Viva España!

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva vår lilla Spanienresa förutom att den var himla bra! Det var sol, fint väder (dock lite för varmt för min smak) och man kunde bada i havet! Jag badade faktiskt, fast gick inte längre ut än att jag bottnade, tänkte liksom att risken för att träffa på hajar blev mindre då. Dock lyckade Ida-Lisa efter tio minuter i havet bränna sig på en brännmanet två gånger, haha känner liksom att hur lyckas man? ^^ Vi har druckit absurda mängder mojito på vår takterass (med andra ord runt två liter var hahahahaha.....) vilket resulterade i att jag var bakis fram tills kl. 23 kvällen efter. Ska aldrig mer dricka mojito. Vi har skrattat sönder oss åt Cattis språkförvirring när hon blandade ihop både spanska, svenska och engelska, ätit pizza på balkongen x flera och vänt lite smått på dygnet. Vi har varit på vattenland och på zoo, varit och shoppat tills sent på kvällen. Jag har klappat två katter och vi har sett vilda fladdermöss.
Som ni ser har vi gjort hur mycket som helst, så tänker lite såhär att jag lägger upp lite bilder och sen förklarar jag dom och sådära. Brabra!
 
Åkte lite flygplan klockan 06:55. Det var skumpigt och jag var lite rädd fast det gick bra iallafall.
 


Anlände till Spanien och blir hämtade av Cattis två kompisar. Eftersom bilen är liten och våra resväskor stora så får vi helt enkelt trängas med min resväska i knäna under bilfärden. Närhet är kärlek, eller nått.
 

Första kvällen hängde vi på hotellet fär Cattis kompis Nander jobbade. Vi spelade bingo och drack finfina hotelldrinkar!
 
Så jävla episk bild hahahahaha..... Ja, jag vet att jag ser fruktansvärt ful ut men jag håller precis på att brista ut i världens största skratt, sådeså. Alltså: andra dagen hängde vi på hotellet igen och badade i deras pool. Jag sov hela förmiddagen pga var sjuk, men piggnade till på eftermiddagen och bestämde mig för att ta mig ett dopp. Tänkte att vi måste ju föreviga detta badögonblick så jag går och sätter kameran på självutlösning och glider ner bredivd Ida-Lisa och Catti. Precis när bilden tas tuffar alltså denna unge in framför oss som världens ångbåt eller nått och vi håller ungefär att dö av skratt hahaha. Bästa bilden ever!

På kvällen hängde vi hemma på balkongen, åt mackor och drack sangria. Jag satte mig på golvet eftersom jag av någon anledning blev rädd att det skulle komma in en rånare med pistol, haha...
 
Detta är den sjukaste/roligaste/galnaste fest jag någonsin har varit på! Skrattar högt när jag tänker tillbaka. Dessvärre kommer jag inte att berätta så mycket mer om den festen än dessa bilder, just pga att den var så SJUK hahaha. Men kan iallafall berätta att Jorge och Nander bjöd oss på mojitos i glas som tydligen rymde en fucking liter vilket inte jag/vi fattade. Och eftersom dom smakade nada sprit så slurpade jag i mig två sådana ganska snabbt och blev kalasfull! Vi hoppade hopprep/dansde limbo med en duschslang som vi hittade, Nander och Jorge dansade flamenco i bordsdukar och när Ida-Lisa råkade hälla ut min mojito tog Catti på sig uppdraget att blanda en ny till mig. Sista bilden visar tre aspackade, men glada, tjejer. Herrejävlar vilken fest det var. Vi gick inte och la oss förens kl. 05 på morgonen, och jag har så många sjuka bilder att jag bara skrattar när jag tänker på dom. Kan säga att denna festen kommer jag leva länge på! ♥
 

Dagen efter att jag varit bakis chillade vi på stranden vilket var skönt. Jag lyckades såklart bränna mig, trots att jag använde spf 50, men det är ju så typiskt mig. Ida-Lisa trodde att det var min inre panda som gjorde uppror mot att jag blivit solbränd hahaha! Efter stranden gick vi och åt en trerätters för endast 70:-, och sedan gick vi och shoppade lite. Dom har så roliga glasögon i Spanien haha!
 

En kväll gick vi ut och drack öl i en liters-glas för typ 20:-.
1. Förstår inte varför öl inte serveras i en liters-glas i Sverige?
2. Varför kostar inte ölen 20:- i Sverige?
3. Man borde få ta med sig ölen ut utanför puben och dricka den medans man går till nästa ställe. Kan ungefär vara det bästa!
 
Sista kvällen var vi på nattzoo!!!! Jag fick se en vit tiger och den var ungefär det finaste jag någonsin hade sett. Och alla djuren bodde så himla fint och sådära, och inte som i djuraffären i gallerian där hundvalpar satt i små glasburar och jag nästan började gråta när jag såg dom för att det gjorde så ont i hjärtat. Men iallafall. Vi såg som sagt en vit tiger, en massamassa fåglar, små hjortar, serval, apor som sov och krokodiler. Hatar krokodiler, är nästan lika rädd för dom som för hajar. Tycker inte om vattendjur, dom är läskiga och har vassa tänder. Det var iallafall spännande att vara på zoo på natten, och framförallt var det svalare och minder folk. Bra grej!
 
Sen blev det måndag helt plötslig och det var dags att lämna Spanien.
 
Det skönaste med att komma hem:
- Kan ha på mig mina fleecepyjamasbyxor+raggsockar utan att DÖ av svett
- Kan sova med täcke (i Spanien var det för varmt att ens ha bara påslakan när man sov)
- Kan dricka kranvatten
 
Sämsta med att komma hem:
- Inga fler sovmorgonar/chilldagar
- Kan inte bada i havet
- Kan inte sitta på en takterass mitt i natten och dricka mojitos.
 
Har haft sex himla fina dagar, och denna resa var precis vad vi behövde innan, sista, terminen i skolan bärjar igen!

Kommentarer
Postat av: Catti

BÄSTA EVER! hahahaha oförglömlig resa =D

2012-08-28 @ 18:08:34
Postat av: Ida-Lisa

Skrattade högt åt bilderna på när Nander och Jorge dansar flamenco och åt badbilden! Bäst bäst bäst resa!

2012-08-28 @ 18:53:09

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0