover eller i soffan bakom mig så han får sällis också!
Ska gå ner och diska + städa nu. Känner inte peppen någonstans faktiskt. Borde gå ut och gå en kvällsrunda sen också. Det är ju faktiskt himla bra väder ute, plus att jag behöver motionera ner mig litegranna.


Och jag föll för nån på en fest nånstans, och det skulle ju va dans, dans, dans!





Det var party igår, vilket menas att jag är bakis idag. Dock inte sådär himla farligt men iaf. Har ätit den typ obligatoriska bakispizzan, chillat på Maries golv och Mattias och jag har flyttat upp soffan på mitt loft och tagit ner sängen så jag ska kunna sova.

Igår så var jag och Mattias först hos Ida-Lisa och förförfestade lite, sen drog vi tillsammans med the girls till Martin och hade förfest där i några timmar. Och nångång på natten drog vi ner till Bill&Bob, satt där ett tag innan vi gick till Burger Corner och åt lite, sen var det dags för hemfärd vilket var välbehövligt. Förövrigt hade Mattias och jag fyllehicka hela vägen hem, alltså i typ en halvtimma. Galet!










Whirlwind

Sitter hemma hos Ida-Lisa och förfestar lite! Och så är det typ tusen grader ute, vet inte riktigt om jag gillar det... Dricker en ny cider som är god, snart ska jag öppna min beloved kir<3
Hejdå, ha en trevlig lördag. Puss!

De pratar om dig via kortvåg

Idag träffade jag och Mattias mina vänner på skolan för att plugga. Det gick riktigt dåligt. Ida-Lisa och jag satt mest och snackade och saknade all inspiration till att överhuvudtaget öppna boken. Så vi åt muffins och cornflakeskakor istället.
När vi kom hem så började jag möblera om uppe på loftet. Igår funderade jag på om jag skulle flytta upp TVn och soffan dit upp och flytta ner sängen hit (eftersom jag är så rädd att sova där uppe), men tror inte jag ska göra det. Istället flyttade jag upp köksbordet, som jag aldrig använder förutom till avlastningsbord, och stolarna och gjorde en liten plugghörna som jag hoppas kommer användas flitigt. We'll see.

Actiondagen #1

Idag på förmiddagen gick jag och Mattias till Hälla och handlade lite. Vi gick visst in på Ikea också och åt lite mat och jag köpte en kruka, innan vi drog in på Maxi. På vägen hem gick på nån liten skogsväg då jag ser ett rådjur i skogen, så vi stannar för att kolla. Sen ser vi några fler, och sen några till... Det visar sig att det är åtta rådjur totalt som står där inne i skogen och typ äter. My man smög efter dom och smygfotade lite, himla coolt! Och när vi kommit en liten bit till ser vi en ekorre bli jagag av två asförbannade fåglar. Då visar det sig att ekorren har tagit lite av fåglarnas fågelbo, haha, ekorren hade hela munnen full med torkat gräs. Fem sekunder senare åker en ambulans förbi i värsta megafarten. Snacka om asctionfylld färd vi hade hem från Hälla alltså.

Ikväll har vi bara chillat och kollat på TV. Och så har jag fotat, gått ut en runda med Ansgar och bakat muffins tills imon. Hoppas dom blir goda...


Kolla, fattar ni hur många dom var eller! Här är det dock bara sju, istället för åtta...



Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak



Godmorgon!
Sitter och borstar tänderna just nu, Mattias och jag ska snart gå till Maxi Hälla och handla lite, samt att jag ska uppsöka ett apotek. Har typ inte sovit ordentligt inatt tack vare en heltäppt, rinnande och otroligt kliande näsa. Inte okej alltså. Får nog hämta ut det där nässprayet iaf.
Senare idag kanske vi ska plugga, annars är jag bara hemma och chillar. Ska baka tills pluggdagen imon också, spännande!

