SiESTA, Hultsfred & Emmaboda, here I come!Varför:
- Plastpåse: En icakasse kan vara bra att lägga kläder i, och vips har du en kudde. Små typ 2L påsar kan vara bra om det regnar och du inte har med dig gummistövlar. Trä på foten, stoppa ner i skon och du blir inte blöt!

-Tjocktröja & tjocka strumpor: Visst, det är sommar när det är festival, men nättarna kan bli rysligt kalla iaf!  Kan vara skönt att ha ett extra lager att dra på sig när kylan kommer krypande.

- Tom 0,5L flaska: Bra att ha när du vill ha vatten och dricka. Du kan alltid ta med dig en större flaska, t.ex 1,5L eller 2L. Kan underlätta om du har långt till vattenkranen, ta med dig 2L på en gång så slipper du springa fram och tillbaka!

- Toarulle: Om du använder bajamajorna kan det ibland hända att toapappret är slut= ingen trevlig upplevelse! Papper är alltid bra att ha i tältet också, till olika grejer!

- Våtservetter: Skönt att kunna tvätta av händerna om dom är skitiga. Man kan även torka av ansiktet med dom.

- Värktabletter & resorb: Om du har med dig alkohol så är risken pretty stor att du blir bakis. Värktabletter såsom alvedon kan dämpa huvudvärken. Resorb (en vätskeersättande tablett), kan vara bra att ta innan du går och lägger dig och direkt när du vaknar, det kan lindra baksmällan.

- Solkräm: Om du har tur med vädret så är det sol och uppåt en 25 grader. Men bara för att du är på festival så betyder inte det att du inte blir solbränd! Ta med dig solkräm, smörj in dig och slipp ha ont om du skulle bränna dig ordentligt!


Jag är så sjukt pepp, 13 dagar kvar till SiESTA, 54 dagar kvar till Hultsfred och 76 dagar kvar till Emmaboda! WOHOOO!

Kommentarer
Postat av: Caroline

kolla min blogg om du vill ha tips på matställen vid siesta haha :D

2009-05-28 @ 14:22:16
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: elin

det var en himmla bra packlista! den ska jag följa när jag ska till emmaboda :)

2010-07-25 @ 02:03:24
URL: http://eedlings.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0