Ett litet inlägg om Hedwig ♥

När jag pratade med papi på min födelsedag så tyckte han att jag hade bloggat dåligt om Hedwig, och det har han ju rätt i! Laddar upp ganska mycket bilder på henne (och Ansgar) på Instagram, men det ser ju inte ni här. Så här kommer ett inlägg om Hedwig:
 
- Hedwig 12 veckor.
 
Hewdig är nu lite mer än ett halvår; alltså är hon fruktansvärt busig. Hon och Ansgar kan ha rejäla busryck där dom brottas och jagar varandra om vartannat. Hedwig tycker också om att se vad som händer och vill gärna vara med överallt. Detta brukar resultera i att om jag exempelvis står och lagar mat så klättrar hon upp för mina ben och sätter sig på axeln, när jag flätar mitt hår innan jag går och lägger mig så ska hon sitta på axeln och inspektera, eller om jag väljer kläder i garderoben så ska hon naturligtvis in där och snosa runt.
 
Hon tycket det är jättespännande att vara ute i korridoren och vandra men är livrädd för att vara utomhus. Så några promenader blir det inte, även om jag försöker vänja henne vid det. Att ligga i duschen och titta på när vattnet droppar är fantatiskt spännande enligt Hedwig, men ännu roligare blir det om det finns en boll där inne som man kan leka med. Fast det bästa är vippor i alla dess former. Kan nog vara det bästa som hänt tror jag nog.
 
- Världens längsta film typ när Hedda leker med sin vippa.
 
När Hedda vill ta det lugnt kryper hon gärna upp bredvid mig i soffsängen, spinner (otroligt högt) och vill ha en massa kel. Oftast så somnar hon mitt i kelet och sovstilarna kan bli lite hursom. Men ibland duger inte jag utan då är det Ansgar som gäller. Hon brukar oftast krypa ner till honom om han ligger i elementsängen eller i klösträdet och låter han putsa till hennes päls lite. När Hedwig vill vara lite ifred så brukar hon gå in i random saker och lägga sig, typ ryggsäckar, plastpåsar eller under täcken och filtar. Hedwig är precis som en liten kattunge ska vara ♥

- Japp, jag nyser mitt i filmen. Haha bra där.

Kommentarer
Postat av: Lillapister

Lilla skruttan!!! Hon är ju helt underbar. Åh, vaskad saknar henne! Ska gosa så brutalt mycket med henne när jag kommer upp!!!

2013-04-10 @ 13:00:07
URL: http://eklundgren.blogg.se
Postat av: Marcus

Det sista klippet, Putsningsdags, är FANTASTISKT!

2013-04-10 @ 18:20:42

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0