We will not grow old.

Och hur spenderade jag min första dag som 24-åring då? Jo, hade först en väldigt tråkig utbildningsdag mellan kl. 8-16. Förmiddagen var pest och vi pratade om saker som läckström och kretskort, fattade inte ens varför... Eftermiddagen var lite bättre och vi pratade om läkemedelshantering, fast jag lyckades ju somna ändå. På lunchen bjöd iallafall Marie mig på pizza! Och eftersom vi var så himla förutseende så ringde vi och förbeställde pizzorna så dom var i stort sett klara när vi kom, så då tog vi dom och traskade tvärs över gatan och hem till Marie. Bra mycket mysigare än att sitta kvar på pizzerian och äta!
 
 
När utbildningsdagen var slut så liftade jag och Marie ner med Kelly till stan, och så hängde vi där ett par timmar. Jag födelsedagsshoppade två tröjor, en kjol, ett par mjukisbyxor (DÖR VAD SKÖNA DOM ÄR), en foundation och ett par solglasögon! Bra födelsedagspresenter alltså. Vi har också hängt på diverse barnavdelningar och totaldött över alla otroligt fina kläder som finns till alla kids, men lika ofta har vi förfärats över vissa och funderat över vilka som faktiskt köper vissa plagg till sina barn..? Anyway...

Här är alltså jag, tjugofyra år gammal, och var absolut tvungen att posa tillsammans med det fabulösa påskriset!
 
Kvällen har jag spenderat här hemma med att äta lite plocksallad och dricka tricadero, öppna ett paket som jag fick från mami, Anna och Uffe på posten, och så har jag pratat med både mamma, pappa & Åsa och mormor & morfar! Så himla himla mysigt alltså!!! Jag hoppas verkligen att jag kan ta några dagar ledigt i sommar så jag kan åka över till Gotland och hälsa på både pappa & Åsa och mormor & morfar, hade varit det bästa!
 
1. Det fina matroschka-kortet fick jag av bästa Pop! Älskar det!
2. Av mamma, Anna och Uffe fick jag två paket av mina favoritknäckebröd som bara görs på bageriet i Hovmantorp, två fantastiska temuggar, te, havssaltschoklad och en termometer!!!!! Av pappa och Åsa fick jag pengar, som jag direkt satte in på mitt lilla flyttkonto!

Kommentarer
Postat av: matildus

åh vad du är fin och grattis i efterskott!

2013-04-02 @ 20:38:38
URL: http://lillhurricane.blogspot.com

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0