Joel Alme @ Debaser Medis

I fredags tog jag bussen till Stockholm för att träffa Emelie och gå på Joel Alme som skulle spela på Debaser. Efter lite missförstånd med tunnelbanorna var vi snart hemma hos Emelie i hennes och Pontus lägenhet i Bromma. Vi hann knäcka varsin öl på balkongen innan solen försvann, och fick även sällis utav två rådjur som traskade omkring nere på gatan. Då Emelie hade jobbat, och jag hade min lediga dag, bestömde vi oss för att beställa pizza (den sorten vi valde hette "Grön". Cirka konstigaste pizzanamnet ever). Satt och chillade och lyssnade på awesome popmusik innan vi drog oss in till stan. Utanför Debaser möttes vi, till vår förskräckelse, en megalång kö. Fanns inte mycket att göra mer än att ställa sig i den och vänta. Emelie var kissnödig, så jag var tvungen att få henne på andra tankar, så vi stod och diskuterade vad vi skulle ha med oss för kläder till Bråvalla, haha. Den metoden fungerade faktiskt riktigt bra.
När klockan var halv elva, alltså en halvtimme innan Joel skulle börja spela, fick vi höra det hemskaste: det var fullt. FULLT! Fick panik, men vi bestämde oss för att vara envisa och stå kvar i kön. Med bara åtta personer innan oss i kön stod vi där och väntade. Det var en-ut-en-in, och chansen att det skulle gå ut tio personer en kvart innan han skulle börja spela var minimal. Klockan blev elva, Joel spelade och vi stod kvar utanför på trappan. Men så plötsligt så rullade kön på, och vi kom in. HERREGUD VAD GLADA VI BLEV! Betalade snabbt som attan och sprang in och ställde oss i publiken. Med varsin kall öl i handen och Joel i sikte kunde kvällen inte bli mycket bättre!
 
Spelningen var helt fantastisk, och Joel var lika bra som alltid. Efteråt så lyckades jag hugga tag i honom och fråga om han kände igen mig sedan han spelade i Västerås sommaren 2013, och han typ "Ja, men det var ju du som skickade kortet på facebook" och jag typ "JAAAAAA"! (Jag skickade nämligen bilden på mig, han och Pop-Emmelie) Berättade även att jag skulle på spelningen i Växjö helgen efter. Resten av kvällen dansade jag och Emelie, och hon lyckades bounda med DJ:en och fick honom att spela massa awesome låtar. Sammanfattningsvis var det en helt fantastisk kväll! Kunde ju i och för sig inte bli annat med både Joel och Emelie förstås.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hemlig Beundrare

Du är så jävla söt, Sara!

2015-04-18 @ 23:15:26

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0