Ingen vet ifall det verkligen hänt.

- Igår ringde pappa och pratade med mig, och då överraskade han mig med att berätta att han och Åsa ska komma upp och hälsa på mig två helger nu under våren. Fantastiskt! Dom har varken sett lägenheten jag bor i nu eller träffat Hedwig, så det ska bli så himla roligt att de kommer över hit.
 
- Har äntligen hittat en soffa som jag ska ha på min balkong! Den var dessutom 1500 kronor billigare än den som jag tittat på först. Dock i den fulaste ljusbruna färg jag nog sett men det är bara roligare för nu får jag kämpa lite med att göra den snygg och passa in på balkongen. Heja heja!
 
- JAG SKA BLI MED BIL! Min mami har köpt en ny bil, och jag ska få köpa hennes som hon haft tidigare. Som jag längtat efter att ha en egen bil; nu slipper jag cykla/åka buss till Maxi och kånka hem sakarna, utan kan lätt och smidigt ta bilen. Så himla skönt ska det bli.
 
- Kom på här om morgonen att jag kunde ligga i min säng och se hur snöflingorna sakta föll nerfrån himlen. Det var så fint och gjorde mig så himla glad; mitt favoritfönster. Ansgar och Hedwig älskar också att sitta i det fönstret och speciellt nu sedan jag hängde upp fröbollar i trädet på gården utanför och en massa småfåglar är där och äter.

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

himla bra ju <3

2014-01-20 @ 08:54:31
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0