Good is better than perfect

Hemkommen från cykelturen och ganska trött i benen är jag nu. Jag slapp att cykla på herrcykeln såatte, det kändes bra! Vi cyklade runt i hela Växjö, kikade på Teleborgs slott och typ kollade vart jag hade bott när jag var minipiniliten och sett vart mami&papi hade bott innan och så, spännande! Och sen åt vi sushi!!!!!! Godaste alltså♥


Sen såråkade jag visst få med mig en klänning, halsduk och lite skolgrejer med mig hem. Det är sånt som händer ibland! Svampbob-blocket tänkte jag ha när jag är på praktik, så jag kan skriva ner allt som jag ska komma ihåg. Kommer garanterat ha snyggaste blocket.

Snart kommer Anna och Pop hit, vi ska kolla på movie och äta godis (tjockisvarning!). Sista gången jag träffar dom innan jag drar tillbaka till Västerås.


Kommentarer
Postat av: panda

så himla fin klänning! vart har du hittat den?

2010-08-16 @ 08:37:05
URL: http://pandawhore.buzznet.com/
Postat av: Hanna

den där klänningen är så dödssnygg, tyvärr har jag inte haft chansen att gå på ett hm sen den kom, vilket jag hatar. ska springa runt som en galning på stan när jag kommit hem och hålla tummarna att den finns kvar någonstans.

2010-08-16 @ 21:21:57
URL: http://whenwewerewinning.wordpress.com
Postat av: Hanna

Åh, tack tack tack för att du skrev att den kommit upp igen på hemsidan :D kollade igår och då var den borta, så hade inte riktigt en tanke på att den skulle finnas idag. Så nu har jag beställt den, ih. längtar så mycket efter att få hem den, blev så kär när jag såg den i ett skyltfönster för en vecka sen. Haha.

2010-08-17 @ 16:33:31
URL: http://whenwewerewinning.wordpress.com
Postat av: catti

ååååh världens finaste block!! :D

2010-08-17 @ 21:16:03
URL: http://catherinerocio.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0