En microresumé av året 2013.

Nedan följer en mening om vad som hänt varje månad, + en sammanfattande bild.
 
Januari:
Tog min sjuksköterskeexamen och fick därmed en kanddatexamen i vårdvetebskap; mina vänner och jag firade med att sticka till Teneriffa en vecka!

 
Februari:
JAG BÖRJADE JOBBA SOM SJUKSKÖTERSKA PÅ RIKTIGT!!!!
 
 
Mars:
Jag fyllde år, jobbade och sedan lyckades jag och mina vänner få in en liten reunion en kväll där vi gjorde egen sushi!
 
April:
Flyttade in i min alldeles egna lägenhet där jag inte behövde känna någon press att flytta ut (som en gör i en studentlägenhet), och passade i samband med detta på att ha min alldeles första fest!
 
 
Maj:
Anna kom upp och hjälpte mig att flytta in, satt ofta på min älsklingsbalkong med min vän och drack te, och förlorade mitt hjärta till en annan.
 
Juni:
Svävade på moln, fortsatte att hänga på balkongen och sen kom Pop upp till Västerås Cityfestival och vi var fulla och glada och träffade Joel Alme backstage!
 
Juli:
Det var power meet och jag fortsatte att vara full och glad med mina vänner + mami & Uffe som kom upp pch hälsade på. Jag hann även med att vara i Hejnum på Gotland och andas.
 
Augusti:
Lyckades få sommarens överlägset bästa dag som spenderades vid "Gropen" (en badplats i Västerås) tillsammans med Ida-Lisa, och samma månad sa jag adjö till henne när hon flyttade till Umeå och mitt hjärta blödde. Åkte hem till Småland och plockade blåbär innan jag bytte skogen mot London där jag tillbringade ett par dagar tillsammans med min familj där vi shoppade massor och drack öl varje kväll.
 
 
September:
Besökte Kungsbyn Zoo där jag var på viltsafari, klappade på minigrisar och pussade på hästmular, och någon vecka senare åkte jag och Pop till Gotland på minisemester.
 
 
Oktober:
Åkte hem till Småland för att gå på morfars 75-års kalas, och sedan fick jag en lunginflammation och var sjuk från jobbet i en vecka.
(Jag och min mormor)
 
November:
"Kom ut" som bipolär, var på minihalloweenfest i Hagsätra hos Hanna, skaffade mig en rosa julgran och var på 80/90s fest på Kåren!
 
December:
Hade julmys med jobbet hemma hos mig, gick vidare ensam i mitt liv, flög upp till min fröken fräken i Umeå och hängde där i fyra underbara dagar. Kollade på Håkan, fick världens finaste nyhet och sen åkte jag hem till Småland för att fira jul och hann med att ha en reunion med mina vännder där i Mattias legendariska källare.
 
Ett bra år.

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

låter himla himla fint.

2014-01-03 @ 07:36:27
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0