Jag friskförklarar härmed mig själv.

 
 
 
Jag har varit sjuk sedan tre dagar efter att jag kom hem från mamma igen, alltså sedan typ den fjortonde eller femtonde januari.... Åkte på samma förkylning igen fast lite värre, lyckades jobba ganska länge fast när jag gick hem i onsdags kväll så hade jag feber och har varit sängliggandes fram tills igår. Mattias kom igår och vi skulle äta på stan och gå på bio, men jag mådde så dåligt och kunde inte äta på grund utav illamående, så vi fick helt enkelt ligga hemma i soffan och kolla på movies och somna kl. 22, typ, haha. Så idag har jag friskförklarat mig själv för att var är pigg, jag har kunnat äta och dricka utan problem och orkat gå runt på ikea/Erikslund tillsammans med Mattias innan han åkte tillbaka till Stockholm. Hej, välkommen tillbaka mitt förkylningsfria liv!
 
Det har kommit snö hit till Västerås också, HEJA HEJA! Alltså, är typ två decimeter snö vilket är helt awesome. Jag hoppas verkligen att den kommer ligga kvar tills i mars och sen ba smälta bort på en vecka och sen kan det bli vår och grusiga asfaltsvägar igen.
 
(Och det kommer att hända så mycket nu i vår, jag ska: åka till Göteborg och hänga med min familj, på dop och bli gudmor, åka till Florens i nästan en hel vecka för att hälsa på Anna, och i april så åker jag och mina bästa pandor till London för att dricka öl, shoppa i mängder OCH besöka Harry Potter Studios!!!!)

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0