Så led oss, ingen lämnas kvar, vi saboterar allt vi inte kan ta med oss



Jag borde ha städat klart lägenheten vid det här laget, men istället hamnade jag framför datorn och nu "Cougar Town". Typiskt. Får panikstäda imon innan babe kommer!
Ska bädda ut bäddsoffan och lägga mig nu hade jag tänkt. Har inte sovit uppe på loftet på evigheter, är alldeles för rädd för det. Får öva bort min mörkrädsla + rädsla för mördare/Samora i "The Ring" i sommar. Tror dock inte jag lyckas.

Godnatt!

No one likes no one else but I don't mind I'll go my own way

 

 


Jag är passageraren, det är du som kör, stan förblöder allt är stängt.



Jag sitter i soffan och dricker Ramlösa Mango. Egentligen skulle jag gått ut och gått, men mådde så illa efter maten så pallade inte. Kanske går till skolan imon istället för att cyka, får se.
Vi var duktiga och satt kvar och gick igenom anteckningarna idag efter föreläsningen, och så pillade vi lite på plasthjärtan och sådära. Intressant!



Passade på att handla efter skolan. Köpte en ny fin tandborste som var rosa med mörkrosa stjärnor på, typ. Kommer passa till min rosa tandkräm. Och när jag kom hem så ser jag värsta skylten, att man inte fick gå på golvet innan kl. 16, fast jag kom senare men det var fortfarande inte borttaget så jag var busig och kröp under så jag kunde komma in till min lägenhet!


Stay with me

Har varit helt off här på bloggen i helgen. I lördags var jag hemifrån mellan 06:50-22:30 typ, för jag var med på möhippa för Mattias brors flickvän/blivande fru. Det var trevligt och så, tog typ inga bilder alls såatte. Och idag åkte jag tillbaka till Västerås igen. Detta var nog sista gången jag var i Stockholm för denna terminen, känns sorgligt och tråkigt (eftersom jag ska plugga dom andra helgerna så jag inte kan åka dit :/ ).

Iaf, såhär såg jag ut under lördagen.

Under dagen:



På kvällen:

Fin klänning som jag bytte till mig på en klädbytar-dag i höstas.

Vad ska vi göra med Henry?

Tjabba!
Sitter med färg i håret, FINALY! Annars har jag varit duktig idag och spelat badminton med Mattias. Badminton är faktiskt den sporten som tränar hela kroppen mest samtidigt, så det känns ju himla bra. Borde träna badminton varje dag eller nått.



Gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort…



Är i Stockholm nu igen. Har dock lite dåligt samvete för att jag lämnar mina girlz i Västerås, men vi ses ju på måndag ♥  Nu ska Mattias och jag gå ut och gå en runda, det är verkligen behövligt för min del... Och imorgon ska jag förlja med till Mattias school och försöka plugga, och så har han lovat att vi kanske kan äta sushi. Då blir jag happy!
Om en timme och 50 minuter är det True Blood. Lovely! Puss

Hey modern days

Ska snart gå iväg till skolan. Idag ska vi börja med en ny kurs; Anatomi och fysiologi tror jag allt den hette. Hoppas att den blir roligare än dom två andra kurserna, men det tror jag nog. För en gångs skull är jag faktiskt i tid, så jag behöver inte stressa iväg, borde ha sånna här morgonar oftare alltså!
Ha en trevlig onsdag!




Mine for life

Idag åt Mattias och jag frullis utomhus.


Resten av dagen har jag spenderat i nånslags trötthetsdimma/pollendimma. Vart tusan kom allt pollen ifrån helt plötsligt?! Och så har jag ensamkväll ikväll för Mattias är på nån skolgrej så jag är ensam hemma och har mest tråkigt. Tror jag ska bädda ner mig under täcket och lyssna på min ipod. Jag älskar min ipod ♥

Life is a bubble

Första Maj har Mattias och jag firat genom att träffa hans kompisar en snabbis, äta en Ben & Jerry's glass (första gången för mig), gått världens snabbaste runda i Gallerian, en tripp på Kungsträdgården och avslutningsvis en lång runda med Ansgar i skogen. Han hade kul och jagade koltrastar och humlor, mysigt. Och förresten, när vi var ute i skogen så såg jag whippeten som bor här i Bergshamra, oh my, GE MIG DEN! Tror Angsar hade uppskattat en springkompis ;D






RSS 2.0