090327

Good moooorning, finaly fredag!
Och så är det sooool idag igen! Åh, älskar när jag drar upp rullgardinen så är det blå himmel och sol utanför<3 Bästa starten påmorgonen, mmhmm!
Idag är jag GALET trött, fastän jag somnade vid typ 22:15 igår, hehe... Tröttsamt att fylla 20 ^^ Och så tänkte jag såhär att "gud vad skönt att det är fredag idag, så att jag kan sova lääänge imon!" men nää, sen slog det mig att jag ska göra det där förbaskade högskoleprovet imon, tusan också! Aja, får sova på söndag istället!

Här kommer iaf bilder från igår! Orkade inte lägga in dom igårkväll såatte, men får helt enkelt titta på dom nu, yeeeh ;P
Vi chillade bara igårkväll, kollade på film, åt cupcakes och drack mina cider som jag hade köpt (KOLLA IN BILDEN<3).
Iaf, när jag var på Systemet så typ gick jag runt och kollade lite. Kände mig hur liten som helst med min knallrosa halsduk och illgula fjällrävenryggsäck. Letade mig iaf fram till ciderhyllan, kikade lite men plockade snabbt ner mina tre cider, gick iväg till kassan och skulle betala. Jag hade redan tagit upp leget och häll det i handen, så när han kollade upp och typ; - Har du legg? Så gav jag honom det direkt. Han kollade på det, kollade på klockan vilket datum det var och sen; - Ja men då får man gratulera då! Jag typ; - Hihihi, tack! ;D Såatte, nu har man handlat på Systemet!
Iaf, orkar inte skriva bildtexter till alla bilder men ni lär ju fatta iaf ;P


   

    

   

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0