LONDON-TIPS

Hallå ska ju åka till London om en vecka och alla tips mottages, typ vart ska man gå och shoppa i (specifika affärer!), tips på vart man kan äta och ställen man måste besöka och ställen amn inte ska besöka och ja ni vet. Så TIPSTIPSTIPS!


Kommentarer
Postat av: panda

new look är ett måste. och deras top shop på oxford. och går man på oxford så måste man gå in på deras små bakgator där man kan hitta världens mysigaste fik!!! och i Soho finns det en vegansk resturang med awsome mat till ett awsome pris och så finns det ju primark med som är billigt som satan så det bara är att gå in att plocka. och en hel del mer! haha

2011-08-17 @ 20:26:02
URL: http://pandawhore.blogg.se/
Postat av: Emma

primark! Har du säkert hört talas om, men det är iaf en sjukt stor affär med asbilliga o fina(!) kläder. Brukar kunna hitta jätte söta underkläder, strumpbyxor, klänning och tshirts där! Primark ligger på oxford streetO sen david o goliath butiken som ligger på carnabystreet^^

2011-08-17 @ 20:56:35
URL: http://popgubbe.blogg.se/
Postat av: Marcus

Ska se om jag hittar vad en bra tvärgata till Oxford Street (lång, turistig och helt ok. Men seg i längden) heter, där finns massa skivaffärer, klädaffärer m.m. Ganska undangömd liten gata, har fan glömt namnet nu. Tror den ligger ner mot Soho (smått sönderhypad wannabeestadsdel, men med några guldkorn för mat & musik) eller i närheten.Camden (stadsdel i norra London) är ganska överskattat och sönderhypat, det tröttnade jag på redan efter tredje besköet i London eller något, men där finns guldkorn i form av marknad och småbutiker.Att softa i Hyde Park med alkohol och picknick den sista dagen (efter utcheckning från hotell/hostel) är finemang.Därtill har du alla obligatoriska sevärdheter och muséer.

2011-08-17 @ 23:32:33
Postat av: Magnus

Åhh vad kul med london! Jag vär där i våras och ska tillbaks dit i oktober igen.

Portebello road har dem finaste och trevligaste secound hand-butikerna, dessutom ligger den bästa skivbutiken rough trade där!

Sen håller jag med dem andra som kommenterat. China Town också kanske!

Fin blogg förövrigt. (:

2011-08-18 @ 13:46:15
URL: http://hejmagnus.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0