High or low, our hearts are cold, well that's the only life we know.

 
Idag hade jag utbildning så fick sova enda till kl. 06:30 innan jag vad tvungen att gå upp. Lyx! Och utbildningen höll bara på till 13:30 så jag var hemma tidigt fastän jag fick betalt för hela dagen. Därför hann jag tvätta, och nu håller jag på att baka solrosbröd som jag snart ska ställa in i ugnen. Förhoppningsvis orkar jag diska upp mitt berg av disk (som blev sen igår då jag gjorde matlådor), dammsuga och skura. Bästa är att jag har köpt sköljmedel nu, och då brukar jag alltid hälla i en skvätt i skurvattnet så luktar det gott i hela lägenheten *tips tips*!
 
Och igårkväll fick jag för mig att jag skulle putsa till min lugg litegranna eftersom den hade blivit så lång, men så råkade jag klippa typ 2 cm för mycket så nu är den jättekort (+ lite sned haha). Tur jag har då att luggen växer ut igen på typ 2 veckor. Den ser lite längre ut på bilden än vad den egentligen är, men då fattar ni iallafall.
 
 
Annars känner jag mig lite vilsen mitt i livet sådär. Vet inte varför och jag har ju jobb och lägenhet och allt men ja. Känner mig ändå lite ängslig, tom och förvirrad. Men så är det väl ibland antar jag.

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0