Dag två på Popaganda

Vi sov lääänge idag, vaknade inte förens klockan var 12, nicekalajs. Vi åt frullis, sen gjorde jag mig iordning. Anna-Li åkte före mig, jag åkte inte förens vid 16. På tåget var det två som tog kort på mig i smyg, och ännu fler som pekade och kollade. Men det får dom väl göra, I guess... Anna Ternheim var jättefint. Jag åt god mat på Krubb-a-dub, sen gick vi till ica och köpte lördagsgodis för det är ju lördag idag. Florence Valentin stod som nästa akt på schemat och dom var bra, as usual. Vi hade tänkt att få platser längst fram till Krunis men ack det var väldigt svårt. Vi lyckades tillsist få platser vid staketet där det går ut, alltså bort från scenen. Men vi stod vid staketet, och det är det osm räknas! Mauro Scocco kom upp på scen och spelade Sarah tillsammans med Markus, det var coolt!
När det var slut åt vi mat på Krub-a-dub för halva priset innan vi drog vidare till Debaser Medis för att dansa litegranna! Eftersom vi hade förköpt biljetter slapp vi att stå den typ 50-100 meter långa kön, V.I.P-poäng till oss mohahha! Anna-Li och Mia köpte rosévin, men jag var snål och ville inte använda kortet så jag skrapade ihop alla mina pengar så det räckte till en god päroncider, plus att jag lämnade tre hela enkronor i dricks. Efter en timme var jag såå trött så trött så jag bara stod och gäspade, så jag bestämde mig för att åka hem. Lämnade nycklarna till Anna-Li, och tog tuben hem, som jag förövigt hade väldigt tur med. Hann med sista tåget i kvarts-trafiken, woho! Nu ska jag bara tvätta bort sminket sen ska jag sova. Så jävla skönt!

Kommentarer
Postat av: M

Vad fan, haha. Vadå tog kort, pekade och kollade?! Vilka idioter. Har de aldrig sett folk med snyggt hår och snygga kläder (förmodar jag) tidigare? Men låt 08-packet hållas, de har väl aldrig varit utanför hufvudstaden tidigare.

2009-08-30 @ 12:59:44

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0