Bråvalla.

Bråvalla var SÅ FREAKIN' AWESOME!
 
När jag kom var det så himla lerigt, alltså har aldrig varit med om en lerigare fastival, så det var bara att sätta på sig gummistövlarna. Som tur var så var tältet redan uppsatt, så slapp hålla på med den biten utan kunde bara sätta mig ner och öppna en öl.
 
 
Dagarna flyter liksom ihop lite så det är svårt att reda ut vad som hände på vilken dag. Men vi har druckit absurda mängder öl, skrattat åt allt och ingenting, kommenterat kisstrålars olika styrkor, ätit pommes indränkta i världens godaste kebabsås, hängt i min brors tält tillsammans med hans kompisar, dom har hängt i vårat camp. Mattias och hans kompis har kommit förbi och hängt med oss, vårt partytält gick sönder och ena pinnen ramlade ner på vårt tält och landade på Emelies huvud. Vi har lyssnat på sommarprat i tältet, fixat till varandras pandor, skrikgråtit till Ola Salo och viftat med min "Marry Me Ola"-flagga. Skrikit till Joel Alme att jag älskade honom, och fick till svar att han älskade mig också, och så fick han syn på mig och ba "Men, vi har ju setts innan!" och jag typ dog. Skickat konstiga snapchat-filmer, ringt fyllesamtal till mami, och hon var också Emelies extramamma eftersom hennes var i Kroatien. Vi träffade Towe, drack ännu mer öl och sen sjöng vi ikapp med Kent på lördagskvällen, innan jag och Emelie kröp in i tältet och sov på fel ände, ihopkrupna i mitten utav tältet utan sovsäck eller någonting på oss. Jag längtar redan efter nästa års festival, för det är trots allt vårt rätta habitat.
 
Och bilderna kommer, precis som minnena, i helt okronologisk ordning. Men sak samma, ni kommer ändå se hur amazing det var! 
 
 

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0