Kvar hela mars!

Hejsan tjosan!

Jobbet har gått bra idag, men fy tusan för vädret. Här i Sthlm har dert snöat konstant hela dagen, blir så trött på det! :@ Är det någon snö hemma i Småland?

Iaf, JAG SKA JOBBA PÅ FÖRSKOLAN MARS UT! :D Åh, är så galet glad över det! Har fått schem och allting och det är superduper! Kanske kanske kunde jobba hela april också, men det berodde på om dom hittade någon annan som kunde jobba typ hela sommaren istället för som mig, som bara kan jobba i till slutet av maj. Hoppas inte att dom hittar nån annan, höhö! Blev så glad att jag beställde fem par strumpor av Jenny som också jobbar på min avdelning (jobbar för övrigt på avdelning GUL). Hon säljer strumpor (ungefär som folk brukar sälja sånnadär trosor&kalsonger eller kryddor eller vad det nu kan va), och jag behöver strumpor eftersom jag hela tiden snor Mattias ^^

Och så är jag helt trött. Ikväll blir det att sova tidigt, och så ska inte åka hemifrån förens 07:30 imon! Ska börja 08:45 resten av alla dagar denna veckan förresten, vi ändrade det typ... Men det är nice med sovmorgon!

Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta bort alla sjukbaciller och värma upp mig!

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0